Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του | Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022
Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του | Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του


 
Ο καβγάς μεταξύ γαμπρού και πεθερού κατέληξε σε έγκλημα στο Αστροχώρι της Άρτας. 
Ο 29χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 80χρονο πεθερό του και τον σκότωσε.  Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.  
Τα αίτια του στυγερού εγκλήματος ερευνώνται από την αστυνομία ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στο νομό Άρτας και τις όμορες περιοχές για τον εντοπισμό του δράστη που κατάγεται από άλλο χωριό της ευρύτερης περιοχής.
Read More »
Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του | Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του | Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022 Rating: 5

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη την προηγούμενη εβδομάδα

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη την προηγούμενη εβδομάδα


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 2 Αυγούστου έως τις 8 Αυγούστου 2022, τα συνολικά κέρδη ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Κερατσίνι, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «2 ή 3 Συνολικά Γκολ» σε δώδεκα αγώνες από τα προκριματικά του Εuropa League και του Europa Conference League, έπαιξε το σύστημα 11-12 και κέρδισε 21.916,31 ευρώ.

***
Εταιρικό προφίλ
Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.
Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.
Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
Read More »
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη την προηγούμενη εβδομάδα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022 Rating: 5

Θεσπρωτία: Αγελάδες πεθαίνουν από ασιτία – «Ένα ολόκληρο χωριό βρωμάει ψοφίμι»

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022
Θεσπρωτία: Αγελάδες πεθαίνουν από ασιτία – «Ένα ολόκληρο χωριό βρωμάει ψοφίμι»Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το πρωί της Πέμπτης (11/8) η Κατρίνα Τσάνταλη αποκαλύπτοντας πως «ένα ολόκληρο χωριό της Θεσπρωτίας βρωμάει ψοφίμι» καθώς «αγελάδες πεθαίνουν από ασιτία και μένουν όπου έπεσαν, μέχρι να απορροφηθούν από την μάνα γη»

Θέλοντας να προβάλει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή η συγγραφέας παιδικών βιβλίων και συνιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «A little shelter», με μεγάλη δράση στην περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων, έγραψε σε μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram πως έχει ήδη υποβάλλει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη των ζώων στο Ζερβοχώρι Θεσπρωτίας που τα αφήνει σε αυτή την άθλια κατάσταση.«Η απάντηση της αστυνομίας είναι πως μόνο με κτηνίατρο από την Περιφέρεια μπορούν να δράσουν» τόνισε εξηγώντας «ο προϊστάμενος της κτηνιατρικής υπηρεσίας του δήμου… μας κοροϊδεύει».

«Ειδικός στα βοοειδή, με ενημέρωσε βλέποντας αυτές τις εικόνες πως αυτά τα ζώα τρώνε ελάχιστα μία φορά στις 15 ημέρες για να κρατιούνται οριακά στη ζωή (όσα αντέχουν) και να μπορούν να ζευγαρώνουν» επεσήμανε η Κατρίνα Τσάνταλη και τα οργισμένα σχόλια των ακολούθων της πήραν τη μορφή «καταιγίδας».


