Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ Ηγουμενίτσας ζητά ο Μ. Κάτσης, με Ερώτησή του στη Βουλή

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ Ηγουμενίτσας ζητά ο Μ. Κάτσης, με Ερώτησή του στη Βουλή


Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε ο Μάριος Κάτσης σχετικά με τις μεγάλες ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό στον ΔΕΔΔΗΕ Ηγουμενίτσας, οι οποίες απειλούν την εύρυθμη λειτουργία των ηλεκτρικών δικτύων της Θεσπρωτίας. 

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση για το θέμα:
«Το πρακτορείο του ΔΕΔΔΗΕ στην Ηγουμενίτσα αριθμεί μόλις οχτώ άτομα μόνιμο προσωπικό, τα οποία είναι υπεύθυνα για την αποκατάσταση των βλαβών και τη συντήρηση του ηλεκτρικού δικτύου. Οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν με αυταπάρνηση να αντιμετωπίσουν, κατά μέσο όρο διακόσια περιστατικά το μήνα, σε μία εκτεταμένη περιοχή που περιλαμβάνει δεκάδες ορεινά και δυσπρόσιτα χωριά, ενώ σε περιόδους έντονης κακοκαιρίας μπορεί οι βλάβες να φτάσουν και τις σαράντα την ημέρα.
Παρά τις σοβαρές ελλείψεις, ο ΔΕΔΔΗΕ, σε τρεις διαδοχικές προκηρύξεις για προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση αορίστου χρόνου τα τελευταία δύο χρόνια, δεν προέβλεψε καμία θέση για την Ηγουμενίτσα. Φαίνεται ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις τις Θεσπρωτίας, με τις μεγάλες καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των βλαβών και την κακή συντήρηση του δικτύου, δεν απασχολούν κανέναν από τους αρμόδιους.
Μόλις τον περασμένο χειμώνα είχαμε συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Σουλίου, και διαρκείς αυξομειώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος. Άνθρωποι έμειναν χωρίς θέρμανση, επαγγελματίες έκλεισαν αναγκαστικά τις επιχειρήσεις τους, και ηλεκτρικές συσκευές καταστράφηκαν, αλλά ούτε αυτό φαίνεται αρκεί για να ενισχυθεί με κατάλληλο προσωπικό ο ΔΕΔΔΗΕ στην Ηγουμενίτσα.
Είναι τουλάχιστον προκλητικό οι πολίτες να πληρώνουν 3 και 4 φορές πάνω το ρεύμα, και να μην το έχουν κι από πάνω. Κι αυτό επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το μόνο το οποίο νοιάστηκε ήταν να ορίσει γαλάζια golden boys των 360 χιλιάδων ευρώ το χρόνο στη ΔΕΗ, και να χαρίσει σε ξένα funds τόσο τον ΔΕΔΔΗΕ όσο και τη ΔΕΗ, αδιαφορώντας για τις οδυνηρές συνέπειες που βιώνει η κοινωνία σήμερα.
Με την ερώτηση που κατέθεσα, ζητώ από τον αρμόδιο Υπουργό να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των ηλεκτρικών δικτύων της Θεσπρωτίας μέσω της άμεσης στελέχωσης του ΔΕΔΔΗΕ στην Ηγουμενίτσα με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης όπως κατατέθηκε στη Βουλή:

