ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.κ. ΤΙΤΟ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτος δέχθηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως την φιλαρμονική του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, όπου του έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος αφού συνεχάρη τον πρόεδρο του Φ.Ο.Π με το Διοικητικό Συμβούλιο, τον δάσκαλο της φιλαρμονικής και τα παιδιά, τους απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλή Πρωτοχρονιά και να τους χαρίζει ο Πανάγαθος Θεός υγεία και προκοπή.


 
Read More »
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.κ. ΤΙΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ κ.κ. ΤΙΤΟ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εγκαίνια του νέου καταστήματος "Damsquare hairstylist"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017


www.facebook.com/Damsquare.hairstylist/Read More »
Ηγουμενίτσα: Εγκαίνια του νέου καταστήματος "Damsquare hairstylist" Ηγουμενίτσα: Εγκαίνια του νέου καταστήματος "Damsquare hairstylist" Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017 Rating: 5

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας στην Παλιά Σαγιάδα

Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, θα εξορμήσει στην παλιά Σαγιάδα.

Πορεία: Σμέρτος - Μπιρμπίλης 505μ - Λιόψη (Σεράι Μπέη) - Παλιά Σαγιάδα - Σαγιάδα.

Βαθμός Δυσκολίας: 1+

Ώρες πορείας: 6

Αρχηγοί πορείας: Φατήρας Κων/νος - Μπάλλος Παναγιώτης.

Εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια, ζευγάρι μπατόν, ατομικό φαρμακείο, αδιάβροχο/αντιανεμικό, νερό 2 λίτρα, κολατσιό, καπέλο, αντιηλιακό, σφυρίχτρα, φακός, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή και δεύτερη αλλαξιά ρούχων (στο λεωφορείο).

Αναχώρηση στις 8.00πμ από το Πάνθεον.

Δηλώσεις συμμετοχής από Τετάρτη 3/1 & Πέμπτη 4/1 19.00-21.00 σταγραφεία του συλλόγου: Κτίριο παλιάς μαθητικής Εστίας, 2ος όροφος απόαριστερή σκάλα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2665400802 (TET-ΠΕΜ 19.00-21.00)

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.


 
Read More »
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας στην Παλιά Σαγιάδα Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας στην Παλιά Σαγιάδα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017 Rating: 5

Ακόμα μια πετυχημένη συναυλιακή εμφάνιση της Φιλαρμονικής Φιλιατών

Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017
Ακόμα μια πετυχημένη συναυλιακή εμφάνιση της Φιλαρμονικής Φιλιατών!!!

Πρόκειται για την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/12/2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών. 
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, από ένα καταπληκτικό φιλόμουσο κοινό, που χειροκρότησε θερμά την Φιλαρμονική Φιλιατών, για το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε.
Συγχαρητήρια για την άρτια μουσική και καλλιτεχνική της παρουσία που χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται, για την ηχητική και ερμηνευτική της απόδοση, αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που κάνουν τα παιδιά και το προσωπικό της Φιλαρμονικής Φιλιατών, δεδομένου ότι τη μπάντα απαρτίζουν παιδιά ηλικίας από 9 έως 17 ετών!!!

Το 2018 θα είναι μια ιδιαιτέρως γόνιμη καλλιτεχνική χρονιά ισάξια με αυτή του 2017, με πολλές συναυλιακές εμφανίσεις, και πολλές εκπλήξεις...???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2018!!!


 
Read More »
Ακόμα μια πετυχημένη συναυλιακή εμφάνιση της Φιλαρμονικής Φιλιατών Ακόμα μια πετυχημένη συναυλιακή εμφάνιση της Φιλαρμονικής Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο Ηλίας Διαμάντης και η Κωνσταντίνα Ζώη σήμερα στο NV Cafe - Bar - Resto

Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017

Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Ηλίας Διαμάντης και η Κωνσταντίνα Ζώη σήμερα στο NV Cafe - Bar - Resto Ηγουμενίτσα: Ο Ηλίας Διαμάντης και η Κωνσταντίνα Ζώη σήμερα στο NV Cafe - Bar - Resto Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2017 Rating: 5

Σελίδες