Για ακόμα μία φορά εκτεθειμένοι...

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022
Για ακόμα μία φορά εκτεθειμένοι...


Για ακόμα μία φορά, έτρεξαν να μαζέψουν τα ... ασυμμάζευτα οι απερχόμενοι ΟΛΗΓαρχες, μετά το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ μας στις 8 Σεπτεμβρίου, με το οποίο αποδεικνύαμε πως δεν είχαν παραχωρήσει (ως όφειλαν) το δικαίωμα χρήσης χερσαίου λιμενικού χώρου, για την εναπόθεση τμημάτων ανεμογεννητριών.

Όπως σημειώναμε στο ρεπορτάζ μας, από την αρχή της φετινής χρονιάς, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας είχε νοικιάσει 5 φορές έκταση για την προσωρινή και με αντάλλαγμα παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χερσαίου λιμενικού χώρου, για την εναπόθεση γενικού φορτίου (τμήματα ανεμογεννητριών) προερχόμενα από εκφόρτωση πλοίων.

Συγκεκριμένα από τις 28/1/2022 και συνεχόμενα μέχρι και στις 21/7/2022.
Από την 21η Ιουλίου μέχρι και την ημερομηνία του ρεπορτάζ μας στις 8 Σεπτεμβρίου, είχαν περάσει σχεδόν 2 μήνες και όλο αυτό το διάστημα συνέχιζαν να είναι αποθηκευμένα τα τμήματα των ανεμογεννητριών, μέσα στο λιμάνι, χωρίς να υπάρχει παραχώρηση για τη χρήση χερσαίου λιμενικού χώρου. 

Για να φτάσουμε στις 11 Οκτωβρίου 2022, οπότε και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, αναρτήθηκαν 5 αποφάσεις για έγκριση προσωρινής και με αντάλλαγμα παραχώρησης ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χερσαίου λιμενικού χώρου στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Εξωτερικού Ηγουμενίτσας, για την εναπόθεση γενικού φορτίου (τμήματα ανεμογεννήτριας) προερχόμενα από εκφόρτωση πλοίων.


Από αυτές τις πέντε, οι τρεις αφορούν προγενέστερο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΗΓ και φυσικά μετά από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας.


Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση τις 15ης Σεπτεμβρίου έλαβαν 3 αποφάσεις για αιτήσεις (έσοδα για τον ΟΛΗΓ περίπου 160.000€) που είχαν κατατεθεί στις 24 Ιουνίου και στις 24 και 28 Αυγούστου (που δημοσιεύτηκαν στη διαύγεια στις 11 Οκτωβρίου) και οι οποίες αφορούσαν το χρονικό διάστημα από 24/6/2022 μέχρι και τις 30/11/2022.

Παρά τις αντιρρήσεις του επ' αμοιβή εξωτερικού συνεργάτη, δικηγόρου Αθηνών, (έχει αμειφθεί για τις συμβουλές του στον ΟΛΗΓ τον τελευταίο 1,5 χρόνο με το ποσό των 51.435,20€) και ο οποίος στην πρότασή του σημείωνε πως "...Σε κάθε περίπτωση ως κανόνας παραμένει το ότι ο αιτών θα πρέπει να υποβάλλει τα αιτήματα για παραχώρηση εύλογο χρόνο πριν από το αιτούμενο διάστημα, ο Οργανισμός να αποφαίνεται επίσης σε εύλογο χρόνο και να αποφεύγεται οπωσδήποτε η χρήση προ της ολοκλήρωσης της παραχώρησης."
Με τις αποφάσεις αυτές, από τη μία η διοίκηση του οργανισμού επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας και από την άλλη εκθέτει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, το οποίο δεν φαίνεται πως προχώρησε στους απαιτούμενους ελέγχους. 

Το ρεπορτάζ μας, επιβεβαίωσε με απάντησή του στις 25 Νοεμβρίου και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας κ. Κωνσταντίνος Κορίζης και η οποία βασίζεται στις συγκεκριμένες αποφάσεις της ΟΛΗΓ Α.Ε.
Να σημειώσουμε πως και το λιμεναρχείο παραδέχεται πως δεν υπήρχε άδεια από τις 24 Ιουνίου.

