Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για διαρρήξεις κατοικιών σε χωριά της Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023
Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για διαρρήξεις κατοικιών σε χωριά της Θεσπρωτίας


Ταυτοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, που έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο του 2022 σε χωριά του Δήμου Σουλίου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συστηματικής διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων επτά (7) σπιτιών, οι περισσότεροι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προέκυψε η εμπλοκή τού κατηγορούμενου σε αυτές.

Όπως καταγγέλθηκε, κατά τις παραπάνω περιπτώσεις αφαιρέθηκαν τουλάχιστον 400 ευρώ και κοσμήματα, ενώ η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς για την ακριβή καταγραφή των κλοπιμαίων και τυχόν συμμετοχή του κατηγορούμενου και σε άλλες υποθέσεις συνεχίζεται.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για διαρρήξεις κατοικιών σε χωριά της Θεσπρωτίας Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για διαρρήξεις κατοικιών σε χωριά της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023 Rating: 5

Ποια ονόματα “παίζουν” δυνατά για νέο Μητροπολίτη Οι 3 επικρατέστεροι

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023
Ποια ονόματα “παίζουν” δυνατά για νέο Μητροπολίτη
Οι 3 επικρατέστεροιΟ 59χρονος πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, πατέρας Ιάκωβος Αθανασίου, ο οποίος συνέδραμε για χρόνια τον Άνθιμο, επικουρώντας τον ουσιαστικά στο δύσκολο έργο του, θεωρείται ισχυρή υποψηφιότητα για τη Μητρόπολη Παραμυθίας. Εκεί, θα μπορεί πλέον να αξιοποιήσει την πολυετή εμπειρία και γνώση του.

Για τη Μητρόπολη Παραμυθίας, φαίνεται πως ενδιαφέρεται ως υποψήφιος και ο 70χρονος Μητροπολίτης Βρεσθένης, Θεόκλητος, ο οποίος είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον παλιότερα.

Tρίτος υποψήφιος φαίνεται πως είναι και ο αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος, γραμματέας της επιτροπής συνοδικού τουρισμού της Ιεράς Συνόδου, η υποψηφιότητά του οποίου υποστηρίζεται και από το Μητροπολίτη Δωδώνης, Χρυσόστομο. Ο συγκεκριμένος θα προσέφερε μεγάλο έργο στην εξωστρέφεια της Μητρόπολης και στην ανάπτυξη του Θρησκευτικού Τουρισμού

Ενδιαφέρον υπάρχει και για το ποιον θα προτείνει ο ιδιοςο Σεβ. Μητροπολίτης Τίτος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα προτείνει τον Ηγούμενο της Μονης Γηρομερίου Αρχ. Μεθόδιο.


Read More »
Ποια ονόματα “παίζουν” δυνατά για νέο Μητροπολίτη Οι 3 επικρατέστεροι Ποια ονόματα “παίζουν” δυνατά για νέο Μητροπολίτη Οι 3 επικρατέστεροι Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023 Rating: 5

Κατασκευή Νέου Κοιμητηρίου Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023
Κατασκευή Νέου Κοιμητηρίου Ηγουμενίτσας


Δημοπρατείται στις 13 Σεπτεμβρίου 2023 το έργο «Κατασκευής Νέου Κοιμητηρίου Ηγουμενίτσας» συνολικού προϋπολογισμού 900.000,00€ (με ΦΠΑ) με χρηματοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και ΣΑΤΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Η κατασκευή του Νέου Κοιμητηρίου θα δώσει τη λύση στο πρόβλημα του κορεσμού του υπάρχοντος Κοιμητηρίου της Ηγουμενίτσας, καθώς επίσης θα αποτελέσει τον προπομπό για τη συνέχιση της εγκριτικής διαδικασίας αδειοδοτήσεων της 5ης Πολεοδομικής Ενότητας Δήμου Ηγουμενίτσας.Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Ιωάννης Λώλος
Read More »
Κατασκευή Νέου Κοιμητηρίου Ηγουμενίτσας Κατασκευή Νέου Κοιμητηρίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023 Rating: 5

17η Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών και 18η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023
17η Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών και 18η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού ΣυμβουλίουΚαλείστε να προσέλθετε σε Ειδική Συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες)  την 4η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2023, ημέρα Δευτέρα , και ώρα 19:00, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 156/2023 απόφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου και όπως ορίζουν οι διατάξεις του  άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.)με ένα και μοναδικό θέμα : 

1. Απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για τα έτη 2020,2021 2022και 2023 σύμφωνα με το άρθρο 217 Ν 3463/2006.
 -Εισηγητής Δήμαρχος Σπυρίδων Παππάς.


