Ήπειρος: Προκήρυξη για πρόσληψη 12 "ιχνηλατών" κρουσμάτων κορωνοϊού από την Πολιτική Προστασία

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020
Ήπειρος: Προκήρυξη για πρόσληψη 12 "ιχνηλατών" κρουσμάτων κορωνοϊού από την Πολιτική Προστασία


Στην πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού που να αναλάβει το έργο ιχνηλάτησης και παρακολούθησης των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορονοϊού και των στενών επαφών τους καθώς και τη συνδρομή στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής, υγειονομικής ή άλλης απειλής περιστατικών κορωνοϊού θα προχωρήσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Συνολικά θα προσληφθούν 192 άτομα τα οποία θα ...τοποθετηθούν στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων των 13 περιφερειών της χώρας ενώ θα υπογράψουν συμβάσεις για σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.

Για την Ήπειρο προβλέπονται 12 "ιχνηλάτες" 6 εκ των οποίων θα εγκατασταθούν στα Ιωάννινα και από 2 σε Πρέβεζα Θεσπρωτία και Άρτα. 

Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να στείλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή μέσω courier μέχρι και τη Δευτέρα 12-10-2020, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Λ. Κηφισίας 37-39, Κτ. Φάρος, Τ.Κ. 151 23 – Μαρούσι, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 192 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΟΧ».
Read More »
Ήπειρος: Προκήρυξη για πρόσληψη 12 "ιχνηλατών" κρουσμάτων κορωνοϊού από την Πολιτική Προστασία Ήπειρος: Προκήρυξη για πρόσληψη 12 "ιχνηλατών" κρουσμάτων κορωνοϊού από την Πολιτική Προστασία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020 Rating: 5

Με δυνατές παρουσίες ολοκληρώθηκε το Il Porto triathlon στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020
Με δυνατές παρουσίες ολοκληρώθηκε το Il Porto triathlon στην ΗγουμενίτσαΈνα σημαντικό αθλητικό γεγονός του φθινοπώρου στη Δυτική Ελλάδα, το Il Porto Triathlon διοργανώθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, για 5η συνεχή χρονιά, στην Ηγουμενίτσα.
Ο αγώνας διεξήχθη εξ΄ ολοκλήρου την παραλία του Δρεπάνου, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη διοργάνωση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Οι περιορισμοί που ισχύουν λόγω των μέτρων αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού ανάγκασαν τους διοργανωτές, την Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας, να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμα των αγώνων.
Οι συμμετέχοντες αθλητές είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις κατηγορίες: αυτή της Super Sprint απόστασης (400m κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα – 10km ποδήλατο – 2,5km τρέξιμο), της Sprint απόστασης (750m κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα – 20km ποδήλατο – 5km τρέξιμο) και της ολυμπιακής απόστασης Olympic (1500m κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα – 40km ποδήλατο – 10km τρέξιμο).


Στο αγωνιστικό μέρος, μεγάλα ονόματα του αθλήματος, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ανάπτυξη και στη χώρα μας βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας για το IL Porto triathlon.
Μεταξύ αυτών ο Χρήστος Γαρέφης, ιστορική μορφή του αθλήματος, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία sprint.
Οι συμμετοχές αθλητών και στις τρεις κατηγορίες άγγιξαν τις 180, από ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα.
Τις πρωτιές απέσπασαν:
Στην Ολυμπιακή διαδρομή στους άνδρες ο Πολύζος Παναγιώτης και στις γυναίκες η Πολυχρονιάδη Στεφανία.
Στην Sprint απόσταση ο Χρήστος Γαρέφης και η Παντζαρτζίδου Ελισάβετ.
Στην Super sprint ο Σπύρος Καρβούνης και η Ζαρίνα Κόπινα.
Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο φθινόπωρο, με την ευχή να έχει τελειώσει η πανδημία και ο αγώνας να γίνει με την παρουσία και το χειροκρότημα του κοινού.

