Αυξανόμενο το ενδιαφέρον των Ισραηλινών για τουρισμό και επενδύσεις στην Ήπειρο

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022
Αυξανόμενο το ενδιαφέρον των Ισραηλινών για τουρισμό και επενδύσεις στην Ήπειρο


Στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται και για την Ήπειρο μετά την αναβάθμιση των διακρατικών σχέσεων Ελλάδος και Ισραήλ, εστιάστηκε η συζήτηση που είχε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον απερχόμενο Πρέσβη Yossi Amrani ο οποίος τον επισκέφτηκε στο γραφείο του.

Εκτενής αναφορά έγινε στην τουριστική συνεργασία και στην αυξανόμενη ροή τουριστών από το Ισραήλ σε περιοχές της Ηπείρου, η οποία μπορεί να αποκτήσει περαιτέρω ώθηση εφόσον επιτευχθεί η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με το Τελ Αβίβ.

Ο Ισραηλινός διπλωμάτης, που δήλωσε ότι είναι θαυμαστής της Ηπείρου, αναφέρθηκε επίσης και στο μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από Ισραηλινούς επιχειρηματίες για επενδύσεις στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στον τουριστικό κλάδο.
Read More »
Αυξανόμενο το ενδιαφέρον των Ισραηλινών για τουρισμό και επενδύσεις στην Ήπειρο Αυξανόμενο το ενδιαφέρον των Ισραηλινών για τουρισμό και επενδύσεις στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022 Rating: 5

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει το πρόγραμμα «Κινητικότητα & Προσανατολισμός ανθρώπων με οπτική βλάβη στην Ήπειρο»

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει το πρόγραμμα «Κινητικότητα & Προσανατολισμός ανθρώπων με οπτική βλάβη στην Ήπειρο»


Με αίσθημα προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει το νέο πρόγραμμα «Κινητικότητα & Προσανατολισμός ανθρώπων με οπτική βλάβη στην Ήπειρο» που υλοποιείται από τη Σχολή Σκύλων Οδηγών Τυφλών Λάρα. Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση ατόμων με οπτική βλάβη μέσω μιας σειράς δωρεάν ατομικών μαθημάτων, η οποία θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση του τρόπου διαβίωσής τους. Ωφελούμενοι των ατομικών μαθημάτων είναι παιδιά από την Άρτα, τα Ιωάννινα και τη Λευκάδα και ενήλικες από την Άρτα και τα Ιωάννινα.
Στη δράση συμμετέχουν 8 άτομα με οπτική βλάβη, τα οποία μέσω του προγράμματος και με τη συμβολή της Τράπεζας, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν γνώσεις πάνω στο σωστό χειρισμό του λευκού μπαστουνιού σε γνωστό και άγνωστο χώρο και να μάθουν δεξιότητες ανεξάρτητης διαβίωσης.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Ιωάννης Βουγιούκας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλαμε στην υλοποίηση ενός τόσο ιδιαίτερου προγράμματος, το οποίο θέτει τις βάσεις για την αυτονομία και την ανεξαρτητοποίηση ατόμων με οπτική βλάβη στην Ήπειρο. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου θα συνεχίσει να υποστηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αναβαθμίζουν τη ποιότητα ζωής των κατοίκων του τόπου μας».
Η Πρόεδρος της Σχολής Σκύλων Οδηγών Τυφλών Λάρα, κ. Ιωάννα-Μαρία Γκέρτσου, δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, η οποία μας βοήθησε ώστε να υλοποιήσουμε δωρεάν αυτό το πρόγραμμα στην Ήπειρο. Η κινητικότητα και ο προσανατολισμός είναι βασικά στοιχεία που προάγουν την αυτονομία ενός ανθρώπου με οπτική βλάβη. Μέσα από την ενέργεια, οι ωφελούμενοι του προγράμματος στην Ήπειρο θα μάθουν δεξιότητες ώστε να μετακινούνται με ασφάλεια χωρίς συνοδό και να νιώθουν αυτόνομοι».
Read More »
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει το πρόγραμμα «Κινητικότητα & Προσανατολισμός ανθρώπων με οπτική βλάβη στην Ήπειρο» Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει το πρόγραμμα «Κινητικότητα & Προσανατολισμός ανθρώπων με οπτική βλάβη στην Ήπειρο» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα


Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022 Rating: 5

Ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο την προσθήκη της Παραμυθιάς στην ονομασία του Δήμου

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022
Ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο την προσθήκη της Παραμυθιάς στην ονομασία του Δήμου


Mε επιστολή την οποία υπογράφουν 78 κάτοικοι της Παραμυθιάς, ζητούν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την ένταξη στα θέματα ημερήσιας διάταξης, την προσθήκη της ονομασίας της Παραμυθιάς στην ονομασία του Δήμου, έτσι ώστε ο Δήμος να μετονομαστεί σε Δήμο Παραμυθιάς – Σουλίου.

