Ξεκινά το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου - Οδηγός για τον Λάμποβο

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019
Ξεκινά το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου - Οδηγός για τον Λάμποβο
 

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον 18ο αιώνα (και όχι τον 19ο όπως συνηθίζεται να λέγεται) και στο διάβα των ετών έχει υπάρξει όχι μόνο εμπορική έκθεση, αλλά και κοινωνικό γεγονός για όλη την Περιφέρεια Ηπείρου και όχι μόνο.
Ο λόγος για τον Λάμποβο της Παραμυθιάς που συγκεντρώνει και φέτος το ενδιαφέρον εκθετών και καταναλωτών και που αναμένεται για άλλη μια χρονιά, να σημειώσει μεγάλα νούμερα επισκεψημότητας. Συνολικά θα υπάρξουν 432 θέσεις εμπόρων.

Πότε
Ο Λάμποβος ξεκινά την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει για μια εβδομάδα. Η λειτουργία της εμποροπανήγυρης θα αρχίζει από τις 08:00 π. μ. και θα σταματά πριν τα μεσάνυχτα. Η ώρα παύσης της θα καθορίζεται από τους εμπόρους από κοινού, ανάλογα με την υπάρχουσα κίνηση των επισκεπτών.

Που
Ο Λάμποβος θα διεξαχθεί και φέτος, στην δυτική είσοδο της Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα:
Στον Περιφερειακό Αγίου Δονάτου από την οδό Σαμουήλ μέχρι την διασταύρωση του οικισμού Αγίου Δονάτου, στην πλατεία Γαλατά και στην αρχή της Κωσταντινου Καραμανλή μέχρι και την πλατεία Bvlgari. Το λούνα παρκ θα βρίσκεται στο σχολείο Bvlgari.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Εως 23 Οκτωβρίου ο περιφερειακός Αγίου Δονάτου, θα παραμείνει κλειστός από την διασταύρωση με την οδό Σαμουήλ μέχρι και τον κόμβο Γαλατά.
Εως 23 Οκτωβρίου η Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα παραμείνει κλειστή από παλιό Δημαρχείο μέχρι και το κόμβο Γαλατά. Εκτός κυκλοφορίας θα είναι το τμήμα της ανόδου της οδού Καραχάλιου (αναμεσα απο τα φανάρια της λαϊκής αγοράς και της πλατείας Μ. Παραμυθιώτη).
Επισης, η Κωνσταντίνου Καραμανλή θα είναι κλειστή από το τέλος της (διασταύρωση με τον περιφερειακό Αγίου Δονάτου) μέχρι και τον πεζόδρομο από τις 18:00 έως τις 23:00 από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 του ίδιου μήνα.
Το Παρκινγκ του Σχολείου Bvlgari θα παραμείνει κλειστό μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου.
Τέλος η οδός Αγ. Νικολάου θα μονοδρομηθεί (μόνο άνοδος) στο τμήμα ανάμεσα στις οδούς Αγ. Δονάτου και Ομήρου από μέχρι και τις 15 του ίδιου μήνα
Υπενθυμίζουμε ότι η τροφοδοσία των καταστημάτων στον πεζόδρομο θα γίνεται με οχήματα κάτω των 3,5 τόνων.

Που παρκάρουμε:
Στο διαμορφομένο πάρκινγκ του Λαμπόβου πριν απο τον κομβο Γαλατά
Από τον κόμβο της ΕΟ Αρχαγγέλου – Νεράιδας στην δυτική είσοδο της Παραμυθιάς μέχρι και την αρχή της εμποροπανήγυρης καθώς και στην αρχή της οδού προς Ελευθεροχώρι.
Στο Περιφερειακό Αγίου Δονάτου μέχρι και την οδό Σαμουήλ.
Στην οδό 49 Προκρίτων.
Στον Περιφερειακό Γεννηματά

Υποστήριξη
Στην είσοδο της εμποροπανήγυρης και σε όλη την διάρκεια του Λαμπόβου, θα υπάρχει υπηρεσία της ΕΛΑΣ και του ΕΚΑΒ
Εντός της εμποροπανήγυρης και μπροστά από το ΚΤΕΛ, θα βρίσκεται το περίπτερο της δημοτική αρχής με την παρουσία της επιτροπής Λαμπόβου
Εντός της εμποροπανήγυρης θα υπάρχει παρουσία ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας.