Ρεπορτάζ: Βάσω Γκόρου, Φίλιππος Πλιακοπάνος
Read More »
Με δυνατές παρουσίες ολοκληρώθηκε το Il Porto triathlon στην Ηγουμενίτσα Με δυνατές παρουσίες ολοκληρώθηκε το Il Porto triathlon στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020 Rating: 5

Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020
Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο28 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
- 1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο
- 97 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 12 συνδέονται με γνωστές συρροές
- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας
- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Δράμας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε Εύβοιας
- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων
- 1 κρούσμα στην Π.Ε Καβάλας
- 6 κρούσματα στην Π.Ε Καρδίτσας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
- 1 κρούσμα στην Π.Ε.Κέας Κύθνου
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας
- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστές συρροές
- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, συνδεόμενα με γνωστή συρροή
- 8 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστή συρροή
- 1 κρούσμα στην Π.Ε Πρέβεζας
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης
- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
- 11 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Φλώρινας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Χίου
- 14 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Read More »
Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020 Rating: 5

Ανακοινώθηκαν 229 νέα κρούσματα Covid-19

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020
Ανακοινώθηκαν 229 νέα κρούσματα Covid-19Συνολικά 229 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν σήμερα, Κυριακή 4 Οκτωβρίου, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εκ των οποίων τα 31 συνδέονται με γνωστές συρροές και 28 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου. 

Παράλληλα, 82 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 4 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:
Σήμερα ανακοινώνουμε 229 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 31 συνδέονται με γνωστές συρροές και 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 19842, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.

3049 (15.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 8083 (40.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

82 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 25 (30.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 81.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 223 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 4 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 409 θανάτους συνολικά στη χώρα. 153 (37.4%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Read More »
Ανακοινώθηκαν 229 νέα κρούσματα Covid-19 Ανακοινώθηκαν 229 νέα κρούσματα Covid-19 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020 Rating: 5

Έκκληση Περιφερειάρχη: Μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020
Έκκληση Περιφερειάρχη: Μάσκα και στους εξωτερικούς χώρουςΗ εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες δεν είναι καλή. Τα κρούσματα που επιβεβαιώνονται είναι πολλά, με μεγάλη διασπορά στην πόλη και ορισμένα εξ αυτών με πολλές στενές επαφές.

Ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης σε δηλώσεις που έκανε σήμερα απηύθυνε έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων και για χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους.

Η δήλωση αυτή έρχεται να καταδείξει την σοβαρότητα της κατάστασης στην περιοχή για την οποία μέχρι σήμερα από το κεντρικό κράτος δεν έχει ληφθεί κανένα επιπλέον μέτρο.
Read More »
Έκκληση Περιφερειάρχη: Μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους Έκκληση Περιφερειάρχη: Μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020 Rating: 5

Σύλληψη τριών ατόμων για απόπειρα κλοπής

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020
Σύλληψη τριών ατόμων για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν χθες (03-10-2020) το πρωί σε χωριό της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας τρία άτομα που κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής. 

Ειδικότερα, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς (άνδρας – γυναίκα) και έναν ημεδαπό, οι οποίοι είχαν προβεί παράνομα στη συγκομιδή (650) κιλών ακτινιδίων από αγρόκτημα με σκοπό να τα αφαιρέσουν, συνελήφθησαν όμως από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. 

 Κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν την παραπάνω ποσότητα ακτινιδίων, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη. 
Read More »
Σύλληψη τριών ατόμων για απόπειρα κλοπής Σύλληψη τριών ατόμων για απόπειρα κλοπής Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020 Rating: 5

Τέλος εποχής για τα χειρόγραφα τιμολόγια

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020
Τέλος εποχής για τα χειρόγραφα τιμολόγιαΤέλος εποχής για τα χειρόγραφα τιμολόγια. Ήδη πιλοτικά ξεκίνησε το σύστημα με τα ηλεκτρονικά βιβλία και από την 1η Ιανουαρίου του 2021, το μέτρο καθίσταται υποχρεωτικό.

Οι λογιστές βέβαια αντιδρούν, όχι σε ότι αφορά την φιλοσοφία του μέτρου, αλλά στο γεγονός, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει ούτε η κατάλληλη προετοιμασία, αλλά ούτε το κατάλληλο υπόβαθρο ώστε να υποστηριχθούν τα ηλεκτρονικά βιβλία.