Στην επιστολή τους αναφέρουν:
Για τελευταία φορά σας καλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας την αίτηση μας. Να φέρετε για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την αλλαγή του ονόματος του Δήμου σε Δήμο Παραμυθιάς – Σουλίου.
Η Παραμυθιά είναι μαρτυρική πόλη με ιστορία 700 και πλέον ετών. Εχει προαφαιρεί μεγάλες θυσίες και είναι ντροπή μας να έχουν έρθει Δήμαρχοι ξένοι και να αφαιρέσουν την ταυτότητα μας.
Παράκληση να μας ενημερώσετε για την ημέρα συζήτησης ώστε να παραβρεθούμε\

Read More »
Ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο την προσθήκη της Παραμυθιάς στην ονομασία του Δήμου Ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο την προσθήκη της Παραμυθιάς στην ονομασία του Δήμου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022 Rating: 5

ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: Η απόγνωση του προσωπικού του Γ.Ν.Φ δεν μπορεί να καλυφθεί από τις ανακοινώσεις των Βουλευτών του νομού

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022
ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: Η απόγνωση του προσωπικού του Γ.Ν.Φ δεν μπορεί να καλυφθεί από τις ανακοινώσεις των Βουλευτών του νομού


Το τελευταίο διάστημα, βρισκόμαστε θεατές σε ένα "κακογυρισμένο" σίριαλ απονομής ευθυνών των 2 Βουλευτών της Θεσπρωτίας, στην πλάτη του υποστελεχωμένου Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών.

Ενός Νοσοκομείου, που έχει εκπέμψει SOS, στην χειρότερη επιδημιολογική κατάσταση που εχει βρεθεί η χώρα, εντείνοντας το συναίσθημα της ανασφάλειας στους κατοίκους της Θεσπρωτίας.

Οι φωνές απόγνωσης τόσο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, οσο και του ιατρικού συλλόγου Θεσπρωτίας, δεν μπορούν να καλυφθούν, από κραυγές απόδοσης ευθυνών των δύο εκπροσώπων μας στην Ελληνική Βουλή και το μπαράζ ανακοινώσεων στις οποίες προβαίνουν.

Ξεχνάνε και οι 2 τους, πως κυβερνούν την χώρα τα τελευταία 10 χρόνια, ένα διάστημα που το νοσοκομείο Φιλιατών αποδυναμώθηκε από προσωπικό, φτάνοντας στο σημείο σήμερα να υπηρετούν 32 μόνιμοι ιατροί και 14 επικουρικοί, από τους 69 που απαιτούνται. Έτσι το το Ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο, το Μικροβιολογικό εργαστήριο και το Αναισθησιολογικό τμήμα, εφημερεύει αρκετές μέρες τους τελευταίους μήνες χωρίς Ιατρούς, με οτι αυτό μπορεί να σημαίνει για την δημόσια υγεία.

Η συνεχής αποδήμηση των υπηρεσιών του μοναδικού Νοσοκομείου της Θεσπρωτίας, πρέπει να σταματήσει άμεσα, έτσι ώστε αφενός το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της Θεσπρωτίας να αυξηθεί, αφετέρου, στην επόμενη επίσκεψη Ηπείρου της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας Γκάγκα, να μας κάνει την τιμή να έρθει και απο το Νοσοκομείο Φιλιατών και να μην είναι το μοναδικό που δεν θα επισκεφτεί, όπως έκανε στην πρόσφατη περιοδεία στα Νοσοκομεία της Ηπείρου.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας που το ΠΑΣΟΚ και ο αείμνηστος Γεώργιος Γεννηματάς προσέφερε στην χώρα και αποτελεί ένα κοινωνικό συμβόλαιο που σπάει τις ανισότητες και μια διαγενεακή παρακαταθήκη για τους νεότερους, πνέει τα λοίσθιά του και καλούμε το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ, όπως όπως δώσει άμεση λύση στα σοβαρά προβλήματα του υποστελεχωμένου Νοσοκομείου Φιλιατών

N.E. ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κίνημα Αλλαγής
Read More »
ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: Η απόγνωση του προσωπικού του Γ.Ν.Φ δεν μπορεί να καλυφθεί από τις ανακοινώσεις των Βουλευτών του νομού ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: Η απόγνωση του προσωπικού του Γ.Ν.Φ δεν μπορεί να καλυφθεί από τις ανακοινώσεις των Βουλευτών του νομού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022 Rating: 5

ΚΚΕ: ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022
ΚΚΕ: ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ


Η επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκεται το νοσοκομείο Φιλιατών αναδείχτηκε στην πρόσφατη συζήτηση του Δημοτικού Συμβούλιου Φιλιατών, παρ΄όλο που σήμερα υπάρχουν τεράστια άλματα στην έρευνα, στην επιστήμη, στην τεχνολογία ενώ υπάρχει και ένα πολυάριθμο αξιόλογο υγειονομικό προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων.

