Σύλληψη 45χρονου στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
Σύλληψη 45χρονου στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός 45χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό. Κατόπιν, σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπάρχει καταχώρηση εις βάρος του ανωτέρω με μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen και εθνικό μέτρο για απαγόρευση εισόδου στη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Σύλληψη 45χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 45χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Η «Πίτα του Ηπειρώτη»,την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
Η «Πίτα του Ηπειρώτη»,την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας


Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας στον κόσμο,μας προσκαλεί στη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωσή του, την «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2020» την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» είναι το μεγαλύτερο Ηπειρώτικο αντάμωμα στην Ελλάδα, η κορυφαία συνάντηση Αποδήμων κάθε χρόνο στην Αθήνα.
Read More »
Η «Πίτα του Ηπειρώτη»,την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Η «Πίτα του Ηπειρώτη»,την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Θεσπρωτός: Απάντηση της ΠΑΕ σε ερασιτέχνη

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
Θεσπρωτός: Απάντηση της ΠΑΕ σε ερασιτέχνη


Η ΠΑΕ Θεσπρωτός προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Θεσπρωτού.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, εκτός από την ανακοίνωση, δίνει στη δημοσιότητα και συνοδευτικά έγγραφα.

Αναλυτικά:

Read More »
Θεσπρωτός: Απάντηση της ΠΑΕ σε ερασιτέχνη Θεσπρωτός: Απάντηση της ΠΑΕ σε ερασιτέχνη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Ο Ιωάννης Κοντός πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
Ο Ιωάννης Κοντός πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας


Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας από την Περιφέρεια Ηπείρου, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε και συνεστήθη σε σώμα ως εξής :

Πρόεδρος : Κοντός Ιωάννης
Αντιπρόεδρος : Φραγκίσκου Χαρίκλεια
Γραμματέας : Κούτσικος Χρήστος
Ταμίας : Τσόνου Μαγδαληνή-Μαρία
Μέλος : Προβιδάκη Αγγελική

Με εκτίμηση,
Κοντός Ιωάννης
Read More »
Ο Ιωάννης Κοντός πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας Ο Ιωάννης Κοντός πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Αύριο Σάββατο η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
Αύριο Σάββατο η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου
81464373_1155930457950525_1306617093977800704_n

Read More »
Αύριο Σάββατο η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου Αύριο Σάββατο η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Δημιουργία Φιλοπρόοδου Συλλόγου Συβότων

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
Δημιουργία Φιλοπρόοδου Συλλόγου Συβότων


Η κίνηση πολιτών της κοινότητας Συβότων σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 11,00 π.μ. σε συνάντηση, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της κοινότητας μας για τις τελικές αποφάσεις πριν την κατάθεση στο πρωτοδικείο του καταστατικού του φιλοπρόοδου συλλόγου μας.

Λευτέρης Πολυκάρπου
Καιτη Ντάνη
Μαργαρίτα Ντριτσου
Σταύρος Μπαρπάτης
Γεωργία Κοντοδήμου
Κωνσταντουλεας Νίκος
Read More »
Δημιουργία Φιλοπρόοδου Συλλόγου Συβότων Δημιουργία Φιλοπρόοδου Συλλόγου Συβότων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Καταγγελία της δημοτικής παράταξης Δημητρίου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
Ηγουμενίτσα: Καταγγελία της δημοτικής παράταξης Δημητρίου


Τον περασμένο Ιούνιο στο Σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ-ΙΕΚ προέκυψε πρόβλημα με το μετασχηματιστή τάσης με αποτέλεσμα να δυσκολέψει η διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών του ΕΠΑΛ. Τότε δόθηκε μια προσωρινή και αμφίβολης αποτελεσματικότητας λύση ενώ θα μπορούσε στη διάρκεια του καλοκαιριού, που είναι κλειστά τα σχολεία, να γίνει αντικατάσταση του μετασχηματιστή και να λυθεί το πρόβλημα! Αφέθηκε όμως μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν τα εργαστήρια, να διακόπτεται συχνά η παροχή του ηλεκτρικού και το κυριότερο στις κρύες ημέρες του χειμώνα, να διακόπτεται και η λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης των σχολείων. Από την επίσκεψή μας στο σχολικό συγκρότημα και στη ΔΕΔΔΗΕ πληροφορηθήκαμε, ότι δεν θα γίνει αντικατάσταση του μετασχηματιστή τάσης, διότι επελέγη από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου άλλη λύση και υποβλήθηκε στη ΔΕΔΔΗΕ το σχετικό αίτημα που προβλέπει τη μείωση της παρεχόμενης τάσης, διαδικασία η οποία χρειάζεται για να γίνει ένα τουλάχιστον δεκαπενθήμερο από σήμερα. 

