Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας, ένα δυναμικό κοινωνικό κύτταρο

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας, ένα δυναμικό κοινωνικό κύτταρο 
 


Πάντα με ενεργό ρόλο σε ότι αφορά στο χωριό της Πέρδικας και όχι μόνο, ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας φροντίζει στο μέγιστο δυνατό να διατηρηθούν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Περαιτέρω μέλημα του Συλλόγου αποτελεί η δραστηριοποίησή του σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα, ώστε να συμβάλει ουσιαστικά, με τη δυναμική του παρουσία, στην προσέλκυση γενικότερου ενδιαφέροντος στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, στην ανάδειξη του πολιτισμού και του τουρισμού εν γένει.

Σ΄ αυτό το ταξίδι στον πολιτισμό, τις θρησκευτικές λατρείες, τα ήθη, έθιμα και το φολκλόρ, ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας πανηγύρισε και φέτος το φιλότιμο και τη φιλοξενία της όμορφης Πέρδικας προς όλους τους επισκέπτες. Ο σύλλογος καινοτόμος και δημιουργικός έφερε σε πρώτο πλάνο τον χορό του Ζορμπά, το δημοφιλέστερο ορχηστρικό τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη. Ο λόγος για το συρτάκι, που με πρωτοβουλία του Συλλόγου, γέμισε με μουσικές την παραλία Καραβοστάσι καταφέρνοντας να παρασύρει στους ρυθμούς του αγαπημένου χορού Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Η ανοδική πορεία της Πέρδικας αποδεικνύει περίτρανα, πως η συσπείρωση που κατάφερε ο Σύλλογος σε συνδυασμό με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας, που χρόνια τώρα βρίσκεται στο πλευρό του, φέρει αποτελέσματα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Ραχήλ Μαρκιανίδου, αλλά και οι άνθρωποι που έχουν την τύχη να διοικούν το Σύλλογο τα τελευταία χρόνια, έχουν σε πολύ υψηλό βαθμό το αίσθημα της ευθύνης του έργου τους, το αίσθημα της δημιουργίας και με οδηγό το μεράκι και την έμπνευση, έχουν προάγει το Σύλλογο σε ένα δυναμικό κοινωνικό κύτταρο με ευρύτερο σεβασμό και αναγνωσιμότητα.

Ο Σύλλογος κατάφερε να εμφυτεύσει στους νεότερους την αγάπη για τον τόπο μας και να τους δίδαξε πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μικρά θαύματα.

Μέρα με τη μέρα ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας αποδεικνύει, πως ο πολιτισμός είναι αντίσταση στην καθημερινότητα, είναι η αγάπη προς το συνάνθρωπο, αφού είναι ο μόνος που μπορεί πραγματικά να ενώσει.

Έτσι επιβεβαιώνει πως, όσο συνεχίζουμε να αγαπάμε τον τόπο μας με τη δύναμη και την πλήρη επίγνωση της ομορφιάς του, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Read More »
Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας, ένα δυναμικό κοινωνικό κύτταρο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας, ένα δυναμικό κοινωνικό κύτταρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
Μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 
 
 

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία πλούσια σε στόχους, προσδοκίες και όνειρα στον δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης. Για την επιτυχή έκβαση αυτής της πορείας εύχομαι σε όλους τους μαθητές να έχουν μια γόνιμη και αποτελεσματική διαδρομή με υπομονή, επιμονή και όραμα.

Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι να έχουν το σθένος να επιτελούν ουσιαστικά το πολυσύνθετο έργο τους, πυροδοτώντας στους μαθητές τη σπίθα της μάθησης, της εξέλιξης και της δημιουργίας.

Τέλος στους γονείς και κηδεμόνες εύχομαι να συνεχίσουν να στηρίζουν τον δύσκολο αγώνα των παιδιών πάντα με αγάπη και άπλετη κατανόηση.

Ως Δήμος θα συνεχίσουμε την άοκνη φροντίδα μας για τις λειτουργικές ανάγκες της εκπαίδευσης, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την απρόσκοπτη φοίτηση των παιδιών στα σχολεία του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Καλή πρόοδο με υγεία, δύναμη και προκοπή!

Read More »
Μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς Μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών κατοικιών που έγιναν στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών κατοικιών που έγιναν στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας 
 


Εξιχνιάσθηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών κατοικιών που έγιναν στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας.