Τα οξυμένα προβλήματα του νοσοκομείου Φιλιατών και γενικότερα των δημόσιων υπηρεσιών υγείας της χώρας μας δεν αποτελούν “φυσικό” φαινόμενο, κεραυνό εν αιθρία. Είναι το αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων που αποδέχονται και συγκαλύπτουν οι τοπικές διοικήσεις (Περιφέρεια, Δήμοι). Είναι η πολιτική της ΕΕ, που έχει ως αποτέλεσμα την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση των δημόσιων δομών υγείας ώστε να δοθεί χώρος στους επιχειρηματίες της υγείας και τα κέρδη τους. Είναι η πολιτική της συνύπαρξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που απαξίωσε και έκλεισε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, τα άφησε χωρίς προσωπικό. Είναι η πολιτική της λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων με κριτήρια του “κόστους–οφέλους”, της επιχειρηματικότητας και της ανταποδοτικότητας. Είναι η πλήρης εναρμόνιση του δημόσιου συστήματος Υγείας με τους κανόνες της καπιταλιστικής αγοράς και τον εξορθολογισμό των δαπανών μέσω της νομοθέτησης της Κοστολόγησης Ομοιογενών Διαγνωστικών Κατηγοριών (DRGs). Είναι η αλλαγή του τρόπου χρηματοδότησης των νοσοκομείων με βάση την ικανότητα προσέλκυσης πελατών και την επίτευξη οικονομικής αποδοτικότητας. Είναι ο νέος νόμος για τη δημόσια υγεία. Όλα αυτά σηματοδοτούν το μέλλον των νοσοκομείων.

Αυτή η συμφωνία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, παρά τις επιμέρους προσεγγίσεις τους, έχει ως αποτέλεσμα κάθε νέα «μεταρρύθμιση» στο χώρο της υγείας, όπως και η πρόσφατη της ΝΔ, να στηρίζεται στους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων και να πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα την εμπορευματοποίηση της υγείας. Αυτή η συμφωνία ήταν η βάση της πρότασης που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, παλιότερα, προς την κυβέρνηση της ΝΔ για υπουργό Υγείας «κοινής αποδοχής». Τώρα οι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ με τις πρόσφατες αντιπαραθέσεις τους προσπαθούν να σηκώσουν κουρνιαχτό για να κρύψουν αυτή τους την συμφωνία και τις πολιτικές ευθύνες που έχουν για την άθλια κατάσταση του νοσοκομείου Φιλιατών. Έτσι εξηγείται και η τουλάχιστον υποκριτική αντιπολίτευση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ ως κυβέρνηση περιέκοψε κατά 40% (800 εκατ. ευρώ) την κρατική επιχορήγηση στα νοσοκομεία σε 4 χρόνια, γέμισε συμβασιούχους τις δομές υγείας.

Ενέταξε στο ΕΣΥ το 1ο νοσοκομείο Ανώνυμη Εταιρεία αυτό της Σαντορίνης.

Νομοθέτησε τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων από ανώνυμη εταιρία του δημοσίου, το ΚΕΤΕΚΝΥ Α.Ε. με κριτήρια επιχειρηματικής αποδοτικότητας.

Ψήφισε το νόμο 4413/2016 (Εναρμόνιση με την Οδηγία 2014/23/ΕΕ), που δίνει δυνατότητα για εφαρμογή εκτεταμένων ΣΔΙΤ στα νοσοκομεία.

Με τους αναγκαίους «τσακωμούς» τους θέλουν να στήσουν το δόκανο τόσο στους υγειονομικούς που προσπαθούν μέσα στις αντίξοες συνθήκες να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους, όσο και στο λαό που ψάχνει τον γιατρό με το κιάλι, βάζει συνεχώς και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, μπαίνει στις λίστες αναμονής, όλο και περισσότερο παραδίδεται ως «λάφυρο» για την αύξηση των κερδών των επιχειρηματιών στην Υγεία.

