Νέος ακτινολογικός και ο καρδιολογικός υπέρηχος στο Νοσοκομείο Φιλιατών

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019Παρελήφθησαν στα τέλη Δεκεμβρίου 2018 ο ακτινολογικός και ο καρδιολογικός υπέρηχος στα πλαίσια της υλοποίησης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) συνολικής προϋπολογιστικής δαπάνης 110.000 €.

Οι αναφερόμενοι υπέρηχοι είχαν ενταχθεί από το Υπουργείο Υγείας στο ΠΔΕ και έπειτα από την έγκριση σκοπιμότητας που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2018, το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών προχώρησε στην σύνταξη των προδιαγραφών και στις προβλεπόμενες διαγωνιστικές διαδικασίες.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εκπαίδευσης του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού για να τεθούν σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία στα αντίστοιχα τμήματα του Νοσοκομείου .

Η παραλαβή και λειτουργία των συγκεκριμένων υπερήχων ενισχύει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών . Σημειώνεται επίσης ότι κατά το τρέχον έτος, προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν την προμήθεια μαγνητικού τομογράφου 1,5Τ και νέου αξονικού τομογράφου 16 τομών που εγκρίθηκαν πρόσφατα από το Υπουργείο Υγείας


Read More »
Νέος ακτινολογικός και ο καρδιολογικός υπέρηχος στο Νοσοκομείο Φιλιατών Νέος ακτινολογικός και ο καρδιολογικός υπέρηχος στο Νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019 Rating: 5

Αλ. Καχριμάνης: "Σχέδιο αφανισμού της κτηνοτροφίας"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019Ως εθνικό έγκλημα χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου την πρόθεση των Βρυξελλών να καταρτίσουν πρόγραμμα το οποίο θα οδηγεί στην έξοδο τους παραδοσιακούς κτηνοτρόφους με αντιστάθμισμα σημαντική αποζημίωση για κάποιο χρονικό διάστημα.

Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες και σε ελληνικά έντυπα και ήδη προκαλούν έντονες ανησυχίες στον αγροτικό κόσμο.

Οι Κοινοτικοί εκτιμούν ότι οι ενισχύσεις που λαμβάνουν οι Έλληνες αιγοπροβατοτρόφοι επιβαρύνουν σημαντικά τον κοινοτικό προϋπολογισμό!! Στην ουσία όμως προκαλούν δυσκολίες στις γαλακτοκομικές επιχειρήσεις του ευρωπαϊκού βορρά οι οποίες, απουσία της ελληνικής κτηνοτροφίας, μπορούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη άνεση στην αγορά των γαλακτοκομικών και της φέτας!

«Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα αποτελέσει εθνικό έγκλημα» τόνισε στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και συμπλήρωσε πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να συμφωνήσει στην υλοποίηση ενός τέτοιου προγράμματος.

«Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι ένα πρόγραμμα για να σταματήσουν οι λαθραίες και παράνομες εισαγωγές γάλακτος και μέτρα για να στηρίξουμε τον κλάδο», υπογράμμισε ο κ. Καχριμάνης και τόνισε ότι η επιδότηση για εγκατάλειψη της αιγοπροβατοτροφίας αποτελεί ισοπέδωση. Ειδικά για περιοχές που παράγουν προϊόντα ΠΟΠ θα σημάνει ολοκληρωτική καταστροφή.


 
Read More »
Αλ. Καχριμάνης: "Σχέδιο αφανισμού της κτηνοτροφίας" Αλ. Καχριμάνης: "Σχέδιο αφανισμού της κτηνοτροφίας" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019 Rating: 5