Ολόκληρη η ανάρτησή της έχει ως εξής:
Είναι οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα τους. Είναι κάποιοι που με στόχο μόνο επιδοτήσεις, παίρνουν ζώα και …ποιος ασχολείται περαιτέρω; Συνήθως γίνεται έλεγχος.. Εδώ έλεγχος δεν γίνεται ΟΥΤΕ κατόπιν μήνυσης. Δικής μου μήνυσης. Παρότι υπάρχει διαδικασία, υπάρχει νόμος…
Δεν. Εφαρμόζεται. Τίποτα.
Την περασμένη Παρασκευή, έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα στο inbox μου με τις εικονιζόμενες φωτογραφίες (& κάποιες επιπλέον) και πως ένα ολόκληρο χωριό «βρωμάει ψοφίμι». Ζώα που έχουν ιδιοκτήτη, πεθαίνουν από ασιτία και μένουν, όπου έπεσαν, μέχρι να απορροφηθούν από την μάνα γη. Η απάντηση της αστυνομίας (από την Δευτέρα που έχει καταθέσει ο δικηγόρος μας μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας Ηγουμενίτσας κατά του ιδιοκτήτη Φ.Ζ.) είναι πως μόνο με κτηνίατρο από την Περιφέρεια μπορούν να δράσουν. Ο δε προϊστάμενος της κτηνιατρικής υπηρεσίας του δήμου κατόπιν καθημερινής επικοινωνίας με τον κ. Κασσανδρινό, μας… κοροϊδεύει ενώ έχει ήδη ενημερώσει τον κτηνοτρόφο. Μέχρι στιγμής, ο κτηνίατρος της Περιφέρειας δεν έχει ελέγξει ακόμη καμία από τις εικονιζόμενες αγελάδες. Η αστυνομία πάλι δεν βρίσκει λόγο να μεταβεί εκεί, παρότι εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία για τον κτηνοτρόφο.
Ειδικός στα βοοειδή, με ενημέρωσε βλέποντας αυτές τις εικόνες πως αυτά τα ζώα τρώνε ελάχιστα μία φορά στις 15 ημέρες για να κρατιούνται οριακά στη ζωή (όσα αντέχουν) και να μπορούν να ζευγαρώνουν. Να γεννιούνται τα μοσχαράκια τα οποία πωλούνται για κρέας. Κακοποίηση, ακραίος βασανισμός αλλά… ότι μπαίνει στην τσέπη καλό είναι!
Εάν η κτηνιατρική υπηρεσία, βγάλει πόρισμα πως οι εικονιζόμενες αγελάδες είναι καλά στην υγεία τους, θα κατατεθεί επιπλέον μήνυση στον προϊστάμενο της κτηνιατρικής υπηρεσίας του νομού Θεσπρωτίας για παράβαση υπηρεσιακού καθήκοντος.
Έχουμε ήδη βρει χώρο για να φιλοξενηθούν τα ζώα και να λάβουν τη θεραπεία που χρειάζονται. Το μόνο που Θέλουμε είναι να εφαρμοστεί ο νόμος για να μπορέσουμε να τα προστατεύσουμε πριν να είναι αργά (για όλα).
Για να λειτουργήσει κάτι σε αυτή τη χώρα πρέπει να ασχοληθούν τα media και να γίνει ένα θέμα «viral».
Αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς, Περιφέρεια ΗΠΕΙΡΟΥ/ κτηνιατρική υπηρεσία.
Τοποθεσία: Ζερβοχώρι Θεσπρωτίας

Read More »
Θεσπρωτία: Αγελάδες πεθαίνουν από ασιτία – «Ένα ολόκληρο χωριό βρωμάει ψοφίμι» Θεσπρωτία: Αγελάδες πεθαίνουν από ασιτία – «Ένα ολόκληρο χωριό βρωμάει ψοφίμι» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022 Rating: 5

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, εκδόθηκε έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, σύμφωνα με το οποίο για αύριο Παρασκευή προβλέπονται από τις μεσημβρινές ώρες και κατά τόπους ισχυρές και καταιγίδες. (Ακολουθεί το αναλυτικό δελτίο της ΕΜΥ). Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, με έγγραφό της προς τους εμπλεκόμενους φορείς εφιστά την αυξημένη προσοχή τους.

Έντονη αστάθεια στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, το επόμενο τριήμερο, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Τα ισχυρά φαινόμενα θα κορυφωθούν την Κυριακή (14-8-2022), ενώ τη Δευτέρα (Δεκαπενταύγουστος) ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος.

Πιο αναλυτικά:
Αύριο Παρασκευή (12-8-2022) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από νωρίς στην κεντρική Μακεδονία και από μεσημβρινές ώρες στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη δυτική και την κεντρική Στερεά (κυρίως στην Αιτωλοακαρνανία και την Ευρυτανία). Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Το Σάββατο (13-8-2022) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο. Τα έντονα φαινόμενα στη Μακεδονία θα συνεχιστούν και τη νύχτα προς την Κυριακή.

Την Κυριακή (14-8-2022), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Τη νύχτα προς τη Δευτέρα τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στη βορειοανατολική Ελλάδα (τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο), ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
Read More »
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022 Rating: 5

