Πληρώστε κορόιδα!!! - Του Σταύρου Κωστάρα

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμος Φιλιατών όσον αφορά το υπέρογκο χρέος των 614.407,03 ευρώ το οποίο καταλόγισε η ΔΕΥΑΗ σε βάρος του.

Με την απόφαση του με αριθμό 177/2018 (ΑΔΑ: 6ΓΕΦΩΗΦ-ΟΣΗ) ο Δήμος αυτός προέβη στην διαγραφή του ποσού των 118.153,82 ευρώ από υφιστάμενα χρέη προς την ΔΕΥΑΗ που αφορούν κατανάλωση νερού ετών 2010 (46.022,08 ευρώ) και 2011 (72.131,74 ευρώ), με την αιτιολογία ότι παρήλθε πενταετία από την προθεσμία κατά την οποία η ΔΕΥΑΗ θα έπρεπε να αξιώσει την καταβολή των ποσών αυτών.
Και βεβαίως προκύπτουν νέα ερωτήματα! 
Βεβαίωσε η ΔΕΥΑΗ τις οφειλές ύψους 614.407,03€ του δήμου Φιλιατών στην Δ.Ο.Υ, όπως το διοικητικό της συμβούλιο αποφάσισε με την απόφαση Νο 42 της 4-4-2016? 
Προέβη σε όλες εκείνες τις άλλες ενέργειες (προσφυγή σε δικαστήρια π.χ) που απαιτούνται για να εισπράξει το αναλογούν στις οφειλές ποσό? 
Ισχύουν οι παραγραφές των οφειλών όπως αυτές έγιναν με την απόφαση του δήμου Φιλιατών? 
Γιατί ο ... αποφασίζω και διατάζω, γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΗ πρότεινε την μονομερή τροποποίηση της υπάρχουσας σύμβασης με τον δήμο Φιλιατών και τελικά την αύξηση της τιμής του νερού, όσον αφορά την κεντρική παροχή του Δήμου Φιλιατών, με αποτέλεσμα τα 0,36 ευρώ ανά κυβικό μέχρι το 2008 να γίνουν 0,50 ευρώ για τα έτη 2009 και 2010 και στη συνέχεια 0,60 ευρώ μέχρι σήμερα? Δικαιολογούνται οι αυξήσεις αυτές για απλή σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο χωρίς καμία άλλη δαπάνη εκ μέρους της ΔΕΥΑΗ όσον αφορά συντήρηση εσωτερικών δικτύων και μισθούς προσωπικού?
Και πλέον του παραπάνω σοβαρότατου θέματος, γιατί, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχουν μεγάλες απώλειες εσόδων της επιχείρησης από κλοπές νερού, τα χρήματα που εισπράττει η ΔΕΥΑΗ για συντήρηση υδρομετρητών ύψους 186.000 ευρώ, μόνο για το 2018, δεν κατευθύνονται στον σκοπό αυτό αλλά ξοδεύονται σε άλλους σκοπούς? 
Στον προϋπολογισμό του 2018 (ΑΔΑ: ΨΒ3ΑΟΡ8Μ-Τ6Τ) προβλέπονται έσοδα συντήρησης υδρομετρητών ύψους 186.000 ευρώ (με ΦΠΑ) ενώ η ΔΕΥΑΗ δαπανά (εξ όσων φαίνεται στον προϋπολογισμό) μόνο 62,000 ευρώ (με ΦΠΑ)! 
Τα υπόλοιπα που πάνε?
Γιατί ο νυν καλοπληρωμένος πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, αλλά και οι προηγούμενοι που πέρασαν και δεν ακούμπησαν, άγονται και φέρονται χωρίς να λαμβάνουν καμία πρωτοβουλία επίλυσης σοβαρών ζητημάτων, εισπράττοντας όμως, όπως π.χ ο νυν πρόεδρος, μόνο παχυλούς μισθούς και διπλομισθίες? 