Απορίας άξιο είναι, το γιατί δεν πραγματοποιήθηκε επιτόπιος έλεγχος από το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, το διάστημα που μεσολάβησε από τις 8 Σεπτεμβρίου που δημοσιεύτηκε το ρεπορτάζ μας, μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου που συνεδρίασε το ΔΣ της ΟΛΗΓ και την 11 Οκτωβρίου οπότε και δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια και βάση νόμου, από τότε έχει ισχύ. 

Και ρωτάμε:
Ποιος θα ήταν υπεύθυνος εάν αυτό το διάστημα είχε συμβεί κάποιο ατύχημα;
Τι θα έκανε η διοίκηση της ΟΛΗΓ, εάν δεν δημοσιεύαμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας;
Θα τηρήσει κανείς τη νομοθεσία σε αυτό το "καταραμένο" κράτος;
Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της πολιτείας, θα κάνουν ποτέ το καθήκον τους;Read More »
Για ακόμα μία φορά εκτεθειμένοι... Για ακόμα μία φορά εκτεθειμένοι... Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Στη Διεθνή Έκθεση Food & Life 2022 με τη συνδρομή της Περιφέρειας συμμετείχαν 22 παραγωγοί της Ηπείρου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022
Στη Διεθνή Έκθεση Food & Life 2022 με τη συνδρομή της Περιφέρειας συμμετείχαν 22 παραγωγοί της Ηπείρου


Είκοσι δύο παραγωγοί από την Ήπειρο είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food & Life 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Οι παραγωγοί συμμετείχαν στην αποστολή της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία επέλεξε τη συγκεκριμένη Έκθεση στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για τη βελτίωση της εξωστρέφειας των τοπικών μας προϊόντων.

Σημειώνεται ότι η Food & Life 2022 είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Βαυαρίας και της Νότιας Γερμανίας, με δυνατότητες απευθείας πωλήσεων στους καταναλωτές.

Η φετινή διοργάνωση προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, ενώ έντονη ήταν η παρουσία ομογενών και ειδικά απόδημων Ηπειρωτών. Το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, μεταξύ άλλων, επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του Ελληνικού Προξενείου Μονάχου, οι οποίοι μετά από συζητήσεις με τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας, υποσχέθηκαν να συνδράμουν για την πραγματοποίηση υπαίθριας εκδήλωσης σε κεντρική πλατεία του Μονάχου.

Ο τελικός απολογισμός από την συμμετοχή της Περιφέρειας και στη συγκεκριμένη έκθεση κρίνεται εκ του αποτελέσματος απόλυτα θετικός, καθώς οι 22 παραγωγοί που έδωσαν το «παρών» σε αυτή, συνήψαν συμφωνίες για διάθεση των προϊόντων τους με διανομείς και εμπόρους τροφίμων.

Το συντονισμό της αποστολής είχε η Προϊστάμενη Προώθησης & Προβολής Ηπειρωτικών προϊόντων της Περιφέρειας κ. Σοφία Φούκη.
Read More »
Στη Διεθνή Έκθεση Food & Life 2022 με τη συνδρομή της Περιφέρειας συμμετείχαν 22 παραγωγοί της Ηπείρου Στη Διεθνή Έκθεση Food & Life 2022 με τη συνδρομή της Περιφέρειας συμμετείχαν 22 παραγωγοί της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Πρόσκληση σε συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Λέσχης HD για το SUPER RALLY 2023

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022
Πρόσκληση σε συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Λέσχης HD για το SUPER RALLY 2023


Στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.00 πμ φιλοξενεί στο Συνεδριακό του Κέντρο (Αγ. Αποστόλων 55, Ηγουμενίτσα, Ισόγειο – πλαϊνή είσοδος) τον Γ.Γ. κο Λεόντιο Λεοντιάδη και μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Λέσχης Harley Davidson σε ενημερωτική εκδήλωση για την πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετιστών SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας το 2023 (24-28/05/2023).
Καλούμε τις Επιχειρήσεις Τουριστικού κλάδου (Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Κάμπινγκ, Τουριστικά Γραφεία, διοργάνωσης δραστηριοτήτων κλπ) να συμμετέχουν στην ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί για την επίλυση των αποριών τους και να συμμετέχουν ενεργά για την συνεργασία τους.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Read More »
Πρόσκληση σε συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Λέσχης HD για το SUPER RALLY 2023 Πρόσκληση σε συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Λέσχης HD για το SUPER RALLY 2023 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

7 βραβεία για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Healthy Food Awards 2023

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022
7 βραβεία για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Healthy Food Awards 2023


Η ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο των Healthy Food Awards 2023, απέσπασε την υψηλότερη διάκριση του θεσμού και διακρίθηκε ως «Healthy Food Brand of the Year», γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την υψηλή ποιότητα και μοναδική διατροφική αξία των προϊόντων που παράγει.

Παράλληλα, απέσπασε δύο Χρυσά βραβεία για τα νέα φυτικά επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d και για το ΔΩΔΩΝΗ Ελαφρύ. Επιπλέον, με τρία Ασημένια βραβεία βραβεύτηκαν η Φέτα ΔΩΔΩΝΗ Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι, το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 2% και το ΔΩΔΩΝΗ με Φρούτα.

Στο πλαίσιο της λαμπερής βράβευσης, απονεμήθηκαν και τα Vegan Awards 2023, με τα ΔΩΔΩΝΗ Plant’d να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν Bronze βραβείο, στην κατηγορία «Plant- Βased Yogurt». Η σειρά των ΔΩΔΩΝΗ Plant’d αποτελείται από το Plant’d Βρώμη, το Plant’d Βρώμη- Βανίλια και το Plant’d Βρώμη- Μήλο – Κανέλλα. Η συγκεκριμένη διάκριση ήρθε ύστερα από αξιολόγηση που έλαβαν από την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς, Θεσμικούς Παράγοντες, Επιστήμονες και δημοσιογράφους από τον χώρο του βιγκανισµού.

Συνεχίζοντας δυναμικά την ανοδική πορεία που καταγράφει τα τελευταία 60 χρόνια, η ΔΩΔΩΝΗ παραμένει πιστή στις αξίες της για τη δημιουργία αυθεντικών και ποιοτικών προϊόντων, με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που προέχεται από την καλύτερη και πιο ποιοτική πρώτη ύλη, ξεχωρίζοντας τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Ο κ. Γιώργος Αυγερίκος, Commercial Director της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Για την οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί βασική προτεραιότητα η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και ασυναγώνιστης γεύσης, τα οποία προάγουν παράλληλα και ένα καλύτερο και πιο ισορροπημένο διατροφικό πρότυπο στην καθημερινότητα του ανθρώπου. H ανάδειξη μας ως «Healthy Food Brand of the Year» μαζί με τις υπόλοιπες πολύ τιμητικές διακρίσεις που λάβαμε, αποτελεί σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής προσήλωσης και αφοσίωσης μας τόσο στο τελικό προϊόν όσο και στους καταναλωτές μας, οι οποίοι επιλέγουν καθημερινά να βρισκόμαστε στο τραπέζι τους. Είμαστε επίσης πολύ χαρούμενοι για την αναγνώριση και επιτυχία που έχουν καταγράψει στην ελληνική αγορά τα φυτικά επιδόρπια Plant’d, τα οποία παράγονται χωρίς συντηρητικά και με τα πιο φυσικά συστατικά. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για ολοένα πιο υγιεινά και καινοτόμα προϊόντα με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο πάθος που μας χαρακτηρίζει για πάνω από μισό αιώνα.»
Read More »
7 βραβεία για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Healthy Food Awards 2023 7 βραβεία για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Healthy Food Awards 2023 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022
Εθελοντική αιμοδοσία από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο ΗγουμενίτσαςRead More »
Εθελοντική αιμοδοσία από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Εθελοντική αιμοδοσία από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Πέρδικα Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Πέρδικα Θεσπρωτίας Read More »
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Πέρδικα Θεσπρωτίας Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Πέρδικα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Το εορταστικό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμίτσας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022