Ενημέρωση για το SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022
Ενημέρωση για το SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει τις Επιχειρήσεις Τουρισμού και ιδιαίτερα διαμονής (Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Κάμπινγκ) του Ν. Θεσπρωτίας, ότι σε συνέχεια της προσπάθειας που καταβλήθηκε την περίοδο 2020-2021 για την υλοποίηση της πανευρωπαϊκής συνάντησης μοτοσικλετιστών στο γεγονός SUPER RALLY 2021, αυτή η δράση δεν εγκαταλείφθηκε αλλά προγραμματίζεται να υλοποιηθεί το νέο έτος στις 24-28 Μαΐου 2023 και πάλι υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Η Λέσχη HARLEY DAVIDSON CLUB HELLAS, ήδη κινητοποιείται πολύ δυναμικά στη οργάνωση και προβολή του event SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας, τόσο με συναντήσεις με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς όσο και με την διανομή προωθητικού υλικού της Θεσπρωτίας στις εκδηλώσεις SUPER RALLY 2022 SWEDEN (01-05/06/2022) και το επόμενο διάστημα στο 24ο European Bike Week 06-11/09/2022 στην Αυστρία.

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα υπάρξει δυναμική δραστηριοποίηση και θα πραγματοποιηθεί ημερίδα από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με την Λέσχη HDCH, με στόχο την γνωστοποίηση της δράσης αλλά και την Πρόσκληση Συνεργασίας για την μίσθωση καταλυμάτων.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα ενημερώσει άμεσα και έγκαιρα μέσω εμαιλ και αναρτήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του και στην σελίδα του στο Fb και με δημοσιεύσεις στον τοπικό Τύπο για τις όποιες εξελίξεις αναφορικά με το event, αλλά και την διοργάνωση της ημερίδας για την οποία καλείσθε να προετοιμασθείτε ανάλογα ώστε να μην παρατηρηθούν οι καθυστερήσεις και δυστοκίες του παρελθόντος.

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι
Οι φορείς του τόπου μας έχουν ήδη δηλώσει και πάλι την έμπρακτη υποστήριξή τους για την φιλοξενία του event στην Θεσπρωτία.
“Ειδικών συνθηκών” επιτρέποντος, αυτή η διοργάνωση δεν θα πρέπει να χαθεί για το Νομό μας και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης πλέον για την ομαλή υλοποίηση αλλά και την αποδοτικότερη αξιοποίησή της προς όφελος του νομού μας εναπόκειται σε εσάς.
Ελπίζουμε στην πολύτιμη συνεργασία και συμμετοχή σας.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Read More »
Ενημέρωση για το SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Ενημέρωση για το SUPER RALLY 2023 στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022 Rating: 5

Δημοτική βραδιά στην Πλακωτή Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022
Δημοτική βραδιά στην Πλακωτή ΘεσπρωτίαςRead More »
Δημοτική βραδιά στην Πλακωτή Θεσπρωτίας Δημοτική βραδιά στην Πλακωτή Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022 Rating: 5

Αφαίρεσε χρήματα και κινητά από αυτοκίνητο

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022
Αφαίρεσε χρήματα και κινητά από αυτοκίνητο


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας κλοπή, που έλαβε χώρα το βράδυ της 11/07/2022 σε παραλία της Πρέβεζας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση ευρημάτων στο σημείο της κλοπής, ο κατηγορούμενος εισήλθε σε ανασφάλιστο σταθμευμένο αυτοκίνητο, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό 300 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και ταξιδιωτικά έγγραφα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Read More »
Αφαίρεσε χρήματα και κινητά από αυτοκίνητο Αφαίρεσε χρήματα και κινητά από αυτοκίνητο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022 Rating: 5

Η «Λερναία Ύδρα» των λαθραίων τσιγάρων

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022
Η «Λερναία Ύδρα» των λαθραίων τσιγάρων


Φαινομενικά, το φορτηγό ψυγείο ήταν γεμάτο με γαλακτοκομικά προϊόντα και συγκεκριμένα 5.000 γιαούρτια σε συσκευασίες του ενός κιλού με προορισμό την Ιταλία. Βρισκόταν σταθμευμένο στην προβλήτα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, απ’ όπου φεύγουν τα πλοία για εξωτερικό, όταν τα στελέχη του κεντρικού λιμεναρχείου πλησίασαν τον 64χρονο Βούλγαρο οδηγό ενημερώνοντάς τον ότι θα προχωρούσαν σε έλεγχο του φορτίου με μηχάνημα ακτίνων Χ. Ηταν απόγευμα της 4ης Μαρτίου. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πίσω από τις παλέτες με τα γιαούρτια υπήρχαν κρυμμένες χάρτινες κούτες με πάνω από 350.000 πακέτα τσιγάρα. Δεν είχαν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ήταν απομιμήσεις επώνυμων τσιγάρων (Winston Blue) που είχαν παρασκευαστεί σε εργοστάσιο επεξεργασίας καπνού, το οποίο λειτουργούσε παράνομα στην ελληνική επικράτεια. Το παράνομο φορτίο, με διαφυγόντες δασμούς ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, κατασχέθηκε και ο 64χρονος Βούλγαρος οδηγός συνελήφθη.

