376 συλλήψεις τον Μάιο στην Ήπειρο

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019


Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα καθώς και οι σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες κατά το μήνα Μάιο.

Συνελήφθησαν συνολικά (376) άτομα και ειδικότερα:
Για παραβάσεις του Ν. «περί αλλοδαπών»: -230- (εκ των οποίων -7- διακινητές)
Για παραβάσεις του Ν. «περί Ναρκωτικών»: -34-
Για παραβάσεις του Ν. «περί Όπλων»: -1-
Για κλοπές - διαρρήξεις: -12-
Για πλαστογραφίες: -4-
Για παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί Τελωνειακού Κώδικα» : -2-
Για εξύβριση, απειλή, αντίσταση, απείθεια, φθορές, αυτοδικία, σωματικές βλάβες: -19-
Για ενδοοικογενειακή βία: -4-
Για καταδιωκτικά έγγραφα (αποφάσεις δικαστηρίων, εντάλματα κ.λπ.): -26-
Για παράβαση της Νομοθεσίας «περί αθλητισμού» : -4-
Για παράβαση της Δασικής Νομοθεσίας: -10-
Για προβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απόπειρα αποπλάνησης παιδιών: -2-
Για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις: -1-
Για ψευδή καταμήνυση: -2-
Για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων: -2-
Για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών: -1-
Για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού: -1-
Για διάφορα αδικήματα του Π.Κ. και των Ειδικών Ποινικών Νόμων (Υγειονομικές παραβάσεις, παραβάσεις Γ.Ο.Κ., παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε βαθμό Πλημμελήματος κ.λπ.): -21-

Εξιχνιάστηκαν:
Είκοσι υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων
Είκοσι οκτώ υποθέσεις ναρκωτικών
Τρεις υποθέσεις απάτης
Μία υπόθεση όπλων
Δύο υποθέσεις πλαστογραφίας
Έξι υποθέσεις λαθρεμπορίου
Έξι υποθέσεις διακίνησης παράτυπων μεταναστών

Κατά τη διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, από τα οποία ξεχωρίζουν:
Κάνναβη: -165- κιλά και -353,51- γραμμάρια
Ηρωίνη: -51,46- γραμμάρια
Ναρκωτικά χάπια: -65-
Κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα): -1,7- γραμμάρια
Δενδρύλλια κάνναβης: -4-
Κυνηγετικά όπλα: -3-
Φυσίγγια: -1.532-
Χειροβομβίδες: -3-
Γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου: -2-
Λαθραίος καπνός: -1- κιλό και -35- γραμμάρια
Χρηματικό ποσό: -8.965- ευρώ
Πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα: -12-
Ανευρεθέντα οχήματα (Ι.Χ.Ε. – Ι.Χ.Φ. - μοτ/τες- μοτ/τα): -8-

Υπενθυμίζονται ενδεικτικά, σημαντικές υποθέσεις:

· Την (02-05-2019), συνελήφθησαν στην Ελεούσα Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν να μεταφέρουν με όχημα πάνω από (94) κιλά κάνναβης.

· Την (5 και 28-05-2019), συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά και στην Εγνατία Οδό, τρία άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών, που προόριζαν για διακίνηση σε περιοχές της Άρτας, των Κεντρικών Τζουμέρκων και των Ιωαννίνων.

· Την (07-05-2019), συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων.

· Την (08-05-2019), εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπής μεταλλικών κρουνών άρδευσης από υπαίθριες εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) στην Βλαχέρνα Άρτας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί ενώ μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε σε κρύπτη και αποδόθηκε στον Οργανισμό.

· Την (10, 11, 16 και 17-05-2019), συνελήφθησαν σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις στην Κόνιτσα, στο Πληκάτι και στη Φούρκα Ιωαννίνων, συνολικά επτά αλλοδαποί, για παράνομη συλλογή μεγάλων ποσοτήτων αρωματικών – θεραπευτικών φυτών.

· Την (16-05-2019), συνελήφθη στο Καλπάκι Ιωαννίνων, 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετάφερε με το αυτοκίνητό του, πάνω από (26) κιλά κάνναβης.

· Την (17-05-2019), συνελήφθη στην περιοχή της Αμφιλοχίας Αιτωλοακαρνανίας, 40χρονος δραπέτης φυλακών, ο οποίος μετέφερε με κλεμμένο αυτοκίνητο, έναν 49χρονο μη νόμιμο αλλοδαπό. Επιπρόσθετα, ο 40χρονος δραπέτης ταυτοποιήθηκε και ως δράστης τριών διαδοχικών διαρρήξεων καταστημάτων που έγιναν στο Μαργαρίτι και στο Καρτέρι Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

· Την (17-05-2019), συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, ζευγάρι αλλοδαπών, που προσπάθησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση εξωτερικού.

