https://picasion.com/
https://picasion.com/
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1

Συνάντηση για την επαναλειτουργία του Τ.Ο.Ε.Β. πεδιάδας Παραμυθιά

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Συνάντηση για την επαναλειτουργία του Τ.Ο.Ε.Β. πεδιάδας Παραμυθιά


Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του, ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. με μέλη της Επιτροπής για την επαναλειτουργία του Τ.Ο.Ε.Β. πεδιάδας Παραμυθιάς. Η συνάντηση έγινε την Πέμπτη 22 Ιουνίου έπειτα από αίτημα της Επιτροπής με σκοπό την ενημέρωση του εμπορικού κόσμου της Παραμυθιάς για το μείζον ζήτημα της μη ηλεκτροδότησης του τοπικού Τ.Ο.Ε.Β. που έχει σαν αποτέλεσμα την μη υδροδότηση του κάμπου.


Κατά την άποψη του Δ.Σ. , το συγκεκριμένο ζήτημα, που είναι πλέον διαχρονικό, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και χρήζει άμεσης εμπλοκής και αντιμετώπισης όλων των φορέων καθώς αφορά το σύνολο των πολιτών του Δήμου μας.

Γιατί μας αφορά όλους;
Η μη υδροδότηση (αρδευτικού νερού) στον κάμπο θα έχει σαν συνέπεια την έλλειψη ΠΟΣΙΜΟΥ νερού στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου κατά τους θερινούς μήνες!

Η οικονομική ασφυξία μεγάλου μέρους συμπολιτών μας (παραγωγών-καλλιεργητών) και ο κίνδυνος να χαθούν καλλιέργειες θα έχει αλυσιδωτές συνέπειες σε όλους μας! Θα μειωθεί ακόμη περισσότερο το εισόδημα και η ήδη συρρικνωμένη αγοραστική τους δύναμη, και κατ' επέκταση και ο τζίρος των δικών μας καταστημάτων!

Ήδη αρκετοί νέοι καθώς και μεγαλύτεροι σε ηλικία, επένδυσαν σε δεντροκαλλιέργειες και πλέον βλέπουν να τους ...αδειάζουν, γεγονός που λειτουργεί ταυτόχρονα και αποθαρρυντικά και σε όποιον νέο θελήσει και σκέφτεται να κάνει αντίστοιχες κινήσεις και να μείνει στον τόπο μας.

Έπειτα από μία αναλυτική τοποθέτηση της Επιτροπής, έγινε σαφές πως από το σύνολο της οφειλής του οργανισμού απέναντι στη ΔΕΗ (περίπου 1,5 εκ.) το 25% προέρχεται από οφειλές των παραγωγών απέναντι στον οργανισμό. 

Το μεγαλύτερο μέρος προέρχεται από τόκους και προσαυξήσεις της ΔΕΗ πέραν της πλέον διπλάσιας τιμής της κιλοβατώρας από την έναρξη του 2022...

Η Επιτροπή, ανέδειξε την αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης του ζητήματος και το Δ.Σ. αποφάσισε πως, σε συνεργασία με την Επιτροπή, θα προβεί σε μία σειρά ενεργειών με τις οποίες θα ενημερώνει αναλυτικά τα μέλη και την τοπική κοινωνία για την ανάδειξη του σοβαρού αυτού ζητήματος και την προσπάθεια κινητοποίησης τους.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.
Ακολουθήστε Εδώ για συνεχείς ενημέρωση https://www.facebook.com/lisistatoev

 

Read More »
Συνάντηση για την επαναλειτουργία του Τ.Ο.Ε.Β. πεδιάδας Παραμυθιά Συνάντηση για την επαναλειτουργία του Τ.Ο.Ε.Β. πεδιάδας Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής από σπίτι σε χωριό Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, που εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης με κλειδί που βρήκε στην αυλή

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής από σπίτι σε χωριό
Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, που εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης με κλειδί που βρήκε στην αυλή


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας απόπειρα κλοπής, που έγινε το μεσημέρι της 14-06-2023 σε χωριό της Άρτας, υπόθεση για την οποία ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης, χρησιμοποιώντας κλειδί που βρήκε σε σημείο της αυλής, όπου το είχε κρύψει εκείνη.

Ωστόσο, κατά την είσοδό του έγινε αντιληπτός από την ηλικιωμένη και τράπηκε σε φυγή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Read More »
Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής από σπίτι σε χωριό Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, που εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης με κλειδί που βρήκε στην αυλή Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής από σπίτι σε χωριό Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, που εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης με κλειδί που βρήκε στην αυλή Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Έργα βελτίωσης ασφάλειας στο αστικό οδικό δίκτυο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Έργα βελτίωσης ασφάλειας στο αστικό οδικό δίκτυο του Δήμου ΗγουμενίτσαςΥπεγράφη από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.» κ. Πέτρο Ρεντζέλο, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Έργα βελτίωσης ασφάλειας στο αστικό οδικό δίκτυο του Δήμου Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 3.250.000 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και αφορά σε παρεμβάσεις βελτίωσης 77 συνολικά σημείων, σε συνολικό μήκος 10,6 χλμ. Πρόκειται για οδούς με σχετικά υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο, οι οποίες διέρχονται από σχολικές μονάδες, κοινόχρηστους χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ηγουμενίτσα, στον Οικισμό Εθν. Αντίστασης και στις περιοχές Λαδοχωρίου, Γραικοχωρίου, Πέρδικας, Συβότων και Μαργαριτίου.