Κάλυψη με… τσιπούρες
Θα μπορούσε να είναι ένα μεμονωμένο συμβάν εάν λίγο καιρό αργότερα, και συγκεκριμένα το βράδυ της 13ης Μαΐου, τα στελέχη του Λιμενικού δεν εντόπιζαν ένα ακόμη φορτηγό ψυγείο (σ.σ. το οδηγούσε 46χρονος Βούλγαρος) φορτωμένο με λαθραία τσιγάρα. Αυτή τη φορά, τα συνολικά 350.000 πακέτα ήταν κρυμμένα πίσω από παλέτες με κατεψυγμένα ψάρια και ειδικότερα τσιπούρες. Για τις παραπάνω κατασχέσεις ενημερώθηκαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και έπειτα από σύντομη κλειστή σύσκεψη στον 14ο όροφο της ΓΑΔΑ αποφάσισαν να αναζητήσουν πληροφορίες για τα δύο φορτηγά με τις βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, που είχαν κατασχεθεί στην Ηγουμενίτσα.
Από το 2018 έως σήμερα, υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 20 τα παράνομα εργοστάσια τσιγάρων που έχουν βρεθεί στην Αττική, με τα περισσότερα από αυτά να ελέγχονται από ομογενείς.
Οσα ακολούθησαν έφεραν στο φως ένα ακόμη καπνεργοστάσιο που λειτουργούσε παράνομα στην Αττική, με τα τσιγάρα να εξάγονται στο εξωτερικό, εξασφαλίζοντας έσοδα εκατομμυρίων στους λαθρεμπόρους. Από το 2018 έως σήμερα, υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 20 τα παράνομα εργοστάσια τσιγάρων που έχουν βρεθεί στην Αττική, με τα περισσότερα από αυτά να ελέγχονται από ομογενείς με καταγωγή από την πρώην Σοβιετική Ενωση. 
Οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας αναζήτησαν στοιχεία, μεταξύ άλλων, από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και τις συσκευές GPS και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα φορτηγά ψυγεία που είχαν εντοπιστεί στην Ηγουμενίτσα είχαν ξεκινήσει τη διαδρομή τους από την Αττική και συγκεκριμένα το Κορωπί. 
Μυστικοί αστυνομικοί ακροβολίστηκαν στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής και σύντομα εντόπισαν νταλίκες με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά και δύο Ι.Χ. καταχωρισμένα σε Κύπριους ιδιοκτήτες, να μπαινοβγαίνουν σε αποθήκη επί της οδού Αναγνώστου. Επειτα από έρευνα περίπου δύο μηνών, οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να βρουν την άκρη του νήματος. 
Το πρωί της 15ης Ιουλίου, έκαναν έφοδο στο εργοστάσιο συλλαμβάνοντας 11 άτομα που δούλευαν στο εσωτερικό του, κατάσχεσαν 13 τόνους χύμα καπνού καθώς επίσης και μια μηχανή παραγωγής και συσκευασίας τσιγάρων. 
Βρήκαν ακόμη 6 νταλίκες και ένα εκατομμύριο έτοιμα τσιγάρα μάρκας Winston Blue, όπως αυτά που είχαν βρει τα στελέχη του Λιμενικού στην νταλίκα με τα γιαούρτια, με τους διαφυγόντες δασμούς να υπολογίζονται σε σχεδόν 3,5 εκατ. ευρώ. Οι 9 από τους συλληφθέντες είναι υπήκοοι Ουκρανίας και Μολδαβίας και δύο ομογενείς από το Καζακστάν και το Ουζμπεκιστάν. 
Η αποθήκη στο Κορωπί είχε νοικιαστεί τον Νοέμβριο του 2021 από εταιρεία – κέλυφος μέσω ενός δικηγόρου, ο οποίος πάντως δήλωσε άγνοια για την υπόθεση.
Read More »
Η «Λερναία Ύδρα» των λαθραίων τσιγάρων Η «Λερναία Ύδρα» των λαθραίων τσιγάρων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022 Rating: 5

Σελίδες