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
ΘΕΜΑ: «Οι μεγάλες ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό στον ΔΕΔΔΗΕ Ηγουμενίτσας, απειλούν την εύρυθμη λειτουργία των δικτύων της Θεσπρωτίας»
Μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας στη Θεσπρωτία, προκαλεί το γεγονός ότι το πρακτορείο του ΔΕΔΔΗΕ στην Ηγουμενίτσα αριθμεί μόλις οχτώ (8) άτομα μόνιμο προσωπικό, τα οποία είναι επιφορτισμένα με την αποκατάσταση των βλαβών και τη συντήρηση του δικτύου. Κατά μέσο όρο έχουν να αντιμετωπίσουν περίπου διακόσια (200) περιστατικά μηνιαίως, σε μία εκτεταμένη περιοχή που περιλαμβάνει δεκάδες ορεινά και δυσπρόσιτα χωριά, ενώ σε περιόδους έντονης κακοκαιρίας μπορεί οι βλάβες να φτάσουν και τις σαράντα (40) ημερησίως.
Παρά τις σοβαρές ελλείψεις, οι οποίες έχουν επισημανθεί εγκαίρως και από τους ίδιους τους εργαζομένους, στην πρόσφατη προκήρυξη 1/2022 του ΔΕΔΔΗΕ για προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση αορίστου χρόνου, δεν προβλέπεται καμία θέση για την Ηγουμενίτσα, όπως ακριβώς συνέβη και στις προκηρύξεις 1/2021 και 2/2021.
Οι μεγάλες καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των βλαβών και η κακή συντήρηση του δικτύου στην περιοχή της Θεσπρωτίας, παρά τις υπερπροσπάθειες που καταβάλουν οι λιγοστοί εργαζόμενοι για να ανταπεξέλθουν, έχουν προκαλέσει τις διαμαρτυρίες των τοπικών κοινωνιών και των επαγγελματιών της περιοχής. Ο εμπορικός σύλλογος της πόλης της Παραμυθιάς τον περασμένο Ιανουάριο, εξέφρασε με ανοιχτή επιστολή, την εντονότατη δυσαρέσκειά του για τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Σουλίου, οι οποίες σε συνδυασμό με τις διαρκείς αυξομειώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος, από τη μία έθεταν εκτός λειτουργίας τις επιχειρήσεις, και προκαλούσαν βλάβες στον εξοπλισμό τους, και από την άλλη άφηναν χωρίς θέρμανση στην καρδιά του χειμώνα, μεγάλο μέρος των κατοίκων της περιοχής.

Επειδή, το πρακτορείο του ΔΕΔΔΗΕ στην Ηγουμενίτσα είναι εμφανώς υπο-στελεχωμένο, και δεν έχει υπάρξει πρόβλεψη για καμία νέα πρόσληψη στις τρεις (3) τελευταίες προκηρύξεις του ΔΕΔΔΗΕ για προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση αορίστου χρόνου
Επειδή, οι συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος, η αργή αποκατάσταση των βλαβών, και η κακή συντήρηση του ηλεκτρικού δικτύου έχει προκαλέσει τη δίκαιη αντίδραση των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Θεσπρωτίας
Επειδή, οι υπάρχοντες εργαζόμενοι δρουν σε μία εκτεταμένη περιοχή με δεκάδες ορεινά και δυσπρόσιτα χωριά, αλλά και σε ένα ενεργειακά απαιτητικό τουριστικό μέτωπο τους καλοκαιρινούς μήνες
Επειδή, είναι προκλητικό οι πολίτες να βλέπουν υπέρογκες και αδικαιολόγητες αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος, ενώ, παράλληλα, να στερούνται το ίδιο το ηλεκτρικό ρεύμα από τα διαρκή προβλήματα του δικτύου

Ερωτάται ο αρμόδιος κ. Υπουργός:
Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για να στελεχωθεί άμεσα το πρακτορείο του ΔΕΔΔΗΕ στην Ηγουμενίτσα με το κατάλληλο μόνιμο προσωπικό, ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας της Θεσπρωτίας;
Read More »
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ Ηγουμενίτσας ζητά ο Μ. Κάτσης, με Ερώτησή του στη Βουλή Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ Ηγουμενίτσας ζητά ο Μ. Κάτσης, με Ερώτησή του στη Βουλή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022 Rating: 5

Για γέλια ή για κλάματα;

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022
Για γέλια ή για κλάματα;


Πήγα πρόσφατα στο Νοσοκομείο Φιλιατών, με πόναγε ένα δόντι πολύ και δεν άντεχα. Το Νοσοκομείο για μήνες πολλούς ήταν χωρίς οδοντίατρο, τώρα έμαθα είχε δυο.

