Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017


Δείτε βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σε γέφυρα της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν την Παραμυθιά στην Θεσπρωτία.


Από το ατύχημα σκοτώθηκε ο οδηγός του οχήματος, ένας 50χρονος Ρουμάνος.Read More »
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Βίντεο από τη καταδίωξη του σκάφους με τους 2 τόνους κάνναβης

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017


Μεσημβρινές ώρες την 03/02/2017, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από τις Ιταλικές Αρχές ότι αεροσκάφος FRONTEX, που εκτελούσε περιπολία ανοιχτά των ιταλικών ακτών, εντόπισε Τ/Χ σκάφος, έμφορτο με μεγάλη ποσότητα δεμάτων φυτικής κάνναβης, το οποίο στη συνέχεια και λόγω του εντοπισμού του κατευθύνθηκε προς τις Αλβανικές ακτές, διερχόμενο από τη θαλάσσια περιοχή δυτικά των Οθωνών. 

Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό του υπόπτου σκάφους και για την εν λόγω περιοχή απέπλευσαν πέντε (05) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αεροσκάφος και ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με ελεύθερους σκοπευτές της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στην επιχείρηση συνέδραμαν και εναέρια μέσα FRONTEXRead More »
Βίντεο από τη καταδίωξη του σκάφους με τους 2 τόνους κάνναβης Βίντεο από τη καταδίωξη του σκάφους με τους 2 τόνους κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Νεκρός ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας που έπεσε από γέφυρα της Εγνατίας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017
Νεκρός ανασύρθηκε πριν λίγο, ο 50χρονος Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας, που έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου από γέφυρα της Εγνατίας, λίγο πριν την Παραμυθιά.

Ο οδηγός του φορτηγού, έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος 70 μέτρων.

Το νεκρό σώμα του άτυχου οδηγού εντοπίστηκε αρκετά μέτρα μακριά από την νταλίκα, η οποία έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών,  ενώ ο θάνατός του εκτιμάται πως  ήταν ακαριαίος.

Το φορτηγό ήταν έμφορτο με είδη ζαχαροπλαστικής που είχε φορτώσει στην πόλη της Κοζάνης, ενώ τελικό προορισμό είχε την Ιταλία, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Ωστόσο προβληματισμό προκαλεί στις τροχονομικές αρχές, το γεγονός πως το ατύχημα σημειώθηκε ακριβώς στο ίδιο σημείο που είχε σημειωθεί παρόμοιο ατύχημα (ΦΩΤΟ) πριν έναν χρόνο, με έναν νεκρό οδηγό φορτηγού και τότε.Read More »
Νεκρός ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας που έπεσε από γέφυρα της Εγνατίας Νεκρός ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας που έπεσε από γέφυρα της Εγνατίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νταλίκα έπεσε σε γκρεμό σε γέφυρα της Εγνατίας οδό στο ύψος της Σέλλιανης Παραμυθιάς

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017
Πριν από λίγο νταλίκα που κινούταν στην Εγνατία οδό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε γκρεμό στην εγνατία οδο στο ύψος της Σέλλιανης Παραμυθιάς, στο ίδιο σημείο οπού είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό πριν από ένα χρόνο.

Στο σημείο σπεύδουν άντρες της πυροσβεστικής Παραμυθιάς, του EKAB Παραμυθιάς καθώς και του Αστυνομικού τμήματος της πόλης.

Περισσότερα σε λίγο...


 
Read More »
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νταλίκα έπεσε σε γκρεμό σε γέφυρα της Εγνατίας οδό στο ύψος της Σέλλιανης Παραμυθιάς ΕΚΤΑΚΤΟ: Νταλίκα έπεσε σε γκρεμό σε γέφυρα της Εγνατίας οδό στο ύψος της Σέλλιανης Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Κινηματογραφική επιχείρηση του λιμενικού σε Ελλάδα και Αλβανία - Κατασχέθηκαν τόνοι κάνναβης