Βραβεύτηκε από τον ΣΕΓΑΣ η αθλήτρια του ΣΚΑ Παραμυθιάς Χρυσούλα Γώγου

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019

Τους Πανελληνιονίκες αθλητές και αθλήτριες κατά το έτος 2018, καθώς και τους προπονητές τους, βράβευσε το Σαββατο ο ΣΕΓΑΣ Ηπειρου και η ΠΕΔ Ηπειρου, στο Πολιτιστικό Πολυχώρο Δημ .Χατζή στα Ιωάννινα στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες, και η αθλήτρια του ΣΚΑ Παραμυθιάς Χρυσούλα Γώγου που βραβεύτηκε για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός ,ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Καχριμάνης Αλέξανδρος , ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπειρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος και ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Γοργόλης Βασίλειος,

Ο προπονητής και πατέρας της Χρυσούλας, Ηλίας Γώγος, δήλωσε σχετικά:

«Η βράβευση της Χρυσούλας από το ΣΕΓΑΣ Ηπείρου αποτελεί για έμενα έκπληξη αν και γνωρίζω πολύ καλά σαν προπονητής της, τις προσπάθειες και την επιμονή της στο άθλημα. Η βράβευση αυτή μας γεμίζει δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας οι οποίες φυσικά συνδυάζονται με το σχολείο της. Είμαστε όλοι υπερήφανοι».

Η 14χρονη αθλήτρια του ΣΚΑ Παρμαυθιάς, είναι μαθήτρια της Τρίτης Γυμνασίου, ξεκίνησε να τρέχει από την τετάρτη δημοτικού, από το 2017 είχε προπονητή τον πατέρα της Ηλία Γώγο, ενώ έχει διακριθεί σε πανελλήνιους άλλα και περιφερειακούς αγώνες.

Μεταξύ άλλων κέρδισε τους αγώνες:
Aνώμαλος δρόμος 2 κμ. Ιωάννινα, διασυλλογικό πρωτάθλημα Ηπείρου στα 1000 επίδοση 3.12. 00
Κέρκυρα 1000αρι με 3.13,
Λευκάδα 1000αρι με 3.13 επίσης
Γιτανεια Ηγουμενίτσα 600 με 1.42. 35
Πανελλήνιο πρωτάθλημα 3 θέση στο 1000αρι με 3.06.00.
 
Read More »
Βραβεύτηκε από τον ΣΕΓΑΣ η αθλήτρια του ΣΚΑ Παραμυθιάς Χρυσούλα Γώγου Βραβεύτηκε από τον ΣΕΓΑΣ η αθλήτρια του ΣΚΑ Παραμυθιάς Χρυσούλα Γώγου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019 Rating: 5

Συνεχίζει την προέλαση στο τένις και το 2019 η Θεσπρωτή Μιχαέλα Λάκη

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019Η Θεσπρωτή Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο στο δυνατό τουρνουά της Στοκχόλμης SALK Open. Σήμερα, ξεπέρασε με εμφατικό τρόπο και το εμπόδιο της Ιταλίδας Sara Ziodato.

Η Λάκη, μόλις στα 13 της χρόνια, ξεκίνησε τη σεζόν του 2019 από ένα τουρνουά της σειράς Grade 3 U18 της ITF, το SALK Open της Στοκχόλμης στη Σουηδία.

Σήμερα πέτυχε την 6η νίκη της στις 5 τελευταίες ημέρες, αποκλείοντας την Ιταλίδα Sara Ziodato, που είναι 16 ετών, με 6-2, 6-1.

Συνέχισε έτσι την πολύ εντυπωσιακή εβδομάδα της στο indoor τουρνουά της Στοκχόλμης. Μέχρι τώρα έχει χάσει μόνο ένα σετ σε 6 αναμετρήσεις, στον 2ο προκριματικό γύρο. Στα 4 τελευταία παιχνίδια της, έχασε μόνο 15 games.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό είχε μάλιστα αποκλείσει τη Γαλλίδα Olympe Lancelot, που είναι 4 χρόνια μεγαλύτερή της (17) και βρίσκεται στο Νο. 140 της παγκόσμιας κατάταξης U18 της ITF!

