Ταϊβάν - μια φιλόξενη χώρα που προωθεί τις βιομηχανίες του μέλλοντος

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018


Στις 10 Οκτωβρίου 2018 η Ταϊβάν γιορτάζει την 107η Εθνική της Επέτειο. Σε αυτή την ειδική περίσταση, η Ταϊβάν – ένα σύγχρονο έθνος 23 εκατομμυρίων ανθρώπων, βασισμένο στις αρχές της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου – γιορτάζει τη φήμη ότι έχει μια από τις πιο ζεστές και φιλόξενες κοινωνίες του κόσμου.

Η Ταϊβάν αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για τους τουρίστες. Τα ζωντανά αστικά τοπία, οι νυχτερινές αγορές γεμάτες δελεαστικό φαγητό, οι ιστορικοί δρόμοι, το δίκτυο εθνικών πάρκων και οι μαγευτικές ακτές έχουν κερδίσει τις καρδιές των ανθρώπων από όλο τον κόσμο που αποκαλούν τη χώρα σπίτι τους.

Οι ξένοι κάτοικοι ψήφισαν την Ταϊβάν ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς ανά τον κόσμο απονέμοντας εξαιρετικές βαθμολογίες στις ακόλουθες κατηγορίες: ποιότητα ζωής, προσωπική οικονομική κατάσταση, επίπεδο και προσιτές τιμές υγειονομικής περίθαλψης, και φιλικότητα των ανθρώπων της.

Η δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία InterNations κατέταξε επίσης την Ταϊβάν ως εξαιρετική για προσωπική ευτυχία, ευημερία, ασφάλεια, επιλογές αναψυχής και υποδομές μεταφορών. Στην πραγματικότητα, πολλοί δήλωσαν ότι τους αρέσει τόσο πολύ να ζουν στην Ταϊβάν που θα ήθελαν να μείνουν για πάντα.

Αναγνωρισμένη ως ένας απαραίτητος παραγωγός πολύ σημαντικών τεχνολογιών, η Ταϊβάν δρέπει τα οφέλη μιας νέας κυβερνητικής στρατηγικής που στοχεύει στην ενίσχυση των αναδυόμενων τομέων του 21ου αιώνα.

Στον πυρήνα αυτής της προσέγγισης είναι το πρόγραμμα βιομηχανικής καινοτομίας πέντε-συν-δύο. Η εν λόγω πρωτοβουλία στοχεύει στους τομείς της βιοτεχνολογίας και των φαρμακευτικών προϊόντων, της πράσινης ενέργειας, της εθνικής άμυνας, των έξυπνων μηχανημάτων και του Διαδικτύου των Πραγμάτων καθώς και στην προώθηση δύο βασικών εννοιών: της κυκλικής οικονομίας και ενός νέου προτύπου αγροτικής ανάπτυξης. Περιλαμβάνοντας, επίσης, το έργο της ασιατικής Silicon Valley, αυτή η πολιτική μετατρέπει την Ταϊβάν σε ένα κέντρο νεανικής επιχειρηματικότητας και έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογιών αιχμής. Η πρωτοβουλία συμπληρώνεται από το προοδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης υποδομών το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες της Ταϊβάν για τα επόμενα 30 χρόνια σε συναφείς τομείς όπως η ψηφιακή υποδομή, οι σιδηρόδρομοι και η καλλιέργεια ταλέντων.

Read More »
Ταϊβάν - μια φιλόξενη χώρα που προωθεί τις βιομηχανίες του μέλλοντος Ταϊβάν - μια φιλόξενη χώρα που προωθεί τις βιομηχανίες του μέλλοντος Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Πλανόδιος πωλητής επιτέθηκε σε αστυνομικό στον Λάμποβο - Στο νοσοκομείο ο αστυνομικός, στον εισαγγελέα ο πωλητής

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018

Ιδιαιτέρα προκλητικός ο κατηγορούμενος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στην συνεχεία χειροδίκησε εναντίον αστυνομικού

Ένας έλεγχος για τροχονομική παράβαση στάσης για πλανόδιο εμπορίου στην πλατεία Βούλγαρη, κατέληξε σε επεισόδιο με επίθεση σε αστυνομικό, με αποτέλεσμα την σύλληψη με την διαδικασία του αυτοφώρου για τον κατηγορούμενο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ο κατηγορούμενος που βρισκόταν σε πάγκο πώλησης στην πλατεία Βούλγαρη, αντέδρασε όταν υπηρεσίες του δήμου του ζήτησαν την σχετική άδεια, με αποτέλεσμα στο σημείο να φτάσουν άντρες του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς για να βεβαιώσουν τροχονομική παράβαση.

