ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ- ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019


Μετά την 24η πρωινή ώρα ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
Η 24ωρη εφημερία αρχίζει στις 8 π.μ. και λήγει στις 8 π.μ την επόμενη ημέρα

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΠΑΣ
2 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΝΤΑΗΣ – ΛΙΑΚΟΥ – ΚΟΥΦΑΛΑΣ   
3μ.μ έως  πρωί ΝΤΑΗΣ
3 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
4 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΕΚΙΟΥ
5 ΤΡΙΤΗ ΚΟΝΤΟΣ
6 ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΣΠΙΩΤΗ
7 ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΣΙΟΣ
9 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΚΟΥΡΗ – ΜΑΣΤΟΡΑΣ – ΚΟΝΤΟΣ 
3μ.μ έως  πρωί ΚΟΥΡΗ
10 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΤΙΝΑ
11 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΥΦΑΛΑΣ
12 ΤΡΙΤΗ ΜΑΚΡΙΔΗ
13 ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΙΑΚΟΥ
14 ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΠΠΑΣ
15 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΤΑΗΣ
16 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ – ΠΑΠΠΑΣ – ΜΑΚΡΙΔΗ  
 3μ.μ έως  πρωί ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
17 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΕΚΙΟΥ
18 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΟΣ
19 ΤΡΙΤΗ ΑΣΠΙΩΤΗ
20 ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
21 ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΤΣΙΟΣ
22 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜ.
23 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΚΟΤΙΝΑ – ΚΑΤΣΙΟΣ – ΑΣΠΙΩΤΗ  
 3μ.μ έως  πρωί ΚΟΤΙΝΑ
24 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΦΑΛΑΣ
25 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΚΡΙΔΗ
26 ΤΡΙΤΗ ΛΙΑΚΟΥ
27 ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΠΠΑΣ
28 ΠΕΜΠΤΗ ΝΤΑΗΣ
29 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
30 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΜΠΕΚΙΟΥ – ΝΤΑΗΣ – ΛΙΑΚΟΥ
 3μ.μ έως  πρωί ΜΠΕΚΙΟΥ
31 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΟΣ
Read More »
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ- ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ- ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019 Rating: 5

Νεκρός 83χρονος που παρασύρθηκε από μηχανή

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019


Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 83χρονος. Ο 83χρονος αργά το μεσημέρι της Κυριακής παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Καλπάκι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Αστυνομίας ήταν όμως ήδη αργά για άτυχο υπερήλικα.

Στην μοτοσικλέτα επέβαιναν δύο άτομα, ένας 30χρονος και ένας 37χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Read More »
Νεκρός 83χρονος που παρασύρθηκε από μηχανή Νεκρός 83χρονος που παρασύρθηκε από μηχανή Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019 Rating: 5

Φιλιάτες: Άναψε φωτιές ο Τσότσης…!!!