Με την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε τα εξής: «Αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης για την υλοποίηση έργων, που ενισχύουν την οδική ασφάλεια δημιουργώντας συνθήκες για ασφαλή και ισότιμη μετακίνηση πεζών και ευάλωτων χρηστών (ΑμεΑ).

 Ευχαριστώ τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας που εργάστηκαν για την ωρίμανση και χρηματοδότηση ενός ακόμη έργου, που στοχεύει στη μείωση της επικινδυνότητας των σημείων παρέμβασης και στην ανάπτυξη βιώσιμων και προσβάσιμων υποδομών προς όφελος των πολιτών».
Read More »
Έργα βελτίωσης ασφάλειας στο αστικό οδικό δίκτυο του Δήμου Ηγουμενίτσας Έργα βελτίωσης ασφάλειας στο αστικό οδικό δίκτυο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Σαν Σήμερα 27.06.1944 | Απελευθερώνεται η Παραμυθιά απο τον ΕΔΕΣ

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Σαν Σήμερα 27.06.1944 | Απελευθερώνεται η Παραμυθιά απο τον ΕΔΕΣ


Στη διάρκεια της κατοχής ο λαός της Θεσπρωτίας αντέδρασε δυναμικά κατά του κατακτητή και των Μουσουλμάνων Τσάμηδων. Από την Πάργα μέχρι τα Γιάννενα, και από το Καλαμά μέχρι τη Πρέβεζα σκληροτράχηλοι πολεμιστές, όπως ο Νίκου, ο Γεωργίου, ο Μπαλούμης, ο Τσίτσος, έστησαν τα λημέρια τους και έγιναν ο τιμωρός κάθε προδότη, δολοφόνου, ή εκβιαστή. Θρυλικές έμειναν οι μάχες των ομάδων Νίκου και Μπαλούμη στα υψώματα Σπαθαράτι με Ιταλούς και Μουσουλμάνους Τσάμηδες, στις οποίες οι τελευταίοι κατατροπώθηκαν. Σφοδρές ήταν και λοιπές συγκρούσεις, όπως στις 24 Μαρ 1943 η Μάχη στο Μαντζάρι, στις 21 Μαι 1943 οι μάχες Σκάλας Παραμυθιάς και Σταυρού Σουλίου, τον Αύγουστο1943 οι μάχες του Φαναρίου.

Η κατάσταση από την άνοιξη του 1944 ήταν ανάγκη να μεταβληθεί, προκειμένου να αρχίσουν οι επιχειρήσεις απελευθέρωσης της Θεσπρωτίας. Σοβαρό εμπόδιο για τις επιχειρήσεις εθεωρούντο οι ένοπλοι Μουσουλμάνοι , περί τους 2000 καλώς εξοπλισμένους και οργανωμένους από τους Γερμανούς άνδρες, από τους οποίους και εδιοικούντο. Όλη η παραλιακή ζώνη από τις εκβολές του Αχέροντα μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα επετηρείτο και εφυλάσσετο απ΄ αυτούς.

Στη περιοχή επεμβαίνουν οι Εθνικές Ομάδες Ελλήνων Ανταρτών ( Ε.Ο.Ε.Α. ) του Εθνικού Δημοκρατικού Ελληνικού Συνδέσμου ( ΕΔΕΣ). Την 27η Ιουνίου 1944 καταλαμβάνουν την Παραμυθιά και τα Βορείως αυτής υψώματα Αγίων Θεοδώρων, μετά από σκληρή μάχη με γερμανική φρουρά ενισχυμένη με μουσουλμάνους. Την 29η Ιουνίου ανακαταλαμβάνουν και την Πάργα. Μεταξύ των συλληφθέντων αιχμαλώτων πολλοί είχαν διαπράξει φόνους, εμπρησμούς και ληστείες σε βάρος των Ελλήνων, και ήταν νωπή η μνήμη της εκτέλεσης των 49 προκρίτων της Παραμυθιάς από τους γερμανοτσάμηδες. Παραπέμπονται σε τακτικό στρατοδικείο, και οι καταδικασθέντες σε θάνατο, σύνολο 43, εκτελούνται. Πολλοί απηλλάγησαν. Επειδή η οργή του λαού ήταν μεγάλη, την 27/6 πολλά από τα γυναικόπαιδα τους συγκεντρώθηκαν για προστασία στη Παραμυθιά, 600 περίπου, όπου βρήκαν προστασία, διατροφή και περίθαλψη.

