Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέστανης

Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023

 Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέστανης


Ευχές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από το Δ.Σ και τα μέλη του,  αφιερωμένες σε όλους τους χωριανούς και φίλους!!

Ας είναι η καινούργια χρονιά καλύτερη και ας μπορέσουμε όλοι μας να ζήσουμε πιο ανθρώπινα, ώστε να μπορούμε να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή!!

 Υγεία σε όλους μας και πολλές όμορφες στιγμές!!

Read More »
Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέστανης  Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέστανης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

Χριστουγεννιάτικες Ευχές από τα ΤΟΜΥ Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023

 Χριστουγεννιάτικες Ευχές από τα ΤΟΜΥ Ηγουμενίτσας


Read More »
Χριστουγεννιάτικες Ευχές από τα ΤΟΜΥ Ηγουμενίτσας  Χριστουγεννιάτικες Ευχές από τα ΤΟΜΥ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023
ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 22-10-2023 στην Ηγουμενίτσα η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας.

Από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

Α) ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Λάμπρος Ελ. Γιαννακός (70 σταυροί)

Ιφιγένεια Αθανασίου (69 σταυροί)

Δημήτριος Χαρίσης (52 σταυροί)

Νικόλαος Χαρίσης (49 σταυροί)

Δημήτριος Θεοχάρης (47 σταυροί)

Ζωή Γιαννακού (46 σταυροί)

Λαμπρινή (Λίνα) Βαγγελή (40 σταυροί)

Χρήστος Κάτσενος (37 σταυροί)

Χρυσάνθη Φερεντίνου (26 σταυροί)

Αλέξιος Κουμπής (12 σταυροί)

Β) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ:

Πέτρος Γ. Ζήγος (88 σταυροί)

Μετά τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα τα αξιώματα κατανεμήθηκαν ως εξής:

Δημήτριος Θεοχάρης – Πρόεδρος

Δημήτριος Χαρίσης – Αντιπρόεδρος

Λαμπρινή Βαγγελή – Γραμματέας

Νικόλαος Χαρίσης – Ταμίας

Λάμπρος Γιαννακός – Έφορος Δημοσίων Σχέσεων

Ιφιγένεια Αθανασίου – Έφορος Υλικού

Ζωή Γιαννακού – Έφορος Εκδηλώσεων

Ο διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν πλούσιος. Στις δραστηριότητες που ανέπτυξε συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, και οι εξής:Συμμετοχή στο 27ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων στην Πρέβεζα με εισηγητές τους κ.κ. Πέτρο Ζήγο, Γεώργιο Καπρινιώτη και Νίκο Γιαννακό.
Έκδοση ημερολογίου του συλλόγου
Εθελοντική αιμοδοσία
Συμμετοχή του συλλόγου στον 6ο αγώνα δρόμου αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης, που διοργάνωσε ο Δήμος και το ΠΑΚΠΟ Ηγουμενίτσας, καθώς και στις γιορτές του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ετήσιος χορός του συλλόγου.
Διήμερη εκδρομή του συλλόγου στις Σέρρες.
Θεία Λειτουργία στον Αη Γιώργη στο Τσιπουρίκι.
Συμμετοχή στου συλλόγου στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.
Εκδρομή των χορευτικών στα Ιωάννινα.
12ο Αντάμωμα του συλλόγου στο Τσιπουρίκι.
Συμμετοχή του συλλόγου στα ανταμώματα στη Λειβαδιά Αλβανίας, στην Πρέβεζα και στο Γυφτόκαμπο Ιωαννίνων κλπ

Ήταν μία μαζική και ενδιαφέρουσα Γενική Συνέλευση, διότι έγιναν από τα μέλη ορισμένες αξιόλογες προτάσεις, όπως είναι:

α) Η κινηματογράφηση της ζωής των σαρακατσαναίων με χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψη ή από το νέο ΕΣΠΑ, β) η δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης, γ) η ανεύρεση περισσότερων χορηγών και θεσμικών υποστηρικτών, δ) η έκδοση ενός εντύπου (περιοδικού ή εφημερίδας), ε) η ίδρυση Συνομοσπονδίας Σαρακατσαναίων κπλ

Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχθηκε η δικηγόρος κα Άντα Ηλ. Γιαννακού

Read More »
ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

Στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας σήμερα η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023
Στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας σήμερα η Φιλαρμονική του Δήμου ΗγουμενίτσαςΗ φιλαρμονική θα πλημμυρίσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τον πεζόδρομο της Γρ.Λαμπρακη ...
Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε μαζί μια υπέροχη γιορτινή ημέρα....
Read More »
Στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας σήμερα η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας Στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας σήμερα η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

Μ-Λ ΚΚΕ | Με διόδια από τα Γιάννενα στο Καλπάκι, από την Ηγουμενίτσα στην Πρέβεζα, στην Πάργα ή και στη Σαγιάδα;

Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023
Μ-Λ ΚΚΕ | Με διόδια από τα Γιάννενα στο Καλπάκι, από την Ηγουμενίτσα στην Πρέβεζα, στην Πάργα ή και στη Σαγιάδα;


«Ώδινεν όρος έτεκεν μυν» : Με ΣΔΙΤ οι νέοι οδικοί άξονες στην Ήπειρο

Οι Συμπράξεις Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), αυτό το περίφημο νεοφιλελεύθερο εργαλείο που προτείνουν ο ΟΟΣΑ, η ΕΕ, το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, προκρίνεται τελικά για τους οδικούς άξονες της Ηπείρου. Αυτό προέκυψε από τη δίωρη συζήτηση του Υφυπουργού Μεταφορών κ.Ταχιάου και του Περιφερειάρχη Ηπείρου. Πρόκειται για μια ευθυγράμμιση με την πολιτική της παραχώρησης όλων των αυτοκινητόδρομων της χώρας, στο μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο, εγχώριο και ξένο, που οδηγεί σε υπέρογκα διόδια, καθιστώντας τους απροσπέλαστους για τους πληττόμενους από την διαρκή λιτότητα πολίτες αυτής της χώρας.

Οι μεγάλες εταιρείες, με ελάχιστα ίδια κεφάλαια, με επιδοτήσεις και με δάνεια με εγγυημένα από το κράτος, με αλλεπάλληλες τροποποιήσεις των συμβάσεων παραχώρησης, συμπληρωματικές συμβάσεις, παρατάσεις και αποζημιώσεις, κατασκευάζουν έργα (δρόμους, νοσοκομεία, σχολεία κλπ.), που τα νέμονται για δεκαετίες, με υψηλό το αντίτιμο λειτουργίας και χρήσης, που το πληρώνει ο λαός.

Και ενώ η Περιφέρεια της Ηπείρου παραμένει, με σοβαρά προβλήματα στο εθνικό, επαρχιακό και δημοτικό δίκτυο, με ημιτελές το οδικό δίκτυο βασικών αξόνων (Ιωάννινα – Κακαβιά, Πρέβεζα – Ιονία, Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα, Ηγουμενίτσα – Μαυρομάτι), που καθιστά «μετέωρη» και ημιτελή την κατασκευή της «Ιονίας», της «Αμβρακίας», χωρίς κάθετους άξονες την «Εγνατία» στην περιοχή της Ηπείρου, ο «αρμόδιος» υφυπουργός Υποδομών κ. Ταχιάος* ανερυθρίαστα δήλωσε ότι δεν υπάρχουν «λεφτόδεντρα», χρήματα δηλαδή, για τους οδικούς άξονες της Ηπείρου

Ποιος είδε τότε τον κ. Περιφερειάρχη και δεν φοβήθηκε. Στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ, ξιφούλκησε κατά του κ. Ταχιάου : «Έρχεται ο αρμόδιος υφυπουργός και λέει ότι δεν έχει λεφτόδεντρο… Μα ήταν δική του υποχρέωση οι δρόμοι… Τις δεσμεύσεις από το 2007 τις ξεχνάν.. Είναι σαν μας θεωρούν Αλβανία εδώ… Αν συνεχίσουμε με αυτές τις συμπεριφορές θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις…» (η υπογράμμιση δική μας).

