Επίσκεψη του Φορέα Διαχείρισης στο δημοτικό σχολείο Πέρδικας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017


Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στελέχη του Φορέα Διαχείρισης πραγματοποίησαν επίσκεψη περιβαλλοντικής ενημέρωσης στο Δημοτικό Σχολείο Πέρδικας όπου 65 περίπου μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν παρουσίαση που αφορούσε την πλούσια χλωρίδα και πανίδα των προστατευόμενων περιοχών των ποταμών Αχέροντα, Καλαμά και Έλους Καλοδικίου καθώς και τον ρόλο και τις αρμοδιότητες του Φορέα Διαχείρισης στην περιοχή.Το περιεχόμενο της παρουσίασης απευθύνονταν στους μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου οι οποίοι το παρακολούθησαν με ενδιαφέρον. 

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συζήτηση μεταξύ των μικρών μαθητών. 

Read More »
Επίσκεψη του Φορέα Διαχείρισης στο δημοτικό σχολείο Πέρδικας  Επίσκεψη του Φορέα Διαχείρισης στο δημοτικό σχολείο Πέρδικας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Τρόφιμα από την Αστυνομία στο Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017


Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας για την ιδιαίτερα ξεχωριστή πρωτοβουλία που ανέλαβε και φέτος , να διαθέσει τρόφιμα στο Τμήμα μας προκειμένου να διανεμηθούν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες του Νομού μας. 

Η συνεισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης μας έδωσε την δυνατότητα μας να στηρίξουμε τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα . Ευχαριστούμε πολύ την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας για την συνδρομή στο έργο μας και ευχόμαστε να βρίσκεται αρωγός στον αγώνα που απρόσκοπτα με την ίδια δύναμη, θέρμη και όραμα, δίνουμε καθημερινά για τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπό μας.


Read More »
Τρόφιμα από την Αστυνομία στο Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας Τρόφιμα από την Αστυνομία στο Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Με επιτυχία η Μουσική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «Ρένα Κώτσιου»

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 η Μουσική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «Ρένα Κώτσιου» με θέμα: «Το μήνυμα των Χριστουγέννων».
Την εκδήλωση πλαισίωσε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα η χορωδία του Συλλόγου υπό τη διεύθυνση της κυρίας Χρύσας Σιδηροπούλου και με τη συνοδεία στο πιάνο του μουσικού κ.Β.Κουλούρη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γηρομερίου, Θεολόγο και Αρχιμανδρίτη π. Μεθόδιο, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης και με τον μεστό του λόγο καθήλωσε τους παρευρισκομένους !
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:
Το κέντρο «Πρασιά» για την υπέροχη φιλοξενία,
Τα σούπερ μάρκετ «Diellas»,
Τα τζάκια Πανταζή,
Τα έπιπλα Γεωργίου,
Την κάβα ποτών Ρίζου,
Τη Φάρμα Βένος,
Το φυτώριο Ντίνη,
Το κατάστημα κυνήγι- ψάρεμα Μπουρσινού,
Την Τυποργάνωση,
Την κυρία Αναστασία Σμυρόγλου και τη Διαφημιστική Chameleon για την επιμέλεια της αφίσας και της πρόσκλησης.


Ευχαριστούμε τον κ. Ευάγγελο Χαλματζή για την πολύτιμη βοήθειά του.
Ευχαριστούμε τη μικρή μας φίλη, Ελενίτσα, που διάβασε ένα παραμύθι αγάπης.
Ευχαριστούμε την κα Σπυριδούλα Κυπριτζόγλου και τα μέλη του Συλλόγου που επιμελήθηκαν τον στολισμό της αίθουσας.
Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου τα οποία ετοίμασαν και προσέφεραν παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!!


 
 
Read More »
Με επιτυχία η Μουσική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «Ρένα Κώτσιου» Με επιτυχία η Μουσική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «Ρένα Κώτσιου» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

«Σκρουτζ, Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς στη θεατρική σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων»

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017Μια εξαιρετική παιδική παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα παιδιά, στη θεατρική σκηνή των Ασημένιων Χριστουγέννων στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων.

Πρόκειται για το κλασσικό έργο του διασημότερου Άγγλου μυθιστοριογράφου Κάρολου Ντίκενς, το οποίο ανεβαίνει στην αίθουσα 5 των κινηματογράφων της Odeon από 23 έως 30 Δεκεμβρίου για 11 μοναδικές παραστάσεις.

«Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» που έχει κεντρικό ήρωα τον γνωστό σε όλους Εμπενίζερ Σκρουτζ, περιγράφει πως ο παράξενος τσιγκούνης μετά από την επίσκεψη του πνεύματος των Χριστουγέννων ανακαλύπτει την γενναιοδωρία και την αγάπη που έκρυβε μέσα του.