Πήρα το χαρτί μου, έκατσα στη σειρά μου και μου το κοίταξε το δόντι ο ένας ο γιατρός και μου είπε πως πρέπει να του βγάλουμε ακτινογραφία αλλά εδώ στο Νοσοκομείο Φιλιατών δεν έχει τέτοιο μηχάνημα- έχει όμως στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας. Τι να κάνα, πήγαν στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας που έχει 3οδοντίατρους αλλά μου είπαν ότι το μηχάνημα είναι χαλασμένο 1 μήνα τώρα.

Τελικά, αφού πέρασα από ένα Νοσοκομείο, ένα ΤΕΠ και πέντε οδοντίατρους του ΕΣΥ …το δόντι έμελε να μου το φτιάξει ιδιώτης γιατρός!
Read More »
Για γέλια ή για κλάματα; Για γέλια ή για κλάματα; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022 Rating: 5

Ο Θωμάς Δημητρίου για τον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022
Ο Θωμάς Δημητρίου για τον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας


Επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε προ ημερήσιας διάταξης ερωτήσεις προς το Δήμαρχο, εκτός από τα λάθη και τις αστοχίες που διαπιστώναμε κατά την φάση της κατασκευής του πεζόδρομου-ποδηλατοδρόμου προς το Δρέπανο και όσο το έργο προχωρούσε, θέταμε και το θέμα της ασφάλειας πεζών και ποδηλατών που χρησιμοποιούν τον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο. Συγκεκριμένα είχαμε μιλήσει για τους μεταλλικούς στύλους ηλεκτροφωτισμού που τοποθετήθηκαν μέσα στο διάδρομο και συνιστούν κίνδυνο για τους ποδηλάτες, για την έλλειψη προστατευτικών κιγκλιδωμάτων καθώς και για την υπερύψωσή του σε σχέση με τον παράπλευρο αυτοκινητόδρομο, προειδοποιώντας για κίνδυνο πτώσεων και προς την πλευρά του δρόμου αλλά και προς την πλευρά της θάλασσας, ιδιαίτερα στο τμήμα του πεζόδρομου που εδράζεται σε σιδηροδοκούς.

Το έργο έχει πολλούς μήνες που σταμάτησε να εκτελείται, γίνεται όμως χρήση του παρά την επικινδυνότητά του. Ως αποτέλεσμα είχαμε την πτώση και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αλλοδαπού ποδηλάτη, που λογικά δεν γνώριζε ότι το έργο είναι ημιτελές αφού δεν υπάρχει η σχετική σήμανση, διαπίστωσε όμως με τραγικό τρόπο, ότι ο ποδηλατόδρομος δεν έχει ούτε προστατευτικές μπάρες!

Ο Δήμαρχος σε ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει δηλώσει ότι το έργο είναι του Δήμου και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μέσω της Περιφέρειας . Έχει επίσης παραδεχθεί ότι ο εργολάβος σταμάτησε τη κατασκευή του, γιατί η Περιφέρεια καθυστερεί τη χρηματοδότηση! Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης το έργο να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν πριν έχουμε και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Από πληροφορίες μας, το ποσό που οφείλεται δεν είναι μεγάλο και πρέπει άμεσα να καταβληθεί για να τελειώσει επιτέλους ο πεζόδρομος - ποδηλατόδρομος. Μήπως όμως η καθυστέρηση καταβολής της οφειλής είναι σκόπιμη, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί ,να παραδοθεί και να εγκαινιαστεί με τυμπανοκρουσίες στον κατάλληλο χρόνο, πριν δηλαδή τις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές;

Ηγουμενίτσα 21 Ιουνίου 2022
Για την «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ»
Θωμάς Δημητρίου
Read More »
Ο Θωμάς Δημητρίου για τον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας Ο Θωμάς Δημητρίου για τον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022 Rating: 5

Μέγιστη πρόκληση στο Αλβανικό Κοινοβούλιο | Ρητορική μίσους και συνθήματα για «γενοκτονία»

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022
Μέγιστη πρόκληση στο Αλβανικό Κοινοβούλιο | Ρητορική μίσους και συνθήματα για «γενοκτονία»


Όσα έγιναν επί ώρες στο Αλβανικό κοινοβούλιο θα μπορούσαν να αποτελούν κακόγουστη παράσταση πολιτικού φολκλόρ όμως δεν είναι έτσι. Τα πράγματα είναι σοβαρά και ουσιαστικά.

