Να γίνει έλεγχος στα καταστήματα που λειτουργούν τις Κυριακές ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Να γίνει έλεγχος στα καταστήματα που λειτουργούν τις Κυριακές ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας


Προς: 
1. Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Δ/σης Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας 
2.  Π.Ε. Θεσπρωτίας Δ/σνη Ανάπτυξης Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού 
3. Αστυνομική Δ/νση Θεσπρωτίας 
4. ΔΟΥ Ηγουμενίτσας

Κύριοι
Όπως σας είναι γνωστό, η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, πέρα των προβλεπόμενων, συνιστά αδίκημα.
Έλεγχοι γι’ αυτό γίνονται σπάνια και σχεδόν πάντα, μετά από αίτημα του συλλόγου μας. Εκτός, όμως, από την παράνομη λειτουργία στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, τελευταία παρατηρείται το φαινόμενο αρκετές επιχειρήσεις να λειτουργούν επικαλούμενες τον τελευταίο νόμο που επιτρέπει σε καταστήματα να ανοίγουν και τις Κυριακές σε δημοτικές κοινότητες κάτω των 5.000 κατοίκων.
Μόνο που αυτό δεν μπορεί να γίνεται άκριτα, αλλά με βάση τους περιορισμούς του νόμου.
Ζητούμε, λοιπόν, από την υπηρεσία σας να ελέγξει κατά πόσο οι ως άνω επιχειρήσεις λειτουργούν νόμιμα ή εμπίπτουν στους περιορισμούς του νόμου 4753/2020 άρθρο 18 και του νόμου 4308/2014 άρθρο 2.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος 
Μαρέτης Ανδρέας
Η Γ. Γραμματέας
Δήμα Αικατερίνη
Read More »
Να γίνει έλεγχος στα καταστήματα που λειτουργούν τις Κυριακές ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας Να γίνει έλεγχος στα καταστήματα που λειτουργούν τις Κυριακές ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Θα υπολειτουργούν αύριο Τρίτη οι υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Θα υπολειτουργούν αύριο Τρίτη οι υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας


Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 15-03-2022 οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν με μειωμένο προσωπικό, λόγω της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας.

Ειδικότερα το ΚΕΠ Ηγουμενίτσας, θα λειτουργήσει μόνο τις πρωινές ώρες για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Read More »
Θα υπολειτουργούν αύριο Τρίτη οι υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας Θα υπολειτουργούν αύριο Τρίτη οι υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για την απομάκρυνση Μπέζα από την ΕΤΑΔ

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για την απομάκρυνση Μπέζα από την ΕΤΑΔ


Με πρωτοβουλία του Αναπλ. Τομεάρχη Διαφάνειας της Διοικητικής Δράσης Παύλου Πολάκη και του Αναπλ. Τομεάρχη Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, έρχεται στη Βουλή το θέμα της αιφνίδιας απομάκρυνσης από την ΕΤΑΔ του Προέδρου της και τριών μελών του ΔΣ.

Αναλυτικά η ερώτηση:
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών
Θέμα: «Ερωτήματα για την «ξαφνική» απομάκρυνση Μελών του ΔΣ και του Προέδρου της Εταιρείας Διαχείρισης Ακινήτων Δημοσίου»