Οι δυνάμεις των Μουσουλμάνων εγκατέστησαν γραμμή μάχης στα υψώματα Δυτικά , Νοτιοδυτικά της Παραμυθιάς και Βορείως της Πάργας, και, συνεργαζόμενοι με τους Γερμανούς, συνεχίζουν τις επιδρομές, ληστείες και φόνους. Την 30η Ιουνίου Γερμανικές Μηχανοκίνητες δυνάμεις από Ιωάννινα προσβάλλουν τη Παραμυθιά από Βορρά, και ισχυρές δυνάμεις Μουσουλμάνων προσβάλλουν τη Παραμυθιά από Δυσμάς. Ακολούθησε σκληρή μάχη με τις δυνάμεις των Ε.Ο.Ε.Α., που απέκρουσαν με επιτυχία την επίθεση ( Μάχη των Αγίων Θεοδώρων, που αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο δόξας των ελλήνων ανταρτών).

Μετά την ήττα τους οι Γερμανοί αναδιοργανώνουν τους Μουσουλμάνους με σύγχρονο οπλισμό και εφόδια. Συγκροτούν αμιγείς Μουσουλμανικές μονάδες διοικούμενες από Γερμανούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς. Παράλληλα οι Μουσουλμάνοι εντείνουν τη τρομοκράτηση του Ελληνικού πληθυσμού με εκτελέσεις μεμονωμένων πολιτών με ενέδρες και με σφαγές και φυλακίσεις. Η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή. Η διατήρηση ελεύθερης της ακτής της Ηπείρου και του προγεφυρώματος ήταν επισφαλή, δεδομένης της ενίσχυσης του εχθρού με 2000 έως 5000 ικανούς πολεμιστές, τους Μουσουλμάνους της περιοχής. Δύο λύσεις υπήρχαν. Ή να πεισθούν οι Μουσουλμάνοι να αφοσιωθούν στα ειρηνικά τους έργα, ή να επιχειρηθεί πλήρης εκκαθάριση της περιοχής από τις ληστρικές αυτές ομάδες. Για λόγους ανθρωπιστικούς και πολιτικής σκοπιμότητας προτιμήθηκε το πρώτο.

Την 3η Ιουλίου απεστάλη προκήρυξη των Ε.Ο.Ε.Α. προς όλους τους Μουσουλμάνους της Θεσπρωτίας να καταθέσουν τα όπλα, χωρίς άμεσο αποτέλεσμα. Αργότερα, την 11η Ιουλίου, υπογράφεται στο Νικολίτσι συμφωνητικό μεταξύ των Ε.Ο.Ε.Α. και των Μουσουλμάνων για κατάπαυση των εχθροπραξιών. Την 21η Ιουλίου με επιστολή τους οι Μουσουλμάνοι ζητούν συνάντηση για την 24ηΙουλίου και ώρα 1700. Στην ορισθείσα θέση ( Μονή Παγανιοί ) προσήλθε αντιπροσωπία των Ε.Ο.Ε.Α., στην οποία συμμετέσχον και οι Αμερικανός λοχαγός Άντερσον, Βρετανός υπολοχαγός Ντειβ, βρετανός υπαξιωματικός Ντόν. Από την πλευρά τους προσήλθαν τρείς μόνο Μουσουλμάνοι από τη Παραμυθιά, και την 18η ώρα σύνδεσμοι τινές, αλλά χωρίς καμία εξουσιοδότηση. Προσκλήθηκαν και πάλι οι κεφαλές για συνάντηση στη Παραμυθιά, αλλά και πάλι ούτε προσήλθαν ούτε απάντηση στην έγγραφη πρόσκληση έδωκαν. Στη σχετική πρόσκληση του Μητροπολίτη Παραμυθιάς η απάντηση ήταν παρελκυστική.

Καταδεικνύεται έτσι ότι οι Μουσουλμάνοι της Θεσπρωτίας είχαν μοναδικό σκοπό τη παρέλκυση του ζητήματος μέχρι τη πλήρη οργάνωση τους από τους Γερμανούς. Μετά από αυτό το Γενικό Αρχηγείο των Ε.Ο.Ε.Α. αποφάσισε, με τη συγκατάθεση και της συμμαχικής αποστολής, τη πλήρη εκκαθάριση της περιοχής Νοτίως του Καλαμά. Η επιχείρηση διαρκεί από 4 μέχρι 11 Αυγούστου, και την παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς οι αξιωματικοί της συμμαχικής αποστολής. Οι Μουσουλμάνοι πέτυχαν να αποσύρουν όλο τον άμαχο πληθυσμό, συνεπτύχθησαν Βορείως Καλαμά, και επιδόθηκαν σε νέες σφαγές και λεηλασίες του ελληνικού πληθυσμού. Κατέστρεψαν δε ολοσχερώς τα χωρία Καστρί, Παραπόταμο, Μαυρούδι, Άγιο Βλάσιο.

Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού Ηπείρου Λαμπέρ, σε συνεννόηση με το Μουφτή Ιωαννίνων, ανέλαβε να πείσει τους Μουσουλμάνους να καταθέσουν τα όπλα, και μετέβη για το σκοπό αυτό στις Φιλιάτες και την Κονίσπολη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Την 17η Αυγούστου έγινε η μάχη της Μενίνας, όπου ολόκληρη η Γερμανική φρουρά και μεγάλος αριθμός Μουσουλμάνων εξοντώθηκαν. Μεταξύ των συλληφθέντων 180 αιχμαλώτων περιλαμβάνονται και 43 Μουσουλμάνοι της Θεσπρωτίας, εντεταγμένοι στο Γερμανικό στρατό. Η απελευθέρωση του Βορείως του Καλαμά ΒΔ τμήματος της Ηπείρου πραγματοποιήθηκε το 2ο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, μετά από συνεχείς μάχες με τους Γερμανούς και τους Μουσουλμάνους της Θεσπρωτίας ( 3η μάχη Μενίνας, μάχες Ηγουμενίτσας, Παραποτάμου, Φιλιατών ). Κατά την απελευθέρωση των Φιλιατών συνελήφθησαν και περί τους 120 Μουσουλμάνοι Θεσπρωτοί, που βαρύνονταν για πλείστα εγκλήματα κατά του Ελληνικού πληθυσμού. Περί τους 55 καταδικάστηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν. Το μήνα Νοέμβριο το Γεν. Αρχηγείο των Ε.Ο.Ε.Α. προώθησε προς Αλβανία τα συντηρούμενα με μέριμνα του στη Πάργα, Παραμυθιά και Φιλιάτες γυναικόπαιδα, που ανήρχοντο σε χίλια ( 1000 ) περίπου.

Πρόσφατα οι απόγονοι των τσάμηδων που μένουν στην Αλβανία, αλλά και αυτοί που τους χαϊδεύουν, ανακηρύσσουν την 27η Ιουνίου, ημέρα απελευθέρωσης της Παραμυθιάς, σαν ημέρα δήθεν γενοκτονίας , προσφεύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, και προβαίνουν κατ΄ έτος την 27ηΙουνίου σε θορυβώδεις συγκεντρώσεις στα σύνορα με τη Θεσπρωτία. Ενώ γνωρίζουν ότι με τον τρόπο αυτό κακοποιούν και παραχαράσσουν την ιστορία. Η ιστορία έχει καταγράψει ότι οι πρόγονοι τους ήταν εγκληματίες πολέμου, που διέφυγαν την παραπομπή τους στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης, όπου έπρεπε να δικασθούν, παρέα με τους ναζί συνεργάτες τους. Είναι βέβαιο και το ξέρουν ότι στο δικαστήριο που προσφεύγουν θα βρεθούν από κατήγοροι κατηγορούμενοι.

Αλλά φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

*Ο Γιώργος Γκορέζης είναι στρατηγός ε.α., μέλος και τ. πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Στρατιωτικής Ιστορίας.

Read More »
Σαν Σήμερα 27.06.1944 | Απελευθερώνεται η Παραμυθιά απο τον ΕΔΕΣ Σαν Σήμερα 27.06.1944 | Απελευθερώνεται η Παραμυθιά απο τον ΕΔΕΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Θεσπρωτία: Στο νοσοκομείο 13χρονος από δάγκωμα φιδιού

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Θεσπρωτία: Στο νοσοκομείο 13χρονος από δάγκωμα φιδιού


Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα ένα παιδί ηλικίας 13 ετών το οποίο διακομίσθηκε έκτακτα μετά από δάγκωμα φιδιού. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αργά το βράδυ της Δευτέρας από περιοχή της Παραμυθιάς.

Μάλιστα ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας η οποία διέθεσε περιπολικά ώστε η κίνηση να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια.

Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα ζήτησε και έλαβε αντιοφικό ορό από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς, αλλά δεν χρειάστηκε να κάνει χρήση.

Ο ανήλικος παραμένει για νοσηλεία και είναι εκτός κινδύνου.
Read More »
Θεσπρωτία: Στο νοσοκομείο 13χρονος από δάγκωμα φιδιού Θεσπρωτία: Στο νοσοκομείο 13χρονος από δάγκωμα φιδιού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα πάρουν επιταγή οι δικαιούχοι – Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα πάρουν επιταγή οι δικαιούχοι – Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματαΟ οριστικός Πίνακας Αποκλειώμενων αλλά και το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων καταρτίζονται, μετά την εξέταση των ενστάσεων από το ΔΣ της ΔΥΠΑ, από τον διοικητή.

Οι οριστικοί πίνακες πρόκειται να ανακοινωθούν την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023.

Οι ανωτέρω πίνακες περιέχουν τα ίδια ακριβώς στοιχεία που περιλάμβαναν και ο Προσωρινός Πίνακας και το Προσωρινό Μητρώο, και οι συμμετέχοντες δεν έχουν δικαίωμα ένστασης στους οριστικούς πίνακες που θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα με δική τους φροντίδα από τον ιστότοπο και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες/εφαρμογές της ΔΥΠΑ.

Η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού που κερδίζουν οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι αυτών αποτελεί έναν μοναδικό ηλεκτρονικό αριθμό, ο οποίος, φυσικά, είναι διαφορετικός για κάθε δικαιούχο και ωφελούμενο και δημιουργείται αυτόματα από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΥΠΑ.

Κάθε Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού ενσωματώνει μια συγκεκριμένη οικονομική αξία:
α) για τη διαμονή σε τουριστικό κατάλυμα και

β) για την ακτοπλοϊκή μετακίνηση σε και από αυτό (μετάβαση – επιστροφή) και ανταλλάσσεται από τους δικαιούχους και τους ωφελούμενους του προγράμματος με σκοπό την παροχή υπηρεσιών διαμονής, στην πρώτη περίπτωση, από τους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων, και υπηρεσιών ακτοπλοϊκής μετακίνησης, στη δεύτερη, από τους παρόχους ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, των Μητρώων Παρόχων της ΔΥΠΑ.

