Φραγμένα τα δύο ρέματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021

Φραγμένα τα δύο ρέματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Ακαθάριστα παραμένουν τα δύο ρέματα που περνούν κάτω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, παρά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων για την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Τα δύο ρέματα που συχνά στο παρελθόν έχουν δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή του λιμένα και του Λαδοχωρίου, έχουν καθαριστεί το ένα από το Δήμο Ηγουμενίτσας και το δεύτερο από την Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Όμως, οι δικαιοδοσία και των δύο, σταματάει στα όρια του λιμανιού, στα όρια της λεγόμενης χερσαίας ζώνης.

Μιλάμε για τις απολήξεις των δύο ρεμάτων που περνάνε κάτω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Υπεύθυνος είναι ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, η διοίκηση του οποίου δεν φρόντισε για τον έγκαιρο καθαρισμό των ρεμάτων, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες.

Φαίνεται πως τη διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε., δεν ενδιαφέρεται εάν πνιγούν περιουσίες και εάν δημιουργηθούν προβλήματα στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος, στις 27 Σεπτεμβρίου, με εξαιρετικά επείγουσα επιστολή του προς τη διοίκηση της ΟΛΗΓ, έκρουε κώδωνα του κινδύνου και ζητούσε τις άμεσες ενέργειες για τον καθαρισμό των συγκεκριμένων σημείων.

Για ακόμα μία φορά όμως, η ... ντόπια και διορισμένη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την τοπική κοινωνία.

Ας προσευχηθούμε να πέσουν έξω στις προβλέψεις του οι Μετεωρολόγοι και να μας λυπηθεί ο Θεός.

Read More »
Φραγμένα τα δύο ρέματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Φραγμένα τα δύο ρέματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

Μήνυμα από το 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021
Μήνυμα από το 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα


Την ώρα που η κακοκαιρία «Αθηνά» αρχίζει και κυκλώνει την Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου, στάλθηκε μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής.

Μέσω του μηνύματος, οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και σημεία που μπορεί να πλημμυρίσουν, αλλά και να ασφαλίσουν αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από ανέμους.
Read More »
Μήνυμα από το 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα Μήνυμα από το 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για εκδήλωση έντονης κακοκαιρίας στα παράλια της Ήπειρου

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για εκδήλωση έντονης κακοκαιρίας στα παράλια της ΉπειρουΕπιδείνωση του καιρού, η οποία θα είναι εντονότερη από αύριο Πέμπτη 7 Οκτωβρίου αναμένεται σε ολόκληρη τη χώρα από το βράδυ σήμερα Τετάρτη 6 του μήνα και για τις δύο επόμενες ημέρες, με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις.

Ειδικότερα, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού (ΕΔΕΚ) που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σήμερα, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, σημειώνει:
“Καιρικό σύστημα με το όνομα ‘Αθηνά’ (ATHINA) προβλέπεται να προκαλέσει κακοκαιρία από το βράδυ της Τετάρτης (6-10-2021) από τη βορειοδυτική Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά:
α. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις.
β. Τους θυελλώδεις νότιους ανέμους την Πέμπτη (7-10-2021) στα δυτικά, που η έντασή τους θα φτάσει πρόσκαιρα τα 9 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν:
1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (6-10-2021)
Από τις βραδινές ώρες τα νησιά του βορείου Ιονίου και τις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου.
2. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (7-10-2021)
Τα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, καθώς και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Από το μεσημέρι τη βορειοδυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο.
3. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8-10-2021)
α. Τα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), από το μεσημέρι βαθμιαία τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη.
β. Την Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια, τις δυτικές και βόρειες Κυκλάδες, με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:
Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους
Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).
Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτήριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. (www.astynomia.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr).
Read More »
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για εκδήλωση έντονης κακοκαιρίας στα παράλια της Ήπειρου Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για εκδήλωση έντονης κακοκαιρίας στα παράλια της Ήπειρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

42 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021
42 τα σημερινά κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 3
ΠΕ Θεσπρωτίας 2
ΠΕ Ιωαννίνων 36
ΠΕ Πρέβεζας 1


Read More »
42 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο 42 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021
Τα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου ΤσουμάνηΑποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για την υπόθεση θανάτου του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής, ο θάνατος του 31 ετών ποδοσφαιριστή ήταν ασφυκτικός και προήλθε από περίδεση τραχήλου με τρεις βρόχους, καθένας από τους οποίους είχε δημιουργηθεί από ταινίες tire up.

Τη σορό του εντόπισαν το πρωί της Τρίτης ψαράδες που ειδοποίησαν τις Αρχές. Την προηγούμενη μέρα είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του, όταν οικείοι τον αναζητούσαν και δεν τον έβρισκαν. Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό, ενώ, μεταξύ άλλων, φόρεσε τις φανέλες του Άρη, της Βέροιας, του Απόλλωνα Πόντου, του Πανθρακικού και της Ξάνθης. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην ιδιαίτερη του πατρίδα, τη Θεσπρωτία.
Read More »
Τα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη Τα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

33 παραβάσεις για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021
33 παραβάσεις για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο Στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (05-10-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (33) παραβάσεις.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν:
(26) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους -300- ευρώ, ως εξής:
-8- στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
-12- στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
-4- στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
-2- στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(7) παραβάσεις σχετικά με τη λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων με την επιβολή των παρακάτω προστίμων:

· (6) πρόστιμα των -300- ευρώ για μη χρήση μάσκας από πελάτες και εργαζομένους καταστημάτων, ως εξής:
-1- στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
-3- στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
-2- στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