Με αποκλειστική ευθύνη του Προεδρείου της Βουλής η αίθουσα της συνεδρίασης παραδόθηκε στο ακραίο και ανθελληνικό κόμμα PDIU που διατείνεται ότι εκπροσωπεί πολίτες τσάμικης καταγωγής στην ουσία όμως εξυπηρετεί σχεδιασμούς της Τουρκίας για καλλιέργεια ανθελληνικού μίσους στην Αλβανική κοινωνία.

Άλλωστε έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές για να υπονομεύσει ή και να τορπιλίσει βήματα ουσιαστικής βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων χθες διοργανώθηκε πολιτική εκδήλωση οργανώσεων με σαφή εθνικιστικό πρόγραμμα και με συνθήματα κατά της Ελλάδας. Το βήμα και η έδρα του Προεδρεία είχαν «δεόντως» διανθήσει μεγάλα πανό κεντρική λέξη των οποίων ήταν «γενοκτονία». Πρόκειται για μια λέξη που τα τελευταία χρόνια πλημυρίζει τη ρητορική των εκπροσώπων και φορέων της πολιτικής τάξης της Αλβανίας όταν αναφέρονται στην σχέση με την Ελλάδα.

Αντιστοίχως εκδόσεις με χρηματοδοτήσεις απ’ την Τουρκική Πρεσβεία σε Αλβανία, Κόσσοβο και Σκόπια διαστρεβλώνουν τους απελευθερωτικούς αγώνες των λαών της Βαλκανικής θεωρώντας τους ως γενοκτονίες εις βάρος των Μουσουλμάνων!!!

Επί το πλείστον στη Βουλή χθες ήταν παρόν παιδιά και νέοι που απήγγειλαν ποιήματα δήθεν πόνου αλλά στην πραγματικότητα μίσους. Και αυτός είναι ο βαθύτερος σκοπός της χρηματοδότησης τέτοιων δραστηριοτήτων. Η διαιώνιση του μίσους εναντίον της Ελλάδας.

Ζητήματα για εδαφικές διεκδικήσεις και άλλα σχετικά αποτελεί επιχείρημα για τους θεατρινισμούς στη Βουλή και τις πλατείες.

Σκοπός είναι κάτι ουσιαστικά πιο αποδοτικό. Η καλλιέργεια του μισελληνισμού σε μια εποχή που όλη η κοινωνία στην Αλβανία διαπιστώνει την καθοριστική συμβολή της Ελλάδας στην οικονομική πρόοδο και την αναβάθμιση.

Είναι σαφές ποιον ενοχλεί η πραγματικότητα αυτή.

Όπως σαφές είναι η άμεση εμπλοκή της Κυβέρνησης στην οργάνωση και την προβολή ανάλογων δραστηριοτήτων διασποράς του ανθελληνισμού στην αλβανική κοινωνία. Πριν από λίγα χρόνια ήταν ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα που αναβάθμισε θεσμικά τον πολιτικό σχηματισμό των Τσάμηδων τοποθετώντας τον αρχηγό του Αντιπρόεδρο της Βουλής. Κίνηση μεγάλου πολιτικού συμβολισμού.

Είχε τότε προκαλέσει όχι απλά την παραίτηση από τη θέση του πρώτου Αντιπροέδρου του σώματος, του Προέδρου του ΚΕΑΔ – ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βαγγέλη Ντούλε αλλά ουσιαστικά την αποχώρηση του σχηματισμού της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας από τον κυβερνητικό συνασπισμό με το Ράμα.

Η «άλωση» της Βουλής της Αλβανίας και η διάθεση της στους ανθέλληνες για την παράσταση μίσους τους, έγινε απόντος απ’ τα Τίρανα του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα που μετείχε της 9ης κοινής συνεδρίασης των Κυβερνήσεων Αλβανίας και Κοσσόβου στην Πρίστινα. Συνεδρίαση που έγινε με κεντρικό σύνθημα «Συνενωμένοι…».

