Ηγουμενίτσα - Εικόνες από τα παλιά: Το αρχοντικό του Πιτούλη στις αρχές του αιώνα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 26, 2019
Ηγουμενίτσα - Εικόνες από τα παλιά: Το αρχοντικό του Πιτούλη στις αρχές του αιώνα 

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 1927-1934

Το αρχοντικό όπως είναι σήμερα:


Read More »
Ηγουμενίτσα - Εικόνες από τα παλιά: Το αρχοντικό του Πιτούλη στις αρχές του αιώνα Ηγουμενίτσα - Εικόνες από τα παλιά: Το αρχοντικό του Πιτούλη στις αρχές του αιώνα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 26, 2019 Rating: 5

Δήμος Ηγουμενίτσας: Προσκλήσεις για τη νέα χρονιά και τα Θεοφάνεια

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 26, 2019
Δήμος Ηγουμενίτσας: Προσκλήσεις για τη νέα χρονιά και τα Θεοφάνεια 


Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας σας προσκαλούν:
Την Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ.* στην επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ηγουμενίτσα.

Τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ.* στον Μέγα Αγιασμό των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας, κ.κ. Τίτου.

Την ίδια ημέρα στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Τελετή Αγιασμού των Υδάτων με κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην προβλήτα του Παλαιού Λιμένα Ηγουμενίτσας.

*Πέρας προσέλευσης των επισήμων, 09:50 π.μ.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Ιωάννης Λώλος
Read More »
Δήμος Ηγουμενίτσας: Προσκλήσεις για τη νέα χρονιά και τα Θεοφάνεια Δήμος Ηγουμενίτσας: Προσκλήσεις για τη νέα χρονιά και τα Θεοφάνεια Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 26, 2019 Rating: 5

Πρόσκληση σε 2 συνεδριάσεις του Δ.Σ του Δήμου Σουλίου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 26, 2019
Πρόσκληση σε 2 συνεδριάσεις του Δ.Σ του Δήμου Σουλίου


Σας παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο – οδός Κ. Καραμανλή 179 – Παραμυθιά) την 30η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 με θέματα ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ:
Έγκριση προϋπολογισμού του Δήμου Σουλίου, οικ. έτους 2020.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Μπέλλος Θεοφάνης & Λιάκου Ζωίτσα, Προϊσταμένη Διοικητικών & οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Σουλίου.


Επίσης, σας παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο – οδός Κ. Καραμανλή 179 – Παραμυθιά) την 30η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 με θέματα ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο
Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου Σουλίου, οικ. έτους 2019.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Μπέλλος Θεοφάνης

Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Σουλίου
Παππάς Κωνσταντίνος
Read More »
Πρόσκληση σε 2 συνεδριάσεις του Δ.Σ του Δήμου Σουλίου Πρόσκληση σε 2 συνεδριάσεις του Δ.Σ του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 26, 2019 Rating: 5

Σελίδες