Στον 2ο γύρο κέρδισε τη 15χρονη Λευκορωσίδα, Jana Kolodynska, Νο. 213 στην παγκόσμια κατάταξη U18, με 6-3, 6-4, ενώ στον σημερινό προημιτελικό έχασε ξανά μόνο 3 games από την 16χρονη Ziodato, που βρίσκεται στο Νο. 283 της κατάταξης.

Ο επόμενος αγώνας της θα γίνει αύριο, ενάντια στη Γαλλίδα Selena Janicijevic, που διανύει ένα πολύ εντυπωσιακό τουρνουα και ως τώρα έχει αφήσει εκτός και το Νο. 2 του ταμπλό, τη Γερμανίδα Mara Guth. H Janicijevic είναι 16 χρονών και βρίσκεται στο Νο. 208 της παγκόσμιας κατάταξης.

Να σημειωθεί πως η Μιχαέλα συμμετείχε στα πρώτα της τουρνουά στο ITF Circuit το 2018, με μεγάλη επιτυχία. Κατέκτησε όλους τους τίτλους (μονά και διπλά), στο Cosmote Mytilene Junior Cup στη Μυτιλήνη και στο Rhodes Cup Junior στη Ρόδο, δυο τουρνουά τα οποία ανήκουν στην Grade 5 κατηγορία. Αυτή είναι η πρώτη της παρουσία σε ένα τουρνουά της Grade 3 κατηγορίας.


 
Read More »
Συνεχίζει την προέλαση στο τένις και το 2019 η Θεσπρωτή Μιχαέλα Λάκη Συνεχίζει την προέλαση στο τένις και το 2019 η Θεσπρωτή Μιχαέλα Λάκη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019 Rating: 5

Δημοπρατούνται δύο έργα αστικής ανάπλασης σε Νέα Σελεύκεια και Γραικοχώρι

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019Δημοπρατούνται δύο ακόμη έργα αστικής ανάπλασης, οι χρηματοδοτήσεις των οποίων προέρχονται από το Πράσινο Ταμείο. Πιο συγκεκριμένα:

Το έργο με τίτλο «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου στον οικισμό Γραικοχωρίου», συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00€, το οποίο περιλαμβάνει ανοιχτό θέατρο 300 θέσεων με κυκλικές κερκίδες και κυκλική σκηνή, κυβολιθοστρωμένους χώρους, πιστοποιημένη παιδική χαρά, δημιουργία πεζοδρομίων και φύτευση νέων δένδρων.

Το έργο με τίτλο «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου στον οικισμό Ν. Σελεύκειας», συνολικού προϋπολογισμού 345.170,00€, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ασφαλούς δικτύου πεζοδρομίων εντός του οικισμού, ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων, δημιουργία πιστοποιημένης παιδικής χαράς και μονού γηπέδου μπάσκετ.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε:

«Αξιοποιούμε κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να προχωρήσουμε στην κατασκευή έργων, που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, αλλά και στη συνολική αλλαγή της εικόνας των αστικών περιοχών του Δήμου.

Η δημοπράτηση των δύο αυτών έργων, καταδεικνύει για μία ακόμη φορά, ότι ως Δημοτική Αρχή, μιλάμε με πράξεις και προχωράμε μπροστά προς όφελος των πολιτών». 


 
Read More »
Δημοπρατούνται δύο έργα αστικής ανάπλασης σε Νέα Σελεύκεια και Γραικοχώρι Δημοπρατούνται δύο έργα αστικής ανάπλασης σε Νέα Σελεύκεια και Γραικοχώρι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019 Rating: 5

Έρχεται το επίδομα ενοικίου για 300.000 νοικοκυριά

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019


Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της υπουργικής απόφασης που θα χορηγεί επίδομα ενοικίου για πάνω από 300.000 νοικοκυριά, σύμφωνα με πληροφορίες. Είναι γεγονός ότι το θέμα για το επίδομα ενοικίου 2019 δεν είχε ξεκαθαρίσει εντελώς μέχρι την περασμένη Πέμπτη, οπότε και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες και την αρμόδια υπουργό Θεανώ Φωτίου.