Το έργο, διασκευασμένο ειδικά για τα παιδιά από την θεατρική ομάδα του «Θεάτρου Δημήτρης Ροντήρης», περιλαμβάνει εκθαμβωτικά σκηνικά και κοστούμια, σπαρταριστούς διαλόγους και μελοποιημένα στιχάκια, προκαλώντας πολύ γέλιο και αυθόρμητη διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα προβάλλει τα βαθύτερα νοήματα των της λαμπρής Χριστουγεννιάτικης γιορτής, δηλαδή την αγάπη και την ελπίδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 11 συνολικά πρωινές και απογευματινές παραστάσεις, με εισιτήριο 3 ευρώ ανά άτομο. Αναλυτικότερα οι παραστάσεις είναι:

Σάββατο 23/12 11:30 – 13:00 και 15:30 – 17.00
Κυριακή 24/12 11:30 – 13:00 και 15.30 – 17:00
Τρίτη 26/12 11:30 – 13:00 και 15:30 – 17.00
Τετάρτη 27/12 15:30 – 17.00
Πέμπτη 28/12 15:30 – 17.00
Παρασκευή 29/12 15:30 – 17.00
Σάββατο 30/12 11:30 – 13:00 και 15:30 – 17.00

Παραγωγή: Ανθός - Θέατρο «Δημήτρης Ροντήρης»


Read More »
«Σκρουτζ, Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς στη θεατρική σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων» «Σκρουτζ, Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς στη θεατρική σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017


Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων. Παρά τον άσχημο καιρό, μαθητές και γονείς παρευρέθηκαν στην γιορτή και διασκέδασαν.
Οι μικροί μας φίλοι έφτιαξαν υπέροχα στολίδια με την βοήθεια των μαμάδων Μαρίνα Μέλλου, Νικολέτα Λάμπρου και Αναστασία Γκαρώνη. Η Εύη, Ελένη και Αναστασία Χαλματζή ανέλαβαν το face painting. Η Αλεξία Βάνη μαζί με τα κορίτσια της σχολής της STEP BY STEP ξεσήκωσαν το κοινό χορεύοντας σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Η Νόρα Δημητρίου υπεύθυνη της «Κόκκινης Κλωστής» έπαιξε διάφορα δημιουργικά παιχνίδια με τους μαθητές μας.
Σημαντική ήταν και η παρουσία του φούρνου ΤΣΙΑΒΟΥ με τον Κώστα Κωνσταντίνου και τα παιδιά του ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, όπου βοήθησαν τα παιδιά να στολίσουν μπισκότα. Χωρίς όμως την παρουσία του DJ Δημήτρη Μπέζα, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η γιορτή, γιατί πραγματικά μας ξεσήκωσε όλους με τα τραγούδια του. Η προσφορά των γονιών στον μπουφέ ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς Βενέτη Κώστα και Άκη Βασιλείου για την βοήθειά τους.
Έγινε κλήρωση δώρων και δεν έφυγε κανένα παιδί με άδεια χέρια. Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί το σχολείο μας ο Άγιος Βασίλης. Χάρισε λιχουδιές σ’ όλα τα παιδιά και παρέλαβε τα γράμματά τους.
Για να πραγματοποιηθούν όμως όλα τα παραπάνω, είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση του Διευθυντή του σχολείου μας κ. Φώτη Δημητρίου, καθώς επίσης και του Υποδιευθυντή κ. Βασίλη Αναστασίου.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους προαναφερθέντες για την πολύτιμη και δωρεάν βοήθειά τους. Όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά βάλαμε το λιθαράκι μας για την πραγματοποίηση της γιορτής.
Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς και την τοπική αγορά που μας στήριξαν. Θα τους αναφέρουμε όλους σε επόμενες αναρτήσεις μας.
Περάσαμε ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα μαζί με τα παιδιά μας. Η χαρά τους ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και για εμάς αυτή είναι η ανταμοιβή μας!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας … όχι για του χρόνου τα Χριστούγεννα … αλλά πολύ πιο σύντομα!
Σας ευχαριστούμε όλους.

Το Δ.Σ. του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου


 
Read More »
Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Ευχαριστήρια επιστολή του 4ου ΓΕΛ Ιωαννίνων

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017Οι καθηγητές και οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ Ιωαννίνων αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια το γραφείο τουρισμού “ΚΩΤΣΗΣ TRAVEL” για την ανεπανάληπτη σχολική εκδρομή που διοργάνωσε και πραγματοποιήθηκε από τις 11 ως τις 18 Δεκεμβρίου 2017 στο Μόναχο.

Η οργάνωση, οι παροχές (τροφή και καταλύματα), η εξυπηρέτηση από πλευράς προσωπικού του γραφείου (οδηγοί, ξεναγός ), η ευελιξία του προγράμματος σε περίπτωση αδυναμίας τήρησης του αρχικού λόγω απρόβλεπτων παραγόντων ήταν άψογες.

Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς προσωπικά κ. Κώτση και το γραφείο σας.

Σας ευχαριστούμε και να είστε πάντα καλοτάξιδοι.