Χρήσιμα τηλέφωνα
Δημαρχείο: 2666360100
Αστυνομία: 2666022222
ΕΚΑΒ: 2666360000
Κέντρο υγείας: 2666022124
Πυροσβεστική: 2666024135
ΚΤΕΛ: 2666022311
Τaxi: 2666022100
Read More »
Ξεκινά το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου - Οδηγός για τον Λάμποβο Ξεκινά το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου - Οδηγός για τον Λάμποβο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019 Rating: 5

Σεμινάρια του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019
Σεμινάρια του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα
 
Το 6ο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα με θέμα: «ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ» 
 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: κ. ΛΙΑΖΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ 
 
Ώρες και χώρος διεξαγωγής: 
  • ΙΩΑΝΝΙΝΑ 12 Οκτωβρίου 2019: 09:30π.μ. – 13:30μ.μ. / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 
  • ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 13 Οκτωβρίου 2019: 09:30π.μ. – 13:30μ.μ / ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων)
Read More »
Σεμινάρια του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα Σεμινάρια του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019 Rating: 5

Στον αέρα 750 ωφελούμενες οικογένειες της Θεσπρωτίας στα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019
Στον αέρα 750 ωφελούμενες οικογένειες της Θεσπρωτίας στα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία
 
 

Με άμεσο λουκέτο απειλούνται τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, τα Κοινωνικά Φαρμακεία και η Παροχή Συσσιτίου, δηλαδή συνολικά 280 δομές που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια, εκ των οποίων οι 4 βρίσκονται στην Θεσπρωτία (κοινωνικά παντοπωλεία Παραμυθιάς, Ηγουμενίτσας και Φιλιατών καθώς και κοινωνικό φαρμακείο Ηγουμενίτσας).

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν εργαζόμενοι στις δομές, τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία, δεν ειχαν πάρει παράταση από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες δομές, οι οποίες έχουν πάρει τριετή παράταση, μέχρι το 2023.

Τις προηγούμενες ημέρες, εργαζόμενοι στις δομές της Θεσπρωτίας συναντήθηκαν με τον βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα, όπου και του εξέφρασαν τις έντονες ανησυχίες τους, ο οποίος σημείωσε πως στηρίζει τον αγώνα τους και θα βοηθήσει με οποιαδήποτε τρόπο μπορεί.

Στήριξη έλαβαν και από τους 3 Δημάρχους της Θεσπρωτίας, με τον δήμο Ηγουμενίτσας να έχει εκδώσει και σχετικό ψήφισμα.

Τα συνδικαλιστικά όργανα έχουν ήδη ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, τη νέα υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη, ενώ για το επόμενο διάστημα προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις.
Read More »
Στον αέρα 750 ωφελούμενες οικογένειες της Θεσπρωτίας στα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία Στον αέρα 750 ωφελούμενες οικογένειες της Θεσπρωτίας στα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019 Rating: 5

Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί για ηχορύπανση

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019
Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί για ηχορύπανση 
 

Συνελήφθησαν, σήμερα (05/10/2019) μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 36 ετών, ως ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αντίστοιχα, για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Read More »
Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί για ηχορύπανση Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019 Rating: 5

Παρατάσεις καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής προτάσεων στα προγράμματα: Leader έως 01/11/2019 και Ε-Business έως 31/10/2019

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019
Παρατάσεις καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής προτάσεων στα προγράμματα: Leader έως 01/11/2019 και Ε-Business έως 31/10/2019
 
 

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι εκδόθηκαν οι σχετικές τροποποιήσεις των προσκλήσεων που αφορούν μεταξύ άλλων σε παρατάσεις καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής προτάσεων για τα Προγράμματα Leader έως 01.11.2019 και E-Business έως 31.10.2019.