ΘΕΜΑ:«18ηΠρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου »

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών δια ζώσης που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (Ελευθερίου Βενιζέλου 8), στις 28 Αυγούστου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 και την υπ’ αριθμ. 375/2-6-2022 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1.Αναμόρφωση προϋπολογισμού Οικ. Έτους 2023.
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

2.Διαγραφή οφειλής από μίσθωμα θαλάσσιας έκτασης Ιχθυοκαλλιέργειας της μονάδας κ. Γεωργίου.
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

3.Καθορισμός των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων Δήμου Φιλιατών για τα έτος 2023 .
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς

4. Ανάκληση της υπ΄αριθμ.91/2022 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: Έγκριση της υπ΄αριθμ. 290/2022 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 5/2022 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων του Δήμου Φιλιατών με θέμα την τοποθέτηση εύκαμπτων κολωνακίων έμπροσθεν και εντός του γεωτεμαχίου με ΚΑΕΚ 180950705015 ιδιοκτησίας του Συλλόγου Πρόνοιας Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών - Αγίου Κοσμά στους Φιλιάτες του Δήμου Φιλιατών».

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ.Τσότσης Δημήτριος

5.Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , εποχικού προσωπικού , ή σύμβαση μίσθωσης έργου ή προσωπικού ωριαίας αποζημίωσης έτους 2024.

Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

6. Διαγραφές Οφειλών ύδρευσης.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

7. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Έργα αποκατάστασης υποδομών από θεομηνίες στο Δήμο Φιλιατών Περ. Ηπείρου».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

8. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημαρχιακού Μεγάρου» του Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

9. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στον συνοικισμό Μαυρονερίου της Κοινότητας Κερασοχωρίου » του Δήμου Φιλιατών .
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

10. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στις Κοινότητες Κεφαλοχωρίου, Λίστας και Βαβουρίου» του Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

11. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Τσιμεντόστρωση δρόμου στην Κοινότητα Τρικορύφου» του Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

12. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην Κοινότητα Κ. Ξεχώρου και στην περιοχή Τσατσέικα» του Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

13. Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Τσιμεντοστρώσεις εσωτερικών δρόμων στις Κοινότητες Βρυσέλλας, Κοκκινιάς, Παλαιοκκλησίου, Παλαιοχωρίου και Ελαίας Φιλιατών » του Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

14. Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στις Κοινότητες Αετού, Αχλαδέας, Κυπαρίσσου και Παλαιοκκλησίου » του Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

15. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντιμετώπιση προβλημάτων από θεομηνίες στο Δήμο Φιλιατών » του Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

16. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

17. Έγκριση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
«Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Φιλιατών» με Κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5001943
ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020»
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣRead More »
17η Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών και 18η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 17η Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών  και 18η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023 Rating: 5

Μ-Λ ΚΚΕ:Στο έλεος των καταστροφικών πυρκαγιών για άλλη μια φορά εκτεταμένες περιοχές της επικράτειας

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023
Μ-Λ ΚΚΕ:Στο έλεος των καταστροφικών πυρκαγιών
για άλλη μια φορά εκτεταμένες περιοχές της επικράτειας


Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτο το πύρινο τσουνάμι σε Πάρνηθα, Αλεξανδρούπολη, Βοιωτία και Εύβοια, με τραγικό μέχρι στιγμής απολογισμό δεκάδες νεκροί και πολλοί τραυματίες διακομισμένους σε νοσοκομεία. Δεκάδες χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους (μεταξύ των οποίων και εκτάσεις «Natura 2000») και κατοικίες έγιναν στάχτη, ενώ ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές στην περιουσία και το βιος χιλιάδων ανθρώπων.

Τα πετσωμένα ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία επιχειρούν κατά τα γνωστά, με εξοργιστικό τρόπο, να κάνουν το μαύρο - άσπρο, να κρατήσουν πάση θυσία τον Μητσοτάκη (ο οποίος βρίσκεται κάθε τόσο σε διακοπές «κατακτώντας κορυφές» -κάτι που αποτέλεσε ωστόσο την αφορμή για την «παραίτηση Μηταράκη») και σύσσωμη την κυβέρνηση μακριά από το κάδρο των ευθυνών, χωρίς να αφήνουν την παραμικρή χαραμάδα αντιπολιτευτικής κριτικής. Λιβανίζουν την υποτιθέμενη «αποτελεσματικότητα του 112», πλασάροντας την επίπλαστη εικόνα της εργώδους τάχα κινητοποίησης του κατά τα λοιπά παντελώς ανυπόληπτου - ξεκούρδιστου επιτελικού κράτους της Δεξιάς.

Ωστόσο, παρά τη γαλάζια προπαγανδιστική απόπειρα βιασμού της πραγματικότητας, οι εν λόγω εικόνες βιβλικής καταστροφής καταδεικνύουν γιʼ άλλη μια φορά τον πραγματικό ένοχο που καταστρέφει ζωές και το βιος του χειμαζόμενου λαού, αφήνοντάς τον αθωράκιστο στο έλεος των πυρκαγιών κάθε καλοκαίρι: η διαχρονική εμπρηστική κυβερνητική πολιτική της εγκατάλειψης, απαξίωσης, υποχρηματοδότησης της δασοπροστασίας - δασοπυρόσβεσης - πυροπροστασίας που κλιμακώνεται στη συγκυρία απʼ τη ΝΔ του Μητσοτάκη, ευθύνεται για τις χτυπητές ελλείψεις και την απουσία πυροσβεστών (με τον ατομικό εξοπλισμό τους να αποτελεί συχνά είδος πολυτελείας), επίγειων και εναέριων μέσων, και στοιχειωδών προϋποθέσεων (πολλές φορές ακόμη και οι ήδη υφιστάμενοι κρουνοί δεν λειτουργούν).