Το ΚΚΕ διαφωνεί με αυτή την στρατηγική και καλεί τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τα παιδιά της εργατικής λαϊκής οικογένειας, τους συνταξιούχους σε αγωνιστική συμπόρευση διεκδικώντας: αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στην Υγεία, μαζικές προσλήψεις υγειονομικών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ανάπτυξη όλων των απαραίτητων υποδομών και τον σύγχρονο εξοπλισμό τους, αύξηση των αποδοχών των υγειονομικών, πλήρεις και απολύτως δωρεάν παροχές υπηρεσιών σε όλους χωρίς περικοπές και εξαιρέσεις.

Μέσα σε αυτόν τον αγώνα, για ένα άλλο σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης, με αναπτυγμένο, στελεχωμένο και εξοπλισμένο κρατικό σύστημα ΠΦΥ, που θα έχει ως κριτήριο την έγκαιρη, ασφαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των λαϊκών αναγκών, μπορούν να βρουν λύση τα βάσανα των υγειονομικών και των ασθενών, τα βάσανα του λαού μας.
Ηγουμενίτσα 2/6/2022

ΤΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Read More »
ΚΚΕ: ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΚΚΕ: ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022 Rating: 5

67χρονος κατέληξε νεκρός από τσιμπήματα σφήκας

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022
67χρονος κατέληξε νεκρός από τσιμπήματα σφήκας


Τραγωδία σε χωριό της Άρτας. Ένας 67χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τσίμπημα ή τσιμπήματα που δέχθηκε από σφήκες.

Ο 67χρονος όπως συνήθιζε, βρισκόταν στο κτήμα του για τις απαραίτητες εργασίες. Εκεί δέχθηκε τα τσιμπήματα και γνωρίζοντας ότι είναι αλλεργικός ζήτησε άμεσα βοήθεια.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Οι γιατροί κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να τον επαναφέρουν στη ζωή, προχώρησαν στην διασωλήνωσή του, όμως ήταν ήδη αργά για τον 67χρονο.

Τα τσιμπήματα αποδείχθηκαν θανατηφόρα για τον άτυχο άνδρα.
Read More »
67χρονος κατέληξε νεκρός από τσιμπήματα σφήκας 67χρονος κατέληξε νεκρός από τσιμπήματα σφήκας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022 Rating: 5

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδαΜεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 24 έως τις 30 Μαΐου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στα Κιμμέρια Ξάνθης, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Over 2,5», «Over 3,5», «Goal», και «Διπλή Ευκαιρία», σε οκτώ αγώνες από την Premier League, τη La Liga, τη Serie A και την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, της Ελβετίας και της Αργεντινής και με 10 ευρώ κέρδισε 5.958,49 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο Σύνθετο Δίδυμο της δεύτερης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος, δύο νικητές, στην Πάτρα και τα Βριλήσσια, κέρδισαν από 1.053,94 ευρώ.

Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
Read More »
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022 Rating: 5

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί, υπεύθυνοι καταστημάτων, για ηχορύπανση

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022
Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί, υπεύθυνοι καταστημάτων, για ηχορύπανση


Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας (3-4/6/2022) από αστυνομικούς υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου (4) ημεδαποί, υπεύθυνοι λειτουργίας ισάριθμων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων που διενεργούνται σε όλη την Ήπειρο για την προστασία του κοινού από θορύβους μουσικής καταστημάτων διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στα Ιωάννινα και ένας στην Πρέβεζα από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Ιωαννίνων και Πρέβεζας, αντίστοιχα, οι οποίοι έκαναν χρήση μουσικής στα καταστήματα που εργάζονταν, υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο θορύβου.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Read More »
Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί, υπεύθυνοι καταστημάτων, για ηχορύπανση Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί, υπεύθυνοι καταστημάτων, για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022 Rating: 5

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για τον Ιούνιο στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022
Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για τον Ιούνιο στο Δήμο ΗγουμενίτσαςΟ Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζουν τους μαζικούς δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα των δωρεάν ελέγχων, για όλο το μήνα Ιούνιο, διαμορφώνεται ως εξής:
Ηγουμενίτσα (Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον»): Καθημερινά έως και Πέμπτη 30 Ιουνίου, 09:00 – 17:00
Πέρδικα (Κοινοτικό Κατάστημα): Κάθε Δευτέρα του Ιουνίου, 10:00 – 14:00
Πλαταριά (Δημαρχείο): Κάθε Τετάρτη του Ιουνίου, 10:00 – 14:00
Σύβοτα (Κοινοτικό γραφείο): Κάθε Παρασκευή του Ιουνίου, 10:00 – 14:00

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test, σε περίπτωση που αυτό βγει θετικό. Τα τεστ θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.
Read More »
Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για τον Ιούνιο στο Δήμο Ηγουμενίτσας Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για τον Ιούνιο στο Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2022 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες