35 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο

Τρίτη, Ιουλίου 06, 2021
35 νέα κρούσματα σήμερα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 2
ΠΕ Θεσπρωτίας 0
ΠΕ Ιωαννίνων 32
ΠΕ Πρέβεζας 1


Read More »
35 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο 35 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 06, 2021 Rating: 5

Έκλεισαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για 2 ώρες (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Ιουλίου 06, 2021
Έκλεισαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για 2 ώρες (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Συμβολικός αποκλεισμός του λιμένα εξωτερικού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, από τον Δήμο Ηγουμενίτσας και φορείς της περιοχής, με αίτημα την άμεση παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στην τοπική κοινωνία.
Κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων χρησιμοποιώντας δύο οχήματα του Δήμου Ηγουμενίτσας, απέκλεισαν την έξοδο των οχημάτων, από τις οκτώ το πρωί, μέχρι και τις δέκα.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσπρωτίας, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας.

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία αντιπροσωπείας του Δήμου Φιλιατών με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ. Παππά και αυτό γιατί το Σάββατο, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Φιλιατών, αποφασίστηκε η αναστολή των κινητοποιήσεων και η μη συμμετοχή στο σημερινό αποκλεισμό του λιμανιού.


Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων, παρά την αρνητική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας.
Ωστόσο, μικρή ήταν η συμμετοχή κατοίκων της Ηγουμενίτσας, οι οποίοι δεν πείστηκαν για τη σοβαρότητα του ζητήματος. 

Αύριο Τετάρτη, είναι προγραμματισμένο ραντεβού στην Αθήνα, των δύο Δημάρχων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, με τον Υπουργό Ναυτιλίας και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΤΑΙΠΕΔ, με στόχο την άμεση αποδέσμευση των εκτάσεων της χερσαίας ζώνης που δεν χρησιμοποιούνται για τις λιμενικές ανάγκες.

Παράλληλα συνεχίζεται η συγκέντρωση υπογραφών ηλεκτρονικά και μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ

Read More »
Έκλεισαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για 2 ώρες (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Έκλεισαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για 2 ώρες (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 06, 2021 Rating: 5

Ευχαριστήριο του προέδρου Γλυκής προς τον υφυπουργό περιβάλλοντος

Τρίτη, Ιουλίου 06, 2021
Ευχαριστήριο του προέδρου Γλυκής προς τον υφυπουργό περιβάλλοντοςΟ πρόεδρος της κοινότητας Γλυκής ευχαριστεί τον υφυπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρα για την επίσκεψη του στον Αχέροντα.

Εγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν τον τόπο μας και ειδικότερα τους δασικούς χάρτες και τη νόσο των πλατάνων.
Read More »
Ευχαριστήριο του προέδρου Γλυκής προς τον υφυπουργό περιβάλλοντος Ευχαριστήριο του προέδρου Γλυκής προς τον υφυπουργό περιβάλλοντος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 06, 2021 Rating: 5

Σελίδες