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019

https://www.thesprotikoiantilaloi.gr

Το γεγονός ότι οι απόκριες που διανύουμε, συμπίπτουνε με την προεκλογική περίοδο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αναμένεται να μας χαρίσουνε ένα αξέχαστο καρναβάλι. Και μπορεί στις απόκριες να συνηθίζεται να φοράνε μάσκες, απ’ ό,τι φαίνεται όμως σε αρκετές περιπτώσεις, πολλές μάσκες θα πέσουνε…!
Μια πρώτη γεύση πήραμε πριν λίγες ώρες από τον αγαπητό “σύντροφο” Δημήτρη Τσότση, συνταξιούχο ταχυδρόμο Φιλιατών, πρώην δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του Μηνά Παππά (ΠΑΣΟΚ) και έναν από τους 3-4 πιο γνωστούς Συριζαίους των Φιλιατών.
Μόλις χθες ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Δημήτρη Σκεύη ως υποψήφιου Δημάρχου Φιλιατών, με την παράταξη του Μηνά Παππά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και στις προηγούμενες εκλογές δεν κατόρθωσε να φτιάξει ψηφοδέλτιο στο Δήμο Φιλιατών. Την ίδια ώρα που ανακοινωνότανε η υποψηφιότητα του Δημήτρη Σκεύη για το Δήμο Φιλιατών, ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Δημήτρης Τσότσης και πρώην μέλος της παράταξης του Μηνά Παππά, ανακοίνωνε μέσω …facebook την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με το νυν Δήμαρχο Φιλιατών, Σπύρο Παππά, με την παράταξη της ΝΔ. τον οποίο μάλιστα πολλοί πολιτικοί του αντίπαλοι του χρεώνουνε μια ροπή προς την άκρα δεξιά…!
Φαίνεται όμως ότι ο Δήμαρχος Σπύρος Παππάς (σε αντίθεση με το Δημήτρη) διαθέτει αρκετή ευφυΐα και ξέρει πότε να κάνει πολιτικούς ελιγμούς ώστε να καλύψει τα κενά που έχει η παράταξή του. (Να θυμίσουμε μόνο, ότι 5 από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του δεν του λένε καλημέρα…)!
Έτσι, εκμεταλλεύτηκε τη δίψα του “αριστερού” Τσότση για συμμετοχή στα κοινά και την ανάλογη προβολή και τον ενέταξε στο δυναμικό της παράταξής του για να δείξει τη “διεύρυνση” του ψηφοδελτίου του…!
 
Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτησή του στο facebook:
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
«Δεν κοιτάμε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, κοιτάμε μπροστά μόνο τα προβλήματα των πολιτών. Καλωσορίζω στην παράταξη «Πολίτες σε δράση» το συμπολίτη μας Δημήτρη Τσότση. Μια παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία που απέδειξε ότι ενώνει τους πολίτες, συνθέτει απόψεις, εργάζεται και δημιουργεί για το σύνολο των πολιτών χωρίς αποκλεισμούς. Με διάθεση προσφοράς, εμπειρία και αγάπη για τον τόπο ο Δημήτρης Τσότσης θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην κοινή προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία».

Λίγο αργότερα, πάλι μέσω facebook, ο ίδιος ο κ. Τσότσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΤΣΗΣ
«Αγαπητοί-ες φίλοι-ες και συνδημότες-ες.
Ύστερα από 36 χρόνια δουλειάς και με την ευκαιρία της συνταξιοδότησής μου αποφάσισα να δεχθώ την από καιρό πρόσκληση του Δημάρχου Σπύρου Παππά και να συμμετάσχω στην προσπάθεια διάσωσης και ανασυγκρότησης του Δήμου μας.
Στη δουλειά μου, που λάτρεψα όσο τίποτε άλλο, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω όλη την περιοχή μας και τα προβλήματά της.
Με την ιδιότητα του ταχυδρομικού υπαλλήλου επισκέφτηκα τα σπίτια σας, τα χωριά μας και εσάς τους ίδιους. Μαζί καταγράψαμε τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του τόπου μας.
Συγχρόνως όμως συμμετείχα στα κοινά. Από το 1983 σαν κοινοτικός σύμβουλος και πρόεδρος Φοινικίου. Δημοτικός σύμβουλος Φιλιατών και μέλος όλων των συλλόγων. Μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας. Αποκτώντας την εμπειρία και έχοντας πλέον όλο το χρόνο ελεύθερο, αποφάσισα να συνεργαστώ με το Σπύρο Παππά αναγνωρίζοντας την εμπειρία του και την υπέρμετρη αγάπη του για τον τόπο.
Αφήνουμε στην άκρη τις πολιτικές μας πεποιθήσεις προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αποφασίσαμε να συνθέσουμε τις εμπειρίες μας για την πρόοδο του τόπου.
Ξέρω, κάποιοι σύντροφοί μου, ίσως θυμώσουν. Τον τόπο μου όμως τον βάζω υπεράνω κομμάτων και ιδεολογιών, αρκεί να μπορέσω να προσφέρω σ’ αυτόν»!
Με εκτίμηση
Δημήτρης.Τσότσης.
………………………………..