Από την πλευρά το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ πιστεύουν ότι το «MyDATA», έτσι ονομάζεται το νέο σύστημα, θα αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ βάζει τέλος στα χειρόγραφα βιβλία και τιμολόγια. Το νέο σύστημα ενεργοποιήθηκε από χθες και θα λειτουργεί σε πιλοτική μορφή μέχρι το τέλος του έτους ενώ από την 1η Ιανουαρίου 2020 θα λειτουργεί πλήρως και θα είναι υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θα αποστέλλουν στη ψηφιακή πλατφόρμα όλα τα δεδομένα εσόδων και εξόδων. Έτσι οι φορολογικές αρχές θα έχουν πλήρη και on-line εικόνα για την δραστηριότητα και το οικονομικό προφίλ επιχειρήσεων.

Τα ηλεκτρονικά βιβλία θα δώσουν τη δυνατότητα στο ελεγκτικό μηχανισμό να προχωρά σε εξπρές διασταυρώσεις στοιχείων για τα έσοδα. τις πωλήσεις, τις δαπάνες, και τα κέρδη και να «τεστάρει» την ειλικρίνεια των δηλώσεων στην εφορία πράγμα που θα επιφέρει καίριο πλήγμα στην έκδοση πλαστών και εικονικών φορολογικών στοιχείων.

Ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες θα περιορίσουν σημαντικά λειτουργικά και διαχειριστικά κόστη καθώς και χρονοβόρες και δαιδαλώδεις διαδικασίες στην διεκπεραίωση των φορολογικών τους υποθέσεων ενώ οι συνεπείς θα λαμβάνουν άμεσα τις επιστροφές φόρου που δικαιούνται. Επιπρόσθετα οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες έκδοσης, αποστολής, έγκρισης και αρχειοθέτησης των παραστατικών θα μειώσουν το χρόνο πληρωμής των τιμολογίων ενισχύοντας τη ταμειακή ροή των επιχειρήσεων και θα τις απαλλάξουν από την υποχρέωση χρήσης Φορολογικής ταμειακής μηχανής ή Φορολογικού μηχανισμού για τις πωλήσεις λιανικής
Read More »
Τέλος εποχής για τα χειρόγραφα τιμολόγια Τέλος εποχής για τα χειρόγραφα τιμολόγια Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020 Rating: 5

Τα είπαν Θεσπρωτοί αστυνομικοί και υφυπουργός προστασίας του πολίτη

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020
Τα είπαν Θεσπρωτοί αστυνομικοί και υφυπουργός προστασίας του πολίτηΤην 29-09-2020 στα πλαίσια της επίσκεψης του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριου στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε μαζί του συνάντηση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας, παρουσία του Γ.Ε.Α.Β.Ε Αντιστράτηγου κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνου και του ΓΕ.Π.Α.Δ. Ηπείρου Ταξίαρχου κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Κωνσταντίνου, κατά την οποία αναφερθήκαμε σε τοπικά προβλήματα τα οποία απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό των Διευθύνσεών μας καθώς και σε διαχρονικά αιτήματα του αστυνομικού προσωπικού για τα οποία η Ομοσπονδία εργάζεται μεθοδικά και με συνέπεια δίνοντας καθημερινά τον αγώνα της.

Ειδικότερα αναφερθήκαμε στο θέμα του βαθμολογίου για το οποίο όπως μας ενημέρωσε ο κ. Υφυπουργός βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και αναμένεται η ολοκλήρωσή του σύντομα.

Επίσης αναφερθήκαμε στην θεσμοθέτηση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνο, αίτημα διαχρονικό των αστυνομικών, το οποίο με πρωτοβουλία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. επανήλθε στη πρώτη γραμμή των διεκδικήσεών μας το 2017 και για το οποίο ο Υφυπουργός μας ενημέρωσε ότι αποτελεί δίκαιο αίτημα, έχει τη θετική εισήγηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου και είναι κάτι το οποίο επεξεργάζεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Χώρας.