· Την (20-05-2019), συνελήφθη στα Ιωάννινα, 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενέχεται σε κλοπή καλωδίων χαλκού από επιχείρηση στα Μάρμαρα Ιωαννίνων καθώς και σε διάρρηξη υποσταθμού της Α.Δ.Μ.Η.Ε – Δ.Ε.Η. στην Πεδινή Ιωαννίνων. Κατασχέθηκαν -143- κιλά καλωδίων χαλκού και ένα φορτηγό αυτοκίνητο.

· Την (23-05-2019), συνελήφθησαν στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, τρεις ημεδαποί, που μετέφεραν οργανωμένα, με δύο αυτοκίνητα, περίπου (36) κιλά κάνναβης.

· Την (23-05-2019), συνελήφθη σε πόλη της Ηπείρου, 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος προσέγγισε, δύο ανήλικα κορίτσια, που κινούνταν πεζά και με ασελγείς χειρονομίες και προτάσεις αποπειράθηκε να προσβάλει τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους, ενώ παράλληλα αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αποπλανήσει τη μία ανήλικη.

· Την (24-05-2019), εξιχνιάστηκαν δύο διαφορετικές υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών στην Πρέβεζα και την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, με το πρόσχημα έγκρισης προγράμματος επιδότησης μεγάλου χρηματικού ποσού για τουριστική επιχείρηση και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, τρεις ημεδαποί.

· Την (30-05-2019), συνελήφθη στην Ανατολή Ιωαννίνων, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος σε κοντινή απόσταση από σχολικά συγκροτήματα, προέβη δημοσίως σε ακόλαστες πράξεις.

· Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα, για διάφορα ποινικά αδικήματα (κλοπές, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αγορά, κατοχή και διακίνηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων).

Read More »
376 συλλήψεις τον Μάιο στην Ήπειρο 376 συλλήψεις τον Μάιο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019 Rating: 5

Αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του παιχνιδιού

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019


Πολλοί ήταν αυτοί που μετά την αλλαγή της εκλογικής διαδικασίας στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου, όπου και οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες θα διεκδικούσαν την επανεκλογή τους με σταυροδοσία, αμφισβήτησαν την δυνατότητα του νυν Αντιπεριφερειάρχη και επανεκλεγέντα Περιφερειακό Σύμβουλο, διατηρώντας όπως είναι αναμενόμενο τη θέση που κατέχει σήμερα, κ. Θωμά Πιτούλη, προβάλλοντας ως αιτιολογία τις σχεδόν 2 δεκαετίες που είχαν μεσολαβήσει από την τελευταία φορά που ζήτησε τη ψήφο των πολιτών.

Κάποιοι από αυτούς, συνυπολογίζοντας τα παραπάνω θεώρησαν ότι ήταν η μοναδική ευκαιρία να γίνουν "χαλίφηδες" στη θέση του "χαλίφη".
Και πάλεψαν λυσσαλέα για αυτό ακόμα και με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ο σημερινός ψηφοφόρος όμως, δεν παρασύρεται εύκολα από τις πολιτικές σειρήνες, αφού και η πρόσβαση στη γνώση - ενημέρωση είναι πλέον εύκολη, αλλά πάνω από όλα κατέχει και την ικανότητα της σύγκρισης και της αξιολόγησης, όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά.

Και στο πρόσωπο του Θωμά, παρά τα όσα λάθη του, άλλωστε λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν πράττει τίποτα, η Θεσπρωτική κοινωνία, αναγνώρισε όλα αυτά τα στοιχεία, ώστε να τον αναδείξουν πρώτο σε σταυρούς (5.805), με μεγάλη διαφορά 1500 ψήφων από την δεύτερη.

Δείτε τη τελική σταυροδοσία του συνδυασμού Καχριμάνη στη Θεσπρωτία:

1 ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 5.805
2 ΜΠΡΑΪΜΗ-ΜΠΟΤΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4.306
3 ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ 3680
4 ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΡΕΓΓΙΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3.049
5 ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΡΡΑ ΗΛΙΑΝΑ του ΝΕΙΛΟΥ 2.733
6 ΦΙΛΗ-ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2.502
7 ΤΟΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 2.017
8 ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΑΒΡΙΗΛ 1.508
9 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ 1.249
10 ΛΥΚΑ ΜΥΡΤΩ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ 1.141
11 ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ 520
Read More »
Αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του παιχνιδιού Αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του παιχνιδιού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019 Rating: 5

Επιχείρηση καθαρισμού στα ποτάμια

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019


Συνεχίζονται από την Περιφέρεια οι καθαρισμοί των ποταμών από κορμούς ξερών δένδρων.