Ο κατηγορούμενος επέδειξε προκλητική συμπεριφορά, η οποία κορυφώθηκε με επίθεση και χειροδικία σε έναν εκ των αστυνομικών, με τον δεύτερο να καταλήγει στο νοσοκομείο χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη με την κατηγορία της απείθειας, αντίστασης κατά της αρχής και της επίθεσης, του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παράνομη κατάληψη δημοτικού χώρου για πλανόδιο εμπορείο και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Θεσπρωτίας για τα περαιτέρω.


 
Read More »
Πλανόδιος πωλητής επιτέθηκε σε αστυνομικό στον Λάμποβο - Στο νοσοκομείο ο αστυνομικός, στον εισαγγελέα ο πωλητής Πλανόδιος πωλητής επιτέθηκε σε αστυνομικό στον Λάμποβο - Στο νοσοκομείο ο αστυνομικός, στον εισαγγελέα ο πωλητής Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Προκήρυξη για την χρηματοδότηση συστημάτων ασφάλειας στους ελληνικούς λιμένες

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση της ΕΥΔ Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ με τίτλο «Εγκατάσταση / Βελτίωση Συστημάτων Διαχείρισης της Θαλάσσιας Κυκλοφορίας, Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας και Έρευνας και Διάσωσης στη Θάλασσα» (ΑΔΑ: 65ΝΩ465ΧΙ8-9ΜΕ) για την υποβολή προτάσεων από ελληνικούς λιμένες του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών (ΔΔΜ)με στόχο την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ασφάλειας λιμενικών εγκατάστασεων (εφαρμογή Κώδικα ISPS). Η πρόσκληση έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στον Άξονα Προτεραιότητας 06 “Θαλάσσιες Μεταφορικές Υποδομές και Ασφάλεια Ναυσιπλοΐας (ΤΣ)“ του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη” 2014-2020 που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

Η πρόσκληση απευθύνεται στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και σε εποπτευόμενους από το Υπουργείο φορείς. Στην προκείμενη περίπτωση δυνητικοί δικαιούχοι είναι οι Οργανισμοί Λιμένων Ηγουμενίτσας, Πάτρας, Ηρακλείου, Κέρκυρας, Ελευσίνας, Λαυρίου, Βόλου και Νομού Ευβοίας, καθώς επίσης και τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Κυλλήνης, Πύργου, Καλαμάτας, Πάρου, Νάξου και Μυκόνου. Ο συνολικός προϋπολογισμός των ενεργειών που θα χρηματοδοτηθούν αναμένεται να φτάσει τα 14 εκ. €.

Η πρόσκληση είναι το αποτέλεσμα πρωτοβουλίας της Γεν. Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (ΓΓΛΛΠΝΕ) η οποία τον Ιανουάριο 2018 σε συνεργασία με την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του ΥΝΑΝΠ ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την ΕΥΔ Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ. Σε ειδική ημερίδα που διοργάνωσε η ΓΓΛΛΠΝΕ για τον σκοπό αυτό στην οποία είχαν προσκληθεί πολλοί φορείς διαχείρισης, είχαν παρουσιαστεί και συζητηθεί οι διαδικασίες και οι προϋποθέσεις για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων. Στην συνέχεια, οι φορείς διαχείρισης λιμένων υπέβαλαν τα αιτήματα τους με συγκεκριμένες τεχνικές λεπτομέρειες και προϋπολογισμό τα οποία προωθήθηκαν μέσω της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του ΥΝΑΝΠ στην ΕΥΔ Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ. 


 
Read More »
Προκήρυξη για την χρηματοδότηση συστημάτων ασφάλειας στους ελληνικούς λιμένες Προκήρυξη για την χρηματοδότηση συστημάτων ασφάλειας στους ελληνικούς λιμένες Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

«Το τραγούδι της Σταγονούλας» ένα τραγούδι για την Εθελοντική Αιμοδοσία από τις Θεσπρωτές Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018


«Το τραγούδι της Σταγονούλας» ένα τραγούδι για την Εθελοντική Αιμοδοσία, από τις διεθνώς διακεκριμένες μουσικοσυνθέτριες/στιχουργούς Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου.