Για ακόμη μία φορά καταγράφεται (όπως και στις πλημμύρες το χειμώνα) η εγκληματική κυβερνητική αδιαφορία που έχει οδηγήσει σε εκκωφαντική ανυπαρξία της παραμικρής πολιτικής πρόληψης με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού, και του στοιχειώδους συντονισμού του γαλάζιου κρατικού μηχανισμού που πάνε χέρι-χέρι με το πανταχού παρόν «επιτελικό μπάχαλο» των «αρίστων» της Δεξιάς. Από κοντά και οι ανερυθρίαστες κυβερνητικές μομφές πάντοτε προς επίρρωση της ατομικής ευθύνης «για τους πολίτες που δεν καθαρίζουν τα ξερόχορτα» και όσους «συνωστίζονται στις (κλεισμένες) εθνικές οδούς».

Στα πλαίσια αυτά, αξίζει να σημειωθεί και η προκλητική δήλωση του υπουργού προστασίας του πολίτη, Γ. Οικονόμου, που συνιστά απροκάλυπτο εξωραϊσμό των σωμάτων καταστολής προς επίρρωση του σιδερόφραχτου κράτους της Δεξιάς, σύμφωνα με την οποία «οι αστυνομικοί είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο όπως πάντα, όταν χρειάζεται συνδράμουν την κοινωνία και την πολιτεία σε όλες τις δραστηριότητες προστασίας της κοινωνίας και επιβολής του νόμου».
Read More »
Μ-Λ ΚΚΕ:Στο έλεος των καταστροφικών πυρκαγιών για άλλη μια φορά εκτεταμένες περιοχές της επικράτειας Μ-Λ ΚΚΕ:Στο έλεος των καταστροφικών πυρκαγιών για άλλη μια φορά εκτεταμένες περιοχές της επικράτειας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023 Rating: 5

Η Μητρόπολη Παραμυθιάς για τα ονομαστήρια του σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Τίτου

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023
Η Μητρόπολη Παραμυθιάς για τα ονομαστήρια του σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Τίτου


Η Ιερά Μητρόπολις ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι στις 25 Αυγούστου 2022 η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των Αγίων ενδόξων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Τίτου. Κατά την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τίτος.

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου την Πέμπτη 24 Αυγούστου και ώρα 8.00 το απόγευμα θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός εσπερινός μετ΄αρτοκλασιας.

Την Παρασκευή ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του εορτάζοντα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

Ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί ευχές μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό.


Read More »
Η Μητρόπολη Παραμυθιάς για τα ονομαστήρια του σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Τίτου Η Μητρόπολη Παραμυθιάς για τα ονομαστήρια του σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Τίτου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023 Rating: 5

Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Σουλίου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023
Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Σουλίου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς


Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σουλίου αποτελούμενο από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σουλίου Θοδωρή Μπρέστα και τους Ηλία Κουτσή (δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο στην περιφέρεια Ηπείρου) και Αννίτα Δημητρίου (υποψήφια δημοτική σύμβουλο) επισκέφτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς όπου και συνομίλησε με τον προϊστάμενο και το προσωπικό.

 Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα μέτρα πρόληψης, ο βαθμός ετοιμότητας, η στελέχωση σε έμψυχο δυναμικό και εξοπλισμό. Στο βίντεο που ακολουθεί παρατίθενται οι δηλώσεις του Θοδωρή Μπρέστα και του Ηλία Κουτσή.Read More »
Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Σουλίου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Σουλίου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023 Rating: 5

2ο Seaside Art Night Festival

Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023
2ο Seaside Art Night Festival

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης σας προσκαλούν στο 2ο Seaside Art Night Festival που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Αυγούστου, στις 19.30, στο παραλιακό τμήμα της πόλης μας (εξωτερικά του Πάνθεον).

Μετά την περσινή επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, φέτος επιβεβαιώνουμε την δέσμευσή μας για την καθιέρωση ενός φεστιβάλ- θεσμού στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Με τη συμμετοχή καλλιτεχνών διαφόρων μορφών τέχνης (αγιογραφίας, ξυλογλυπτικής, ζωγραφικής, δημιουργίας κοσμημάτων, πυρογραφίας, φωτογραφίας κτλ), με την παρουσία του Μουσικού Συνόλου «Αναίρεσις» του Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού Εθνικής Αντίστασης και την μουσική συντροφιά του συγκροτήματος «Ωράισμα», φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα, προσφέροντας μια ακόμη ανάσα πολιτισμού στους συνδημότες μας.

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού
του Δήμου Ηγουμενίτσας
Χριστίνα ΤζέλλουRead More »
2ο Seaside Art Night Festival 2ο Seaside Art Night Festival Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2023 Rating: 5

Σελίδες