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017


Μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από τις Ιταλικές Αρχές ότι αεροσκάφος FRONTEX, που εκτελούσε περιπολία ανοιχτά των ιταλικών ακτών, εντόπισε Τ/Χ σκάφος, έμφορτο με μεγάλη ποσότητα δεμάτων φυτικής κάνναβης, το οποίο στη συνέχεια και λόγω του εντοπισμού του κατευθύνθηκε προς τις Αλβανικές ακτές, διερχόμενο από τη θαλάσσια περιοχή δυτικά των Οθωνών.
Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό του υπόπτου σκάφους και για την εν λόγω περιοχή απέπλευσαν πέντε (05) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αεροσκάφος και ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με ελεύθερους σκοπευτές της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στην επιχείρηση συνέδραμαν και εναέρια μέσα FRONTEX.
Απογευματινές ώρες, εντοπίστηκε το ύποπτο Τ/Χ από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία οι επιβαίνοντες στο Τ/Χ απέρριπταν την ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας στη θάλασσα. Η καταδίωξη συνεχίστηκε και εντός αλβανικών χωρικών υδάτων, κατόπιν και σχετικής άδειας των Αλβανικών Αρχών. Προς παροχή συνδρομής στην επιχείρηση κατέπλευσαν και σκάφη της Ιταλικής Ακτοφυλακής, ενώ είχαν ήδη κινητοποιηθεί και οι Αλβανικές Αρχές.
Ως αποτέλεσμα της ευρείας καταδίωξης, το ύποπτο σκάφος προσάραξε με μεγάλη ταχύτητα σε βραχώδη ακτή της Αλβανίας, με συνέπεια να παρουσιάσει εισροή υδάτων, ενώ οι τρεις (03) επιβαίνοντες ετράπησαν σε φυγή. Το σκάφος ρυμουλκείται από περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί και περισυλλεγεί από περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκατόν δέκα (110) δέματα με ναρκωτικές ουσίες και δώδεκα (12) δέματα αντίστοιχα από ιταλικά σκάφη, το συνολικό βάρος των οποίων, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ανέρχεται περίπου στους δύο (02) τόνους.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και τυχόν υπόλοιπων ναρκωτικών ουσιών συνεχίζονται, σε συνεργασία με τις ιταλικές και τις αλβανικές Αρχές.


Read More »
Κινηματογραφική επιχείρηση του λιμενικού σε Ελλάδα και Αλβανία - Κατασχέθηκαν τόνοι κάνναβης Κινηματογραφική επιχείρηση του λιμενικού σε Ελλάδα και Αλβανία - Κατασχέθηκαν  τόνοι κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Αύριο Κυριακή η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017Ο Πρόεδρος κος Αλέξανδρος Πάσχος η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Επιμελητηρίου με την ευκαιρία του Νέου Έτους, στην Ηγουμενίτσα, στο Πνευματικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ, την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11 00 . 


Read More »
Αύριο Κυριακή η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αύριο Κυριακή η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017


Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας - Κυριακή 05/02/2016

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης.

Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή 05/02/2016 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας


 
 
Read More »
Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ποντιακή βραδιά με ζωντανή μουσική και χορευτές στο "ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017


Read More »
Ηγουμενίτσα: Ποντιακή βραδιά με ζωντανή μουσική και χορευτές στο "ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ" Ηγουμενίτσα: Ποντιακή βραδιά με ζωντανή μουσική και χορευτές στο "ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ" Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Σαγιάδα: Εντοπίστηκε σάκος με 21 κιλά κάνναβης

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017Χθες (03-02- 2017) το απόγευμα σε θαμνώδη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, εντοπίστηκε και περισυλλέχθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας σάκος που περιείχε (24) δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους (20.940) γραμμαρίων. 

Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.


Read More »
Σαγιάδα: Εντοπίστηκε σάκος με 21 κιλά κάνναβης Σαγιάδα: Εντοπίστηκε σάκος με 21 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

ΙΧ καταστράφηκε από φωτιά (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017


 
Ενα ΙΧ αυτοκίνητο αργά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το βράδυ της Παρασκευής, πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς κινούνταν στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ιωαννίνων στο ύψος της Στεφάνης,  .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός πρόλαβε και βγήκε από το όχημα ενώ συνέχισε τη διαδρομή του με άλλο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Λούρου, αναζητούν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου


 
Read More »
ΙΧ καταστράφηκε από φωτιά (+ΦΩΤΟ) ΙΧ καταστράφηκε από φωτιά (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Στους δρόμους οι αγρότες της Σαγιάδας - Αύριο η πρώτη συγκέντρωση

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017Η ζωή μας, όλων εμάς, των μικρομεσαίων κτηνοτρόφων, πτηνοτρόφων, αμπελουργών και αγροτών, χρόνο με το χρόνο χειροτερεύει. 