Για τις παραπάνω υποθέσεις ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, οι δύο δράστες, εμπλέκονται στις παρακάτω αξιόποινες πράξεις που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιανουαρίου έως 29 Ιανουαρίου 2019 στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας και συγκεκριμένα:

· κατά το χρονικό διάστημα από 06 έως 14-01-2019 διέρρηξαν κατοικία, ιδιοκτησίας 52χρονης ημεδαπής, από όπου αφαίρεσαν μαγειρικά σκευή, είδη ρουχισμού, τρόφιμα και δύο φορητούς ασυρμάτους,

· κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 15-01-2019 διέρρηξαν κατοικία, ιδιοκτησίας 70χρονου ημεδαπού, απ’ όπου αφαίρεσαν (670) φιάλες κρασιού, δύο αεροβόλα όπλα, δύο δοχεία με λάδι, εργαλεία, μαγειρικά σκεύη και είδη ρουχισμού,

· κατά το χρονικό διάστημα από 11.00 έως 12.30 ώρα της 14-01-2019, διέρρηξαν κατοικία, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού, απ’ όπου αφαίρεσαν ένα tablet και μικρό χρηματικό ποσό,

· κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιανουαρίου έως 29-01-2019 διέρρηξαν κατοικία 45χρονης ημεδαπής, απ’ όπου αφαίρεσαν ένα μαχαίρι.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Read More »
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών κατοικιών που έγιναν στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών κατοικιών που έγιναν στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 24χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
 Σύλληψη 24χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα


 
Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 24χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα  Σύλληψη 24χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη για την έναρξη της σχολικής χρονιάςΑγαπητοί μαθητές,
Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί,
Γονείς και κηδεμόνες,

Σας εύχομαι από καρδιάς η νέα σχολική χρονιά που μόλις ξεκινάει να είναι δημιουργική, γεμάτη υγεία, με πολύ διάθεση για συστηματική και καθημερινή δουλειά, προκειμένου να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα σας.

Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι ευχές όλων μας συνοδεύουν το ξεκίνημα σας. Το ξεκίνημα μιας προσπάθειας που μπορεί να φαντάζει δύσκολη και να χρειάζεται επιμονή, υπομονή, θέληση, αλλά και θυσίες για φτάσετε τους στόχους και τα όνειρα σας, άλλα ταυτόχρονα είναι και συναρπαστική.

Θα ήθελα να δώσω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους εκπαιδευτικούς, καθώς και στους γονείς και τους κηδεμόνες για να μπορέσουν να σταθούν σωστά δίπλα στα παιδιά με όλες τους τις δυνάμεις .

Επίσης θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια σας, φροντίζοντας να σας παρέχουμε οσον τον δυνατόν καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης, σε όσα θέματα είναι αρμοδιότητα της Δημοτικά Αρχής και όχι μόνο.

Η Παραμυθιά και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας, έχει μεγάλη παράδοση στα γράμματα. Αυτήν την παράδοση την συνεχίζουμε και θα την συνεχίζουμε και στο μέλλον.

Ως Δημοτική Αρχή άλλα και εγώ προσωπικά να ξέρετε ότι είμαστε δίπλα σας, στηρίζοντας σας μέσω της Σχολικής Επιτροπής και μέσω του Αντιδημάρχου της παιδείας , ο οποίος είναι άριστος γνώστης των σχολικών θεμάτων καθώς έχει υπηρετήσει χρόνια των κλάδο της Παιδείας από διάφορες θέσεις .

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους.

Ο Δήμαρχος Σουλίου
Καραγιάννης Ιωάννης
Read More »
Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Μήνυμα του Μάριου Κάτση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
Μήνυμα του Μάριου Κάτση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
 
 

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές και καλή δύναμη στις προσπάθειές τους, ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και πνευματικά εφόδια για το ταξίδι της ζωής, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να απολαύσουν το πολύτιμο αγαθό της Παιδείας και της μόρφωσης.

Καλή σχολική χρονιά και στους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι πολλές φορές με τον παιδαγωγικό τους πατριωτισμό, κόντρα στα όποια προβλήματα του εκπαιδευτικού μας συστήματος, καταφέρνουν και κρατούν το ελληνικό σχολείο ψηλά, ικανό να δημιουργεί τους έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στο διεθνές στερέωμα.

Φυσικά, καλή δύναμη και στους γονείς και κηδεμόνες που στηρίζουν ηθικά και υλικά τη νέα γενιά, ώστε να γίνουν χρήσιμοι και άξιοι άνθρωποι στην κοινωνία.

Για μια ακόμα σχολική χρονιά, θα είμαι παρών στην προσπάθεια για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη στελέχωση των σχολικών μονάδων με αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, στοίχημα που κερδήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Γνωρίζουμε το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης της εκπαίδευσης από μόνιμους εκπαιδευτικούς και θα δώσουμε σκληρούς αγώνες για να υιοθετηθούν και από τη σημερινή κυβέρνηση, οι μόνιμοι διορισμοί 15.000 εκπαιδευτικών που δρομολόγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (με εγγραφή των 4.500 διορισμών στον προϋπολογισμό του 2019 για την ειδική εκπαίδευση και με εγκριτική απόφαση Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για ακόμα 10.500 διορισμούς, για τους προϋπολογισμούς του 2020 και του 2021).

Καλή σχολική χρονιά!