Μια επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής της Αλβανίας parlament.al με την ανάρτηση τη σχετική με τα χθεσινά και το φωτογραφικό υλικό αποτελεί όνειδος για σύγχρονες κοινοβουλευτικές πρακτικές. Επιβεβαιώνει δε ότι ακραίες εκδηλώσεις εθνικισμού και μίσους προς την Ελλάδα ειδικά δεν είναι κάτι που τεκταίνεται στο περιθώριο του δημόσιου βίου στα Τίρανα…

Απομένει η ελληνική αντίδραση στη μέγιστη πρόκληση… Και κυρίως η αντίδραση της ελληνικής βουλής.
Read More »
Μέγιστη πρόκληση στο Αλβανικό Κοινοβούλιο | Ρητορική μίσους και συνθήματα για «γενοκτονία» Μέγιστη πρόκληση στο Αλβανικό Κοινοβούλιο | Ρητορική μίσους και συνθήματα για «γενοκτονία» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022 Rating: 5

Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ»

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022
Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ»


Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ» και η καλλιτεχνική ομάδα ¨Terra Sensitive¨ γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και σας προσκαλούν σ’ ένα μουσικό ταξίδι με ήχους και ακούσματα στα χνάρια της παράδοσης.

Σήμερα Τετάρτη στις 20.30, στο λιμανάκι της Ηγουμενίτσας (έναντι εστιατορίου "Αλέκος")
Read More »
Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ» Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022 Rating: 5

Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας - 35 νέοι μαθητές

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022
Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας - 35 νέοι μαθητές


Την Πέμπτη 16-06-2022 πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας με έδρα τη Μαζαρακιά, η διαδικασία επιλογής των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2022-2023.
Κατατέθηκαν συνολικά εμπρόθεσμες 36 αιτήσεις.
Στη διαδικασία των εξετάσεων προσήλθαν 36 υποψήφιοι.
1 απορρίφτηκε
35 μαθητές εισάγονται στην Α΄ Γυμνασίου.

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ

α/α

Κωδικός

Ονοματεπώνυμο μαθητή

Τελικός βαθμός

1

264

Β……………. Γ……………..

97,5

2

283

Σ……………. Ζ……………...

95

3

261

Ι……………. Μ………………

95

4

258

Ε……………. Μ………………

94

5

254

Σ……………. Γ……………….

92,5

6

280

Ε…………… Κ……………..

92,5

7

285

Α……………. Κ………………

92,5

8

265

Μ…………….Π………………

92

9

273

Ν……………. Κ………………

90

10

272

Ν……………. Κ………………

88,75

11

284

Δ…………… Μ………………

86,25

12

268

Ι……………. Π……………….

86

13

263

Π…………… Θ……………….

86

14

282

Ζ…………… Ν……………….

85

15

269

Ε…………… Β………………..

84

16

274

Μ……………… Μ……………….

83,75

17

271

Κ……………….. Α………………..

81,25

18

266

Λ……………….. Σ…………………

81,25

19

267

Μ……………… Σ…………………

81,25

20

257

Η………………. Α………………..

80

21

270

Θ………………. Β………………..

80

22

279

Α………………. Β…………………

80

23

281

Σ……………….. Γ…………………

80

24

288

Λ………………. Κ………………….

80

25

278

Π………………. Κ…………………

78,75

26

253

Π………………. Β…………………

75

27

276

Κ………………. Κ………………….

75

28

259

Ι……………….. Μ………………..

75

29

289

Κ………………. Π…………………

75

30

256

Ε………………. Κ………………….

71,25

31

260

Α………………. Γ…………………..

70

32

277

Ι………………... Π………………….

70

33

255

Α………………. Α…………………

65

34

287

Κ………………. Κ…………………

62,5

35

262

Γ………………. Κ…………………

53,75


ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ

Κωδικός

Ονοματεπώνυμο μαθητή

Τελικός βαθμός

275

Σ……………… Φ………………..

-


Ο Διευθυντής

Γεωργίου Ιωάννης MSc ΠΕ03

Read More »
Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας - 35 νέοι μαθητές Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας - 35 νέοι μαθητές Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022 Rating: 5

Σελίδες