Με βάση την υπηρεσία για την οποία ανταλλάσσεται σύμφωνα με τα παραπάνω, η ίδια Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού διακρίνεται σε δύο επιμέρους Επιταγές, στην «Επιταγή Διαμονής σε Τουριστικά Καταλύματα» και στην «Επιταγή Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης».

Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού – Διαμονής σε Τουριστικά Καταλύματα
α. Το ύψος της οικονομικής αξίας της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού – Διαμονής σε Τουριστικά Καταλύματα είναι ανάλογο με την περιοχή, τον τύπο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος, την περίοδο χρήσης της καθώς και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που πραγματοποιήθηκαν.

β. Η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού- Διαμονής σε Τουριστικά Καταλύματα ενεργοποιείται με τη σύναψη προτυποποιημένης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σύμβασης (ιδιωτικού συμφωνητικού) μεταξύ του Δικαιούχου και του Παρόχου, και ii) με την καταχώριση των ημερομηνιών άφιξης και αναχώρησης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Δ.ΥΠ.Α. και την ηλεκτρονική επισύναψη της σύμβασης. Εάν κάποια από τις παραπάνω δύο ενέργειες παραληφθεί, η Επιταγή θεωρείται ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί. Στη σύμβαση προσδιορίζονται απαραιτήτως: ο ακριβής αριθμός διανυκτερεύσεων, το ύψος της ιδιωτικής συμμετοχής, τα ωφελούμενα μέλη που θα πραγματοποιήσουν διακοπές με τον δικαιούχο, το είδος του δωματίου, η προσθήκη κλίνης και η παροχή ή όχι πρωινού. Ο αριθμός διανυκτερεύσεων είναι δεσμευτικός και δεν μπορεί να αναθεωρηθεί με νέο ιδιωτικό συμφωνητικό, όταν δεν εξαντλείται το προβλεπόμενο για το πρόγραμμα μέγιστο όριο ημερών διαμονής.

γ. Οι Επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού- Διαμονής σε Τουριστικά Καταλύματα των δικαιούχων και των ωφελουμένων τους μπορούν να ενεργοποιηθούν σε διαφορετικό χρόνο και από διαφορετικό πάροχο, υπό την προϋπόθεση ότι:
✓ οι ωφελούμενοι είναι παιδιά ηλικίας άνω των 18 ετών,
✓ οι ωφελούμενοι είναι σύζυγοι των δικαιούχων,
✓ οι ωφελούμενοι είναι παιδιά ηλικίας 5 έως 18 ετών που συνοδεύονται από τον άλλο γονέα/σύζυγο (ωφελούμενο ή μη), και διαθέτουν νόμιμη εξουσιοδότηση των δικαιούχων.

Στις περιπτώσεις αυτές η σύμβαση μπορεί να υπογράφεται από τον δικαιούχο ή από τα ωφελούμενα τέκνα άνω των 18 ετών ή τον ωφελούμενο σύζυγο ή τον άλλο γονέα/σύζυγο (ωφελούμενο ή μη) που συνοδεύει τα ανήλικα ωφελούμενα τέκνα. Η εξουσιοδότηση επισυνάπτεται ηλεκτρονικά μαζί με τη σύμβαση, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας ενεργοποίησης των επιταγών, όπως αυτή περιγράφεται στην παραπάνω παράγραφο. Δεν μπορεί να γίνει ενεργοποίηση της επιταγής για συνοδούς χωρίς το άτομο με αναπηρία που συνοδεύουν, ούτε για παιδιά ηλικίας 5 έως 18 ετών χωρίς τους/τις δικαιούχους ή τον άλλο γονέα/σύζυγο (ωφελούμενο ή μη).

δ. Η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού – Διαμονής σε Τουριστικά Καταλύματα μετά την ενεργοποίησή της με την υπογραφή σύμβασης και την καταγραφή της στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ξανά, ακόμη και αν με τη σύμβαση δεν εξαντλήθηκε ο μέγιστος δυνατός αριθμός διανυκτερεύσεων.

ε. Οι επιλεγέντες δικαιούχοι και οι ωφελούμενοί τους οφείλουν να χρησιμοποιήσουν τις επιταγές διαμονής κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος. Σε διαφορετική περίπτωση αποκλείονται από τη συμμετοχή τους στα προγράμματα των δύο επομένων περιόδων. Εξαιρούνται του αποκλεισμού αυτού όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα με την ιδιότητα ΑμεΑ ή δηλώνουν στην αίτησή τους ωφελούμενο μέλος ή μη ωφελούμενο ανήλικο τέκνο με αναπηρία σε ποσοστό 50% και άνω.

Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού – Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης
α. Το ύψος της οικονομικής αξίας της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού – Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης είναι ανάλογο με την κατηγορία και την περίοδο χρήσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων οικονομικής θέσης (βλ. Ενότητα 5.2. του 5ου Μέρους της Πρόσκλησης).