Παίρνοντας έμπνευση από το βιβλίο της Όλγας Παπακυριακού «Κόκκινη Κλωστή Δεμένοι», η Αρετή και η Ιωάννα Σπανομάρκου, συνέθεσαν «Το τραγούδι της Σταγονούλας», αφιερωμένο στην Εθελοντική Αιμοδοσία, το οποίο ερμηνεύει η crossover soprano Μάνια Βλαχογιάννη. Το κομμάτι παρουσιάστηκε σε μια όμορφη εκδήλωση, συνοδεύοντας την παρουσίαση του βιβλίου, το οποίο έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Υγείας - Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ως κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό για την αξιοποίηση του στα προγράμματα αγωγής υγείας στα σχολεία από τους εκπαιδευτικούς και είναι υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

«Το Τραγούδι της Σταγονούλας» σε μουσική και στίχους Αρετής και Ιωάννας Σπανομάρκου, έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και γράφτηκε με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει και να προάγει το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και μιλάει στις ψυχές των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων, ενδυναμώνοντας την ενσυναίσθηση τους.

Η Αρετή και η Ιωάννα Σπανομάρκου δηλώνουν: "Είναι ένα τραγούδι με πολλά θετικά μηνύματα, με ελπίδα για το αύριο και με αίσθημα αγάπης και αυτοθυσίας. Ευχόμαστε λοιπόν να το απολαύσει όλος ο κόσμος, και να ευαισθητοποιηθεί γι αυτό το σημαντικό θέμα."

Η Ιωάννα & η Αρετή Σπανομάρκου, έχουν επίσης συνθέσει το ορχηστρικό κομμάτι «Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» με έναυσμα τα 10 χρόνια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας (Ε.Α.Ε.) , ένας ύμνος στην Ελπίδα που γράφτηκε με πρωτοβουλία της αξιότιμης προέδρου του Παραρτήματος Λειβαδιάς κας Στέλλας Ταπανλή. Ο ύμνος παρουσιάστηκε επισήμως στο κοινό, κατά την ετήσια κοπή της πίτας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας το 2017.Read More »
«Το τραγούδι της Σταγονούλας» ένα τραγούδι για την Εθελοντική Αιμοδοσία από τις Θεσπρωτές Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου «Το τραγούδι της Σταγονούλας» ένα τραγούδι για την Εθελοντική Αιμοδοσία από τις Θεσπρωτές Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Η Θεσπρωτία πάλι στο ψηλότερο σκαλί

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018

Η απόλυτη επιτυχία για τον σύλλογο BLACK BELT SHOTOKAN KARATE
Κατακτώντας 5 μετάλλια με 6 συμμετοχές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάχθηκε το σαββατοκύριακο στην Λαμία. 
Τα αποτελέσματα ήταν 5 μετάλλια εκ των οποίων 3 χρυσά από τους αθλητές ΣΤΟΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΎΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, 2 χάλκινα από τις αθλήτριες ΣΤΟΛΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ, ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΦΑΡΜΆΚΗ και η αξιοπρεπή παρουσία του ΒΕΝΟΥ ΗΛΙΑ. 
 
Είμαστε πολύ περήφανοι που οι 3 χρυσοί αθλητές μας θα στελεχώσουν την εθνική μας ομάδα και θα αγωνιστούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Δανία 8-10 Φεβρουαρίου!!! 


 
Read More »
Η Θεσπρωτία πάλι στο ψηλότερο σκαλί Η Θεσπρωτία πάλι στο ψηλότερο σκαλί Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Nova Ηγουμενίτσας: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ TOY TMHMATOΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018Το Κατάστημα Nova στην Ηγουμενίτσα ζητά να προσλάβει υπάλληλο πλήρους απασχόλησης για το τμήμα ΠΩΛΗΣΕΩΝ.

Παρέχεται σταθερός μισθός, ασφάλιση, bonus και προνόμια στις υπηρεσίες μας.