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» διατυπώνουμε προς τον κ. Δήμαρχο την απορία μας και τα εύλογα ερωτήματα των μαθητών και των γονέων τους: 1. Γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες εργασίες έγκαιρα και στη διάρκεια του καλοκαιριού, για να λειτουργήσουν με την έναρξη του σχολικού έτους χωρίς προβλήματα τα σχολεία του ΕΠΑΛ και του ΙΕΚ; 2. Αληθεύει η πληροφορία ότι ο λογαριασμός στη ΔΕΔΔΗΕ πληρώθηκε μόλις το Νοέμβριο, με συνέπεια να καθυστερήσει η εταιρία τόσο την εκπόνηση της σχετικής μελέτης όσο και την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών που απαιτούνται για να γίνει η σύνδεση του Σχολικού Συγκροτήματος με το δίκτυο διανομής του ηλεκτρικού ρεύματος;
Read More »
Ηγουμενίτσα: Καταγγελία της δημοτικής παράταξης Δημητρίου Ηγουμενίτσα: Καταγγελία της δημοτικής παράταξης Δημητρίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Χωριά ερειπωμένα σ' ολόκληρη τη Θεσπρωτία

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
Χωριά ερειπωμένα σ' ολόκληρη τη Θεσπρωτία


Σπίτια με πόρτες και παντζούρια κλειστά, σχολεία κλειδωμένα από χρόνια, εκκλησιές βουβές, πλατείες και σοκάκια έρημα… 
Αυτή την εικόνα της εγκατάλειψης συναντά κανείς σήμερα, εν μέσω χειμώνα, στα περισσότερα ορεινά χωριά των Φιλιατών και του Σουλίου.
Πρόκειται για όλους εκείνους τους οικισμούς στους οποίους δεν έφτασε ποτέ η τουριστική ανάπτυξη, για χωριά που δεν διαθέτουν ξενώνες και καταλύματα, δεν έχουν χιονοδρομικά κέντρα κοντά, δεν υπάρχουν υποδομές για εναλλακτικές δραστηριότητες που να ελκύουν επισκέπτες έστω για τα γιορτινά τριήμερα και να κρατούν τους νέους τους. 
Είναι δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία των ορεινών οικισμών του τόπου μας.
Είναι άραγε αντιστρέψιμη η αρνητική αυτή εικόνα; 
Δύσκολο να πει κανείς. 
Εκείνο ωστόσο που μπορεί να γίνει σε αυτή τη φάση είναι να ληφθούν μέτρα ενίσχυσης για τους εναπομείναντες κατοίκους, προκειμένου να μην τα εγκαταλείψουν κι αυτοί.
Η ερημοποίηση των χωριών μας και της υπαίθρου γενικότερα συνεχίζεται αμείωτη! 
Και πώς να μη συμβαίνει αυτό όταν δεν λαμβάνεται καμία πρόνοια, κανένα μέτρο και κίνητρο για επιστροφή των νέων ανέργων στον τόπο τους, στη μάνα γη, στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, για τον οποίο όλοι μιλάνε και ευαγγελίζονται.

Read More »
Χωριά ερειπωμένα σ' ολόκληρη τη Θεσπρωτία Χωριά ερειπωμένα σ' ολόκληρη τη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

15 εκατ. στους Δήμους από το Πράσινο Ταμείο

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
15 εκατ. στους Δήμους από το Πράσινο Ταμείο


Το Πράσινο Ταμείο κατήρτισε το τρίτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ για την απαλλοτρίωση ακινήτων, που είναι χαρακτηρισμένα κοινόχρηστοι χώροι και δεν ανήκουν στο Δημόσιο.

