Ηγουμενίτσα: MUSIC TRIP by Vj Daffy, το Σάββατο στο Donatello cafe

Σάββατο, Απριλίου 09, 2016


Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 σας προσκαλούμε σε ένα ακόμα μουσικό ταξιδάκι στο Donatello cafe στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας σε έναν πάρα πολύ "ζεστό" και φιλόξενο χώρο να απολαύσετε το ποτάκι σας το κρασάκι σας και το μεζεδάκι σας σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με τον VJ Daffy στις μουσικές επιλογές....!
Read More »
Ηγουμενίτσα: MUSIC TRIP by Vj Daffy, το Σάββατο στο Donatello cafe Ηγουμενίτσα: MUSIC TRIP by Vj Daffy, το Σάββατο στο Donatello cafe Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 09, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Αθανασίου “Οι συνταγές της Αρβανίτισσας”

Σάββατο, Απριλίου 09, 2016Η παρουσίαση του βιβλίου «Οι συνταγές της Αρβανίτισσας» της Άννας Αθανασίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20.30 το βράδυ στο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Ομιλητές θα είναι:
– Λώλης Ηλίας (εκπαιδευτικός)
– Βασιλείου Γεώργιος (περιοδικό “Άπειρος Χώρα”)
– Βασιλείου Σπυριδούλα (εκδόσεις “Άπειρος Χώρα”)
– Αθανασίου Άννα (συγγραφέας)

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Αντιγόνη Φίλη (καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας & Περιφερειακή Σύμβουλος)
Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Αθανασίου “Οι συνταγές της Αρβανίτισσας” Ηγουμενίτσα: Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Αθανασίου “Οι συνταγές της Αρβανίτισσας” Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 09, 2016 Rating: 5

Παρουσίαση μηχανημάτων Husqvarna από το κατάστημα Μπλέτσας στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Απριλίου 09, 2016

Read More »
Παρουσίαση μηχανημάτων Husqvarna από το κατάστημα Μπλέτσας στην Ηγουμενίτσα Παρουσίαση μηχανημάτων Husqvarna από το κατάστημα Μπλέτσας στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 09, 2016 Rating: 5

Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέστανης

Σάββατο, Απριλίου 09, 2016


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ,σύμφωνα με το καταστατικό του ,προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Συλλόγου «Κοινοτικό Γραφείο Κρυόβρυσης » στις 10/04/2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. μέχρι 14:00 μ.μ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Οικονομικός απολογισμός
- Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
- Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την 10-4-2016 να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή κατά την Γενική Συνέλευση.
Επισημαίνουμε ότι αυτή η Γ.Σ. θα είναι η πρώτη. Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία στις 10/04/2016 , θα ακολουθήσει δεύτερη Γ.Σ στις 17/04/2016 ημέρα Κυριακή όπου θα υπάρξει απαρτία με όσα από τα μέλη του Συλλόγου είναι παρόντα.
Αμέσως μετά την δεύτερη Γ.Σ. στις 17/04/2016 θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους χωριανούς και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά, να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες. Για όποια πληροφορία τηλεφωνήστε στα μέλη του Δ.Σ.

Το Δ.Σ.
του  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
« ΠΕΣΤΑΝΗΣ»
Read More »
Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέστανης Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέστανης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 09, 2016 Rating: 5

Βραδιά έντεχνης μουσικής την Δευτέρα 11 Απριλίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Απριλίου 09, 2016


 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο φιλοξενίας της περιοδικής έκθεσης «ΗΧΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ», σας προσκαλεί, τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας σε μία βραδιά έντεχνης μουσικής. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας. 

Το πρώτο μέρος του μουσικού προγράμματος είναι αφιερωμένο στον Μάνο Χατζηδάκη, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει έργα των Δ. Παπαγιανόπουλου, Π. Γαβαλά, Στ.Κουγιουμτζή, Μ. Πλέσσα, Στ. Ξαρχάκου, Γ. Χατζηνάσιου. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, παρατείνεται η λειτουργία της έκθεσης «ΗΧΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ», που φιλοξενείται στην αίθουσα «Σωτήρης Δάκαρης» στο ισόγειο τουΑρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας από τις 16 Δεκεμβρίου 2015.
Read More »
Βραδιά έντεχνης μουσικής την Δευτέρα 11 Απριλίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Βραδιά έντεχνης μουσικής την Δευτέρα 11 Απριλίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 09, 2016 Rating: 5

Σελίδες