Οι νέες εργολαβίες που εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή αφορούν τις περιοχές Νεράιδα- Ράγιο Καλαμά, Καλπακιώτικο Καλαμά και Λούρου εντός ορίων Π.Ε. Ιωαννίνων.

Το σοβαρότερο πρόβλημα στις κοίτες των ποταμών δημιουργείται από τα πλατάνια τα οποία χτυπήθηκαν από το μεταχρωματικό έλκος, ξεραίνονται και πέφτουν.

Τα τελευταία χρόνια και παρά τα μέτρα που κατά καιρούς έχει ληφθεί η οικολογική καταστροφή στην Ήπειρο είναι τεράστια.
Read More »
Επιχείρηση καθαρισμού στα ποτάμια Επιχείρηση καθαρισμού στα ποτάμια Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019 Rating: 5

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΗ – ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019


Επιθυμώ να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου, σε όλους τους δημότες του Δήμου Ηγουμενίτσας, οι οποίοι στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία», του Γιάννη Γόγολου, αναδεικνύοντάς τον ως τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης, με μια δυναμική εννεαμελή Δημοτική Ομάδα. Είναι φανερό από το αποτέλεσμα των εκλογών, ότι τελικά δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά το πρόγραμμα και τα μηνύματά μας και κατ΄ επέκταση να πείσουμε την πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

Ειδικότερα ευχαριστώ από καρδιάς, όλους τους κατοίκους του Δήμου, που εκδήλωσαν την προτίμησή τους προς το πρόσωπό μου και μου έδωσαν την ευκαιρία να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Υπόσχομαι ότι από τη θέση αυτή θα ασκήσω υπεύθυνο και ουσιαστικό έλεγχο σε όλους τους τομείς της δημοτικής δραστηριότητας, καθώς και θα συμβάλλω στην ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών για την πορεία αντιμετώπισης όλων των μεγάλων και μικρών προβλημάτων που τους απασχολούν, κάτι που λείπει εμφανώς από τα δημοτικά τεκταινόμενα σήμερα.

Συγχαρητήρια στο συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» για τη νίκη του. Η βούληση της πλειοψηφίας είναι απολύτως αποδεκτή στο πλαίσιο της δημοκρατικής διαδικασίας, εκτιμώ όμως ότι είναι λανθασμένη και θα οδηγήσει το Δήμο Ηγουμενίτσας σε μια ακόμη χαμένη τετραετία, αφού ουσιαστικά επανεξελέγη η ίδια Δημοτική Αρχή που αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια αναποτελεσματική πολιτική. Από τη σκοπιά της αντιπολίτευσης θα πράξουμε ότι είναι δυνατό για να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη.

Τέλος, θα ήθελα να στηλιτεύσω τα εκτεταμένα, θλιβερά και προκλητικά φαινόμενα αθέμιτου επηρεασμού της εκλογικής συμπεριφοράς, πολιτών της Ηγουμενίτσας προερχόμενων από γειτονική χώρα όπου και κατοικούν μόνιμα, τα οποία έλαβαν χώρα την Κυριακή των εκλογών. Είναι σαφές ότι τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα δεν έκριναν μεν τη σειρά των συνδυασμών, αλλά καθόρισαν την έκταση της μεταξύ τους διαφοράς και για το λόγο αυτό έπαιξαν κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος και την τελική έκβαση της μάχης από τον πρώτο γύρο.

Αποτελεί χρέος απέναντι στη μεγάλη δημοκρατική παράδοση της κοινωνίας της Ηγουμενίτσας, η οποία δεν ανέχεται και καταδικάζει τέτοιες ενέργειες, να ελεγχθούν οι προϋποθέσεις και η νομιμότητα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους αυτών των συμπολιτών μας. Προσωπικά δηλώνω ότι θα εξαντλήσω όλες τις δυνατότητες που παρέχει η νομοθεσία, καθώς και όλη μου την επιρροή ως στέλεχος της δημόσιας διοίκησης, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν παρανομίες και το κυριότερο να αποτραπεί η επανάληψη παρόμοιων φαινομένων που προσβάλλουν το δημοκρατικό ήθος των Θεσπρωτών, σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Όσοι λειτούργησαν βάσει νόμου δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Αντίθετα, αν αποδειχτούν παραβιάσεις της νομοθεσίας, οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν.