Στόχος του προγράμματος «Απόκτηση ελεύθερων Κοινόχρηστων Χώρων στις πόλεις 2019» από το Πράσινο Ταμείο είναι η χρηματοδότηση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού (δήμοι) για την απόκτηση αμιγώς κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου που προβλέπονται σε εγκεκριμένα ρυμοτομικά σχέδια, με ιδιαίτερη πολεοδομική σημασία και των οποίων η εξασφάλιση αποζημίωσης έχει επείγοντα χαρακτήρα.

Τα αιτήματα των ΟΤΑ αφορούν ώριμες απαλλοτριώσεις σε τεχνικό και οικονομικό επίπεδο και αξιολογούνται ως προς το κριτήριο της πολεοδομικής και κοινωνικής συμβολής της απόκτησης του αιτούμενου κοινόχρηστου χώρου.

Το Πράσινο Ταμείο καταβάλλει μόνον το ποσό που αντιστοιχεί αποκλειστικά στα βάρη των δήμων (όχι των παρόδιων ιδιοκτητών) για την απόκτηση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου, όπως πλατείες, άλση, πράσινο, παιδικές χαρές, χώροι στάθμευσης. Αιτήματα που αφορούν ειδικά τη διάνοιξη δρόμων, πεζοδρόμων κ.λπ. (υλοποίηση ρυμοτομίας) δεν εμπίπτουν στους στόχους του προγράμματος και δεν θα εξετάζονται. Κοινωφελείς χώροι, όπως οι προοριζόμενοι για σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς ή αθλητικούς χώρους κ.α. δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το Πράσινο Ταμείο.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από τις 30 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 31 Αυγούστου 2020.

Οι δήμοι μπορούν να υποβάλλουν στο διάστημα αυτό τα αιτήματά τους συμπληρώνοντας το Ειδικό Έντυπο Συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Read More »
15 εκατ. στους Δήμους από το Πράσινο Ταμείο 15 εκατ. στους Δήμους από το Πράσινο Ταμείο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Κάθε χρόνο και λιγότεροι οι Ηπειρώτες - Η ακτινογραφία του πληθυσμού στην Περιφέρεια

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
Κάθε χρόνο και λιγότεροι οι Ηπειρώτες - Η ακτινογραφία του πληθυσμού στην Περιφέρεια


Οι Έλληνες γεράζουν, ο πληθυσμός λιγοστεύει. 
Η Ήπειρος δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα. 
Ολόκληρα χωριά έχουν μετατραπεί σε φαντάσματα ενώ όπως φαίνεται στα επίσημα στοιχεία κάθε χρόνο είμαστε και λιγότεροι… 
Κατά 641 λιγότεροι γίναμε μέσα σε ένα χρόνο σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε η Στατιστική. 333.696 οι κάτοικοι της Ηπείρου το 2019 όταν το 2018 ήταν 334.337. 
Φυσική εξέλιξη καθώς οι θάνατοι υπερτερούν των γεννήσεων.
Ο μισός περίπου πληθυσμός της Ηπείρου είναι συγκεντρωμένος στο Νομό Ιωαννίνων.

Ήπειρος 333.696
Άρτα 62.973
Θεσπρωτία 45.064
Ιωάννινα 167.696
Πρέβεζα 57.963

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε σύγκριση με το σύνολο της χώρας, σημειώνει πιο έντονη μείωση στις ηλικίες 20 – 24 και 25 – 29 ετών ενώ παράλληλα σε αντίθεση με το σύνολο της χώρας οι ηλικίες 15 - 19 ετών καταγράφουν αύξηση.

Συγκεκριμένα, στις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες, μείωση κατέγραψαν οι ηλικίες 0 – 14 ετών (-6%), 20 – 24 ετών (-18%), 25 – 29 ετών (-18%) και 30 – 44 ετών (-8%) και αύξηση οι ηλικίες 15 – 19 ετών (+4%), 45 – 64 ετών (+1%) και 65+ ετών (+3%).