Για τα βιογραφικά σας μπορείτε, απευθείας στο κατάστημα NOVA Κύπρου 47, Ηγουμενίτσα, τηλ. 2665023501, ή mail to: igoumenitsa@novashops.gr


Read More »
Nova Ηγουμενίτσας: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ TOY TMHMATOΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Nova Ηγουμενίτσας: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ TOY TMHMATOΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο στον οικισμό Εθνικής Αντίστασης

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018

Πωλείται οικόπεδο στον οικισμό Εθνικής Αντίστασης στην Ηγουμενίτσα, κοντά στο S/M DIELLAS, εμβαδού 175,29 τ.μ., απολύτως οικοδομήσιμο με διαθέσιμο τοπογραφικό διάγραμμα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944821261Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο στον οικισμό Εθνικής Αντίστασης Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο στον οικισμό Εθνικής Αντίστασης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο 3ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018Read More »
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο 3ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο 3ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας - «Πνοές Ανέμων»

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018Συμμετέχοντας στην πανελλαδική εκστρατεία Περιβάλλον και Πολιτισμός, που για τη διετία 2017-2018 είναι αφιερωμένη στο στοιχείο του αέρα με τίτλο «Πνοές Ανέμων», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας θα υλοποιήσει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας την εκπαιδευτική δράση «'Ωρα καλή στην πρύμνη σου κι αέρας στα πανιά σου», για οργανωμένες σχολικές ομάδες Ε΄ - Στ΄ Τάξεων Δημοτικού & Α΄ Γυμνασίου, το διήμερο 18~19 Οκτωβρίου 2018.

Μετά από μια εισαγωγή στο θέμα του εορτασμού, η οποία θα προσεγγίσει διαθεματικά το στοιχείο του «αέρα», το πρόγραμμα εστιάζει στη σημασία των ανέμων για την αρχαία ναυσιπλοΐα και την ανάπτυξη του θαλάσσιου εμπορίου. Κατά τα διάφορα στάδια του προγράμματος, στο οποίο εναλλάσσονται παρουσιάσεις, ομαδικές δραστηριότητες και παιχνίδια δράσης, γίνεται συνδυαστική χρήση διαφόρων μεθόδων (δεικτική, μαιευτική, ερωταποκρίσεις, παιχνίδι ρόλων, βιωματική επαφή με τα αντικείμενα), προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια διασκεδαστική εκπαιδευτική εμπειρία στον χώρο του μουσείου.

Ημέρες διεξαγωγής: 18-19 Οκτωβρίου 2018

Ώρες έναρξης: 9:00, 11:00

Διάρκεια: 1.30΄

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 μαθητές

Για συμμετοχή στην εκπαιδευτική δράση είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα 2665 0 21417, 28539 (Δευτέρα έως Παρασκευή) – πληροφορίες κκ. Αντωνία Τζωρτζάτου, Θεοδώρα Λάζου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τη σημασία και την επίδραση του αέρα σε διάφορους τομείς της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας και τέχνης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες του μουσείου μέσα από τη σήμανση επιλεγμένων εκθεσιακών ενοτήτων και συμπληρωματικό πληροφοριακό υλικό.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της πανελλήνιας εκστρατείας Περιβάλλον και Πολιτισμός 2018 η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας το Σαββατοκύριακο 20~21 Οκτωβρίου θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη
Γεωργία Πλιάκου
Αρχαιολόγος


Read More »
Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας - «Πνοές Ανέμων» Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας - «Πνοές Ανέμων» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

8η εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασπροκκλησίου

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018


Read More »
8η εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασπροκκλησίου 8η εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασπροκκλησίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Η χρήση του Μοντεσσοριανού υλικού στα Μαθηματικά

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018


Το κέντρο Ειδικών Θεραπειών Κιβωτός Εξέλιξης διοργανώνει Βιωματικό εργαστήρι με θέμα:

Η χρήση του Μοντεσσοριανού υλικού στα Μαθηματικά.

H ομότιμη καθηγήτρια του Α.Π.Θ. κ. Μαρία Ζαφρανά, και η κ. Μαυρίδου Μαριάννα Μοντεσσοριανή παιδαγωγός, θα παρουσιάσουν με ποιο τρόπο η πολυαισθητηριακή προσέγγιση (όραση, ακοή, αφή) καταλήγει σε πράξη (ομιλία και γραφή). Επίσης, θα γίνουν αναφορές στη χρήση του υλικού ως μέσο διδασκαλίας σε παιδιά με μαθησιακές διαταραχές.