Read More »
Μήνυμα του Μάριου Κάτση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς Μήνυμα του Μάριου Κάτση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Παρέμβαση του Δήμαρχου Σουλίου Γ. Καραγιάννη, για την μη επιχωμάτωση των απορριμάτων στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
Παρέμβαση του Δήμαρχου Σουλίου Γ. Καραγιάννη, για την μη επιχωμάτωση των απορριμάτων στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου
 

Την μη επιχωμάτωση των απορριμάτων στον .ΥΤΑ Καρβουναρίου, κατήγγειλαν στο Δήμαρχο Σουλίου κ. Γιάννη Καραγιάννη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καρβουναρίου κ. Βασίλης Δημητρίου και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου κ.κ Παππάς Ευάγγελος, Ντούκας Χρήστος και Χατζάρας Βασίλειος.

Άμεσα ο Δήμαρχος Σουλίου προέβη σε αυτοψία στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ, όπου και διαπιστώθηκε η μη επιχωμάτωση των απορριμάτων.

Μετά απο επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ κ. Αντώνη Νάστα, ο Δήμαρχος Σουλίου ενημερώθηκε πως θα επικαλυφθούν άμεσα τα απορρίμματα, κάτι που έγινε και επιβεβαιώθηκε με δεύτερη αυτοψία του Δημάρχου στον χώρο.
Σήμερα Τρίτη, πραγματοποιήθηκε και τρίτη αυτοψία, όπου και διαπιστώθηκε πως η επιχωμάτωση των απορριμάτων συνεχίζετε όπως προβλέπεται

"Στην διαχείριση των απορριμάτων δεν χωράνε "εκπτώσεις" και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα πρέπει να εκτελούν τις συμβατικές υποχρεώσεις που έχουν. Εμείς σαν Δημοτική Αρχή δεν θα ανεχτούμε καμιά πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο το περιβάλλον όσους και τους συνδημότες μας" ανέφερε ο Δήμαρχος Σουλίου σε σχετικό σχόλιο.

Ο κ. Καραγιαννης αναφέρθηκε και στην μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ, σημειώνοντας πως "ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, βρίσκεται στα όρια του και οποιαδήποτε καθυστέρηση στην μετατροπή του σε ΧΥΤΥ οπως εχει προγραμματιστεί από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό, αμβλύνει το πρόβλημα. Είμαστε διατεθειμένοι να κλείσουμε τον ΧΥΤΑ, σε περίπτωση που επικρατήσει στασιμότητα και πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων από όσους έχουν συμβατικές υποχρεώσεις" τόνισε ο κ. Καραγιάννης

Τέλος ο Δήμαρχος Σουλίου είχε επικοινωνία και με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, όπου και τονίστηκε η ανάγκη για μεταφορά όσο τον δυνατόν περισσοτέρων απορριμάτων στην μονάδα Α.Σ.Α Ηπείρου.
Read More »
Παρέμβαση του Δήμαρχου Σουλίου Γ. Καραγιάννη, για την μη επιχωμάτωση των απορριμάτων στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου Παρέμβαση του Δήμαρχου Σουλίου Γ. Καραγιάννη, για την μη επιχωμάτωση των απορριμάτων στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Συλλυπητήρια επιστολή Δ.Σ Συλλόγου Εργαζομένων - Υπαλλήλων Π.Ε Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
Συλλυπητήρια επιστολή Δ.Σ Συλλόγου Εργαζομένων - Υπαλλήλων Π.Ε Θεσπρωτίας

 
 
Το Δ.Σ του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Περιφερεια-κής Ενότητας Θεσπρωτίας εκφράζει τα θερμά του συλλυ-πητήρια για την απώλεια του συναδέλφου Σπύρου Γιώγου .

Για την θλιβερή απώλεια ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του, καλό κουράγιο και δύναμη .
 
Καλό ταξίδι, συνάδελφε Σπύρο.

Το Δ.Σ
Π.Ε Θεσπρωτίας .

Read More »
Συλλυπητήρια επιστολή Δ.Σ Συλλόγου Εργαζομένων - Υπαλλήλων Π.Ε Θεσπρωτίας Συλλυπητήρια επιστολή Δ.Σ Συλλόγου Εργαζομένων - Υπαλλήλων Π.Ε Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 21χρονου στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
Σύλληψη 21χρονου στην Ηγουμενίτσα


 
Στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες εχτές, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 21χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 21χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηγουμενίτσας
 
 

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, με την υπ' αριθμ 1121/2019 απόφασή του όρισε Αντιδημάρχους του Δήμου Ηγουμενίτσας τους κάτωθι:

1. κ. Βασίλειο Γκόλια, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Θεμάτων

2. κ. Μιχαήλ Γκίκα, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Δόμησης

3. κ. Ελευθέριο Κώστα, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας και Εμπορικών Δραστηριοτήτων και κατά τόπον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Μαργαριτίου

4. κ. Απόστολο Τζώρτζη, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και κατά τόπον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Παραποτάμου

5. κ. Ηλίας Λώλης, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Κοινωνική Πολιτικής και Ποιότητας Ζωής

6. κ. Γεράσιμος Φουσέκης, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας

Read More »
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηγουμενίτσας Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Σελίδες