· Πρόστιμο (300) ευρώ σε κατάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για μη ανάρτηση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών στον εσωτερικό χώρο.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Read More »
33 παραβάσεις για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο 33 παραβάσεις για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

Ολοκλήρωση αγροτικής οδοποιίας Νέας Σελεύκειας Επισκευή των κόμβων Πέρδικας - Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημαρχείου

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021
Ολοκλήρωση αγροτικής οδοποιίας Νέας Σελεύκειας Επισκευή των κόμβων Πέρδικας - Ενεργειακή Αναβάθμιση ΔημαρχείουΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και παράδοσης της αγροτικής οδού από τα όρια του οικισμού της Νέας Σελεύκειας προς τον κάμπο της περιοχής, με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών, των κτηνοτρόφων και λοιπών επιχειρήσεων της περιοχής. Οι εν λόγω εργασίες εκτελέσθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Βελτίωση αγροτικών οδών στο Δήμο Ηγουμενίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 1.450.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοικτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: «Επισκευή των κόμβων Πέρδικας (Βουνίστρα, Πλατύ Πηγάδι, Είσοδος Πέρδικας)», συνολικού προϋπολογισμού 1.870.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), όπως επίσης και ο ανοικτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας» προϋπολογισμού 211.458,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%).

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος σε σχετική του δήλωση ανέφερε τα εξής:

«Έχοντας κύριο μέλημά μας την υλοποίηση έργων προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας, συντεταγμένα και με σχέδιο, συνεχίζουμε με έργα ζωτικής σημασίας, που εξασφαλίζουν την ευκολότερη πρόσβαση και την ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα τα οφέλη για τους επαγγελματίες και ιδιώτες δημότες μας και καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την καθημερινότητα των πολιτών.

Στο πλαίσιο της σύγχρονης περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου μας για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των ρύπων, εργαζόμαστε εντατικά για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων μας, ώστε να προστατέψουμε το περιβάλλον μας και να μεγιστοποιήσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας».
Read More »
Ολοκλήρωση αγροτικής οδοποιίας Νέας Σελεύκειας Επισκευή των κόμβων Πέρδικας - Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημαρχείου Ολοκλήρωση αγροτικής οδοποιίας Νέας Σελεύκειας Επισκευή των κόμβων Πέρδικας - Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημαρχείου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 4.500 ευρώ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 4.500 ευρώ Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας υπόθεση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 30-08-2021 σε περιοχή της Άρτας.

Για τη υπόθεση ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε διάρρηξη μονοκατοικίας από όπου καταγγέλθηκε ότι αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των -4.500- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.
Read More »
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 4.500 ευρώ Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 4.500 ευρώ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

Εκπαιδευτικοί οι 7 χώρες στην 2η διεθνική δραστηριότητα μάθησης της Α’θμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021
Εκπαιδευτικοί οι 7 χώρες στην 2η διεθνική δραστηριότητα μάθησης της Α’θμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας


Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επιβάλλονται από την πανδημία η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, κ. Μαρίνα Μπέση ως επικεφαλής, διοργάνωσε μέσω διαδικτύου τη 2η Διεθνική Δραστηριότητα μάθησης, διδασκαλίας και κατάρτισης (Transnational Learning, Teaching and Training Activities) που διεξήχθη από τις 27 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ηγουμενίτσα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ ΚΑ 201 με τίτλο Student Transition in Education Paths (S.T.E.P.) 2019-2022. Το Πρόγραμμα συντονίζεται από τη Δ.Π.Ε. Θεσπρωτίας και έχει ως στόχο τη διευκόλυνση της ομαλής μετάβασης των μαθητών/μαθητριών από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο μέσω της ανταλλαγής καλών πρακτικών.

Για το λόγο αυτό εκπαιδευτικοί και φορείς από την Ελλάδα, την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Ρουμανία και την Τουρκία συμμετείχαν στη 2η Διεθνική Δραστηριότητα μάθησης, διδασκαλίας και κατάρτισης με σκοπό να γνωρίσουν τις εκπαιδευτικές πρακτικές μετάβασης που χρησιμοποιούνται στα ελληνικά σχολεία και πιο συγκεκριμένα στα σχολεία του νομού Θεσπρωτίας.

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας αυτής, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και να παρακολουθήσουν πρακτικές μετάβασης που εφαρμόζονται στα ελληνικά σχολεία. Εκπαιδευτικοί του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Παραμυθιάς, του Νηπιαγωγείου Γλυκής, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς, του 5ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας παρουσίασαν προγράμματα μετάβασης που υλοποίησαν στα σχολεία τους. Στη συνέχεια εκπαιδευτικοί όλων των χωρών συζήτησαν τα αποτελέσματα ερωτηματολογίων και συνεντεύξεων που διεξήχθησαν για τις ανάγκες του προγράμματος S.T.E.P., ανέλυσαν τις πρακτικές που παρακολούθησαν και τις συνέκριναν με εκείνες που εφαρμόζονται στο δικό τους εκπαιδευτικό σύστημα. Τέλος, οι εταίροι αποφάσισαν τον προγραμματισμό των επόμενων δραστηριοτήτων του Προγράμματος και δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση δράσεων διάχυσης προκειμένου να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα S.T.E.P. στο ευρύτερο κοινό στις χώρες τους.
Read More »
Εκπαιδευτικοί οι 7 χώρες στην 2η διεθνική δραστηριότητα μάθησης της Α’θμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Εκπαιδευτικοί οι 7 χώρες στην 2η διεθνική δραστηριότητα μάθησης της Α’θμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνης

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνηςΣυνελήφθη χθες (05-10-2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με ηρωίνη βάρους (4,59) γραμμαρίων.
Read More »
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνης Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021 Rating: 5

Σελίδες