Θέσαμε υπόψιν του για ακόμη μία φορά την αδικία που συντελείται εις βάρος των μελών μας με τη μη καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου διαχωρίζοντάς μας από άλλες εργασιακές ομάδες δημοσίου καθώς και Σωμάτων Ασφαλείας των περιοχών μας στις οποίες καταβάλλεται κανονικά.

Αναφερθήκαμε στις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό (οχήματα, αλεξίσφαιρα, φακούς κλπ) όπου όπως μας ενημέρωσε ο Υφυπουργός είναι σε εξέλιξη διαγωνισμοί (μερικοί σε τελικό στάδιο των υπογραφών) για την προμήθεια υλικών και οχημάτων και μάλιστα το ύψος της δαπάνης θα είναι ισάξιο και μεγαλύτερο αυτού των Ολυμπιακών αγώνων. Παράλληλα μας διαβεβαίωσε για την θετική έκβαση ενός δίκαιου αιτήματος μας , αναφορικά με τα λάθη που είχαν γίνει με την διαδικασία επιβεβαίωσης των δηλώσεων πόθεν έσχες και ότι τις επόμενες μέρες σε νομοσχέδιο που θα ψηφισθεί στην βουλή των Ελλήνων επιλύεται οριστικά τόσο σε οικονομικό όσο και σε πειθαρχικό επίπεδο.

Τέλος έγινε μια εκτενή συζήτηση για το μεγάλο αριθμό αστυνομικών που αποσπώνται από τις Διευθύνσεις Ηπείρου προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τον Έβρο, διαταράσσοντας τον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών. Ο κ. Υφυπουργός μας επισήμανε ότι ήδη ο αριθμός των αποσπασμένων από την Ήπειρο προς τον Έβρο έχει μειωθεί και ότι στόχος του Υπουργείου είναι μετά από τις προσλήψεις που «τρέχουν» να ελαχιστοποιηθούν.

Θα είμαστε παρόντες στο πλευρό των συναδέλφων μας, παρακολουθόντας ταυτόχρονα όλα τα ζητήματα μέχρι την οριστική επίλυσή τους.
Read More »
Τα είπαν Θεσπρωτοί αστυνομικοί και υφυπουργός προστασίας του πολίτη Τα είπαν Θεσπρωτοί αστυνομικοί και υφυπουργός προστασίας του πολίτη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020 Rating: 5

3.222 ψηφιακές άδειες οδήγησης στην Ήπειρο

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020
3.222 ψηφιακές άδειες οδήγησης στην ΉπειροΜε υψηλές ταχύτητες λαμβάνουν πλέον την προσωρινή άδεια οδήγησης οι επιτυχόντες της πρακτικής δοκιμασίας υποψήφιων οδηγών, καθώς από τις 11 Μαΐου, όταν τέθηκε σε λειτουργία η ψηφιακή εφαρμογή, έχουν εκδοθεί 90.845 προσωρινές άδειες οδήγησης σε όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Μεταφορών της Ελλάδας.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Υποδομών στην Ήπειρο εκδόθηκαν 3.222 άδειες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τη θέσπιση του προσωρινού ψηφιακού διπλώματος, η μέση διάρκεια αναμονής για να πάρει κάποιος το δίπλωμά του ήταν περίπου τέσσερις μήνες και σε κάποιες περιπτώσεις, το διάστημα αυτό άγγιζε τους έξι μήνες.

Με την προσωρινή άδεια οδήγησης, ο υποψήφιος οδηγός που πετυχαίνει και στην πρακτική δοκιμασία μπορεί μέσα σε διάστημα δύο ημερών να εκτυπώνει από τον προσωπικό του υπολογιστή, με τους κωδικούς Taxisnet, την προσωρινή άδεια και να οδηγεί νόμιμα έως ότου εκδοθεί το κανονικό δίπλωμα.
Read More »
3.222 ψηφιακές άδειες οδήγησης στην Ήπειρο 3.222 ψηφιακές άδειες οδήγησης στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020 Rating: 5

Σελίδες