Γιατί ότι γουστάρουμε κάνουμε μάλλον τελικά βρε αδερφέ! 
Άλλωστε ποιος θα μας ελέγξει? 
Η δημοτική αρχή, η οποία έχει και την δικαιοδοσία έγκρισης των αποφάσεων, και που ότι της σερβίρουν το ψηφίζει χωρίς κανέναν έλεγχο?
Οι πολίτες που πληρώνουν πρέπει να γνωρίζουν και οι διοικούντες την δημοτική αυτή επιχείρηση οφείλουν να τους ενημερώσουν.
Σχετικά δημοσιεύματα παρακάτω:
Δικαστές και Δικηγόροι (ΔΕΥΑΗ και Δήμος Φιλιατών)
https://stavroskostaras.blogspot.com/2018/08/blog-post_6.html
Ποιος πληρώνει σ’ αυτόν τον τόπο!
https://stavroskostaras.blogspot.com/2018/10/blog-post.html


 
Read More »
Πληρώστε κορόιδα!!! - Του Σταύρου Κωστάρα Πληρώστε κορόιδα!!! - Του Σταύρου Κωστάρα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018 Rating: 5

20χρονος παρέσυρε 84χρονο πεζό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018


Χθες (19-10-2018) το μεσημέρι, στα Ιωάννινα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 20χρονο αλλοδαπό, παρέσυρε 84χρονο πεζό ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 84χρονου. 
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.


Read More »
20χρονος παρέσυρε 84χρονο πεζό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονος παρέσυρε 84χρονο πεζό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018 Rating: 5

Βρέθηκε υποψήφιος για τον Δήμο Ηγουμενίτσας από το ΚΙΝΑΛ (;)

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η θεά τύχη έκανε το χατίρι στους τοπικούς παράγοντες του ΚΙΝΑΛ οι οποίοι περίμεναν, σαν τον από μηχανής θεό, να εκδηλώσει κάποιος την πρόθεσή του να γίνει ο "αμνός" που θα θυσιαστεί για χάρη της παράταξης και να ηγηθεί συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Και αφού ουδείς από τους τοπικούς παράγοντες βρέθηκε έτοιμος να πάρει πάνω του το βάρος της θυσίας, για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στη θέση να αναμένουμε σωτήρες εξ Αθηνών για να σώσουν τον τόπο.

Συγχαρητήρια για την ευτυχή κατάληξη σύντροφοι του ΚΙΝΑΛ. 

Και για να μην παρεξηγούμαστε, το πρόσωπο στο οποίο φαίνεται να κατέληξαν, είναι ένας αξιόλογος επιστήμονας, με βαρύ όνομα και οικογενειακή ιστορία,  που άφησε θετικό πρόσημο στην πόλη της Ηγουμενίτσας, κάποτε...
 
Θα επανέλθουμε μετά την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του υποψηφίου. 


 
Read More »
Βρέθηκε υποψήφιος για τον Δήμο Ηγουμενίτσας από το ΚΙΝΑΛ (;) Βρέθηκε υποψήφιος για τον Δήμο Ηγουμενίτσας από το ΚΙΝΑΛ (;) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018 Rating: 5

Στην Ήπειρο η 3η Πανελλήνια Συνάντηση για την τουριστική αξιοποίηση των πεζοπορικών διαδρομών

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018


Την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών του 2019, ανέλαβε να φιλοξενήσει η Περιφέρεια Ηπείρου, πρόταση που κατέθεσε και έγινε αποδεκτή στη 2η Συνάντηση που διοργανώθηκε την περασμένη Εβδομάδα στην Άνδρο.

Η συνάντηση, διοργανώθηκε από το «Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου», το οποίο διαχειρίζεται τις δράσεις του «Andros Routes» και του πιστοποιημένου μονοπατιού «Andros trail», σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και συγχρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο, ενδεικτική της σημασίας που αποδίδεται στη συμβολή που αναμένεται να έχει στον τουρισμό και στην προστασία του περιβάλλοντος η αξιοποίηση των μονοπατιών, ως νέας μορφής εναλλακτικού τουρισμού.

Τις ως τώρα πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου, όπως το πιστοποιημένο μονοπάτι «Ursa Trail» και το υπό ανάδειξη «Epirus trail», παρουσίασε στη συνάντηση ο εκ των συντονιστών της δράσης κ. Ηλίας Γκαρτζονίκας, ο οποίος ανέλυσε και τη δυναμική που αναπτύσσεται στην περιοχή μας στο συγκεκριμένο τομέα, με βάση και τα στοιχεία που προκύπτουν από τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε Διεθνείς Εκθέσεις του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών από τους συμμετέχοντες, τέθηκαν οι προβληματισμοί για τα ιδιαίτερα ζητήματα που προκύπτουν στο εξελισσόμενο πεδίο από την εφαρμογή των νόμων και των νέων υπουργικών αποφάσεων που αφορούν στα μονοπάτια και την πιστοποίησή τους προς τα αρμόδια στελέχη των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

Την πανελλήνια συνάντηση πλαισίωσαν ειδικοί σε θέματα πεζοπορίας από την Ευρώπη, στελέχη της Διοίκησης αλλά και διακεκριμένοι νομικοί με στόχο να υπάρξει μια ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, των υπηρεσιών και των ανθρώπων που ασχολούνται με τα μονοπάτια σ’ όλη την Ελλάδα.