Υπενθυμίζουμε ότι:

Το πρόγραμμα E-Business αφορά στην ενίσχυση των ΜΜΕ για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, ηλεκτρονικών κρατήσεων, πληρωμών κ.α. έχοντας σαν στόχο την ενσωμάτωση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην λειτουργία τους.

Το πρόγραμμα Leader εντάσσεται στο πλαίσιο του Μέτρου 19.2 «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» για πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα και η προκήρυξη αφορά όλη την περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος, που είναι το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων και το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Read More »
Παρατάσεις καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής προτάσεων στα προγράμματα: Leader έως 01/11/2019 και Ε-Business έως 31/10/2019 Παρατάσεις καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής προτάσεων στα προγράμματα: Leader έως 01/11/2019 και Ε-Business έως 31/10/2019 Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019 Rating: 5

Καθαρισμός ακτής Δρεπάνου από το Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα - Κέρκυρας και το ΚΠΕ Φιλιατών

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019

Καθαρισμός ακτής Δρεπάνου από το Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα - Κέρκυρας και το ΚΠΕ Φιλιατών

 
Μετά από προτροπή του Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης  Καλαμά - Αχέροντα- Κέρκυρας  κ. Μάρκο Νικολάου, το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης και του ΚΠΕ Φιλιατών πραγματοποίησαν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 καθαρισμό τις παράκτιας ζώνης Natura 2000 από το σημείο εισόδου του κάμπινγκ Δρεπάνου έως στο νοτιοανατολικό άκρο («μύτη») του Δρεπάνου. 
 
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ο όγκος των σκουπιδιών ήταν μεγάλος. 
 
Η άμεση παρέμβαση του Φορέα και του ΚΠΕ κρίθηκε απαραίτητη, παρόλο που η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν αποτελεί αρμοδιότητά τους, καθώς με τις πρώτες έντονες κατακρημνίσεις το μεγαλύτερο μέρος των σκουπιδιών θα κατέληγε στην παρακείμενη θαλάσσια έκταση.
Read More »
Καθαρισμός ακτής Δρεπάνου από το Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα - Κέρκυρας και το ΚΠΕ Φιλιατών  Καθαρισμός ακτής Δρεπάνου από το Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα - Κέρκυρας και το ΚΠΕ Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας για την διεξαγωγή αγώνα Τριάθλου”

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας για την διεξαγωγή αγώνα Τριάθλου” 
 

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Έχοντας υπόψη:
1. Την ανάγκη για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Τριάθλου Ηγουμενίτσας με ονομασία “4o IL PORTO TRIATHLON” την Κυριακή 06/10/2019.
2. Τη Μόνιμη Αστυνομική Εγκύκλιο υπ’ αριθμ. 03 (Σ.Μ.Ε.Α.Τ. 03)
3. Τις διατάξεις του Άρθρου 52 του Ν.2686/1999(ΦΕΚ 57Α) “Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας” όπως ισχύει.
4. Το άρθρο 173 του ΓΚΛΗ (ΦΕΚ 479/Β/78)
5. Το Αριθμ. Πρωτ.: 26/09-09-2019 Έγγραφο Ολυμπιακής Ακαδημίας Ηγουμενίτσας.
6. Το Αριθμ. Πρωτ.: 12975/30-09-2019 Έγγραφο Δήμου Ηγουμενίτσας.
7. Το Αριθμ. Πρωτ.: 2132.18/5373/30-09-2019 Έγγραφο Υπηρεσίας μας.
8. Η κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σύμφωνη γνώμη της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.
9. Την από 30/09/2019 σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός τροχοφόρου οχήματος στις παρακάτω οδούς επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας κατά το χρονικό διάστημα το οποίο είναι απαραίτητο για τη διεξαγωγή του αγώνα Τριάθλου Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα από την 06:00 ώρα έως το πέρας της διεξαγωγής την Κυριακή 06/10/2019:
Α. Οδός Εθνικής Αντιστάσεως κατά το τμήμα από τo ύψος των Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας έως την τράπεζα “Eurobank”.
Β. Οδός Νέας Παραλιακής κατά το τμήμα από το ύψος των Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας έως το ύψος της διασταυρώσεως Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας.

2. Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός τροχοφόρου οχήματος στην Νέα Παραλιακή οδό από το ύψος των Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας έως το ύψος της διασταυρώσεως Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας από την 08:00 ώρα της 06/10/2019 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα Τριάθλου Ηγουμενίτσας.
3. Την αναστροφή της κυκλοφορίας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος των Τ.Ε.Ι έως και την τράπεζα “Eurobank” από την 08:00 ώρα της 06/10/2019 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα Τριάθλου Ηγουμενίτσας.
4. Η παρούσα Απόφαση να γίνει ευρέως γνωστή με ανακοίνωση τύπου.

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΖΗΣ Αντώνιος

Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας για την διεξαγωγή αγώνα Τριάθλου” ΠΡΟΣΟΧΗ: Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας για την διεξαγωγή αγώνα Τριάθλου” Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019 Rating: 5

Οι τουρίστες βαθμολογούν με άριστα την Ήπειρο

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019
Οι τουρίστες βαθμολογούν με άριστα την Ήπειρο
 
 
 
Άριστα στην Ήπειρο δίνουν για μία ακόμη φορά οι τουρίστες καθώς σύμφωνα και με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ η Ήπειρος είναι αυτή που κατέχει την πρωτιά στην θέση ικανοποίησης. Βρίσκεται μάλιστα πάνω από παραδοσιακούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας όπως είναι οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Αξιοσημείωτη είναι ότι η Ήπειρος κρατά την πρωτιά τους περισσότερους μήνες από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Αύγουστο, με τη μέση βαθμολογία να φτάνει στο 89,9%. Τον Αύγουστο η βαθμολογία ανήλθε στο 90,8. Η Ήπειρος έχει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία της τοποθεσίας και την μικρότερη παίρνει στην καθαριότητα.

Στο κριτήριο της καθαριότητας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 97,0% και ακολουθούν η Θεσσαλία και οι Κυκλάδες

με 94,2% και 94,0% αντίστοιχα. Την πεντάδα συμπληρώνουν η Στερεά Ελλάδα με 93,5% και η Κεντρική Μακεδονία με 92,7%. Στην έκτη θέση βρίσκεται η Πελοπόννησος με 92,3%. Στην έβδομη θέση βρίσκεται το Βόρειο Αιγαίο με 90,9% και ακολουθούν η Κρήτη με 90,7% και η Αττική με 90,1%. Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται τα Δωδεκάνησα 89,5%, τα Ιόνια Νησιά με 89,1% και η Ήπειρος 88,6%.

Στην κατηγορία φαγητού-ποτού στην πρώτη θέση η Στερεά Ελλάδα 94,0% και στη δεύτερη θέση η Αττική με 90,6%. Ακολουθούν η Κρήτη 86,9%, η Θεσσαλία με 86,3%, η Πελοπόννησος με 84,9% και το Βόρειο Αιγαίο με 84,5%. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Κεντρική Μακεδονία με 83,3% και στην όγδοη θέση τα Δωδεκάνησα με 83,1%. Ακολουθούν τα Ιόνια Νησιά 82,1% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκονται οι Κυκλάδες με 81,0%.

