Εθελοντές για το Super Rally 2023 ψάχνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023
Εθελοντές για το Super Rally 2023 ψάχνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας


Η πόλη μας, από 24 έως 28 Μαΐου, φιλοξενεί, μετά από 22 χρόνια, το Super Rally 2023. 
Πρόκειται για την πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετιστών Harley Davidson, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Δρέπανο. 
Με δεδομένο τον πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών και με σκοπό να τους παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και φιλοξενία, καλούμε συμπολίτες μας με γνώση της αγγλικής γλώσσας και διάθεση για προσφορά, να συμπληρώσουν μέχρι και την Παρασκευή 19 Μαΐου τη φόρμα εθελοντή που ακολουθεί: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfGk978h0YQzUMSVlE_cLR-7T7iC4y1QzTeDl2zI4BqaSBdg/viewform
Σκοπός είναι η δημιουργία σημείων ενημέρωσης, τα οποία θα επανδρώσουν εθελοντές, για την εξυπηρέτηση και την παροχή πληροφοριών στους επισκέπτες μας.
Read More »
Εθελοντές για το Super Rally 2023 ψάχνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας Εθελοντές για το Super Rally 2023 ψάχνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023 Rating: 5

Μήνυμα Μάριου Κάτση στους πολίτες πριν την κάλπη

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023
Μήνυμα Μάριου Κάτση στους πολίτες πριν την κάλπη


Η προεκλογική εκστρατεία οδεύει προς το τέλος της. Τα προηγούμενα χρόνια με τη δύναμη που μου δώσατε με την ψήφο σας πετύχαμε πολλά από θέσεις κυβερνητικής ευθύνης σε δύσκολες συνθήκες και παλέψαμε για τα δίκαια αιτήματα από θέσεις αντιπολίτευσης. Η αδιαμεσολάβητη επαφή μου με τον κόσμο που έχω χτίσει τόσο καιρό άλλωστε θεωρώ πως όλα αυτά τα γνωρίζει.

Η τελευταία τετραετία υπήρξε μεγάλο πισωγύρισμα για τη Θεσπρωτία. Ακρίβεια, φτωχοποίηση, ερήμωση και χρέη έπνιξαν την κοινωνία ενώ η πανδημία με την τραγική της διαχείριση με άδικους θανάτους και ψυχολογική βία του εγκλεισμού άλλαξε τις ζωές μας προς το χειρότερο. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αδιαφόρησε για τη Θεσπρωτία η οποία υποεκπροσωπήθηκε λόγω πολιτικής ανεπάρκειας. Κανένα νέο έργο δεν έγινε, κανένα κονδύλι από το ταμείο ανάκαμψης δεν εξασφαλίστηκε, οι υποδομές υγείας και παιδείας απαξιώθηκαν.

Η αδικία έγινε κανόνας, το ρουσφέτι κινητήριος μοχλός, η αλαζονεία και οι εκβιασμοί μέθοδος εξουσίας και το 2023 έμοιαζε με το 1960. Οι νέοι άνθρωποι που έχουν προσόντα και όνειρα δεν μπορούν να συμβιβαστούν με αυτή την κατάσταση .

Ζητώ την ψήφο σας κοιτώντας σας στα μάτια με εφόδια την εντιμότητα, την εργατικότητα και την ωριμότητα. Ζητώ μια νέα κυβερνητική θητεία ώστε να επιστρέψει το κύρος στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, να έρθει η αξιοκρατία και η διαφάνεια όπου ο καθένας θα νιώθει ότι παίρνει ό,τι του αξίζει και όχι με παλαιοκομματικά κριτήρια. Θέλουμε να φύγει η μιζέρια για να ζωντανέψει η κοινωνία και η τοπική αγορά με αύξηση μισθών, μείωση τιμών ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Να έρθει μια κυβέρνηση που νιώθει τα προβλήματα των πολλών και τους βοηθά και δεν νοιάζεται μόνο να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, τους φτωχούς φτωχότερους και τους μεσαίους φτωχούς. Στην επόμενη μέρα πρέπει να περάσουμε όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς.

Την Κυριακή μιλάει επιτέλους ο λαός! Ο λαός που φιμώσανε 4 χρόνια, που βίασαν τη λογική και την αξιοπρέπειά του. Η ψήφος είναι το όπλο μας και δεν το αφήνουμε παρά πόδα ούτε το χαρίζουμε σε επιλογές που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στη βελτίωση της ζωής μας άμεσα και στο σήμερα. Το δίλημμα είναι ένα: Συνεχίζουν τα πράγματα ως έχουν και ακόμα χειρότερα ή φέρνουμε την αλλαγή; Η Θεσπρωτία πρέπει και θα είναι παρούσα στην Αλλαγή και στην απαλλαγή από το καθεστώς. Για να έρθει το αύριο, σήμερα για όλους!

Πάμε όλες και όλοι μαζί για τη νίκη στη μονοεδρική! Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη.

Με τιμή και αισιοδοξία, Μάριος
Read More »
Μήνυμα Μάριου Κάτση στους πολίτες πριν την κάλπη Μήνυμα Μάριου Κάτση στους πολίτες πριν την κάλπη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023 Rating: 5

Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλιάτι

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023
Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλιάτι


Αύριο Πέμπτη στις 11:00 πμ στους Φιλιάτες στην άνω πλατεία καλείστε όλες και όλοι στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. 
Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές.
Πάμε δυνατά για την νίκη στο νομό και στην χώρα για να έρθει η δικαιοσύνη παντού.
Read More »
Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλιάτι Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλιάτι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023 Rating: 5

Διακομιδή 53χρονου και 62χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023
Διακομιδή 53χρονου και 62χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-53χρονου και 62χρονου, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
Read More »
Διακομιδή 53χρονου και 62χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα Διακομιδή 53χρονου και 62χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023 Rating: 5

Εβδομάδα πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023
Εβδομάδα πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας


Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας, με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος, διοργανώνει Εβδομάδα Πρόληψης της νόσου, από 22 έως 26 Μαΐου 2023, σε συνεργασία με τις παρόχους του ΚΕΠ Υγείας, Δερματολόγους – Αφροδισιολόγους κα Αλεξάνδρα Οικονόμου και κα Μαρίνα Σπίροβα.
Το μελάνωμα, είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος καρκίνου του δέρματος και προέρχεται από τα μελανοκύτταρα, τα κύτταρα που παράγουν την μελανίνη. Τα τελευταία 50 χρόνια, οι περιβαλλοντικές μεταβολές, η αλλαγή του τρόπου ζωής και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, αύξησαν σημαντικά τα κρούσματα μελανώματος, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες.
Το 90% των μελανωμάτων όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορούν να θεραπευτούν εάν διαγνωστούν έγκαιρα.

Πριν βγεις λοιπόν στον ήλιο, αυτό το καλοκαίρι, έλεγξε το δέρμα σου και τις ελιές σου!
Κλείσε ραντεβού για δωρεάν έλεγχο σπίλων, στις Δερματολόγους - παρόχους του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας:
κα Αλεξάνδρα Οικονόμου, τηλ. 2665306822 και κα Μαρίνα Σπίροβα, τηλ. 2665028666.
Eνημερώσου και απόλαυσε τον ήλιο με ασφάλεια.
Read More »
Εβδομάδα πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας Εβδομάδα πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023 Rating: 5

Σελίδες