Προγραμματίστηκαν ραντεβού, για να λύσουν την «παρεξήγηση», που δεν μπόρεσαν να γίνουν. Τελικά το ραντεβού έγινε και ο «θησαυρός»; «Άνθρακες». «Η παρεξήγηση λύθηκε». Ο Ταχιάος παρέμεινε στις απόψεις του και το «φάρμακο» βρέθηκε. Με ΣΔΙΤ η κατασκευή των οδικών αξόνων της Ηπείρου. «Πρέπει να καταλάβουν οι χρήστες ότι αξίζει να δώσει κανείς ένα μικρό αντίτιμο όταν έχει ένα δρόμο καλό στη διάθεσή του που τον γλιτώνει από χάσιμο χρόνου και πολλά έξοδα. Ο δικός μας δε ρόλος είναι να κρατάμε όσο μπορούμε χαμηλό το κόστος των διελεύσεων», δήλωσε ο κ. Ταχιάος. (Τώρα πόσο χαμηλό το κρατάνε, φάνηκε από τις πρόσφατες αυξήσεις και τα «μπόνους» που έδωσαν στις εταιρείες για διαφυγόντα κέρδη κατά την περίοδο της πανδημίας).

Δηλαδή δεν πειράζει αν πηγαίνουμε από Ηγουμενίτσα ή Πρέβεζα για την Πάργα ή από την Ηγουμενίτσα για Σαγιάδα – Μαυρομάτι ή από τα Γιάννινα στο Καλπάκι και πληρώνουμε μετωπικά διόδια, ας αφήσουμε που τώρα έχουν «ανακαλυφθεί» και τα πλευρικά και μπορεί με τέτοια πλευρικά διόδια να πηγαίνουμε για Σύβοτα, Πέρδικα, ή ακόμη για Παραμυθιά ή Κόνιτσα, όσο για το Φιλιάτι … λείπει εντελώς από το σχεδιασμό.

Έτσι ο κ. Ταχιάος έφυγε ήρεμος διευκρινίζοντας ότι «ήταν εντυπωσιακά πραγματικά σοβαρή η κουβέντα την οποία κάναμε». Τζάμπα τρόμαξε ο άνθρωπος.
Και «νάσου σαν λαγός», είχε προηγηθεί ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος Δήμαρχος, με το πολλά υποσχόμενο τίτλο «Μαζί για την Ηγουμενίτσα», κ. Αντ. Μπέζας. Γνωστός για τις νεοφιλελεύθερες απόψεις του, ήταν αυτός «πρώτος» που πρότεινε την κατασκευή των οδικών αξόνων με ΣΔΙΤ, μετά από την εμβριθή ανάλυση ότι όλες οι πόρτες για τα χρηματοδοτικά προγράμματα είναι κλειστές μέχρι το 2030. «Γιατί δεν λέμε την αλήθεια στους πολίτες για τους οδικούς άξονες της Ηπείρου (αλήθεια που την είπε, αλλά με «ωμό πολιτικό τρόπο», ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Ταχιάος);» αναρωτήθηκε, (η υπογράμμιση δική μας).

Θα επικαλεστούν ότι έγινε ο διαγωνισμός για τον άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά, μόνον που αυτός δεν θα έχει τα χαρακτηριστικά της «Ιονίας οδού» (τετράϊχνος) σαν συνέχεια αυτής, αλλά υποδεέστερο (τρίιχνος), πράγμα που θα τον καταστήσει λιγότερο ασφαλή και σε μικρό χρονικό διάστημα ξεπερασμένο.

Θα μας απαντήσουν επίσης ότι μπορεί να εξασφαλιστεί για τους ντόπιους «ελεύθερη διέλευση», όπως ισχύει μόνον για δημότες σε συγκεκριμένους σταθμούς και μόνον στην υπό κρατική διαχείριση «Εγνατία Οδό». Όμως τίποτε δεν είναι σίγουρο αν περάσουν στους ιδιώτες. Είδαμε πως κλείστηκε τμήμα του παραλιακού πάρκινγκ στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μόλις το αγόρασε ο Γκριμάλντι και πως οι παραλιακοί χώροι σε Σαγιάδα, Σύβοτα και Πλαταριά προσωρινά και προφορικά αφέθηκαν στους μαγαζάτορες των περιοχών αυτών.