Το κοινό συμπέρασμα που προέκυψε είναι πως η στεριανή και η νησιώτικη Ελλάδα έχει να ωφεληθεί πολλά από την συγκροτημένη ανάδειξη της κουλτούρας των μονοπατιών, πράγμα που θα δώσει, εκτός άλλων, τη δυνατότητα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, που είναι και το άμεσα ζητούμενο για την Περιφέρεια Ηπείρου.


Read More »
Στην Ήπειρο η 3η Πανελλήνια Συνάντηση για την τουριστική αξιοποίηση των πεζοπορικών διαδρομών Στην Ήπειρο η 3η Πανελλήνια Συνάντηση για την τουριστική αξιοποίηση των πεζοπορικών διαδρομών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018 Rating: 5

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018


Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Ηγουμενίτσας έτους 2018.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχάλης – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2018.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Έκτακτη επιχορήγηση του ΝΠΔΔ «ΠΑΚΠΠΟ» για τη Φιλαρμονική.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Εξειδικεύσεις πιστώσεων του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου τρέχοντος οικονομικού έτους.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Επί αιτήσεως Θεόδωρου Γιαννακού για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο
Διαγραφή χρεών από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο
Έκδοση Πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής που αφορά καταπάτηση δημοτικής έκτασης στην Δ.Κ. Πέρδικας Πέρδικας (αριθμ. τεμ. 2624 Αγροκτήματος Πέρδικας) του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο
Έκδοση Πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής που αφορά καταπάτηση δημοτικής έκτασης στην Δ.Κ. Πέρδικας (αριθμ. τεμ. 2066 Αγροκτήματος Πέρδικας) του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Μετονομασία οδού στην Τ.Κ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 10ο
Ολοκλήρωση ανταλλαγής έκτασης εμβαδού 1.174,00τμ στην περιοχή Βραχωνάς της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 11ο
Ολοκλήρωση ανταλλαγής έκτασης εμβαδού 1.680,00τμ από το με αριθ. 978 τεμάχιο Διανομής 1959 Αγροκτήματος Γραικοχωρίου ιδιοκτησίας Τηλέμαχου Κανάκη του Θωμά με τμήμα ίσης έκτασης του με αριθ. 1195 αγροτεμαχίου ιδιοκτησίας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 12ο
Περί επέκτασης – μετατόπισης δικτύου δημοτικού φωτισμού και καθορισμού του κωδικού του προϋπολογισμού έτους 2018 ως δεικτικού κωδικού έκδοσης εντάλματος προπληρωμής.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 13ο
Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου “Έργα υποδομής στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας”.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 14ο
Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα για τη μελέτη με τίτλο: «Μελέτη Οριοθέτησης – Διευθέτησης ρέματος Γκούρας» του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 15ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου “Πλακοστρώσεις και κατασκευή τοιχίων στην Τ.Κ. Συβότων” του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 16ο
Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού - Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή γηπέδου BEACH VOLLEY στον Δήμο Ηγουμενίτσας».
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 17ο
Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου «Κατασκευή Δημαρχιακού Μεγάρου (πρώην Δήμου Μαργαριτίου)».
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 18ο
Λήψη απόφασης στο πλαίσιο των διατάξεων της παρ. 2 του άρθρου 245 του ν.4555/2018 (ΚΛΕΙΘΕΝΗΣ Ι) περί εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των φορέων διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) της χώρας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 19ο
Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος» στον άξονα προτεραιότητας 1 «Ενίσχυση της Περιφερειακής Ανταγωνιστικότητας με ανάπτυξη της καινοτομίας και των ΤΠΕ», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «Ανάπτυξη και χρήση ψηφιακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών από τους Ο.Τ.Α.».
-Εισηγητής: Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 20ο
Έγκριση διενέργειας Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ, ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 21ο
Έγκριση δύο (2) θέσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου με τίτλο “Intermodality Promotion and Rail Renaissance in Adriatic – Ionian Region” (Ακρωνύμιο: Inter-Connect) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG V ADRION 2014 – 2020 (Άξονας Προτεραιότητας 3, Θεματικός Στόχος 3.1).
-Εισηγητής: Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 22ο
Παραχώρηση στη Δ.Ε.Υ.Α.Η. των περιουσιακών στοιχείων που αναφέρονται στον Ισολογισμό του Δήμου.
-Εισηγητής: Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 23ο
Επί αιτήματος Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Θεσπρωτίας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 24ο  
Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών/υπηρεσιών έτους 2018 Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δονάτος Μαρτίνης – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου


Read More »
Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018 Rating: 5

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018Οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες, υποχρεούνται αμέσως μετά τον τρύγο και έως την 30η Νοεμβρίου 2018, να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 436/2009, όπως ισχύει κάθε φορά.

Ειδικότερα για το έτος 2018, οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (www.minagric.gr). Η ημερομηνία υποβολής των Δηλώσεων Συγκομιδής αρχίζει την 17η Σεπτεμβρίου 2018 και λήγει την 30η Νοεμβρίου 2018, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει για τις δηλώσεις συγκομιδής του έτους 2018.

Για την διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής μπαίνουμε στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Α.Α.Τ. στην διεύθυνση www.minagric.gr και ακολουθούμε την παρακάτω πορεία:

1. Ψηφιακές Υπηρεσίες.

2. Δήλωση συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων.

Απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής οι αμπελουργοί των οποίων οι εκμεταλλεύσεις τους καταλαμβάνουν λιγότερο από 1 στρέμμα αμπελώνα και το παραγόμενο προϊόν τους προορίζεται αποκλειστικά για οικογενειακή κατανάλωση και δεν διατίθεται και ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή και οι οινοποιοί κάτοχοι αμπελουργικής έκτασης οι οποίοι οινοποιούν οι ίδιοι το σύνολο της παραγωγής τους (δήλωση παραγωγής).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας (γραφείο 32) και στην κ. Δήμητρα Μάντζου ή στο τηλέφωνο 2665 360134.


Read More »
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018 Rating: 5

207.000€ τα καθαρά κέρδη του δήμου Σουλίου από τον Λάμποβο

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018

Μετά το πέρας της διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης «ΛΑΜΠΟΒΟΣ» Παραμυθιάς, η δημοτική αρχή κάνει γνωστά τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία :

Tο γενικό σύνολο όλων των εσόδων (που προέρχονται από μισθώσεις παραπηγμάτων, δημοτικών χώρων, καθώς και του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Βούλγαρη για τη λειτουργία του λούνα παρκ και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών), ανέρχεται στο ποσό των 253.826,00€.

Το γενικό σύνολο των εξόδων (δαπάνες για κατασκευή παραπηγμάτων, ασφάλεια χώρου, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις), ανέρχεται στο ποσό των 46.205,50€ .

Τα καθαρά έσοδα του Δήμου Σουλίου ανέρχονται στο ποσό των 207.620,50€.

H δημοτική αρχή θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά:

Τους χιλιάδες επισκέπτες και όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της. Ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τους επαγγελματίες του Δήμου Σουλίου για την άμεση ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση προβολής παραδοσιακών προϊόντων του τόπου, με τη βοήθεια του ΚΑΠΗ Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα τους: το τυροκομείο Παπαδόπουλου Ευάγγελου, τα αρτοποιεία Μπέλλου, Κούρτη και Βασιλείου, τον κ. Ντούκα για το ελαιόλαδο, τον κ. Γεώργο για τις ελιές , τους κ.κ Παναγιώτου και Τσιώτα της βιολογικής ρίγανης Παραμυθιας για τη ρίγανη και τον οινοποιό κ. Διαμάντη Βασίλειο.

Καλό χειμώνα και να είμαστε καλά να ανταμωθούμε και του χρόνου.


 
Read More »
207.000€ τα καθαρά κέρδη του δήμου Σουλίου από τον Λάμποβο 207.000€ τα καθαρά κέρδη του δήμου Σουλίου από τον Λάμποβο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στον Δήμο Φιλιατών

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018
 

Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση! 


 
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στον Δήμο Φιλιατών ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στον Δήμο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2018 Rating: 5

Σελίδες