Όσον αφορά τα μερίδια των επιμέρους ηλικιών για το 2018, παρατηρούμε ότι το υψηλότερο μερίδιο κατέχουν οι ηλικίες 45 – 64 ετών (28%) και ακολουθούν οι ηλικίες 65+ ετών (26%), 30 – 44 ετών (19%), 15 – 29 ετών (14%) και 0-14 ετών (13%).

Τέλος, αξιοσημείωτο για την Περιφέρεια Ηπείρου είναι η αύξηση των μεριδίων στις ηλικίες 15 – 19 ετών σε αντίθεση με το σύνολο της χώρας.

Η Περιφέρεια Ηπείρου αντιπροσωπεύει το 3% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού της χώρας, ενώ το ποσοστό του οικονομικά ενεργού πληθυσμού της ως προς τον πληθυσμό της ηλικίας 15+ ετών ήταν 48% το 2013 και 47% το 2018.

Σε σύγκριση με το σύνολο της χώρας, η Περιφέρεια Ηπείρου εμφανίζει σταθερά χαμηλότερα ποσοστά οικονομικά ενεργού πληθυσμού.

Συγκεκριμένα, το 2013 καταγράφει το 2ο χαμηλότερο ενώ το 2018 το χαμηλότερο οικονομικά ενεργό πληθυσμό στο σύνολο των 13 Περιφερειών της χώρας.
Read More »
Κάθε χρόνο και λιγότεροι οι Ηπειρώτες - Η ακτινογραφία του πληθυσμού στην Περιφέρεια Κάθε χρόνο και λιγότεροι οι Ηπειρώτες - Η ακτινογραφία του πληθυσμού στην Περιφέρεια Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

6.013 παραβάσεις - 3 νεκροί σε τροχαία τον Δεκέμβριο στην Ήπειρο

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
6.013 παραβάσεις - 3 νεκροί σε τροχαία τον Δεκέμβριο στην Ήπειρο


Με στόχο τη διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας, δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για το Δεκέμβριο του 2019, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 11 τροχαία ατυχήματα (έναντι 9 το 2018 ). Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
3 θανατηφόρα τροχαία ( όσα και το 2018)
2 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου ( όσα και το 2018)
6 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου ( έναντι 4 το 2018) 

Από τα τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 21 παθόντες (έναντι 9 το 2018). Ειδικότερα, καταγράφηκαν :
3 νεκροί (όσοι και το 2018 )
2 σοβαρά τραυματίες (όσοι και το 2018 )
16 ελαφρά τραυματίες (έναντι 4 το 2018)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
υπερβολική ταχύτητα
παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
λοιπά αίτια αναφερόμενα στους οδηγούς

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης

Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (6.013) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του .

Βεβαιώθηκαν :
1.453 για υπερβολική ταχύτητα.
63 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη).
40 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
73 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση.
198 γ ια μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση.
85 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
95 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
31 για αντικανονικό προσπέρασμα.
23 για φθαρμένα ελαστικά.

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (60) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (946) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων .
Read More »
6.013 παραβάσεις - 3 νεκροί σε τροχαία τον Δεκέμβριο στην Ήπειρο 6.013 παραβάσεις - 3 νεκροί σε τροχαία τον Δεκέμβριο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020
Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ


Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ με την ευκαιρία της έλευσης του νέου Χρόνου εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά.
Το 2020 να είναι για την ομάδα μας το ίδιο δημιουργικό και εποικοδομητικό σαν το 2019. Χρονιά με την οποία έκλεισε ένας κύκλος ιστορίας 70 χρόνων, με τον καλύτερο τρόπο, αφού η ομάδα μας ανέβηκε σε επαγγελματική κατηγορία. Ένα όνειρο χρόνων.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας με τον κόσμο του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε για κάποια θέματα που αφορούν άμεσα τον ερασιτέχνη.

Δεν έχουμε πρόθεση με κανένα τρόπο να μπούμε ή να επέμβουμε στα εσωτερικά της Π.Α.Ε. Εμείς ως ερασιτέχνης, οφείλουμε εξάλλου να είμαστε Θεματοφύλακες της ενότητας και της συνοχής της ομάδας.