Ομιλήτριες:
Μαρία Ζαφράνα Ομότιμη Καθηγήτρια του Α.Π.Θ.
Μαυρίδου Μαριάννα Μοντεσσοριανή Παιδαγωγός

Τόπος διεξαγωγής
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων
Δωδώνης 25, Ιωάννινα

Ώρα διεξαγωγής
Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 5 ώρες και 30 λεπτά και θα διεξαχθεί μεταξύ
10:00 – 15:30 (Σάββατο, 20/10/2018)

Κόστος συμμετοχής
Η συμμετοχή στο σεμινάριο έχει κόστος 35€ + ΦΠΑ
για Φοιτητές & ΑΜΕΑ: 25€ + ΦΠΑ 


 
Read More »
Η χρήση του Μοντεσσοριανού υλικού στα Μαθηματικά Η χρήση του Μοντεσσοριανού υλικού στα Μαθηματικά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Live Rock Night στην Μπουάτ Σταυροδρόμι

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018Read More »
Ηγουμενίτσα: Live Rock Night στην Μπουάτ Σταυροδρόμι Ηγουμενίτσα: Live Rock Night στην Μπουάτ Σταυροδρόμι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Αἰμοδοσία στήν ἐνορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας την Κυριακή 14 Ὀκτωβρίου

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018


Ἄς ὑποστηρίξουμε ὅλοι τήν πρωτοβουλία κοινωνικῆς ἀλληλεγγύης γιά αἱμοδοσία καί ἄς ἀφιερώσουμε λίγο ἀπό τό χρόνο μας γιά νά προσφέρουμε ζωή, σέ ὅσους τό ἔχουν ἀνάγκη. Ὁ τρόπος γιά νά ἀξιολογήσουμε τήν ἀνθρωπιά εἶναι μόνο ἡ καθημερινή προσφορά. Ἐξάλλου, κανείς μας δέν γνωρίζει πότε ὁ ἵδιος ἤ κάποιο ἀγαπημένο του πρόσωπο θά χρειαστεῖ αἷμα. Ἄς μήν περιμένουμε νά ἔρθει ἐκείνη ἡ στιγμή. Ἄς ὑπολογίσουμε τήν μεγάλη ἀξία νά εἶναι κανείς ἐθελοντής αἱμοδότης ἔγκαιρα καί στήν πράξη.

Κάνε μιά καρδιά νά χτυπᾶ δυνατά
Ἐλᾶτε νά συναντηθοῦμε στήν ἐθελοντική αἱμοδοσία
Κυριακή 14 Ὀκτωβρίου
ἀπό 10.30 τό πρωί ἕως τίς 2 τό μεσημέρι
στό Πνευματικό Κέντρο τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Μηνᾶ Κεστρίνης
Ἄς δώσουμε ὅλοι τό «παρών»

Tηλ. ἐπικοινωνίας: 6945894424


Read More »
Αἰμοδοσία στήν ἐνορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας την Κυριακή 14 Ὀκτωβρίου Αἰμοδοσία στήν ἐνορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας την Κυριακή 14 Ὀκτωβρίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Ζητείται αποθήκη για ενοικίαση

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018
Read More »
Ζητείται αποθήκη για ενοικίαση Ζητείται αποθήκη για ενοικίαση Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Webinar με θέμα "Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών" από την Κιβωτό Εξέλιξης

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018


Η Κιβωτός Εξέλιξης Κέντρο Θεραπειών διοργανώνει ένα Νέο και ενδιαφέρον σεμινάριο Online (Webinar).

To θέμα του νέου μας Webinar είναι "Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών" https://www.kivotosexelixis.gr/webinar-sexoualikis-kakopoii…

Εισηγήτρια: Όλγα Τζουραμάνη, Ψυχολόγος - Εγκληματολόγος, Υπ. Διδάκτωρ Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα των ημερών μας, που θα πρέπει να απασχολεί κάθε ειδικό θεραπευτή, εκπαιδευτικούς, ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας και των ανθρωπιστικών επιστημών.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και αντιμετώπιση των συμβάντων κακοποίησης, από θεραπευτική οπτική.

-Διάρκεια: 2 ώρες
-Ημέρα διεξαγωγής: Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018
-Ώρα: 10:00 πμ
-Κόστος συμμετοχής: 30€

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ
Webinar Σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών


 
Read More »
Webinar με θέμα "Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών" από την Κιβωτό Εξέλιξης Webinar με θέμα "Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών" από την Κιβωτό Εξέλιξης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2018 Rating: 5

Σελίδες