Read More »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΗ – ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΗ – ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019 Rating: 5

Ευχές του Άλκη Λάμπρου προς τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019


Σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και κουράγιο, ώστε να αντεπεξέλθουν σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία για το μέλλον τους.

Έχοντας πάντα ως οδηγό την ψυχραιμία, την υπομονή, την αυτοπεποίθηση και το θάρρος, οι κόποι τόσων ετών θα ευοδωθούν και ο αγώνας σας των εξετάσεων θα λήξει με το καλύτερο και επιθυμητό αποτέλεσμα για τον καθένα σάς. 
 
Στους γονείς εύχομαι στη δύσκολη αυτή περίοδο να είναι κοντά στα παιδιά τους ενθαρρύνοντάς τα για την προσπάθειάς τους και στους εκπαιδευτικούς να εκπληρώσουν με επιτυχία το έργο τους.

Εύχομαι και φέτος να ανεβάσετε την Θεσπρωτία ακόμα πιο ψηλά.

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Θεσπρωτίας
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου
Αλκιβιάδης Μιχ. Λάμπρου
Read More »
Ευχές του Άλκη Λάμπρου προς τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων Ευχές του Άλκη Λάμπρου προς τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019 Rating: 5

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019


Στο τελικό στάδιο εισέρχεται η κατασκευή τριών κόμβων στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Ηπείρου, καθώς η Οικονομική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, ανέδειξε τους οριστικούς αναδόχους των έργων τους, οι οποίοι θα κληθούν σύντομα να υπογράψουν τις συμβάσεις.

Οι νέοι κόμβοι θα κατασκευαστούν:
Στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας (θέση Ελεούσα – Εργατικές κατοικίες.) με προϋπολογισμό 850.000 ευρώ. Ανάδοχος: Αστική Κατασκευαστική Α.Ε.
Στην Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας (θέση Πλαταριά), με προϋπολογισμό 640.000 ευρώ. Ανάδοχος: ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.
Στη θέση ‘Αεροδρόμιο’ Παραμυθάς της Π.Ε. Θεσπρωτίας, με προϋπολογισμό 516.500 ευρώ. Ανάδοχος: Νικόλαος Κασσαβος ΕΔΕ

Read More »
ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019 Rating: 5

Σύλλογος Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας: «Συνομιλίες με το πιο σιωπηλό πλάσμα του κόσμου»

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019


Ο Σύλλογος Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου «Συνομιλίες με το πιο σιωπηλό πλάσμα του κόσμου», που επιμελήθηκε ο συγγραφέας - ιχθυολόγος Ιωάννης Πάσχος, από τις εκδόσεις Athens Voice Books.

Πρόκειται για 72 βιωματικές ιστορίες, γραμμένες από ιχθυολόγους… με ιστορίες για ψάρια, οικοσυστήματα, ανθρώπους, πάθη, λάθη, ελπίδες και όνειρα.

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 08-06-2019 και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θα μιλήσουν οι: Γιάννης Πάσχος (ιχθυολόγος-συγγραφέας), Κώστας Περδικάρης (ιχθυολόγος), Στέφανος Τσιτσόπουλος (σύμβουλος έκδοσης) και Γιάννης Χεκίμογλου (πρόεδρος Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας), με συντονιστή το δημοσιογράφο Σπύρο Θεμελή.

Για το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Χεκίμογλου
Read More »
Σύλλογος Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας: «Συνομιλίες με το πιο σιωπηλό πλάσμα του κόσμου» Σύλλογος Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας: «Συνομιλίες με το πιο σιωπηλό πλάσμα του κόσμου» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019 Rating: 5

«Σουλιώτικα πύρινα μονοπάτια» - Το δρώμενο στα πλαίσια των εορτών Σουλίου

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019

Read More »
«Σουλιώτικα πύρινα μονοπάτια» - Το δρώμενο στα πλαίσια των εορτών Σουλίου «Σουλιώτικα πύρινα μονοπάτια» - Το δρώμενο στα πλαίσια των εορτών Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019 Rating: 5

To τριήμερο πρόγραμμα των εορτών Σουλίου σε Σούλι και Παραμυθιά

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019
Read More »
To τριήμερο πρόγραμμα των εορτών Σουλίου σε Σούλι και Παραμυθιά To τριήμερο πρόγραμμα των εορτών Σουλίου σε Σούλι και Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες