Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για την Χερσαία Ζώνη Λιμένα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019


Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του, εξέδωσε την με αριθμό 69/2019 Απόφαση, σχετικά με τη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας, με την οποία:

Α) Εκφράζει την αγωνία του για την καθυστέρηση της παραχώρησης της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας στο Δήμο Ηγουμενίτσας, καθώς και την ανησυχία του μήπως παρουσιαστεί εμπλοκή του θέματος από τη ψήφιση του σχετικού Νόμου.

Β) Ζητάει από τους συναρμόδιους Υπουργούς :

· Να επιταχύνουν τις διαδικασίες παραχώρησης και να αποδοθεί άμεσα στο Δήμο όλη η έκταση της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας που δεν χρησιμοποιείται για λιμενικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του χώρου του παλαιού Λιμένα – (τελωνείο και πάρκινγκ), όπως και του παραλιακού δρόμου.

· Να μην προχωρήσουν σε συμβάσεις υπο-παραχώρησης εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταφοράς της χερσαίας ζώνης στο Δήμο.

Γ) Καλεί σε συμπόρευση όλους τους φορείς σε κοινό αγώνα για τη διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματος.

Δ) Τέλος ζητάει άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Read More »
Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για την Χερσαία Ζώνη Λιμένα Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για την Χερσαία Ζώνη Λιμένα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Συνεδριάζει την Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σουλίου

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Παραμυθιάς, στις 04 Μαρτίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.30΄, για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Σουλίου οικ. έτους
΄Ασκηση ή μη ενδίκου μέσου αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του ΣΤΕ κατά της υπ΄αριθμ. οικ. 2/6748/ΔΑΓΚ/24/1/2019 ( ΦΕΚ Β΄104 ) αποφάσεως του Αναπληρωτή Υπ. Οικονομικών που αφορά τον καθορισμό λειτουργίας τραπεζικών λογαριασμών και τον ταμειακό προγραμματισμού των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης που υπάγονται στην παρ. 10 αρ. 69 του Ν. 4270/2014 ως ισχύει .

Η Δήμαρχος , ως Πρόεδρος της Ο.Ε
Μπραϊμη- Μπότση Σταυρούλα
Read More »
Συνεδριάζει την Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σουλίου Συνεδριάζει την Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Κάλπες την Κυριακή στο ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019

Καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Κινήματος Αλλαγής που θέλουν να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των συνέδρων για το 2ο συνέδριο που θα διεξαχθεί το ΣαββατοΚύριακο 30-31 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα, να προσέλθουν με την Αστυνομική τους ταυτότητα και στους 3 Καλλικρατικούς Δήμους του Νομού Θεσπρωτίας.

Την Κυριακή 03/03/2019 και ώρες 09:00-19:00

Στα παρακάτω κατά τόπους εκλογικά κέντρα :
1. Δήμος Ηγουμενίτσας :Αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας
2. Δήμος Σουλίου: Στην Αίθουσα του Φ.Ο.Π.
3. Δήμος Φιλιατών: Στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ ,στο κέντρο Φιλιατών

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογικές διαδικασίες έχουν όσοι εγράφησαν μέλη του Κινήματος Αλλαγής μέχρι 22-2-2019.

Η Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Read More »
Κάλπες την Κυριακή στο ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας  Κάλπες την Κυριακή στο ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019


Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 4 Μαρτίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2019.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικον. Έτους 2019.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Έγκριση εκμίσθωσης μετά από δημοπράτηση ακινήτου ιδιοκτησίας Δήμου Ηγουμενίτσας που βρίσκεται στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας (θέση «ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ- ΤΣΙΠΟΥΡΙΚΙ»).
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής, επί αιτήσεως Χρήστου Τσάτση του Χαριλάου για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία του.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Διορισμός δικηγόρων για υποθέσεις του Δήμου και καθορισμό αμοιβής.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο
Εισήγηση της ΕΠΖ, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της 3ης Πολεοδομικής Ενότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 62.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο
Εισήγηση της ΕΠΖ, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 9Α έπειτα από την από 25-01-2015 αίτηση της Μάρκου Πανωραίας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο
Εισήγηση της ΕΠΖ, σχετικά με το αίτημα της Εταιρείας COSMOTE για ανανέωση της σύμβασης μίσθωσης έκτασης της Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας για την εγκατάσταση Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Εισήγηση της ΕΠΖ, σχετικά με το αίτημα του Ευάγγελου Λιόντου του Αχιλλέα για εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στο Ο.Τ. 9 της Τ.Κ. Πλαταριάς της Δ.Ε. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας προκειμένου να γίνει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 10ο
Εισήγηση της ΕΠΖ, σχετικά με την σχετικά με το αίτημα του Φώτιου Σπαή του Αλέξανδρου για ανταλλαγή τμήματος αγροτικού δρόμου της διανομής αγροκτήματος Γραικοχωρίου έτους 1959 με τμήμα του τεμαχίου με αριθμό 153 της ίδιας διανομής.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 11ο
Αποδοχή συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και Πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων» με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 12ο
Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου “Οικοδομικά έργα στον Δήμο Ηγουμενίτσας’’.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 13ο
Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου “Έργα οδοποιίας στις Δ.Ε. Πέρδικας – Συβότων”.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 14ο
Επικαιροποίηση γνωμοδότησης για τη χορήγηση άδειας εκμετάλλευσης λατομείου μαρμάρων στην «ΑΦΟΙ Τζίμα – Χ. Γκέλης Ο.Ε. – Μπούτικος – Π.Λιάκος ΟΕ» Ο.Ε. σε λατομική έκταση που βρίσκεται στη θέση “Αϊ Λιάς” της Τ.Κ. Μαζαρακιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 15ο
Συμπλήρωση της υπ’ αριθ 243/2018 απόφασης δημοτικού συμβουλίου περί ολοκλήρωσης ανταλλαγής ιδιωτικής έκτασης με κοινοτική στην Δ.Κ. Πέρδικας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 16ο
Επί της υπ’ αριθμ. 1/2019 απόφασης του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Καστρίου για καθορισμό χώρου τοποθέτησης ανδριάντα του αγνοούμενου από το 1974 στην Κύπρο Βασίλειου Μονάχου στο Καστρί.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 17ο
Κατανομή ποσού 90.723,71 € (Α’ Κατανομή 2019) στις σχολικές επιτροπές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους και αποζημίωσης εθελοντών σχολικών τροχονόμων.
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΘΕΜΑ 18ο
Έγκριση της με αριθμ. 20/2019 απόφασης του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας” περί έγκρισης του Πρακτικού καταστροφής υλικού του 4ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΘΕΜΑ 19ο
Έγκριση της με αριθμ. 21/2019 απόφασης του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας” περί έγκρισης του Πρακτικού καταστροφής υλικού του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΘΕΜΑ 20ο
Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής Eργασιών/Yπηρεσιών.
-Εισηγητής: Δονάτος Μαρτίνης – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
Read More »
Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Πρόγραμμα Καρναβαλιού Δήμου Σουλίου 2019

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019

Read More »
Πρόγραμμα Καρναβαλιού Δήμου Σουλίου 2019 Πρόγραμμα Καρναβαλιού Δήμου Σουλίου 2019 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Γλυκανάλατοι πολιτικοί - Του Σταύρου Κωστάρα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019


Φτάνει πια να ψηφίζουμε γλυκανάλατους πολιτικούς, που μας χτυπάνε φιλικά την πλάτη, και δεν αφήνουν κηδεία, μνημόσυνο ή πανηγύρι να μην πάνε.
Άτολμους, άχρωμους και άοσμους, χωρίς άποψη, για να τα έχουν καλά με όλους.
Αφανείς και πιστοί στην αντίληψη ότι «αν δεν κάνεις τίποτα δεν θα σε κατηγορήσουν για τίποτα». Είναι γνωστό σε όλους μας ότι δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται.
Φτάνει πια να ψηφίζουμε τον κάθε ανύπαρκτο ο οποίος, το μόνο καλό που έχει, είναι να είναι «καλό παιδί», αν και αυτό ακόμη, πολλές φορές, τίθεται εν αμφιβόλω.
Ο τόπος χρειάζεται ικανούς ανθρώπους, οι οποίοι θα πάρουν πρωτοβουλίες και θα δώσουν λύσεις, και όχι λαϊκιστές οι οποίοι θα μας πουν οτιδήποτε θέλουν να ακούσουν τα αυτιά μας, προκειμένου να πάρουν την ψήφο μας!
Χρειάζεται τεχνοκράτες, πολιτικούς πάντα, που γνωρίζουν τα προβλήματα, αλλά, κυρίως, γνωρίζουν και πως θα δώσουν λύσεις!
Χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποδείξει στην ζωή τους, και στο παρελθόν γενικότερα, ότι είναι ικανοί να προσφέρουν, και ότι η ενασχόλησή τους με τα κοινά δεν είναι για να έχουν προσωπικά οφέλη!
Ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν την θέση που τους εμπιστευθήκαμε για να αυξήσουν την προσωπική τους περιουσία!
Ανθρώπους που συνεχίζουν να εργάζονται και να προσφέρουν στα κοινά απ’ όποια θέση κι αν βρίσκονται!
Ανθρώπους που δεν φοβούνται την σύγκρουση και την κριτική. Που δεν κάνουν μόνο δημόσιες σχέσεις και προσωπικές εξυπηρετήσεις!
Ανθρώπους που θα ζουν και θα αναπνέουν μαζί μας, δίπλα μας, κι όχι αυτούς που μας θυμούνται μόνο πριν τις εκλογές!
Όχι ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες για να αναδειχτούν χωρίς να το αξίζουν, και των οποίων οι πράξεις περιορίζονται σε ανούσιες παρεμβάσεις για να μην θίξουν συμφέροντα.
Όχι λαϊκιστές που, πίσω από το χαμόγελό τους και το χτύπημα στην πλάτη, δεν εκφράζουν ποτέ απόψεις, ούτε διαφωνούν, για να τα έχουν καλά με όλους.
Όχι γραφειοκράτες, συντάκτες επιστολών, αλλά ανθρώπους που θα βγουν μπροστά, θα κατέβουν και στο πεζοδρόμιο αν χρειαστεί, για να προασπίσουν τα συμφέροντα μας.
Όχι ανθρώπους που «έχουν μια τετραετία ακόμη μπροστά τους για να πάρουν σύνταξη», όπως είπε πρόσφατα δημοτικός άρχοντας, του οποίου η συμμετοχή στα κοινά περιορίζεται στο να παρακολουθεί αμέτοχος τα τεκταινόμενα από τους υφισταμένους του.
 
