Τελευταίο μπάνιο για έναν 90χρονο

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020
Τελευταίο μπάνιο για έναν 90χρονο


Ένας ακόμη ηλικιωμένος έχασε την ζωή του στη θάλασσα. Πρόκειται για έναν 90χρονο από το Κομπότι, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Βρισκόταν σε παραλία του Μενιδίου και το μπάνιο που έκανε ήταν το τελευταίο.

Εντοπίστηκε αναίσθητος από άλλους λουόμενους και αμέσως κλήθηκε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Read More »
Τελευταίο μπάνιο για έναν 90χρονο Τελευταίο μπάνιο για έναν 90χρονο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προς πώληση το 67% του λιμανιού της Ηγουμενίτσας - Στις 2 Οκτωβρίου ο διαγωνισμός

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προς πώληση το 67% του λιμανιού της Ηγουμενίτσας - Στις 2 Οκτωβρίου ο διαγωνισμός


Δημοσιεύτηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η προκήρυξη του διαγωνισμού για την πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, όπως απoκαλύπτει σήμερα το thespro.gr

Προς πώληση βγαίνουν μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό πλειοψηφίας τουλάχιστον 67% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας

Στην Εταιρεία παραχωρήθηκε το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και λειτουργίας:
α) το λιμάνι της Ηγουμενίτσας ·
β) το αλιευτικό καταφύγιο της Σαγιάδας ·
γ) το αλιευτικό καταφύγιο της Πλαταριάς  και
δ) το καταφύγιο σκαφών αναψυχής των Συβότων (μαζί με το «λιμάνι») δυνάμει της συμφωνίας παραχώρησης με το Ελληνική Δημοκρατία, με ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 2002 και επικυρώθηκε με το άρθρο 1 του νόμου 4597/2019 («Συμφωνία Παραχώρησης»).

Η σύμβαση παραχώρησης λήγει στις 3 Φεβρουαρίου 2062, ενώ η καταλυτική προθεσμία υποβολής  προσφορών είναι στις 02/10/2020 και ώρα: 17:00.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη στην Αγγλική Γλώσσα:

Read More »
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προς πώληση το 67% του λιμανιού της Ηγουμενίτσας - Στις 2 Οκτωβρίου ο διαγωνισμός ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προς πώληση το 67% του λιμανιού της Ηγουμενίτσας - Στις 2 Οκτωβρίου ο διαγωνισμός Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5

Φιλιάτες: Διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020
Φιλιάτες: Διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής


Ο ΔΗΜΟΣ Φιλιατών ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Θεσπρωτίας, ενημερώνει τους πολίτες της, ότι από την 17η Ιουλίου και εως 20 Ιουλίου & ώρες 08:00 έως 12:00 στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ , ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015 -2016» ΜΙS 500138 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD», θα διανείμει είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής ήτοι : 

ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΛΑΚΑ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 
ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (1ΛΙΤΡΟ) ΣΑΜΠΟΥΑΝ 

σε δικαιούχους οι οποίοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) που τροποποίησαν την αίτησή τους, δηλώνοντας ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ. 

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά τον αριθμό της αίτησης τους, το ΑΜΚΑ τους & ταυτότητα. 

Σημείο Διανομής: Παλαιό Δημαρχείο Φιλιατών, Ισόγειο χώρος Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΌ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΝΗΣΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ 

Παρακαλείσθε όπως φροντίσετε για μεταφορά μεγάλης ποσότητας προϊόντων. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του Δήμου τηλ. επικοινωνίας 2664360100 ή στο 2664022324 email info@filiates.gr
Read More »
Φιλιάτες: Διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής Φιλιάτες: Διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5

Αναβάλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020
Αναβάλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας αναβάλλουν τις θεατρικές εκδηλώσεις που ήταν να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020 σύμφωνα με την υπ’ αρ.Δ1α/Γ.Π.οικ.44457/13-7-2020 απόφαση των αρμόδιων υπουργών για την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης πανηγύρεων και άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 13.7.2020 έως και 31.7.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. 

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ 
Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου
Read More »
Αναβάλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας Αναβάλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5

Δήμος Σουλίου: 2 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020
Δήμος Σουλίου: 2 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου


Ο Δήμος Σουλίου, σε συνέχεια της αριθμ. 87/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σουλίου θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και 13/09/2020, δύο (2) άτομα, για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού Covid-19, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο:Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος, να είναι υγιείς και αρτιμελείς και να έχουν την φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που θα καλύψουν.
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση) με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την συνημμένη αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

– Φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

– Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνεται:

(1) ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007.

(2) ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης δεν έχουν απασχοληθεί σε Δημόσια Υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν. 2190/94 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

– Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για έγγαμους) και πιστοποιητικό γέννησης (για άγαμους).

Οι ενδιαφερόμενοι, λόγω επείγουσας ανάγκης, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου (1ος όροφος) του Δήμου Σουλίου, οδός Κ. Καραμανλή 179, από 15 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη, μέχρι και 22 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη (πληροφορίες: τηλ. 2666360132, κ. Μαραζόπουλος Αθ.).

Η παρούσα ανακοίνωση, η σχετική αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση θα διατίθεται στην έδρα του Δήμου (Δημοτικό Κατάστημα Παραμυθιάς), στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων.


Read More »
Δήμος Σουλίου: 2 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου Δήμος Σουλίου: 2 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5

Covid-19: Βελτιωμένη η υγεία της γυναίκας από την Παραμυθιά

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020
Covid-19: Βελτιωμένη η υγεία της γυναίκας από την ΠαραμυθιάΣτο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων εξακολουθεί να νοσηλεύεται η ηλικιωμένη γυναίκα από την Παραμυθιά που είχε διαγνωσθεί θετική στον covid-19, με την υγεία της να παρουσιάζει σταθερή βελτίωση.
Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα μέλη οικογένειας Σέρβων που διακομίσθηκαν από την Λευκάδα, όπου είχαν πάει για διακοπές.
Read More »
Covid-19: Βελτιωμένη η υγεία της γυναίκας από την Παραμυθιά Covid-19: Βελτιωμένη η υγεία της γυναίκας από την Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5

Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Μάκης Χήτος-Κιάμος για την απαγόρευση των πανηγυριών (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020
Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Μάκης Χήτος-Κιάμος για την απαγόρευση των πανηγυριών (ΒΙΝΤΕΟ)Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ. Χήτος- Κιάμος Μάκης μίλησε στην ΕΤ3 για το θέμα που προέκυψε με την απαγόρευση των πανηγυριών μέχρι τέλος Ιουλίου.
Ο κ. Κιάμος εξέφρασε την άποψη ότι η Επιτροπή παραπλανήθηκε από τις εικόνες που παίχτηκαν τις τελευταίες ημέρες στα κανάλια, ενώ ξεχώρισε τα παραδοσιακά πανηγύρια των μικρών παραμεθόριων χωριών με μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τα παραδοσιακά πανηγύρια.
Ειδική αναφορά έκανε και για τους πληττόμενους μουσικούς που χάνουν τη δουλειά τους το μοναδικό διάστημα που μπορούν να δουλέψουν και κάλεσε την κυβέρνηση να προνοήσει γι' αυτούς.

Read More »
Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Μάκης Χήτος-Κιάμος για την απαγόρευση των πανηγυριών (ΒΙΝΤΕΟ) Ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Μάκης Χήτος-Κιάμος για την απαγόρευση των πανηγυριών (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5

Σελίδες