Συνελήφθη Ιταλός κυνηγός στο Σκάνδαλο Παραμυθιάς

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022
Συνελήφθη Ιταλός κυνηγός στο Σκάνδαλο ΠαραμυθιάςΈνας Ιταλος κυνηγός που ασκούσε παράνομη θήρα συνελήφθη από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, κατά τη διάρκεια ελέγχου από κλιμάκιο Θηροφυλάκων.
Το συμβάν σημειώθηκε στο Σκάνδαλο Παραμυθιάς, όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας και ελέγχων της Θηροφυλακής, τα μέλη του κλιμακίου εντόπισαν μία ομάδα αλλοδαπών κυνηγών, να ασκούν θήρα πτερωτών θηραμάτων.
Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο σύνολο των μελών της κυνηγετικής ομάδας, τόσο στα έντυπα παραστατικά που οφείλουν να έχουν, όσο και στον έλεγχο των κυνηγετικών όπλων, βεβαιώθηκε μία παράβαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για ομάδα Ιταλών κυνηγών που ελέγχθηκε σχολαστικά από τη θηροφυλακή.
Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε ένας αλλοδαπός κυνηγός ασκούσε θήρα με παραποιημένο κυνηγετικό όπλο, καθώς αυτό έφερε πέντε φυσίγγια, ενώ η νομοθεσία ορίζει ως ανώτατο όριο φυσιγγίων τα τρία. Έτσι, κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο και η άδεια θήρας του συγκεκριμένου και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό και τις δημόσιες αναφορές που γίνονται για μία ακόμη χρονιά, την ίδια πάντα περίοδο, που χαρακτηρίζεται από τα περάσματα των αποδημητικών πτηνών, το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ διαβεβαιώνει προς κάθε κατεύθυνση, κάθε καλόπιστο ή δύσπιστο κριτή, πως οι περιπολίες και οι έλεγχοι της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής είναι καθημερινοί και εντατικοί.
Τη φετινή κυνηγετική περίοδο άσκησης θήρας για τα πτερωτά θηράματα είναι και πάλι αρκετοί οι φίλοι κυνηγοί, ημεδαποί από κάθε περιοχή της χώρας, αλλά και αλλοδαποί, που έχουν εκδώσει άδειες θήρας και ασκούν νόμιμα την κυνηγετική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή εδαφικής αρμοδιότητας της Ε’ ΚΟΗ.
Ωστόσο και σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν, όπως διαπιστώνεται από τους καθημερινούς ελέγχους, η συντριπτική πλειονότητα αυτών τηρεί και σέβεται τους κανόνες που διέπουν την άσκηση θήρας, όπως είναι ο μέγιστος αριθμός των θηραμάτων που μπορεί να θηρεύσει ο καθένας και παράλληλα το σύνολο των λοιπών διατάξεων, που αφορούν στην προστασία των ιδιοκτησιών, των κοπαδιών κ.λπ.
Αυτό που έχει καταστεί σαφές από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή προς κάθε κατεύθυνση και προς τους κυνηγούς από άλλες περιοχές και προς εκείνους που τους συνοδεύουν, είναι, πως οφείλουν όλοι να σέβονται και να ακολουθούν τους κανόνες της Ρυθμιστικής, χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση.
Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή είναι παρούσα καθημερινά και θα συνεχίσει να ασκεί το ρόλο της, αντιλαμβάνεται όμως ο καθένας, ότι είναι αδύνατο να βρίσκεται ταυτόχρονα σε κάθε σημείο όπου ασκείται θήρα.
Η θήρα στην Ελλάδα ασκείται με βάση Νόμους, διατάξεις και τη Ρυθμιστική που εκδίδεται κάθε χρόνο, αλλά σίγουρα η χώρα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, όπως ίσως λανθασμένα, θεωρούν κάποιοι.
Η Ε’ ΚΟΗ απευθύνει ωστόσο και έκκληση προς οποιονδήποτε πολίτη αντιληφθεί κάτι παράτυπο ή παράνομο, να μη διαστάσει και να απευθυνθεί άμεσα στην Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή ή στις συνεργαζόμενες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ ή των Δασικών Υπηρεσιών.
Read More »
Συνελήφθη Ιταλός κυνηγός στο Σκάνδαλο Παραμυθιάς Συνελήφθη Ιταλός κυνηγός στο Σκάνδαλο Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022 Rating: 5

