33χρονος πέθανε μέσα σε χώρο διασκέδασης των Ιωαννίνων

Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2023
33χρονος πέθανε μέσα σε χώρο διασκέδασης των Ιωαννίνων


Σοκ προκαλεί ο θάνατος 33χρονου από τα Ιωάννινα μέσα σε χώρο διασκέδασης της πόλης όπου βρισκόταν με την παρέα του.

Τα μεσάνυχτα περίπου ο νέος αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Στο χώρο του κέντρου διασκέδασης κλήθηκε και έφτασε άμεσα κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η σορός του 33χρονου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προκειμένου να γίνει νεκροψία- νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στο χώρο διασκέδασης έφτασε και δύναμη της Αστυνομίας η οποία διεξάγει την δική της έρευνα.

Read More »
33χρονος πέθανε μέσα σε χώρο διασκέδασης των Ιωαννίνων 33χρονος πέθανε μέσα σε χώρο διασκέδασης των Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2023 Rating: 5

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για τον πόλεμο του Ισραήλ και της Χαμάς

Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2023
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για τον πόλεμο του Ισραήλ και της Χαμάς 


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας παρακολουθεί με έκδηλη ανησυχία την κλιμάκωση των πολεμικών συγκρούσεων μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη λωρίδα της Γάζας, που έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς κυρίως αμάχους, γυναίκες και παιδιά. Οι συνεχιζόμενες επιχειρήσεις και ο αποκλεισμός της περιοχής, προκαλούν τεράστια ανθρωπιστική κρίση λόγω των πρωτοφανών ελλείψεων σε τρόφιμα, φάρμακα και υγειονομικό υλικό, καύσιμα κ.τ.λ. Η χρήση βίας από όπου και αν προέρχεται, για την επίλυση διαφορών, αποτελεί μια απολύτως απαράδεκτη μέθοδο για τη σημερινή εποχή.

Για τους λόγους αυτούς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας ζητά:

Την άμεση εκεχειρία και κατάπαυση του πυρός.

Την ακώλυτη και αποτελεσματική λειτουργία όλων των «διαδρόμων» για την παροχή της αναγκαίας ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της περιοχής της λωρίδας της Γάζας.

Την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την οριστική και ειρηνική επίλυση του προβλήματος, μακριά από πρακτικές τρομοκρατίας ή ακραίας κρατικής βίας, στη βάση των αποφάσεων του Ο.Η.Ε. για τη δημιουργία δύο κρατών, με την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Παλαιστινιακού Κράτους, καθώς και της Παλαιστινιακής Αρχής ως της μόνης οντότητας που αντιπροσωπεύει γνήσια και δημοκρατικά τον παλαιστινιακό λαό, απομονώνοντας τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν δήθεν στο όνομά του.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Read More »
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για τον πόλεμο του Ισραήλ και της Χαμάς Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για τον πόλεμο του Ισραήλ και της Χαμάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2023 Rating: 5

Διακομιδή 58χρονου από τους Παξούς στην Πέρδικα Θεσπρωτίας

Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2023
Διακομιδή 58χρονου από τους Παξούς στην Πέρδικα Θεσπρωτίας


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε διακομιδή 58χρονου ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από τον λιμένα Γάϊου ν. Παξών στον λιμένα Πέρδικας Θεσπρωτίας, με το Ε/Γ-Δ/Ρ “ΑΓΧΙΑΛΟΣ” Ν.Χ. 
Read More »
Διακομιδή 58χρονου από τους Παξούς στην Πέρδικα Θεσπρωτίας Διακομιδή 58χρονου από τους Παξούς στην Πέρδικα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2023 Rating: 5

Σελίδες