Υ.Γ Στα πανηγύρια πηγαίνω σχετικά συχνά αλλά μόνο και μόνο γιατί μου αρέσει να χορεύω και να ακούω κλαρίνο.

Σταύρος Κωστάρας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία
Read More »
Γλυκανάλατοι πολιτικοί - Του Σταύρου Κωστάρα  Γλυκανάλατοι πολιτικοί - Του Σταύρου Κωστάρα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Ο Μάριος Κάτσης για τη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019


Δείτε αποσπάσματα της εκπομπής Πρωινή ανάγνωση (27/02/2019), στην οποία ο Μάριος Κάτσης μίλησε για τη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Read More »
Ο Μάριος Κάτσης για τη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις Ο Μάριος Κάτσης για τη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική στο ENVY

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019

Read More »
Ηγουμενίτσα: Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική στο ENVY Ηγουμενίτσα: Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική στο ENVY Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική στο μεζεδοπωλείο το Παλιό Λιμάνι

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019

Τσικνοπέμπτη με Ζωντανή Μουσική! Λαϊκά και ρεμπέτικα ακούσματα. Σας περιμένουμε την Πέμπτη 28/02 στις 20:00 στο Μεζεδοπωλείο Το Παλιό Λιμάνι στην Ηγουμενίτσα.
Μπουζούκι & Τραγούδι: Βασίλης Δημητρίου
Κιθάρα & Τραγούδι: Θωμάς Τριανταφύλλου

Read More »
Ηγουμενίτσα: Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική στο μεζεδοπωλείο το Παλιό Λιμάνι Ηγουμενίτσα: Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική στο μεζεδοπωλείο το Παλιό Λιμάνι Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Φτωχότερη από εχθές η Θεσπρωτία

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019


Με μεγάλη θλίψη, πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια ενός δικού μας άνθρωπου, του Λεωνίδα Αναστασίου από την Πλαταριά. 
Φίλος, συνεργάτης, οικογενειάρχης, ένας συνεπής πολίτης, που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικά σχόλια. 
Ο Λεωνίδας Αναστασίου ξεχώριζε για πολλά, ωστόσο το πείσμα , η εργατικότητα, η δημοκρατικότητα και το ήθος του τον χαρακτήριζαν. 
Άνθρωπος διακριτικός, ολιγομίλητος , δραστήριος και πάνω από όλα με λόγο. 
Ο Λεωνίδας έφυγε, αλλά άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην Πλατάρια και τους ανθρώπους της. 
Κέρδισε , την εκτίμηση και το σεβασμό συμπολιτών, συναδέλφων, και πολιτικών. 
Υποστήριξε με αξιοσημείωτη σταθερότητα τις αρχές και τις αξίες του, και υπηρέτησε τον τόπο μας , με ήθος, με εντιμότητα και σεμνότητα. 
Η διαδρομή και η δράση του, άφησαν το δικό του αποτύπωμα του, στην πολιτική και κοινωνική, ζωή της Θεσπρωτίας. 
Είχα την τύχη να γνωρίζω από μικρός τον Λεωνίδα Αναστασίου. 
Μας συνέδεε μια βαθιά οικογενειακή σχέση και φιλία. 
Χρόνια συνεργάτης και στενός φίλος του πατέρα μου, τον οποίο μάλιστα τον θεωρούσε ένα από τα παιδιά του. 
Φτωχότερη είναι πλέον η Πλαταριά, και δυσαναπλήρωτη η απουσία του. 
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Άγιο Βασίλειο στην Πλαταριά την Πέμπτη στις 3 μμ και θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο της Πλαταριάς. 
Καλό ταξίδι Λεωνίδα Αναστασίου….
Βαγγέλης Αναστασίου
Read More »
Φτωχότερη από εχθές η Θεσπρωτία Φτωχότερη από εχθές η Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2019 Rating: 5

Σελίδες