Η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών & Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ, περισσότερο γνωστή ως Υπερταμείο) με το από 9.3.2022 Δελτίο Τύπου, ανακοίνωσε την απόφασή της για την αντικατάσταση τεσσάρων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Διαχείρισης Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Σημειώνεται ότι η ΕΕΣΥΠ είναι μοναδικός μέτοχος της ΕΤΑΔ, ενώ μοναδικός μέτοχος του Υπερταμείου ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου είναι το Υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα και τις καταγγελίες του απερχόμενου Προέδρου της ΕΤΑΔ κ. Αντώνη Μπέζα, τόσο η αντικατάστασή του, όσο και η αντικατάσταση τριών ακόμη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, λαμβάνει χώρα κατά τη χρονική περίοδο, που στην Εταιρεία διενεργείται διαχειριστικός έλεγχος από τη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών.
Κατά τον ίδιο, η απομάκρυνσή του σχετίζεται με το γεγονός ότι παραχώρησε στις ελεγκτικές αρχές τα στοιχεία που του ζητήθηκαν και απαίτησε να υπάρχει στην Εταιρεία διαφανής διαδικασία προσλήψεων. Στη συνέχεια των όσων δηλώνει δημόσια, αναφέρεται στην ανάγκη για δημόσιο και κοινοβουλευτικό έλεγχο της λειτουργίας και των αποφάσεων της ΕΕΣΥΠ, αναφορικά με την ΕΤΑΔ και ζητά να τηρούνται οι αρχές της αποτελεσματικότητας, της διαφάνειας και της νομιμότητας προς όφελος του Ελληνικού Δημοσίου.
Επειδή τα δημοσιεύματα και οι καταγγελίες του απερχόμενου Προέδρου δημιουργούν ερωτηματικά, που ζητούν απαντήσεις, για τις αποφάσεις της ΕΕΣΥΠ και την εσπευσμένη αντικατάσταση της σύνθεσης του ΔΣ της ΕΤΑΔ,
Επειδή η αντικατάσταση των τεσσάρων από τα έξι μέλη του ΔΣ της ΕΤΑΔ σημαίνει απόλυτα διαφορετική συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, την περίοδο μάλιστα που διενεργείται έλεγχος και κρίνεται η τυχόν απόδοση ευθυνών σε μέλη της ΕΤΑΔ για παράνομες προσλήψεις,
Επειδή αυτές οι αποφάσεις της ΕΕΣΥΠ, λαμβάνοντας υπόψη τη χρονική συγκυρία της διενέργειας του διαχειριστικού ελέγχου, δημιουργούν εύλογες απορίες τόσο για τη νομιμότητα και σκοπιμότητά τους, όσο και για το εάν συνάδουν με τις αρχές της χρηστής διοίκησης και διαφανούς διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας του ελληνικού δημοσίου
Ερωτάται ο αρμόδιος κ. Υπουργός:
1. Ποιοι είναι οι λόγοι της εσπευσμένης απομάκρυνσης των συγκεκριμένων μελών και του Πρόεδρου του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ;
2. Τί συγκεκριμένα αφορούν οι καταγγελίες για τις οποίες διενεργείται ο διαχειριστικός έλεγχος από το Υπουργείο Οικονομικών; Σχετίζονται οι απομακρύνσεις των μελών και του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ με τις καταγγελίες και τον διαχειριστικό έλεγχο στην ΕΤΑΔ;

Οι ερωτώντες βουλευτές
Πολάκης Παύλος
Αλεξιάδης Τρύφων
Read More »
Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για την απομάκρυνση Μπέζα από την ΕΤΑΔ Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για την απομάκρυνση Μπέζα από την ΕΤΑΔ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Τρόφιμα για την Ουκρανία από τη ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Τρόφιμα για την Ουκρανία από τη ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας


Η ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενη στην προτροπή της Γραμματείας Οργανωτικού μας, για την συλλογή τροφίμων προς αποστολή στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας παρέδωσε σήμερα 14/03/2022 στον Ερυθρό Σταύρο την ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκε. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για τη προσφορά τους και ευελπιστούμε στην Ειρήνευση της πληγείσας περιοχής.

Read More »
Τρόφιμα για την Ουκρανία από τη ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας Τρόφιμα για την Ουκρανία από τη ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Στις 30 Μαρτίου ο απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Στις 30 Μαρτίου ο απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας


Καλείστε στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για τον Απολογισμό των Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για τα έτη 2020 και 2021 που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (οδός Σουλίου αρ.3), στις 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00’ σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας και τις διατάξεις του άρθρου 217 του Δ.Κ.Κ. όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 20 παρ.14 του Ν.3731/2008, τις σχετικές Εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ (μεικτή συνεδρίαση - δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Read More »
Στις 30 Μαρτίου ο απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας Στις 30 Μαρτίου ο απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Απάντηση ΕΤΑΔ στις καταγγελίες του Αν. Μπέζα

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Απάντηση ΕΤΑΔ στις καταγγελίες του Αν. Μπέζα


Μέσω της «Καθημερινής» έρχεται ουσιαστικά η απάντηση στις καταγγελίες του Αντώνη Μπέζα μετά την απομάκρυνσή του από την ΕΤΑΔ, μητρική του Υπερταμείου.

O πρώην υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, σε ανακοίνωσή του μετά την απομάκρυνσή του άφησε σαφείς αιχμές περί κακοδιαχείρισης (χωρίς να τον αναφέρει) για τον διευθύνοντα σύμβουλο Στέφανο Βλαστό, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του, πλην όμως πλαισιώθηκε από ένα αυστηρά τεχνοκρατικό νέο διοικητικό συμβούλιο, αλλά και έναν δεύτερο εκτελεστικό εντεταλμένο σύμβουλο.