β. Η οικονομική αξία της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού – Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης δεν καλύπτει τη μεταφορά οχημάτων αλλά μόνο τη μετακίνηση επιβατών.

γ. Η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού – Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο παράλληλα με την Επιταγή Διαμονής σε Τουριστικά Καταλύματα: μόνο οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι που θα διαμείνουν σε τουριστικό κατάλυμα του Μητρώου που απαιτεί ακτοπλοϊκή μετακίνηση μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Επιταγή Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης για τη μετάβαση σε αυτό σε χρόνο που θα συμπίπτει με την άφιξή τους στο κατάλυμα. Χρονική διαφορά ακτοπλοϊκής αναχώρησης και άφιξης στο κατάλυμα έως 3 ημερών είναι δυνατόν να θεωρηθεί αιτιολογημένη λόγω της απόστασης και των δρομολογίων (πχ. για μετάβαση στην Κρήτη από Πειραιά, η αναχώρηση μπορεί να γίνει στις 30.06 και η άφιξη στη 01.07). Υπό την προϋπόθεση της χρήσης της επιταγής για τη διαμονή σε κατάλυμα, η επιστροφή μπορεί να μη συμπίπτει χρονικά με την αναχώρηση από το κατάλυμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του προγράμματος.

δ. Η ενεργοποίηση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού – Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης πραγματοποιείται με την έκδοση εισιτηρίου μετάβασης και επιστροφής. Μετά την ενεργοποίησή της η Επιταγή δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ξανά. Στην περίπτωση που η ακτοπλοϊκή μετακίνηση στο/από το τουριστικό κατάλυμα δεν μπορεί να γίνει απευθείας, αλλά μόνο με ανταπόκριση (π.χ. μετακίνηση από Κρήτη σε Κέρκυρα που απαιτεί μετάβαση στον Πειραιά και εν συνεχεία μετάβαση από την Ηγουμενίτσα) η ίδια Επιταγή καλύπτει έως δύο εισιτήρια πλοίων για τη μετάβαση και αντίστοιχα για την επιστροφή.
Read More »
Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα πάρουν επιταγή οι δικαιούχοι – Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα πάρουν επιταγή οι δικαιούχοι – Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΗγουμενίτσαςRead More »
Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Απογοητευτική η πορεία υλοποίησης του Ταμείου Μικροπιστώσεων των αγροτών

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Απογοητευτική η πορεία υλοποίησης του Ταμείου Μικροπιστώσεων των αγροτώνΑπογοητευτική χαρακτηρίζεται η πορεία υλοποίησης του Ταμείου Μικροπιστώσεων των αγροτών, όπως προκύπτει από στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη συνεδρίασης της 13ης Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022.

Στους 5 μήνες λειτουργίας του προγράμματος έχει εκταμιευτεί μόλις 1,5 εκατ. ευρώ, αν και οι σχετικές αιτήσεις ενδιαφερομένων για δάνεια ανέρχονται σε 56 εκατ. Αντίθετα σε διάστημα 10 ημέρων μικρομεσαίες επιχειρήσεις πήραν άτοκα δάνεια κεφαλαίου κίνησης συνολικού ύψους 550 εκατ. ευρώ.
Read More »
Απογοητευτική η πορεία υλοποίησης του Ταμείου Μικροπιστώσεων των αγροτών Απογοητευτική η πορεία υλοποίησης του Ταμείου Μικροπιστώσεων των αγροτών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Δημοτικό πανηγύρι την Πέμπτη στην Κορύτιανη

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Δημοτικό πανηγύρι την Πέμπτη στην Κορύτιανη


Ο σύλλογος μας διοργανώνει πανηγύρι στο χωριό μας,την Πέμπτη 29 Ιουνίου το βράδυ στην εκκλησία των αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
Όλα τα εσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αποπεράτωση των έργων των εκκλησιών του χωριού μας!
Σας περιμένουμε  με χαρα όλες και όλους να προσέλθετε, ενισχύοντας το έργο του συλλόγου μας!
Με εκτίμηση, 
Πολιτιστικος συλλογος Κορυτιανης
Read More »
Δημοτικό πανηγύρι την Πέμπτη στην Κορύτιανη Δημοτικό πανηγύρι την Πέμπτη στην Κορύτιανη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Γιούριν Πιτούλη | Εκπαίδευση για όλους!!!

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Γιούριν Πιτούλη | Εκπαίδευση για όλους!!!Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!
Τμήματα αυστηρά έως 5 Ατόμων.
Τηλ. Επικοινωνίας  6946575248 & 2665022077.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για πακέτα μαθημάτων!