Το εορταστικό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΚεραμίτσαςRead More »
Το εορταστικό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμίτσας Το εορταστικό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Στο προσκήνιο πάλι οι μεγάλοι οδικοί άξονες στην Ήπειρο | Του Αντώνη Μπέζα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022
Στο προσκήνιο πάλι οι μεγάλοι οδικοί άξονες στην Ήπειρο | Του Αντώνη Μπέζα


Η πρώτη επίσημη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης για το νέο ΕΣΠΑ και το ΠΕΠ Ηπείρου, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στα Γιάννενα, έφερε και πάλι στο προσκήνιο το βασικό ερώτημα αν οι διαθέσιμοι χρηματοδοτικοί πόροι της νέας προγραμματικής περιόδου επαρκούν για την κατασκευή των αναγκαίων για την περιφέρειά μας μεγάλων οδικών αξόνων.
Στο νέο ΕΣΠΑ 2021- 2027 συνολικού προϋπολογισμού 26,2 δις, υπάρχουν 7 τομεακά (με προϋπολογισμό 18 δις) και 13 περιφερειακά προγράμματα (με προϋπολογισμό 8,2 δις) όπως το ΠΕΠ Ηπείρου. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο δράσεις και πολιτικές που σχεδιάζονται από κάτω προς τα πάνω. Οι ίδιοι οι δυνητικοί δικαιούχοι, όπως η Περιφέρεια Ηπείρου, διαμορφώνουν τους άξονες και τις προτεραιότητες κάθε περιφερειακού προγράμματος. Σε αντίθεση με το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης έχει σχεδιαστεί από πάνω προς τα κάτω. Περιλαμβάνει δηλαδή ονοματισμένα έργα και γνωρίζουμε εξ αρχής τι ακριβώς έχει αποφασίσει μέχρι τώρα η κυβέρνηση.
Το νέο ΠΕΠ Ηπείρου, που είναι δομημένο σε επτά στόχους (ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας, προώθηση της αειφορίας, βιώσιμη αστική κινητικότητα, υποδομές κινητικότητας, υποδομές κοινωνικής συνοχής, βιώσιμη χωρική ανάπτυξη και τεχνική βοήθεια ΕΚΤ και ΕΤΠΑ), αποτελεί το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Ηπείρου και φέρνει πόρους ύψους 426 εκατ. ευρώ που είναι αυξημένοι κατά 26% σε σχέση με το ΠΕΠ της προηγούμενης περιόδου 2014-2020.
Τα χρήματα που προβλέπονται για τα οδικά έργα στο νέο ΠΕΠ είναι 38 εκατομμύρια και με δεδομένο ότι στην Ήπειρο δεν έχουν ακόμη κατασκευαστεί βασικές οδικές υποδομές, είναι όντως λίγα! Εδώ όμως υπάρχει ένα καλό και ένα κακό νέο:
Το καλό νέο είναι ότι έργα που χωροθετούνται στην Ήπειρο μπορούν να χρηματοδοτηθούν και από άλλες πηγές όπως τα τομεακά προγράμματα του ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης. Για παράδειγμα, η ολοκλήρωση του βόρειου τμήματος του Ε65 χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης. Το κακό νέο είναι ότι για τα περισσότερα από τα μεγάλα οδικά έργα που έχει ανάγκη η Ήπειρος δεν υπάρχει η απαιτούμενη μελετητική ωριμότητα ώστε να ενταχθούν στο προσεχές μέλλον σε χρηματοδότηση και να δημοπρατηθούν!