Το θέμα όμως δεν έμεινε εκεί…!
Για το ΣΥΡΙΖΑ οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουνε μεγάλη σημασία, αν και δεν ξέρουμε ακόμη το χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών που θα παίξει σημαντικό ρόλο, και γνωρίζοντας την αδυναμία του κόμματος να καταρτίσει αυτοτελή κομματικά ψηφοδέλτια στην επαρχία, σχεδόν εκλιπαρεί τον “προοδευτικό” χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως κάνει εδώ και δεκαετίες στην αυτοδιοίκηση για συνεργασία…!
Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για συμπτώσεις, αλλά είναι πολλές και όλες εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ…! Την ώρα που σε κεντρικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει φιέστες στην Αθήνα με τη λεγόμενη «ΓΕΦΥΡΑ» για να πείσει τους πασοκτζήδες να στηρίξουνε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ή να δημιουργήσει συνεργασίες ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης σε συνέντευξή του πέρναγε αυτό το μήνυμα, ενώ πριν λίγες ημέρες οι Νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας αντάλλασσαν δημόσια κατηγορίες για το ποιος έχει την ευθύνη που δε μπορούνε να συνεργαστούνε σε τοπικό επίπεδο…!
Έτσι, για ακόμη μια φορά η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ή μάλλον ΚΙΝΑΛΛ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση επιτιθέμενη στο κυβερνών κόμμα για υποκρισία και στα τοπικά στελέχη:

Ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛΛ Θεσπρωτίας
«Ο βουλευτής του νόμου Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης ανέλαβε φαίνεται (με συνέντευξη του στο κανάλι της Βουλής) να εξειδικεύσει την “ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ” του Πρωθυπουργού προς τις προοδευτικές δυνάμεις για συμπόρευση. Βέβαια εκτός της εξόφθαλμης ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ του ίδιου του Πρωθυπουργού, που από μόνη της ακυρώνει την αγωνιώδη προσπάθειά του, για να το κάνεις αυτό προϋποθέτει βαθειά γνώση του χώρου και καλή ιδεολογική και πολιτική συγκρότηση. Δυστυχώς για τον Βουλευτή τα αναμασήματα και οι "παπαγαλισμοί" των non paper τον εκθέτουν. Θέλει πολλή δουλεία και κόπο. Ατυχώς για αυτόν την ίδια μέρα που "παρέδιδε" μαθήματα προοδευτικότητας, ο σύντροφός του και πρώην υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Δ. Τσότσης ανακοίνωνε τη συμπόρευσή του με τον “αριστερό” και “προοδευτικό” Δήμαρχο Φιλιατών, Νεοδημοκράτη (Καραμανλικός λένε) κ. Σπύρο Παππά.
Η “απεύθυνση” βρήκε ανταπόκριση άμεσα. Το σφιχταγκάλιασμα με τη συντήρηση συνεχίζεται. Τι κι αν έφυγε ο Καμμένος; Είναι για σας τεράστια πρόοδος. Όμως και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της.
Λίγο φρένο σύντροφοι»!!! 

Εν κατακλείδι
Η περιρρέουσα πολιτική ατμόσφαιρα του τελευταίου διαστήματος με τις συνεχείς μεταγραφές βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους πολίτες, βλέποντας ότι οι πολιτικοί του εκπρόσωποι, μπορούν να μεταπηδήσουνε σε οποιοδήποτε κόμμα, αντίθετο με τα πιστεύω του, μόνο για προσωπικό όφελος, υπονομεύοντας ακόμη και το δημοκρατικό πολίτευμα!
Αυτό έρχεται να μας δείξει και το παράδειγμα του –κατά τα άλλα ΑΓΑΠΗΤΟΎ μας Δημήτρη- ότι “σε θέση να είμαστε και με οποιοδήποτε κόμμα”…!
Φαίνεται ότι η κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των ψευτοαριστερών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προσωποποιήθηκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσότση και δεν θα το αφήσουνε πολιτικά ανεκμετάλλευτο! Ωστόσο οι πολίτες βγάζουνε τα συμπεράσματά τους που αναμένεται να φανούν και στις κάλπες!