Οι σχέσεις του τέως προέδρου Αντ. Μπέζα με τον διευθύνοντα σύμβουλο ήταν γνωστό από καιρό πως όχι μόνο δεν ήταν καλές, αλλά δημιουργούσαν πρόβλημα στην καθημερινή λειτουργία της ΕΤΑΔ, οπως αναφέρει η “Καθημερινή”.

Η εφημερίδα, σε σχετικό της δημοσίευμα αναφέρει ότι «πηγές που βρίσκονται κοντά στον CEO της ΕΤΑΔ, Στ. Βλαστό, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αποχωρήσαντα προέδρου Αντ. Μπέζα, αλλά και σειρά ισχυρισμών στην αγορά περί κακοδιαχείρισης, αναφέρουν πως «η λειτουργία της ΕΤΑΔ ως αμιγώς ιδιωτικής εταιρείας διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, όπως ορίζει ο καταστατικός της σκοπός και ζητούν οι θεσμοί, είναι μια επιλογή που δεν αρέσει καθόλου σε ορισμένους βολεμένους που κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν τη λειτουργία της με ρυθμούς και κανόνες ιδιωτικής εταιρείας».

«Ετσι έχουν επιδοθεί σε έναν διαρκή και υπόγειο αγώνα διασποράς ανυπόστατων καταγγελιών περί αδιαφάνειας εναντίον όλων των μέχρι σήμερα διοικήσεων της ΕΤΑΔ (μετά το 2016) προκειμένου να ακυρώσουν όλες τις προσλήψεις στελεχών που πραγματοποιήθηκαν με κανόνες ιδιωτικής οικονομίας και να εδραιώσουν το προστατευτικό καθεστώς της μονιμότητας που τους διασφαλίζει ο δημόσιος τομέας», προσθέτουν.

Οσον αφορά του ελεγχους του υπουργείου Οικονομικών, πηγές του υπουργείου διευκρινίζουν στην «Καθημερινή» πως ο έλεγχος προέκυψε από τη διαδικασία δειγματοληψίας πριν από δύο έτη, αλλά έχει γίνει ένσταση από πλευράς της ΕΤΑΔ για το εύρος του ελέγχου, με το επιχείρημα πως αποτελεί ανώνυμη εταιρεία που λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια με βάση τον ιδρυτικό της νόμο. Οι ίδιες πηγές βεβαίως σημειώνουν με νόημα πως θέση της κυβέρνησης είναι ότι οι έλεγχοι πρέπει να είναι καλοδεχούμενοι από τις εταιρείες που διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου.
Read More »
Απάντηση ΕΤΑΔ στις καταγγελίες του Αν. Μπέζα Απάντηση ΕΤΑΔ στις καταγγελίες του Αν. Μπέζα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Αύξηση με 677 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Αύξηση με 677 νέα κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 109
ΠΕ Θεσπρωτίας 69
ΠΕ Ιωαννίνων 367
ΠΕ Πρέβεζας 132

Read More »
Αύξηση με 677 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Αύξηση με 677 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Συνελήφθησαν δύο άτομα μετά από καταδίωξη με περίπου 2 κιλά κάνναβης

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Συνελήφθησαν δύο άτομα μετά από καταδίωξη με περίπου 2 κιλά κάνναβηςΑπό το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων εξιχνιάστηκε χθες (13-03-2022) υπόθεση μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων.
Ειδικότερα, πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 28 και 41 ετών και έναν αλλοδαπό, που κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Πιο αναλυτικά, χθες το μεσημέρι σε περιοχή των Ιωαννίνων επί της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 28χρονος ημεδαπός με συνοδηγό τον αλλοδαπό.
Ενόψει του επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, ο αλλοδαπός αποβιβάστηκε στη μέση του δρόμου επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -1.890- γραμμαρίων.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, μη συμμορφούμενος στα σήματα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τελικά εγκατέλειψε το όχημα σε περιοχή της Άρτας, όπου τράπηκε σε φυγή πεζός.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών είχε εξασφαλίσει για λογαριασμό τους ο 41χρονος ημεδαπός, με τον οποίο είχαν συναντηθεί νωρίτερα σε περιοχή των Ιωαννίνων, παραδίδοντάς του το χρηματικό ποσό των -1.200- ευρώ.
Ο 41χρονος συνελήφθη χθες αργά το βράδυ στην Πρέβεζα με τη συνδρομή και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, εντός καταστήματός του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε σπρέι πιπεριού.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο αλλοδαπός και ο 28χρονος καθώς και αυτοκίνητο του 41χρονου, που χρησιμοποίησε λειτουργώντας ως προπομπός των άλλων δύο αφότου τους παρέδωσε τα ναρκωτικά, και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Read More »
Συνελήφθησαν δύο άτομα μετά από καταδίωξη με περίπου 2 κιλά κάνναβης Συνελήφθησαν δύο άτομα μετά από καταδίωξη με περίπου 2 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Αποφασισμένος να διεκδικήσει 3η θητεία