Η ομάδα μας μεγαλώνει εντάσσοντας στο πρόγραμμα της και τμήματα ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ όλων των ηλικιών.
Τα θερινά μαθήματα ξεκινούν 19.Ιουνίου και ολοκληρώνονται τέλη Ιουλίου, ενώ τα χειμερινά μαθήματα ξεκινούν 4.Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα των ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ έχει ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας!!!
Υπεύθυνη Σπουδών: Giourin Pitouli Φυσική-Χημεία
Μαθηματικός: Amanda Pitouli
Φιλόλογος: Ναταλία Βέλλη
Read More »
ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Γιούριν Πιτούλη | Εκπαίδευση για όλους!!! ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Γιούριν Πιτούλη | Εκπαίδευση για όλους!!! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Το Σάββατο το 12ο αντάμωμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Το Σάββατο το 12ο αντάμωμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων ΘεσπρωτίαςRead More »
Το Σάββατο το 12ο αντάμωμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας Το Σάββατο το 12ο αντάμωμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Αύξηση παραγωγικών ζώων το 2022 στην Ήπειρο

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Αύξηση παραγωγικών ζώων το 2022 στην Ήπειρο


Αυξημένο ήταν το ζωικό κεφάλαιο, το 2022, με εξαίρεση τα βοοειδή στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, Το 2021 τα πρόβατα ήταν 447.510, ενώ το 2022 ήταν 499.338.
 Τα χειροειδή ήταν 169.307 από 145.897 το 2021.
 Τα αιγοειδή, 128.955 από 115.810 το 2021.
 Να σημειωθεί ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα ο αριθμός των παραγωγικών ζώων παρουσιάζει μείωση.
Read More »
Αύξηση παραγωγικών ζώων το 2022 στην Ήπειρο Αύξηση παραγωγικών ζώων το 2022 στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Ζητείται προσωπικό για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Ζητείται προσωπικό για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος


Ζητείται νέος - νέα για εργασία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κεστρίνη. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6942692246
Read More »
Ζητείται προσωπικό για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος Ζητείται προσωπικό για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Ο οχυρωμένος οικισμός της Λυγιάς

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Ο οχυρωμένος οικισμός της Λυγιάς


Ο οχυρωμένος οικισμός της Λυγιάς εκτείνεται στο ανατολικό ήμισυ της ομώνυμης χερσονήσου, στην περιοχή των παλαιών εκβολών του ποταμού Καλαμά. Ο οικισμός ταυτίζεται, πιθανότατα, με την αρχαία πόλη Τορώνη, τμήμα της «Κερκυραϊκής Περαίας», της εκτεταμένης αποικίας που -σύμφωνα με το Θουκιδίδη- ίδρυσαν οι Κερκυραίοι κατά την κλασική περίοδο στις θεσπρωτικές ακτές. Αποτελείται από τρία διαδοχικά οχυρωμένα τμήματα, που ονομάζονται συμβατικά Κάστρα Α, Β και Γ και φέρουν ισχυρές ισοδομικές -ως επί το πλείστον- οχυρώσεις του 5ου και πρώιμου 4ου αι. π.Χ. Τμήματά τους πιθανότατα επισκευάστηκαν ή ανακατασκευάστηκαν κατά την ύστερη κλασική και ελληνιστική εποχή, ενώ υπάρχουν και κάποιες επεμβάσεις των ρωμαϊκών, πιθανόν, χρόνων. Εκτός από τις οχυρώσεις, ελάχιστες πληροφορίες έχουμε για την πολεοδομική οργάνωση του οικισμού, καθώς δεν έχει γίνει έρευνα στα λιγοστά κτιριακά κατάλοιπα που είναι σήμερα ορατά στο χώρο.

http://igoumenitsamuseum.gr/images/text_images/15842617665388656a795f35.82849291.jpg
Τμήμα του τείχους στο Κάστρο Α
Το Κάστρο Α είναι το ανατολικότερο και μικρότερο σε έκταση από τα τρία κάστρα του οικισμού. Περιβάλλεται από ισχυρό τείχος κατασκευασμένο με δύο διαφορετικά συστήματα τειχοποιίας. Στην περισσότερο επιμελημένη ανατολική και νότια πλευρά ακολουθήθηκε το ισοδομικό σύστημα, ενώ η δυτική και βόρεια πλευρά έχει αμελέστερη κατασκευή με μικρούς αδρά κατεργασμένους ορθογώνιους λίθους. Η δυτική βατή πλευρά της οχύρωσης ενισχύεται με προτείχισμα, ενώ στον χώρο μεταξύ προτειχίσματος και οχύρωσης σώζεται ορθογώνιο κτίριο, ίσως προμαχώνας, και διακρίνονται τα κατάλοιπα αρκετών άλλων κτισμάτων. Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκαν αναλημματικοί τοίχοι, παράλληλοι προς την ανατολική οχύρωση, κατασκευασμένοι από μεγάλους γωνιόλιθους. Η αμυντική ικανότητα των τειχών ενισχύεται από ημικυκλικούς ή ορθογώνιους πύργους. Η πρόσβαση στον τειχισμένο οικισμό εξασφαλιζόταν με τέσσερις πύλες. Η κύρια πύλη της οχύρωσης βρίσκεται στα ανατολικά μεταξύ ενός ορθογώνιου και ενός ημικυκλικού πύργου και ήταν, πιθανότα, τοξωτή.
http://igoumenitsamuseum.gr/images/text_images/103006431353886579ad0fb7.74559659.jpg
Ημικυκλικός πύργος στο Κάστρο Α


Ο οικισμός εκτείνεται σε επίπεδη, στο μεγαλύτερο τμήμα της, έκταση στην κορυφή του λόφου. Μια κεντρική οδική αρτηρία, πλάτους 5 μ., ξεκινούσε από την ανατολική πύλη, διέσχιζε όλον τον οικισμό και κατέληγε στο υψηλότερο σημείο του στα δυτικά, όπου είχε οικοδομηθεί μεγάλων διαστάσεων κτιριακό συγκρότημα,πιθανόν δημόσιου χαρακτήρα. Σε όλη την έκταση του οικισμού διακρίνονται θεμέλια οικημάτων.