Δείτε τώρα ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022
Δείτε τώρα ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο ΗγουμενίτσαςRead More »
Δείτε τώρα ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Δείτε τώρα ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022 Rating: 5

Περιβαλλοντικό έγκλημα στις πηγές Αχέροντα καταγγέλλουν επαγγελματίες του τουρισμού

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022
Περιβαλλοντικό έγκλημα στις πηγές Αχέροντα καταγγέλλουν επαγγελματίες του τουρισμούΤην έντονη αντίδραση επαγγελματιών του τουρισμού, έχουν προκαλέσει, οι εργασίες που πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Ηπείρου στον Αχέροντα για την απομάκρυνση των νεκρών πλατάνων και η στήριξη της όχθης του ποταμού

Ο σύλλογος ξενοδόχων και δράσεων εναλλακτικού τουρισμού, εκφράζει την βαθιά του ανησυχία και απογοήτευση για τις συγκεκριμένες εργασίες, κάνοντας λόγο για περιβαλλοντικό έγκλημα

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ ο σκοπός της δράσης είναι η κοπή και η απομάκρυνση των νεκρών πλατάνων και η στήριξη της όχθης του ποταμού, αυτή την στιγμή έχουμε ως αποτέλεσμα την μετατροπή του χώρου σε χωράφι, έχει αφαιρεθεί κάθε είδος πανίδας και πρασίνου, ενώ τα ρέματα και οι πηγές έχουν μπαζωθεί και ισοπεδωθεί.

Μάλιστα σημειώνουν πως αυτή την στιγμή στον ευαίσθητο χώρο των πηγών, επιχειρεί ένα τεράστιο ερπιστριοφόρο που στις μετακινήσεις του καταστρέφει τα πάντα.

Ο σύλλογος ξενοδόχων και δράσεων εναλλακτικού τουρισμού καλεί επειγόντος την υπεύθυνη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου, να επισκεφτεί τον χώρο και να ενημερώσει κατοίκους και επαγγελματίες για την μελέτη τις δράσεις και για το τι ακριβως σκοπεύουν να κάνουν στο χώρο.

“Γι’ αυτο το περιβαλλοντικό έγκλημα και αν δεν αποκατασταθεί αμέσως θα υπάρξει διεθνής κατακραυγή από oλους τους επισκέπτες που εχουν μαγευτεί απο την μυθικότητα και την ομορφιά των πηγών, μια περιοχής που είναι συνυφασμένη με την Αχερουσία Λίμνη και τις Πύλες του Αδη. Μια εμπειρίας που έχουν μεταλαμπαδεύσει σε όλο τον κόσμο” τονίζουν χαρακτηριστικά οι επαγγελματίες του τουρισμού.

“Αντί σαν χώρα να φτιάχνουμε θεματικά πάρκα με την ανάδειξη της ιστορίας μας, της παράδοσης και της ομορφιάς του τόπου μας (το οικοσύστημα των πηγών του Αχέροντα ειναι απο μονο του μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο με το νερό να αναβλύζει απο τα έγκατα της γης επι σειρά αιώνων) εμείς προσπαθούμε να το καταστρέψουμε και να το μετατρέπουμε σε χωράφια για πικνικ” καταλήγει ο σύλλογος ξενοδόχων και δράσεων εναλλακτικού τουρισμού
Read More »
Περιβαλλοντικό έγκλημα στις πηγές Αχέροντα καταγγέλλουν επαγγελματίες του τουρισμού Περιβαλλοντικό έγκλημα στις πηγές Αχέροντα καταγγέλλουν επαγγελματίες του τουρισμού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022 Rating: 5

Συνάντηση Γιόγιακα με Τσιάρα για στελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022
Συνάντηση Γιόγιακα με Τσιάρα για στελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών ΘεσπρωτίαςΗ στελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών που εδρεύουν στη Θεσπρωτία ήταν το κύριο θέμα της συνάντησης του Βασίλη Γιόγιακα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.
Ο βουλευτής Θεσπρωτίας τόνισε την ανάγκη να αυξηθούν οι οργανικές θέσεις στο Ειρηνοδικείο Ηγουμενίτσας, στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, και να προβλεφθούν πρωτίστως θέσεις Πληροφορικής - ώστε να υποστηριχθεί η επέκταση και αναβάθμιση των υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων - καθώς και Γραμματέων και Δικαστικών Επιμελητών. Έθεσε επίσης ως προτεραιότητα την έγκριση της προμήθειας 10 ηλεκτρονικών υπολογιστών με σύγχρονο λογισμικό από την Εισαγγελία Πρωτοδικών καθώς και την έγκαιρη αντικατάσταση των δικαστικών υπαλλήλων που πρόκειται να αποχωρήσουν λόγω συνταξιοδότησης το 2022. Ο κ. Γιόγιακας έθεσε επίσης το ζήτημα της υπαγωγής των ακινήτων των περιοχών Καταβόθρας, Μαζαρακιάς, Μαργαριτίου και Σπαθαραίων στη χωρική αρμοδιότητα του Υποκαταστήματος του Κτηματολογίου στην Ηγουμενίτσα, αντί αυτού στην Πρέβεζα στο οποίο υπάγονται σήμερα.
Ο κ. Τσιάρας δεσμεύθηκε για την άμεση έγκριση της προμήθειας των ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και για τη διασφάλιση των θέσεων ειδικότητας Πληροφορικής, στο πλαίσιο της ανακατανομής θέσεων στις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας. Ως προς τη χωρική αρμοδιότητα των Κτηματολογικών Γραφείων, παρέπεμψε την εξέταση του θέματος από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Read More »
Συνάντηση Γιόγιακα με Τσιάρα για στελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας Συνάντηση Γιόγιακα με Τσιάρα για στελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022 Rating: 5