Το κάθε πέρσι και καλύτερα είναι μια σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα. 

Αμέτρητες οι δυσκολίες , πολλαπλά τα εμπόδια για να μείνουμε στην παραγωγή. 

Η ζωή μας, αντιμετωπίζει μεγάλα εμπόδια και δυσκολίες. 

Χρόνο με το χρόνο η κατάσταση γίνεται χειρότερη, το κάθε πέρσι και καλύτερα είναι μια πραγματικότητα. 

Διαπιστώνουμε μεγάλες απώλειες στα εισοδήματα μας από την άγρια φορολογία, πουλάμε σε εξευτελιστικές τιμές τα προϊόντα στους μεγαλέμπορους, αγοράζουμε πανάκριβα ότι μέσα και εφόδια χρειάζεται η παραγωγή μας, είμαστε χρεωμένοι μέχρι το λαιμό, τράπεζα και εφορία μας κυνηγάνε και απειλούν με κατασχέσεις σπίτια και χωράφια, δεν τολμάμε να αρρωστήσουμε γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα πανάκριβα ασφάλιστρα στον ΟΓΑ. 

Όλο και περισσότεροι αγωνιούμε αν θα παραμείνουμε στο χωράφι. 

Για όλα αυτά και άλλα ακόμη έλα να μιλήσουμε, έλα να σχεδιάσουμε, έλα να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Να μετατρέψουμε την οργή και αγανάκτηση σε αγώνα. 

Σε άλλες πόλεις οι αγρότες το κάνουν, δείχνουν τα δόντια τους. 
Μπορούμε και εμείς. 

Κανένας δεν μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει την άγρια αυτή επίθεση στο εισόδημα και στα δικαιώματα μας που με το 3 ο μνημόνιο και την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική μεγαλώνει τα ζόρια μας. 

Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία για να ενημερώσουμε, να γίνουμε περισσότεροι, να ενώσουμε τις φωνές μας με τους υπόλοιπους αγρότες απέναντι στο ξεκλήρισμα, για να επιβιώσουμε. 

Όλοι στην ανοιχτή συγκέντρωση των αγροτών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΛΕΒΑΡΗ ΩΡΑ 12 Μ.Μ.  
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΩΝ  
ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙ  (πρώην δημαρχείο)

Επιτροπή Αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων Σαγιάδας


 
Read More »
Στους δρόμους οι αγρότες της Σαγιάδας - Αύριο η πρώτη συγκέντρωση Στους δρόμους οι αγρότες της Σαγιάδας - Αύριο η πρώτη συγκέντρωση Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Σε Βερολίνο, Στοκχόλμη και Λευκωσία η Περιφέρεια Ηπείρου για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017
Η Περιφέρεια Ηπείρου στο επόμενο δίμηνο πρόκειται να συμμετάσχει στις παρακάτω τουριστικές εκθέσεις: - Στην έκθεση Ι.Τ.Β. που διοργανώνεται στο Βερολίνο το διάστημα 8-12/3/2017 σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ.
- Στην έκθεση Mediterranean Panorama που διοργανώνεται στη Στοκχόλμη το διάστημα 17-19/3/2017.
- Στην έκθεση ΤΑΞΙΔΙ που διοργανώνεται στη Λευκωσία το διάστημα 21-23/4/2017.

Όπως και στο παρελθόν, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους Δήμους, τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους στο e-mail: v.barka@php.gov.gr το αργότερο ως τις 23-2- 2017 για τις 2 πρώτες εκθέσεις και ως τις 3-4- 2017 για την τρίτη.

Επίσης, ως τις παραπάνω ημερομηνίες, μπορούν να προσκομίσουν στο Τμήμα Τουρισμού (Διοικητήριο, Πλατεία Πύρρου 1 Ιωάννινα) διαφημιστικό υλικό για να διανεμηθεί από τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας.


 
Read More »
Σε Βερολίνο, Στοκχόλμη και Λευκωσία η Περιφέρεια Ηπείρου για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος Σε Βερολίνο, Στοκχόλμη και Λευκωσία η Περιφέρεια Ηπείρου για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.Σ.Ε.

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017

Read More »
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.Σ.Ε. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.Σ.Ε. Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Σελίδες