Δυτικά του Κάστρου Α βρίσκεται το Κάστρο Β. Η ανατολική και η νοτιοανατολική πλευρά της οχύρωσης έχουν κατασκευαστεί κατά το ισοδομικό σύστημα, όπως και η ανατολική και νότια πλευρά του Κάστρου Α. Οι υπόλοιπες πλευρές χαρακτηρίζονται από αμελέστερη κατασκευή με αδρούς λίθους, ενώ στη βόρεια πλευρά ξεχωρίζει ένα τμήμα, πιθανόν μεταγενέστερη επισκευή, κατασκευασμένο κατά το πολυγωνικό σύστημα. Η αμυντική ικανότητα του τείχους ενισχύεται από θλάσεις και από ορθογώνιους και ημικυκλικούς πύργους. Στα νότια ενδέχεται να ανοιγόταν μια πύλη, που οδηγούσε στην ακτή. Στην ανατολική πλευρά του κάστρου Β παρατηρείται ανακατασκευή, με τη χρήση μικρού μεγέθους ορθογώνιων λίθων και κονιάματος ως συνδετικού υλικού, που χρονολογείται, πιθανόν, στους ρωμαϊκούς χρόνους

http://igoumenitsamuseum.gr/images/text_images/864947772538865844c5515.93098523.jpg
Κάστρο Γ. Αρχιτεκτονικά κατάλοιπα, πιθανόν από αρχαία λιμενική εγκατάσταση

Στα δυτικά του Κάστρου Β διασώζονται, εξαιρετικά αποσπασματικά, κατάλοιπα από την οχύρωση του Κάστρου Γ. Το τείχος είναι πρόχειρης κατασκευής από αδρούς λίθους, με εξαίρεση τη δυτική πλευρά όπου ακολουθείται ένα επιμελέστερο οικοδομικό σύστημα, ανάλογο με εκείνο της δυτικής πλευράς του Κάστρου Α. Στο εσωτερικό του Κάστρου Γ απουσιάζουν τα κτιριακά κατάλοιπα. Βόρεια της οχύρωσης του Κάστρου Γ, σε έναν από τους όρμους της χερσονήσου, σώζεται τμήμα ισοδομικού τοίχου κατά μήκος της ακτής, που αποτελεί, πιθανότατα, κατάλοιπο λιμενικών εγκαταστάσεων.

Πρόσβαση: Η Λυγιά βρίσκεται, περίπου, 8 χλμ. βορειοδυτικά της Ηγουμενίτσας. Ο επισκέπτης ακολουθεί τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο προς την παραλία Δρέπανο - Μακρυγιάλι. Φτάνοντας στον υποσταθμό της ΔΕΗ ακολουθεί το δρόμο προς τα αριστερά του, ο οποίος οδηγεί στο βορειοδυτικό άκρο της παραλίας, στους πρόποδες του υψώματος του Κάστρου Α της Λυγιάς.
 


Read More »
Ο οχυρωμένος οικισμός της Λυγιάς Ο οχυρωμένος οικισμός της Λυγιάς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Μεγάλη δημοτική βραδιά στη Νέα Σελεύκεια

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Μεγάλη δημοτική βραδιά στη Νέα ΣελεύκειαRead More »
Μεγάλη δημοτική βραδιά στη Νέα Σελεύκεια Μεγάλη δημοτική βραδιά στη Νέα Σελεύκεια Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Ζητείται προσωπικό από την Kerkyra Lines

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Ζητείται προσωπικό από την Kerkyra Lines


Η εταιρεία μας Kerkyra Lines αναζητά νέους με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για μόνιμη εργασία στα πρακτορεία έκδοσης εισιτηρίων στην Ηγουμενίτσα.
Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας εδώ:
Read More »
Ζητείται προσωπικό από την Kerkyra Lines Ζητείται προσωπικό από την Kerkyra Lines Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Ζητείται προσωπικό στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Ζητείται προσωπικό στα Σύβοτα Θεσπρωτίας


Ζητείται μαγείρισσα σε ξενοδοχείο στα Σύβοτα και εργαζόμενη στο service, απαραίτητη η γνώση αγγλικής γλώσσας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες 6944110364
Read More »
Ζητείται προσωπικό στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Ζητείται προσωπικό στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Ζητείται προσωπικό για μπουφέ και σέρβις

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023
Ζητείται προσωπικό για μπουφέ και σέρβις


Ζητείται προσωπικό για το μπουφέ και το σέρβις, από κατάστημα στην Ηγουμενίτσας
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2665022700
Read More »
Ζητείται προσωπικό για μπουφέ και σέρβις Ζητείται προσωπικό για μπουφέ και σέρβις Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2023 Rating: 5

Σελίδες