Μήπως θα περίμενε κανένας διεκδικητικό πνεύμα για ασφαλείς δρόμους χωρίς διόδια από όλους αυτούς τους αιρετούς, που μέσα από τις διαρκείς μεταρρυθμίσεις (Καποδίστριας, Κλεισθένης, Καλλικράτης) έχουν γίνει μακρύ χέρι του κράτους, σε τοπικό κράτος; Όχι βέβαια. Αλλά τόση ωμότητα και τόσο θέατρο;

Αυτού του είδους την «ανάπτυξη», που όλοι προεκλογικά εξήγγειλαν, θα μας φέρουν…

Και αλήθεια οι απερχόμενοι δήμαρχοι, αλλά οι «ερχόμενοι» διαφωνούν ή συμφωνούν δια της σιωπής τους;

Το ζήτημα είναι τι θα μπορέσουμε να κάνουμε εμείς, οι πολίτες, ο λαός, το κίνημα, σε μια διεκδικητική, αγωνιστική κατεύθυνση για ασφαλείς δρόμους χωρίς διόδια.

*Ο κ. Ταχιάος είναι αποτυχημένος υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας το 2019, διορισμένος πρώην Πρόεδρος της «Αττικό Μετρό Α.Ε.», με αποφασιστική συμβολή στην αφαίρεση των αρχαιοτήτων από το Σταθμό του Μετρό στην οδό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και στην κατασκευή του Σταθμό της «Αττικό Μετρό» στην Πλατεία Εξαρχείων, σύμβουλος για χρόνια του έργου αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ και τώρα διορισμένος υφυπουργός.

Read More »
Μ-Λ ΚΚΕ | Με διόδια από τα Γιάννενα στο Καλπάκι, από την Ηγουμενίτσα στην Πρέβεζα, στην Πάργα ή και στη Σαγιάδα; Μ-Λ ΚΚΕ | Με διόδια από τα Γιάννενα στο Καλπάκι, από την Ηγουμενίτσα στην Πρέβεζα, στην Πάργα ή και στη Σαγιάδα; Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 45χρονο

Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 45χρονο


Τραγικό δυστύχημα με αποτέλεσμα το θάνατο ενός 45χρονου σημειώθηκε νωρίς το πρωί. 
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το τροχαίο έγινε στην Εθνική Ιωαννίνων - Κόνιτσας, κοντά στη Βίγλα.
Δύο οχήματα που κινούνταν σε διαφορετικές κατευθύνσεις συγκρούστηκαν μετωπικά. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του ενός οχήματος που ερχόταν από την Κόνιτσα προς τα Ιωάννινα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 45χρονο ο οποίος είχε τελειώσει τη δουλειά του και επέστρεφε στα Γιάννινα.
Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τρία άτομα τα οποία διακομίσθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.
Για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγεται προανάκριση.
Read More »
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 45χρονο Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 45χρονο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

O Σύλλογος Εργαζομενων στο Γ.Ν.Φ. για την απεργία των καθαριστριών

Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023
O Σύλλογος Εργαζομενων στο Γ.Ν.Φ. για την απεργία των καθαριστριών


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των εργολαβικών καθαριστριών του Νοσοκομείου μας στην κινητοποίηση της 19/12. Μια κινητοποίηση που στηρίχθηκε από το ΕΚΘ. Την συμπαράσταση και διαμαρτυρία τους εξέφρασαν και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Οι παλινωδίες του υπουργού δεν πρέπει να κοστίσουν τόσο στην ασφάλεια και καθαριότητα των νοσοκομείων όσο και στις ζωές των καθαριστριών.

Θεωρούμε πως η Διοίκηση του νοσοκομείου πρέπει άμεσα να δώσει λύση στο θέμα που έχει προκύψει. Δεν είναι δυνατόν σε λίγες μέρες, τελειώνοντας το έτος να μην γνωρίζει το νοσοκομείο πώς θα συνεχίσει στην καθαριότητα, κι από την άλλη οι εργαζόμενες 15ετίας και κάποιες πολύ περισσότερο χρόνο δουλειάς ,να κινδυνεύουν να βρεθούν στην ανεργία.! Πάγια θέση κι αίτημα του Δ.Σ. είναι κάλυψη των αναγκών με μόνιμο προσωπικό.

Καλούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείο να δώσει άμεσα λύση ,με γρήγορες διαδικασίες και να προχωρήσει σε πρόσληψη και των καθαριστριών.

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα πορευτούμε μαζί με τις εργαζόμενες όσο χρειαστεί!

Υπογραμμίζουμε για άλλη μια φορά πως οι πολίτες της Θεσπρωτίας έχουν δικαίωμα σε ασφαλή, δημόσια και δωρεάν υγεια.

Διεκδικούμε:

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΝΦ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΝΦ ΚΙ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ.

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

ΤΟ ΔΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
Read More »
O Σύλλογος Εργαζομενων στο Γ.Ν.Φ. για την απεργία των καθαριστριών O Σύλλογος Εργαζομενων στο Γ.Ν.Φ. για την απεργία των καθαριστριών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

Ο Σπύρος Υφαντής και πάλι πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023
Ο Σπύρος Υφαντής και πάλι πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση,που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22-12-2023 συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε το προεδρείο του.

Παρόντες ήταν οι κκ Υφαντής Σπυρίδων, Νάτσης Δημήτριος, Σεγγούνη Σοφία, Γκαμπρέλα Ερικέτη απο την παράταξη της ΔΑΣ και οι κκ Καπνίση Σουζάνα, Μαραζόπουλος Αθανάσιος, Σταύρου Νικηφόρος απο την παράταξη της Ανεξάρτητης κίνησης.

Κατατέθηκαν προτάσεις για τις θέσεις του Προεδρείου,όπως αυτές προβλέπονται απο το καταστατικό του Συλλόγου και ακολούθησε ψηφοφορία για καθεμιά ως ακολούθως:

Πρόεδρος : Υφαντής Σπυρίδων (έθεσε υποψηφιότητα και εκλέχθηκε ομόφωνα)

Αντιπρόεδρος: Νάτσης Δημήτριος (έθεσε υποψηφιότητα και εκλέχθηκε ομόφωνα)

Γενικός Γραμματέας: Σεγγούνη Σοφία (έθεσε υποψηφιότητα και εκλέχθηκε ομόφωνα)

Ταμίας : Γκαμπρέλα Ερικέτη (έθεσε υποψηφιότητα και εκλέχθηκε ομόφωνα)

Τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών

2023

ποσοστό

2021

2019

Εγγεγραμμένοι

535

498

506

Ψήφισαν 

496

92,70%

458

91,90%

455

90%

Άκυρα λευκά

5

6

11

ΔΑΣ ΟΤΑ

259

52,70%

245

53,50%

306

67,20%

Αν Κιν            

232

47,20%

207

45,20%

138

30,20%

ΔΑΣ ΟΤΑ

4

4

5

ΑΝ ΚΙΝ

3

3

2


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΣΕΓΓΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ
Read More »
Ο Σπύρος Υφαντής και πάλι πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Ο Σπύρος Υφαντής και πάλι πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από τον Δήμαρχο Σουλίου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023
Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από τον Δήμαρχο Σουλίου

Read More »
Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από τον Δήμαρχο Σουλίου Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από τον Δήμαρχο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

Με εορταστικό ωράριο τα καταστήματα σήμερα Σάββατο στην Ηγουμενίτσα – Δείτε μέχρι πότε θα είναι ανοικτά

Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023
Με εορταστικό ωράριο τα καταστήματα σήμερα Σάββατο στην Ηγουμενίτσα – Δείτε μέχρι πότε θα είναι ανοικτάRead More »
Με εορταστικό ωράριο τα καταστήματα σήμερα Σάββατο στην Ηγουμενίτσα – Δείτε μέχρι πότε θα είναι ανοικτά Με εορταστικό ωράριο τα καταστήματα σήμερα Σάββατο στην Ηγουμενίτσα – Δείτε μέχρι πότε θα είναι ανοικτά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 Rating: 5

Σελίδες