Η Διευθύντρια
Σούλη Αλεξάνδρα


Read More »
Ευχαριστήρια επιστολή του 4ου ΓΕΛ Ιωαννίνων Ευχαριστήρια επιστολή του 4ου ΓΕΛ Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Διαζωματικό ημερολόγιο 2018 αφιερωμένο στην «Πολιτιστική Διαδρομή των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου»

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017

 
Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» θα αφιερώσει το έτος 2018 και το Διαζωματικό ημερολόγιο 2018 στην «Πολιτιστική Διαδρομή των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου» και συγκεκριμένα στο launch event τον Οκτώβριο του 2018, δηλαδή την εναρκτήρια εκδήλωση (λάκτισμα) για τη λειτουργία της διαδρομής, προκειμένου να παρουσιαστεί επίσημα στην τουριστική αγορά και τους πολίτες το παραπάνω προϊόν πολιτιστικού τουρισμού, το οποίο οργανώνουμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Υπουργείο Πολιτισμού, όλους τους αρμόδιους φορείς και τους πολίτες της Ηπείρου

Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με τα Διαζωματικά κάλαντα αφιερωμένα στην Ήπειρο
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος του Διαζώματος
Σταύρος Μπένος


 
Read More »
Διαζωματικό ημερολόγιο 2018 αφιερωμένο στην «Πολιτιστική Διαδρομή των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου» Διαζωματικό ημερολόγιο 2018 αφιερωμένο στην «Πολιτιστική Διαδρομή των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Ευχές για τα Χριστούγεννα από την ΔΩΔΩΝΗ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017
Read More »
Ευχές για τα Χριστούγεννα από την ΔΩΔΩΝΗ Ευχές για τα Χριστούγεννα από την ΔΩΔΩΝΗ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Ευχές του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017


Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Ηγουμενίτσας σας εύχεται από καρδιάς Καλές Γιορτές με Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Πολλά Χαμόγελα, Δημιουργικότητα και Επιτυχίες. 
Είναι μερικές από τις ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά που πλησιάζει!!


 
Read More »
Ευχές του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Ηγουμενίτσας Ευχές του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Ευχές από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017
Read More »
Ευχές από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου Ευχές από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Η ελεύθερη διέλευση των διοδίων θα είναι τελικά για λίγο

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017Μία ζέστη, μία κρύο με την ελεύθερη διέλευση στα διόδια της Εγνατίας. Στην κοινωνική πολιτική του Χρήστου Σπίρτζη ήρθαν οι θεσμοί για να βάλουν φρένο ή καλύτερα πάγο, λόγω και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Κάτω από τις πιέσεις λοιπόν, φαίνεται ότι οι απαλλαγές από τα διόδια, θα ισχύσουν μόνο μέχρι την παραχώρησή του σε ιδιώτη. Μόνο που η σχετική απόφαση, που δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως... γράφει κατά λάθος ακριβώς το αντίθετο, με το υπουργείο να σπεύδει να διευκρινίσει ότι θα υπάρξει άμεση διόρθωση.

Έτσι το Υπουργείο Υποδομών αναμένεται να προχωρήσει σε τροποποίηση της απόφασης προκειμένου να διευκρινίσει ότι οι απαλλαγές θα ισχύουν μόνο για όσο διάστημα ο άξονας παραμένει υπό κρατικό έλεγχο (και συνεπώς δεν δεσμεύουν τον όποιο υποψήφιο επενδυτή).

Μάλιστα η σχετική, τεχνική διόρθωση αναμένεται να γίνει άμεσα..


 
Read More »
Η ελεύθερη διέλευση των διοδίων θα είναι τελικά για λίγο  Η ελεύθερη διέλευση των διοδίων θα είναι τελικά για λίγο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017

ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ:
-ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ,ΜΠΑΡΜΑΝ,ΜΑΓΕΙΡΕΣ,ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ,
ΛΑΝΤΖΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ Ή ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:
-ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ/ΤΗΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ, ΜΑΣΕΡ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ


 
Read More »
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017


Πωλείται καφετέρια, εν λειτουργία και με μεγάλη πελατεία, λόγω προσωπικού λόγου του ιδιοκτήτη, στην περιοχή του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6993913110Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Ενημερωτικά περίπτερα του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017
Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών θα υλοποιήσει ενημερωτικά περίπτερα διανέμοντας έντυπο υλικό του προγράμματος για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στις εξής πόλεις:

Ηγουμενίτσα- πεζόδρομος Γρηγορίου Λαμπράκη
22/12/2017
10:00π.μ-13:00μ.μ 

Ιωάννινα – πεζόδρομος Μιχαήλ Αγγέλου
21/12/2017 
10:00π.μ-13:00μ.μ 
22/12/2017
10:00π.μ-13:00μ.μ

Άρτα-πλατεία Σκουφά
22/12/2017
10:00π.μ-13:00μ.μ
Read More »
Ενημερωτικά περίπτερα του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Ενημερωτικά περίπτερα του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Η Χριστίνα Μαραγκόζη ζωντανά στο ENVY stage

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Η Χριστίνα Μαραγκόζη ζωντανά στο ENVY stage Ηγουμενίτσα: Η Χριστίνα Μαραγκόζη ζωντανά στο ENVY stage Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Ευχές από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017
Read More »
Ευχές από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος Ευχές από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Σελίδες