70 χρόνια ΝΑΤΟ - Συγκέντρωση στον Πεζόδρομο Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022
70 χρόνια ΝΑΤΟ - Συγκέντρωση στον Πεζόδρομο ΗγουμενίτσαςΣτις 18 Φλεβάρη συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, τη μηχανή του πολέμου και της ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας
Ο λαός μας στα 70 χρόνια ένταξης στην πιο φονική πολεμική συμμαχία του μεταπολεμικού κόσμου, έχει πληρώσει βαρύ τίμημα αίματος, όσο και αν η κυρίαρχη προπαγάνδα επιθυμεί να τα στολίσει με δημοκρατικές και ειρηνιστικές κορδέλες: Με τα βάρβαρα μετεμφυλιακά χρόνια των φυλακών, εξοριών και εκτελεστικών αποσπασμάτων, με τα 7 σκοτεινά χρόνια της δικτατορίας, με την τουρκική κατοχή της μισής σχεδόν Κύπρου, με την απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων, με την μετατροπή τεράστιων περιοχών σε αμερικάνικο έδαφος και με μια τεράστια οικονομική αφαίμαξη, σε βάρος των λαϊκών αναγκών, είτε άμεσα με τα δισ. που καταβάλλονται στα νατοϊκά ταμεία, είτε έμμεσα με τη μετατροπή της Ελλάδας σε βασικό πελάτη της νατοϊκής πολεμικής βιομηχανίας.
Η ένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ επισφράγισε με τον πιο ολοκληρωτικό τρόπο την ολόπλευρη οικονομική, πολιτική και στρατιωτική εξάρτηση της χώρας από τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό. Στα πλαίσια του ΝΑΤΟ η χώρα βρέθηκε να πολεμάει και να μετράει νεκρούς για τα αμερικάνικα συμφέροντα στην… Κορέα, να συμμετέχει σε πολλά στρατιωτικά σχήματα εκτός συνόρων της και να προσφέρει γη και ύδωρ σε κάθε νατοϊκή ή άλλη δυτική πολεμική επιχείρηση.
Το ΝΑΤΟ με κάθε είδους επεμβάσεις, με χούντες και αδίστακτες δικτατορίες, με βομβαρδισμούς και πολέμους, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, έχει γίνει το συνώνυμο της φρίκης. Από τις επεμβάσεις στον ευρωπαϊκό χώρο, για την αποτροπή κάθε αριστερής και δημοκρατικής εξέλιξης μέχρι τη Μέση Ανατολή, τη Β. Αφρική και την Νοτιοδυτική Ασία, όπου χτυπήθηκαν βάναυσα οι λαοί, που διεκδίκησαν την ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία τους, είναι πάντα ο αδίστακτος δολοφόνος, που εμποδίζει κάθε προοδευτική εξέλιξη. Με τον ίδιο τρόπο σήμερα παρεμβαίνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Με τον ίδιο τρόπο υφαίνει τα άκρως επικίνδυνα για τους λαούς της Ευρώπης πολεμικά σενάρια στην Ουκρανία.
Πίσω από τις επικλήσεις για την ειρήνη, στόχος πάντα ο ίδιος: Η επέκταση των σφαιρών επιρροής του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, κόντρα στο ρώσικο ιμπεριαλισμό που επανακάμπτει, και στον κινέζικο ιμπεριαλισμό που αμφισβητεί την παγκόσμια ηγεμονία του.
Η πολιτική της υποτέλειας και της εξάρτησης που υπηρετήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) έχει μετατρέψει τη χώρα - ειδικά τα τελευταία χρόνια - σε ένα απέραντο αμερικάνικο τείχος και ορμητήριο, με έναν άξονα που ξεκινάει από την Κρήτη, περνάει από τη Θεσσαλία και καταλήγει στην Αλεξανδρούπολη. Στη φάση αυτή, της νέας όξυνσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, με τη διαρκή ανάπτυξη και επέκταση των αμερικάνικων βάσεων και των συμφωνιών, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο αμερικανονατοϊκό στρατόπεδο, ενώ ταυτόχρονα γίνεται στρατιωτικός στόχος των ανταγωνιστών του.
Στο αφήγημα της κυρίαρχης τάξης και της προπαγάνδας της περί «ισχυρής Ελλάδας», που μέσα από την ένταξη στο ΝΑΤΟ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς διαρκώς δήθεν «αναβαθμίζει το ρόλο» της, σέρνονται και μια σειρά δυνάμεων που αναφέρονται στην αριστερά. Από το ΚΚΕ μέχρι και τις δυνάμεις και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βλέπουν την «ισχυροποίηση της χώρας», μιλάνε για μια «ιμπεριαλιστική Ελλάδα», που αναβαθμίζεται στην ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Πρόκειται για μια επικίνδυνη για το κίνημα θεώρηση, που αφενός «αγνοεί» την κατοχή στην Κύπρο, τις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο και τη διαρκή αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, που πάνω απ΄ όλα όμως αποδυναμώνει τον αντιϊμπεριαλιστικό αγώνα του λαού μας ενάντια στην εξάρτηση, τον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία.
Η ένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και σε κάθε άλλο ιμπεριαλιστικό οργανισμό καθώς και οι νέες συμφωνίες για τις αμερικάνικες βάσεις και την επέκταση τους, μόνον νέες τραγωδίες και όλεθρο σηματοδοτούν για το λαό και τον τόπο.
Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ-Έξω οι αμερικάνικες βάσεις

Κ. Ο. Θεσπρωτίας ΜΛ ΚΚΕ
Συγκέντρωση Παρασκευή 18 Φλεβάρη 6. 30 μμ στον Πεζόδρομο Ηγουμενίτσας

Read More »
70 χρόνια ΝΑΤΟ - Συγκέντρωση στον Πεζόδρομο Ηγουμενίτσας 70 χρόνια ΝΑΤΟ - Συγκέντρωση στον Πεζόδρομο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022 Rating: 5

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδαΚέρδη άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 7 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2022, τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.094.565 ευρώ.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν δύο τυχεροί παίκτες σε Κέρκυρα και Αττική, οι οποίοι κέρδισαν έπαθλα των 10.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Επίσης, ένας παίκτης στους Αμπελόκηπους κέρδισε 3.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ 41 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ.

Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.
H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific Games Int'l και Intralot Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

INTRALOT
Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει
τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA Responsible Gaming Framework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

Scientific Games Int’l
Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.
Η εταιρεία αναπτύσσει, ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις μάρκετινγκ οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών που αποτελούν πρότυπα στην αγορά.
Read More »
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022 Rating: 5

712 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022
712 νέα κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 103
ΠΕ Θεσπρωτίας 86
ΠΕ Ιωαννίνων 400
ΠΕ Πρέβεζας 123

Read More »
712 νέα κρούσματα στην Ήπειρο 712 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022 Rating: 5

Σελίδες