63 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021
63 τα σημερινά κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 10
ΠΕ Θεσπρωτίας 14
ΠΕ Ιωαννίνων 28
ΠΕ Πρέβεζας 11


Read More »
63 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο 63 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021
Πέθανε ο Άκης ΤσοχατζόπουλοςΑνακοπή καρδιάς υπέστη ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ηλικία 82 ετών, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στις 11 Απριλίου 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, με την ποινή του να μειώνεται αργότερα σε 19 χρόνια. Επικαλούμενος προβλήματα υγείας αποφυλακίστηκε στις 2 Ιουλίου 2018.
Read More »
Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5

11 θετικά rapid tests σε Πλαταριά και Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021
11 θετικά rapid tests σε Πλαταριά και ΗγουμενίτσαΤην Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκαν 144 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 65 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 40.255 rapid test και ανευρέθηκαν 712 θετικά (1.77%). Από τις 712 περιπτώσεις, οι 369 αφορούν άνδρες και οι 343 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 33.43 έτη.

ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΛΑΤΑΡΙΑ
67 rapid test με 3 θετικά (4.48%) αφορούν σε 2 άνδρες και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 41 έτη

ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΠΑΝΘΕΟΝ”, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
297 rapid test με 8 θετικά (2.69%) αφορούν σε 2 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 19 έτη
Read More »
11 θετικά rapid tests σε Πλαταριά και Ηγουμενίτσα 11 θετικά rapid tests σε Πλαταριά και Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5

Παραβάσεις σε όλη την Ήπειρο

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021
Παραβάσεις σε όλη την Ήπειρο Στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (26-08-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (33) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:
(24) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 1 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 4 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 14 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 5 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(4) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε μεταφορικό μέσο με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (150) ευρώ, ως εξής:
· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και
· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

(3) παραβάσεις για υπεράριθμους επιβάτες σε μεταφορικό μέσο με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.
(2) παραβάσεις σε καταστήματα (καφέ-μπαρ) στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για μη ανάρτηση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού στον εσωτερικό τους χώρο, όπου επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα ύψους (300) ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Read More »
Παραβάσεις σε όλη την Ήπειρο Παραβάσεις σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5

Προβλήματα στην ύδρευση στο Μαργαρίτι λόγω της κακοκαιρίας

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021
Προβλήματα στην ύδρευση στο Μαργαρίτι λόγω της κακοκαιρίαςΕνημερώνουμε ότι λόγω βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, μετά την έντονη κακοκαιρία, υπάρχουν προβλήματα στα αντλιοστάσια ύδρευσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή νερού στο λεκανοπέδιο Μαργαριτίου.

Με την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, θα επανέλθει σταδιακά και η υδροδότηση.
Read More »
Προβλήματα στην ύδρευση στο Μαργαρίτι λόγω της κακοκαιρίας Προβλήματα στην ύδρευση στο Μαργαρίτι λόγω της κακοκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5

Θεσπρωτία: Ξεφορτώνοντας… τα άχρηστα υλικά…

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021
Θεσπρωτία: Ξεφορτώνοντας… τα άχρηστα υλικά…


Καλαμάς, γέφυρα Νεράιδας ή Μενίνας όπως μπορεί να την ξέρουν οι περισσότεροι. Θα μπορούσε να είναι ένα τόπος όπου οι νεράιδες θα χόρευαν αλλά προς το παρόν είναι τόπος που χρησιμοποιείται ως χωματερή.

Κάτοικοι και περιπατητές στην κυριολεξία έχουν αγανακτήσει από τις ενέργειες ασυνείδητων που με κάθε ευκαιρία ξεφορτώνουν μπάζα, άχρηστες ξύλινες κατασκευές και όχι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς..

Αδιάψευστος μάρτυρες οι φωτογραφίες… 
Το αγροτικό κατευθύνεται σε ένα σημείο που πιστεύει ότι είναι αθέατο και ξεφορτώνει με την ησυχία του, αδιαφορώντας και για την ρύπανση που προκαλεί αλλά και για τους κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιάς από τους σωρούς που άφησε πίσω του..


Σίγουρα δεν είναι ο μόνος..
Και σίγουρα δεν φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι, το κράτος, ο Δήμος, η Περιφέρεια, οι γείτονες…

Read More »
Θεσπρωτία: Ξεφορτώνοντας… τα άχρηστα υλικά… Θεσπρωτία: Ξεφορτώνοντας… τα άχρηστα υλικά… Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5

Μήνυμα Πιτούλη με αφορμή την έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021
Μήνυμα Πιτούλη με αφορμή την έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων ΕξετάσεωνΝέοι και νέες φοιτητές και φοιτήτριες ,
Σας συγχαίρω θερμά για την επιτυχία σας στις Πανελλήνιες εξετάσεις και σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία .
Εύχομαι με την βοήθεια των Καθηγητών σας , να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που θα σας παρασχεθούν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς τις οικογένειες σας και την Κοινωνία μας
Σε όσες και όσους δεν τα καταφέρατε αυτή τη φορά , σας εύχομαι με ηρεμία και καθαρό μυαλό να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας έτσι ώστε να βρείτε το δρόμο που σας ταιριάζει για την συνέχεια. Να αποφασίσετε για τη ζωή και το μέλλον σας με ψυχραιμία και οδηγό της σκέψης σας το τι πραγματικά αγαπάτε , το τι πραγματικά θέλετε να κάνετε και θα τα καταφέρετε .
Συγχαίρω τέλος τους γονείς , τους καθηγητές και όλους όσους σας βοήθησαν να ανοίξετε ένα ακόμη παράθυρο στην γνώση και την μάθηση . Ένα μεγάλο παράθυρο στη ζωή σας.
Read More »
Μήνυμα Πιτούλη με αφορμή την έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων Μήνυμα Πιτούλη με αφορμή την έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5

Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021
Δύο συλλήψεις στην ΗγουμενίτσαΣτη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 30 και 21 ετών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες εχτές, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος μετέφερε την 21χρονη, η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και τα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Read More »
Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5

Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021
Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεωνΜε αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, σε μια χρονιά με δύσκολες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες, απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Δήμου Ηγουμενίτσας –και όχι μόνο- που σήμερα είδαν τις προσπάθειές τους να καρποφορούν, επιτυγχάνοντας την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Ο σκληρός αγώνας που δώσατε όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά φέτος, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι λοιπόν η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας!

Σε όσους δε φέρατε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σας παροτρύνω να μην χάσετε την πίστη στον εαυτό σας, διότι αναμφίβολα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές προσωπικής και επαγγελματικής ανέλιξης.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών, για την καθοριστική συμβολή τους στην πολύχρονη και κοπιαστική προετοιμασία των παιδιών.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε όλους με ευχές για μια εποικοδομητική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Να θυμάστε πως το μέλλον της χώρας μας επαφίεται στη δική σας κατάρτιση, τη δημιουργικότητα και τη νέα σας οπτική.
Read More »
Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην ΗγουμενίτσαΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες της Πέμπτης, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Ηγουμενίτσα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με 32χρονη οδηγό συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ.Ε. όχημα με 43χρονο οδηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της ανωτέρω.

Η 35χρονη διεκομίσθη αρχικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


Read More »
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021 Rating: 5

Σελίδες