Όχι, δεν εννοούμε το ποιος θα εκλεγεί, αλλά σε τι ποσοστό αυτή τη φορά θα φτάσει η αποχή…!
Read More »
Φιλιάτες: Άναψε φωτιές ο Τσότσης…!!! Φιλιάτες: Άναψε φωτιές ο Τσότσης…!!! Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019 Rating: 5

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019


Συνεδριάζει στην Παραμυθιά την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 19:00 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξης:

ΘΕΜΑ 1o: Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2019.
ΘΕΜΑ 2o: Αντικατάσταση μέλους Δ.Σ του Νομικού Προσώπου του Δήμου * ΑΡΩΓΗ*.
ΘΕΜΑ 3o: Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση ακινήτων του Δήμου.
ΘΕΜΑ 4o: Σύσταση τριμελούς επιτροπής για τον έλεγχο της αυθαίρετης βόσκησης στις διαθέσιμες εκτάσεις των Δημοτικών Βοσκότοπων του Δήμου.
ΘΕΜΑ 5o: Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση οργανικών μονάδων του Δήμου Σουλίου στο πλαίσιο του Προγράμματος « Βοήθεια στο Σπίτι».
ΘΕΜΑ 6o: Καθορισμός ύψους αντιτίμου από τους ωφελούμενους των προγραμμάτων άθλησης για όλους, περιόδου 2018-2019 και καθορισμός των Γενικών Προγραμμάτων.
ΘΕΜΑ 7o: Δακοκτονία έτους 2019.
ΘΕΜΑ 8o: Έκτακτη επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών του Δήμου με το ποσό των 20.000,00 ευρώ.
ΘΕΜΑ 9o: Έγκριση πρωτόκολλων παραλαβής υπηρεσιών.
ΘΕΜΑ 10o: ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ 49 ΠΡΟΚΡΙΤΩΝ» Δ. ΣΟΥΛΙΟΥ».
ΘΕΜΑ 11o: ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:«ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Τ.Κ. ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ» του Δήμου Σουλίου».
ΘΕΜΑ 12o: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ».
Read More »
Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019 Rating: 5

Απάντηση του Δημήτρη Τσότση στο ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019


Θα ήθελα να δηλώσω για πρώτη και τελευταία φορά στην ΝΕ επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας επειδή εμπλέκουν το όνομα μου ότι:
Κάποιοι από μας στο Φιλιάτι αποφασίσαμε να αφήσουμε τις κομματικές μας ταυτότητες στο σπίτι.
Και μαζί να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για τον τόπο μας.
Οι βουλευτές και τα κόμματα κάνουν την δουλειά τους και εμείς θα παλέψουμε να κάνουμε την δικιά μας.
Την καταξίωση θα την πάρουμε από τον λαό μας με τις πράξεις μας.
Τέτοια παιχνίδια δεν θα αφήσουμε να μας χαλάσουν το κέφι μας για δουλειά.
Τα κουβαδάκια σας και σ άλλη παραλία να παίξετε.
Τελεία και παύλα
Προσπαθείτε να διχασετε τον κόσμο μας αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Read More »
Απάντηση του Δημήτρη Τσότση στο ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας Απάντηση του Δημήτρη Τσότση στο ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019 Rating: 5

Το ΚΑΠΗ του δήμου Σουλίου κόβει την πίτα του

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019


Το ΚΑΠΗ του δήμου Σουλίου, κόβει την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο στάδιο Παλλάς.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο χώρο του ΚΑΠΗ από 28/2 /19 εως 6/3/19..

Τα μέλη πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους του ΚΑΠΗ.
Read More »
Το ΚΑΠΗ του δήμου Σουλίου κόβει την πίτα του Το ΚΑΠΗ του δήμου Σουλίου κόβει την πίτα του Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019 Rating: 5

Σελίδες