Εκτός από τον οδικό άξονα Ιωάννινα- Κακαβιά, που όπως έχει ανακοινωθεί η κατασκευή του θα χρηματοδοτηθεί από το τομεακό πρόγραμμα «Μεταφορών» 2021-2027 του Υπουργείου Υποδομών και η τελική του μελέτη χρηματοδοτήθηκε από το ΠΔΕ, η σύνδεση της Ιόνιας Οδού με την Πρέβεζα «ήλθε» από το Υπουργείο Υποδομών στην Περιφέρεια με ανελλιπείς και μη εγκεκριμένες μελέτες ενώ για τον παραλιακό άξονα Ηγουμενίτσας- Πρέβεζας, εκτός από το τμήμα από τον κόμβο Πάργας μέχρι τον Μεσοπόταμο, δεν υπάρχουν μελέτες. Αν αυτά τα δύο αυτά έργα αναληφθούν από την Περιφέρεια ως προς την κατασκευή, πέραν του ότι θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση των μελετών, οι «πενιχροί», όπως ανέφερα προηγουμένως, πόροι του ΠΕΠ Ηπείρου για οδικές υποδομές δεν επαρκούν. Εκτός αν πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από άλλο πρόγραμμα, καθώς ο κ. Σκυλακάκης σε πρόσφατη επίσκεψή του στα Ιωάννινα αναφέρθηκε γενικώς σε δύο νέα οδικά έργα συνολικού ύψους 58 εκατ. ευρώ (34+24) που εντάσσονται στο Ταμείο Ανάκαμψης και τα οποία δεν ανακοινώθηκαν.
Όσον αφορά στον οδικό άξονα Λιμάνι Ηγουμενίτσας- Μαυρομάτι (υπενθυμίζω ότι ο δρόμος Πρέβεζα- Ηγουμενίτσα – Άγιοι Σαράντα Αλβανίας είναι ευρωπαϊκό δίκτυο), προκηρύχθηκαν πρόσφατα από την Εγνατία Οδό ΑΕ οι οριστικές μελέτες στις οποίες ελπίζω να συμπεριλαμβάνεται ο περιφερειακός της Ηγουμενίτσας.
Η απαράδεκτη ολιγωρία, από πλευράς Θεσπρωτίας, να διεκδικηθεί έγκαιρα και να προβληθεί η αναγκαιότητα αυτού του σημαντικού έργου, που έπρεπε να αποτελεί τον πρώτο κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, ενέχει τον κίνδυνο όταν ολοκληρωθούν οι μελέτες να μην υπάρχουν χρήματα για την κατασκευή του στο τομεακό πρόγραμμα «Μεταφορών» ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται στα μέχρι τώρα ονοματισμένα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης.
Αυτός είναι ο λόγος που εδώ και καιρό υποστηρίζω ότι στο πλαίσιο της παραχώρησης του Λιμένα Ηγουμενίτσας δεν πρέπει να τίθεται προς την κυβέρνηση μόνο το θέμα της χερσαίας ζώνης αλλά και το μεγάλο θέμα της κατασκευής του οδικού άξονα Περιφερειακός Ηγουμενίτσας- Μαυρομάτι Σαγιάδας και να ζητείται η ένταξή του σε πρόγραμμα χρηματοδότησης!
Read More »
Στο προσκήνιο πάλι οι μεγάλοι οδικοί άξονες στην Ήπειρο | Του Αντώνη Μπέζα Στο προσκήνιο πάλι οι μεγάλοι οδικοί άξονες στην Ήπειρο | Του Αντώνη Μπέζα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

2ήμερη η προσφορά στο Diesel Avio, από την ΕΚΟ Ανδρέας Νικολάου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022
2ήμερη η προσφορά στο Diesel Avio, από την ΕΚΟ Ανδρέας Νικολάου


Αγαπητοί μας πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω αντικατάστασης και αναβάθμισης του μηχανολογικού μας εξοπλισμού (αντλίες, σωληνογραμμές, δεξαμενές κτλ.) είναι πιθανόν για σήμερα Τετάρτη 07/12/22 (ημέρα προσφοράς του Diesel Avio) να προκύψουν ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση σας, για αυτό και η προσφορά του Diesel Avio για αυτήν την εβδομάδα θα ισχύει και για την Πέμπτη 08/12/22.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Νικολάου
Read More »
2ήμερη η προσφορά στο Diesel Avio, από την ΕΚΟ Ανδρέας Νικολάου 2ήμερη η προσφορά στο Diesel Avio, από την ΕΚΟ Ανδρέας Νικολάου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022 Rating: 5

Σελίδες