Οι άνθρωποι της Π.Α.Ε. πρέπει απερίσπαστοι και με την βοήθεια όλων να ασχοληθούν με τη σωτηρία της
ομάδας. Εξάλλου όλοι μας θα κριθούμε για τα λεγόμενά μας , τις πράξεις μας και τα αποτελέσματα αυτών.

Όσον αφορά την Π.Α.Ε. θα αναφέρουμε μόνο ένα εξωαγωνιστικό θέμα, το οποίο χρήζει άμεσης
λύσης και για το οποίο κάναμε υπομονή και μόνο να μην δημιουργήσουμε οποιοδήποτε θέμα στην ομάδα,
αλλά πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι .

Πέρασαν πέντε μήνες από την στιγμή που οι σημερινοί ιδιοκτήτες ( επενδυτές ) ανέλαβαν την ομάδα και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μετοχική σύνθεση της Π.Α.Ε. , με αποτέλεσμα την ευθύνη της Π.Α.Ε. έναντι της εφορίας , του Ι.Κ.Α. και οτιδήποτε αφορά την οικονομική διαχείριση, να την έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου μέλος της Διοίκησης του Ερασιτέχνη , με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στις ενοχλήσεις μας, η απάντηση είναι σήμερα, αύριο, για όλα φταίει το Υπουργείο, όταν όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τακτοποιηθεί και έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους.

Θα παρακαλέσουμε – και για να μην επανέρθουμε- την διοίκηση της Π.Α.Ε. να λύσει το θέμα αυτό άμεσα, με οποιοδήποτε τρόπο και να αναλάβει έτσι εξ ολοκλήρου την ευθύνη της διοίκησης της Π.Α.Ε.

Όσον αφορά τώρα τα του ερασιτέχνη, να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι το 2020 είναι χρονιά αλλαγής της Διοίκησης του Ερασιτέχνη. Εμείς ως σημερινή Διοίκηση οφείλουμε να κινήσουμε τις διαδικασίες όπως τις ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου και αυτό θα κάνουμε. Όλα αυτά θα γίνουν σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα συγκληθεί σύντομα και θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Εμείς ως παρούσα Διοίκηση οφείλουμε να παραδώσουμε τον Ερασιτέχνη και δεσμευόμαστε για αυτό, σε άψογη κατάσταση. Αγωνιστικά επανδρωμένο σε όλα τα ηλικιακά τμήματα των Ακαδημιών και εξωαγωνιστικά καθαρά οικονομικά.

Όπως εξάλλου παραδώσαμε και την ομάδα στην Π.Α.Ε. με ένα ομοιογενές σύνολο ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών , με διάθεση να αγωνιστούν σε ανώτερη κατηγορία, στην οποία οι ίδιοι έφεραν την ομάδα.

Ακόμη εξωαγωνιστικά καθαρή οικονομικά , με έργα στο γήπεδο, όπως η αντικατάσταση του χλοοτάπητα και των αποδυτηρίων, την εγκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού, τα οποία είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού και άλλα τα οποία είχαν δρομολογηθεί να γίνουν. Με επανδρωμένα γραφεία και το κυριότερο, παρακαταθήκη ένα γεμάτο γήπεδο από κόσμο που επανέκαμψε κοντά στην ομάδα.

Τελειώνοντας και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ για εμάς είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι παράγοντες και φίλαθλοι, οφείλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα και εμείς όμως που διοικούμε, πρέπει να δεχόμαστε καλοπροαίρετη κριτική, όποια και αν είναι αυτή, αυτό γινόταν παλιά, γινόταν όταν εμείς ήμασταν στην Διοίκηση και θα γίνεται πάντα, η
αντίθετη άποψη και η κριτική με κανένα τρόπο δεν συνιστά αντιπολίτευση.

Καλή Χρονιά λοιπόν και όλοι μαζί Ερασιτέχνης και Π.Α.Ε. να παλέψουμε για την σωτηρία της ομάδας

Το Δ.Σ. του Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
Read More »
Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Σελίδες