Το επίδομα ενοικίου ξεκινάει από την πρώτη του έτους, ωστόσο ακόμη δεν έχει δημοσιευτεί η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση και δεν υπάρχει ακόμη η ηλεκτρονική εφαρμογή για να γίνουν οι αιτήσεις. Στους δικαιούχους συγκαταλέγονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οικογένειες που βρίσκονται στο ενοίκιο ή επιβαρύνονται με στεγαστικό δάνειο πρώτης κατοικίας και εξετάζεται να ενταχθούν και μέρος αυτών που έχουν καταναλωτικό δάνειο με υποθήκη πρώτης κατοικίας.

Από εκεί και πέρα, το επίδομα ενοικίου των 70 έως 210 ευρώ τον μήνα αναμένεται να λάβουν περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά. Το ποσό θα διαμορφώνεται ανάλογα με τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία τους.

Το ποσό του επιδόματος αναμένεται να είναι 70 ευρώ τον μήνα για μονοπρόσωπα και θα λαμβάνει προσαύξηση 35 ευρώ τον μήνα για κάθε επιπλέον μέλος σε πολυπρόσωπα νοικοκυριά. Ειδικά για μονογονεϊκή οικογένεια καθώς και για νοικοκυριό με απροστάτευτο τέκνο, για το πρώτο ανήλικο μέλος του ορίζεται προσαύξηση 70 ευρώ τον μήνα. Η αίτηση θα υποβάλλεται από τον υπόχρεο υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, μέσω του διαδικτυακού τόπου του προγράμματος με τη χρήση των κωδικών του Taxis.

Όπως το κοινωνικό μέρισμα

Οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία θα είναι αντίστοιχη με εκείνη για το κοινωνικό μέρισμα, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται με τους κωδικούς του Taxisnet για να υποβάλουν την αίτηση και θα πληροφορούνται άμεσα αν δικαιούνται ή όχι την επιδότηση.

Η ειδική εφαρμογή θα ελέγχει τα στοιχεία του δανείου, με βάση τις δηλώσεις των προηγουμένων ετών, αλλά και της τράπεζας.

Η διάρκεια της χορήγησης του επιδόματος δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δώδεκα μήνες από την ημερομηνία της αρχικής καταβολής.

Με την πάροδο δώδεκα μηνών από την έκδοση της πράξης έγκρισης, ο δικαιούχος δύναται να υποβάλει εκ νέου αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα.

Εισοδηματικό κριτήριο

Για τη χορήγηση του επιδόματος, το βασικό σενάριο έχει ως εξής:
- Το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 8.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 4.000 ευρώ για κάθε μέλος του νοικοκυριού.
- Το συνολικό εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 24.000 ευρώ ετησίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού.
- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ.
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 12.000 ευρώ.
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 16.000 ευρώ.
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 20.000 ευρώ.
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ.

Ακίνητη περιουσία

Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολό της το ποσό των 120.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως του ποσού των 180.000 ευρώ.

Ύψος καταθέσεων

Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει τα όρια του κατωτέρω πίνακα για κάθε τύπο νοικοκυριού, μέχρι και το ποσό των 24.000 ευρώ.

- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ.
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο μέλη: 12.000 ευρώ.
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη: 16.000 ευρώ.
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα μέλη: 20.000 ευρώ.
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ.

Στεγαστικό επίδομα και "κουρέματα"

Την ίδια ώρα, η δημιουργία κοινής ομάδας εργασίας που συστήνεται από κυβέρνηση και τράπεζες έχει ως στόχο τον εκσυγχρονισμό του Πτωχευτικού Δικαίου και τη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου για την προστασία της πρώτης κατοικίας, μετά την 1η Μαρτίου, που θα λαμβάνει υπόψη την ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης για την επιδότηση των επιλέξιμων δανειοληπτών αλλά και τα κεφαλαιακά και εποπτικά δεδομένα των τραπεζών, πέραν της συνέχισης της ισχύος του νόμου Κατσέλη-Σταθάκη.

Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση σκοπεύει να θεσπίσει ένα στεγαστικό επίδομα ούτως ώστε οι αδύναμοι οικονομικά δανειολήπτες να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στα ποσά που θα επιδικάσει το όποιο δικαστήριο. Ήδη, στον προϋπολογισμό του 2019 έχει συμπεριληφθεί ποσό της τάξης των 50 εκατ., ενώ ο στόχος είναι να υπάρχει ετήσιο κονδύλι της τάξης των 150-200 εκατ. ευρώ ούτως ώστε να ενισχύονται όσοι το έχουν ανάγκη.

Με βάση τα παραπάνω, το Δημόσιο θα μπορεί να έχει τη δυνατότητα καταβολής του 1/3, για παράδειγμα, της μηνιαίας δόσης των στεγαστικών δανείων των πιο αδύναμων οικονομικά νοικοκυριών.

Παράλληλα, οι τράπεζες θα «υποχρεωθούν» σε επιμηκύνσεις του χρόνου αποπληρωμής των δανείων αλλά και «κουρέματα», είτε αφορούν τόκους είτε ενδεχομένως και το κεφάλαιο. Με βάση όλα τα παραπάνω, θα προστατεύεται εμμέσως η πρώτη κατοικία, ενώ τα πάντα σε σχέση με το νέο πλαίσιο θα έχουν αποφασιστεί μέσα στο επόμενο δίμηνο.
 
Read More »
Έρχεται το επίδομα ενοικίου για 300.000 νοικοκυριά Έρχεται το επίδομα ενοικίου για 300.000 νοικοκυριά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019 Rating: 5

Στον Σουλιώτη δημοσιογράφο Σταύρο Τζίμα, το Βραβείο Μαρκίδες Πούλιου 2018

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019

Στον δημοσιογράφο Σταύρο Τζίμα δόθηκε το Βραβείο Μαρκίδες Πούλιου για το έτος 2018, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ.

«Με τον τρόπο αυτό, το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ αναγνωρίζει την ένταση και τη συνέπεια με την οποία ο συνάδελφος υπηρετεί το ρεπορτάζ στο πεδίο των Βαλκανίων, μετατοπίζοντας τα όρια της δημοσιογραφικής έρευνας εγγύτερα στην Ιστορία» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η απονομή του βραβείου στον Σταύρο Τζίμα, δημοσιογράφο του ΑΠΕ-ΜΠΕ και της εφημερίδας «Καθημερινή» έγινε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, στην καθιερωμένη γιορτή και κοπή της πίτας της ΕΣΗΕΜ-Θ, στην αίθουσα συνεδρίων της Ένωσης, στις 12 το μεσημέρι.

Το Βραβείο Μαρκίδες Πούλιου, στη μνήμη των πρωτοπόρων δημοσιογράφων από τη Σιάτιστα, που εξέδωσαν το 1791 στη Βιέννη την πρώτη σωζόμενη ελληνική εφημερίδα, θεσπίστηκε το 2008 από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Έχει δοθεί στους δημοσιογράφους Μανόλη Κανδυλάκη, Αλέξανδρο Δερμεντζόγλου, Νίκο Ασλανίδη, Αντώνη Κούρτη, Γιώργη Μελίκη, Θεόδωρο Ιωαννίδη, Χρίστο Ζαφείρη, Γιώργο Σκαμπαρδώνη, Σωτήρη Θεολογίδη, Ξενοφώντα Μαυραγάνη.
Read More »
Στον Σουλιώτη δημοσιογράφο Σταύρο Τζίμα, το Βραβείο Μαρκίδες Πούλιου 2018 Στον Σουλιώτη δημοσιογράφο Σταύρο Τζίμα, το Βραβείο Μαρκίδες Πούλιου 2018 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 18χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019


Στη σύλληψη ενός 18χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


 
Read More »
Σύλληψη 18χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 18χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019 Rating: 5

Σελίδες