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Αποφασισμένος να διεκδικήσει 3η θητεία


Στην απόφαση του να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό θώκο, έχει καταλήξει ο σημερινός Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος.
Ο ίδιος, σε συζήτηση που είχαμε μαζί του, μας ξεκαθάρισε πως η απόφασή του είναι ειλημμένη και αμετάκλητη.
Ο κ. Λώλος θεωρεί πως η δημοτική του ομάδα "Δύναμη Προοπτικής" παραμένει συμπαγής και πως όλοι μαζί (ίσως με 2-3 απώλειες θα προσθέταμε εμείς) θα κερδίσουν για 3η συνεχόμενη φορά την εμπιστοσύνη και τη ψήφο των δημοτών.
Εάν συμβεί πάντως αυτό, θα είναι η πρώτη φορά στη νεότερη πολιτική ιστορία της Ηγουμενίτσας, που ένα πρόσωπο θα εκλεχθεί για 3η φορά στο ανώτερο αξίωμα της πόλης.

Με τη δήλωσή του αυτή, ο κ. Λώλος, ανοίγει πρώτος τον προεκλογικό αγώνα για το Δήμο Ηγουμενίτσας, επισπεύδοντας τις διεργασίες και τα ζυμώματα και στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, αλλά και τα πολιτικά κόμματα.
Με τις διεργασίες και τα ζυμώματα, θα επανέλθουμε με νέα μας ανάρτηση.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Λώλος πρωτοεκλέχθηκε Δήμαρχος Μαργαριτίου τη δεύτερη Κυριακή, στις Δημοτικές εκλογές του 2002, με ποσοστό 59,50%, ενώ επανεξελέγει δήμαρχος Μαργαριτίου το 2006 από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 60,50%.
Το 2014, κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος του Καλλικρατικού πλέον Δήμου Ηγουμενίτσας, κερδίζοντας τις εκλογές στο δεύτερο γύρο, με ποσοστό 57,07%.
Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, επανεκλέγεται πανηγυρικά από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 53,25%.
Read More »
Αποφασισμένος να διεκδικήσει 3η θητεία Αποφασισμένος να διεκδικήσει 3η θητεία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Action Service: Διαφορετική προσέγγιση στο service οικιακών ηλεκτρικών συσκευών

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Action Service: Διαφορετική προσέγγιση στο service οικιακών ηλεκτρικών συσκευών


Η Action Service και οι συνεργάτες της, είναι πάροχος υπηρεσιών service και τεχνικής υποστήριξης, με 27 έτη εμπειρίας και εξειδίκευση στις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές κάθε είδους.

Η κατάρτιση, η εμπειρία και η τεχνολογική υποδομή της Action Service, είναι οι λόγοι που την έχουν επιλέξει ως επίσημο επισκευαστή οι εταιρείες: Κωτσόβολος, Praktiker, AWP (όμιλος Mondial), AEG, Electrolux, Zanussi, Gorenje, Daikin, Toyotomi, Tesla, Pioneer, Canon, Brother, Telefunken, Ducati Mobility.

Το service παρέχεται από πιστοποιημένους τεχνικούς που εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για την Action Service.

Τεχνικοί που γνωρίζουν τις μάρκες και τις πιθανές βλάβες τής κάθε συσκευής, από πλυντήριο ρούχων, πιάτων, τηλεόραση, κουζίνα, κλιματιστικό, σύστημα ήχου, μέχρι e-scooters, μπορούν να σας προτείνουν τη λύση που χρειάζεστε.