Στο κριτήριο της τοποθεσίας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ήπειρος με το εντυπωσιακό 95,0% και ακολουθούν: η Θεσσαλία με 94,8%, οι Κυκλάδες

με 93,2%, η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 91,3% και η Στερεά Ελλάδα με 90,7%. Οι υπόλοιπες Περιφέρειες έχουν μικρότερες βαθμολογίες. Στην

έκτη θέση βρίσκεται η Αττική με 87,9% ενώ ακολουθούν η Κεντρική Μακεδονία με 87,8% και η Πελοπόννησος με 87,5%. Η δεκάδα συμπληρώνεται με το Βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη με 87,3% και 86,9% αντίστοιχα. Ακολουθούν τα Ιόνια Νησιά και τα Δωδεκάνησα με 86,0% και 85,3%.

Στο κριτήριο της εξυπηρέτησης στην πρώτη θέση βρίσκεται η Αν. Μακεδονία και Θράκη και η Ήπειρος με 95,8% αντίστοιχα και στην τρίτη οι Κυκλάδες με 92,4%. Ακολουθούν η Θεσσαλία, η Κρήτη και η Στερεά Ελλάδα με 91,4%, 90,6% και 89,2% αντίστοιχα. Στην έβδομη θέση βρίσκονται τα Δωδεκάνησα με 89,0%, στην όγδοη η Πελοπόννησος με 88,9% και στην ένατη το Βόρειο Αιγαίο με 88,7%. Τη δεκάδα συμπληρώνει η Κεντρική Μακεδονία με 88,4% και ακολουθούν στις τελευταίες θέσεις τα Ιόνια Νησιά με 87,4% και η Αττική με 87,1%.

Στην κατηγορία σχέση ποιότητας-τιμής στην πρώτη θέση βρίσκεται η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 98,0% και ακολουθούν η Ήπειρος με 91,0% και οι Κυκλάδες 90,4%. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Θεσσαλία με 90,2% και στην πέμπτη το Βόρειο Αιγαίο με 86,5%. Στην έκτη θέση βρίσκεται η Κρήτη με 86,0%, στην έβδομη θέση βρίσκεται η Πελοπόννησος 85,8% και στην όγδοη η Κεντρική Μακεδονία με 85,1%. Ακολουθούν η Στερεά Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα (με 84,5% αντίστοιχα), τα Ιόνια Νησιά (83,5%) και η Αττική (82,5%).

Στην κατηγορία δωματίου την πρώτη θέση κατέχει η Ήπειρος με 94,0%, τη δεύτερη η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 90,2% και την τρίτη οι Κυκλάδες με 89,3%. Aκολουθούν η Θεσσαλία με 88,3% και η Στερεά Ελλάδα με 85,9%. Στην έκτη θέση βρίσκεται το Βόρειο Αιγαίο με 84,7% και στην έβδομη θέση η Κρήτη η Πελοπόννησος με 84,2% αντίστοιχα. Ακολουθούν Κεντρική Μακεδονία με 84,1% και τα Δωδεκάνησα 83,2%.

Οι χαμηλότερες τιμές στην κατηγορία δωματίου κατέγραψαν η Αττική με 83,0% και τα Ιόνια Νησιά με 81,4%.

Ως προς τη διασκέδαση στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Κυκλάδες με 90,7% και στη δεύτερη η Πελοπόννησος με 90,1%. Στη τρίτη θέση βρίσκεται η Θεσσαλία με 82,9%, στην τέταρτη η Κρήτη με 78,9% και στην πέμπτη τα Ιόνια Νησιά και τα Δωδεκάνησα 77,6% αντίστοιχα. Χαμηλότερα βρέθηκαν η Κεντρική Μακεδονία 77,0% και το Βόρειο Αιγαίο με 70,1%.
Read More »
Οι τουρίστες βαθμολογούν με άριστα την Ήπειρο Οι τουρίστες βαθμολογούν με άριστα την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019 Rating: 5

Εκδήλωση - συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019
Εκδήλωση - συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην Ηγουμενίτσα 


Read More »
Εκδήλωση - συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην Ηγουμενίτσα Εκδήλωση - συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2019 Rating: 5

Σελίδες