Απλά τηλεφωνήστε στο 210 9554 070, ή συμπληρώστε το τηλέφωνό σας στη φόρμα της actionservice.gr και καταρτισμένος υπάλληλος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σε 24 ώρες, εξειδικευμένος τεχνικός θα έρθει στον χώρο σας για να εκτιμήσει τη βλάβη και να προσφέρει την επισκευή της σε ανταγωνίστηκες τιμές, με υψηλής ποιότητας τεχνικές υπηρεσίες και ανταλλακτικά γνήσια ή συμβατά, κατ’ επιλογή σας.
· Με κόστος επισκευής από 27€ (εξαιρούνται τα ανταλλακτικά)
· Με 12 μήνες εγγύηση για την επισκευή και τα ανταλλακτικά
· Και μηδενικό ρίσκο, αφού στην περίπτωση που η επισκευή αποδειχθεί ασύμφορη, τα 27€ τα διατηρείτε για οποιαδήποτε αγορά αντίστοιχης υπηρεσίας ή προϊόντος από την Action Service.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους
· 11.000 επισκευές ανά έτος
· 210.000 επισκευές συσκευών
· 27 χρόνια τεχνικής υποστήριξης
· 262.000 ώρες συσσωρευμένης εμπειρίας
· 34.000 τηλεφωνικές κλήσεις ανά έτος

Τα στατιστικά της Action Service
· Ποσοστό επισκευών χωρίς recall 99%
· Ποσοστό επισκευών μέσα σε 7 ημέρες 92%
· Δείκτης εμπιστοσύνης πελατών 83%
· Δείκτης ικανοποίησης πελατών 87%


Action Service επίσημος επισκευαστής για τις εταιρείες: Κωτσόβολος, Praktiker, AWP (όμιλος Mondial), AEG, Electrolux, Zanussi, Gorenje, Daikin, Toyotomi, Tesla, Pioneer, Canon, Brother, Telefunken, Ducati Mobility.
Read More »
Action Service: Διαφορετική προσέγγιση στο service οικιακών ηλεκτρικών συσκευών Action Service: Διαφορετική προσέγγιση στο service οικιακών ηλεκτρικών συσκευών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Αιμοδοσία στην ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας ως μικρή συμβολή στην κάλυψη αναγκών αίματος

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Αιμοδοσία στην ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας ως μικρή συμβολή στην κάλυψη αναγκών αίματος


Αυτή την περίοδο μεγάλες είναι οι ανάγκες για αίμα στα νοσοκομεία της Ηπείρου, και όχι μόνο, που κάνουν έκκληση για αιμοδοσία.
Ως μικρή συμβολή στην κάλυψη των αναγκών και προκειμένου να σταλεί το μήνυμα ότι μέσω της αιμοδοσίας μπορούμε να σώσουμε ζωές και ειδικά αυτή την περίοδο, που πληττόμαστε υγειονομικά από τον κορωνοϊό, η ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας οργάνωσε, την Κυριακή 13/3/2022 εθελοντική αιμοδοσία, στο πνευματικό κέντρο του ιερού ναού του Αγίου Μηνά.
Με βάση τις συνθήκες της εποχής η προσέλευση μπορεί να χαρακτηριστεί ως ικανοποιητική.
Όπως αναφέρει ο θεολόγος π. Ηλίας Μάκος "με το να δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή, αφού το αίμα είναι ένα αγαθό, το οποίο δεν αγοράζεται. Ας μη λησμονούμε ποτέ την ανθρωπιά μας. Και κυρίως στις δύσκολες στιγμές, που περνάμε. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ελπίδα μέσα στην κοινωνική ξηρασία και δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης ψυχικού μεγαλείου. Το να προσφέρεις αίμα στο συνάνθρωπο είναι μια απόδειξη του ηθικού δυναμισμού, που κρύβουμε μέσα μας, ο οποίος πρέπει να αξιοποιείται και όχι να σπαταλάται".
Read More »
Αιμοδοσία στην ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας ως μικρή συμβολή στην κάλυψη αναγκών αίματος Αιμοδοσία στην ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας ως μικρή συμβολή στην κάλυψη αναγκών αίματος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022
Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας 


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει το Φαρμακείο τις Κ. Λαμπρούση Χριστίνας για την συλλογή σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και για την συνεχή στήριξη σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί.
Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00.
Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΑΓ.ΔΟΝΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ( ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ)
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665024245
Φαξ: 2665028888
Read More »
Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Σελίδες