Συνελήφθησαν 3 άτομα με 3,5 κιλά κάνναβης

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017Από Αστυνομικούς της Δ.Α. Άρτας, συνελήφθησαν 35χρονος ημεδαπός και 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μαζί με 26χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται, γιατί στην κατοχή τους και σε έρευνα, που διενεργήθηκε σε αποθήκη πλησίον οικίας του ημεδαπού δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) κιλά και (659,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. 

Επίσης συνελήφθη έτερος 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθόσον βρίσκονταν στην ανωτέρω αποθήκη. 

Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.


Read More »
Συνελήφθησαν 3 άτομα με 3,5 κιλά κάνναβης Συνελήφθησαν 3 άτομα με 3,5 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5

Νέο εθνικιστικό ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ από τους Αλβανούς: "Υπό ελληνική κατοχή η Ήπειρος"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017Ξεπέρασε κάθε όριο πρόκλησης ο επικεφαλής του Εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας, ο οποίος σε συνέντευξή του στα "Παραπολιτικά", ούτε λίγο - ούτε πολύ, χαρακτηρίζει ολόκληρη την Ήπειρο, αλβανική.

Ο ηγέτης του εθνικιστικού κινήματος «για την Ενωμένη Αλβανία» Ταχίρ Βελίου, γνωστός για τις κατά καιρούς προκλήσεις του, εναντίον της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, ονειρεύεται τη Μεγάλη Αλβανία και θέλει να ξαναγράψει το χάρτη, θεωρώντας αλβανική, ολόκληρη την περιοχή της Ηπείρου, την οποία αποκαλεί Τσαμουριά.

Δε διστάζει μάλιστα να ισχυριστεί ότι η περιοχή βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή. Μάλιστα διεκδικεί την ενσωμάτωση στη μεγάλη Αλβανία, ολόκληρου του Κοσσυφοπεδίου, και σχεδόν τις μισές περιοχές του Μαυροβουνίου και της ΠΓΔτΜ.

Αν και του έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Ελλάδα, λόγω των συνεχών του ακραίων προκλήσεων, ο Αλβανός εθνικιστής ηγέτης σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, υποστηρίζει ότι έχει ταξιδέψει σε όλη την Ήπειρο και μεταφέρει με τον πιο προκλητικό τρόπο, τις εντυπώσεις του.

«Συνάντησα πολλούς Αλβανούς στην Τσαμουριά, αλλά φοβήθηκαν να μιλήσουν ακόμη και τη δική τους γλώσσα. Κατά την επίσκεψή μου στην Άρτα, την Πρέβεζα, τα Γιάννενα, την Πάργα, την Ηγουμενίτσα και άλλες αλβανικές πόλεις και χωριά υπό ελληνική κατοχή, ένιωθα σαν να πήγε πίσω ο χρόνος», είπε. 


 
Read More »
Νέο εθνικιστικό ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ από τους Αλβανούς: "Υπό ελληνική κατοχή η Ήπειρος" Νέο εθνικιστικό ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ από τους Αλβανούς: "Υπό ελληνική κατοχή η Ήπειρος" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017


Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 30 η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα: 

1. Αποδοχή ένταξης του Δήμου Φιλιατών στο ΕΠ ΗΠΕΙΡΟΣ << 2014-2020>> με την πράξη << Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Φιλιατών>> 
-Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς 

2. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για την υλοποίηση της πράξης «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014 – 2020» με κωδικό ΟΠΣ 5001943 καθώς και καθορισμό ειδικοτήτων των υπό πρόσληψη ατόμων. 
 -Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς 

3. Συγκρότηση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας 
-Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων 

4. Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 του Ν.Π. Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ. 
-Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία 

 5. Λήψη απόφασης σχετικά με την <<Προμήθεια Καυσίμων – λιπαντικών & πετρελαίου θέρμανσης για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Φιλιατών, των Νομικών προσώπων και των Σχολικών Επιτροπών για το έτος 2017,>> με την προσφυγή στη διαδικασία της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016. 
-Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος 

6. Παραίτηση Αντιπροέδρου και ορισμός εκ νέου του Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φιλιατών . 
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία 

7. Λήψη απόφασης για την πρόβλεψη πιστώσεων στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2017 για την εκτέλεση της εργασίας αποχιονισμού δρόμων στον Δήμο Φιλιατών λόγω κατεπείγουσας ανάγκης. 
-Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 

8. Ορισμός Επιτροπής παραλαβής έργων αξίας μικρότερης από 5.869,41ευρώ για το έτος 2017. 
 -Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 

9. Συγκρότηση Επιτροπής επίλυσης με συμβιβασμό φορολογικών διαφορών για το έτος 2017. (άρθρο 32 Ν.1080/80). 
-Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία 

10. Ορισμός Δημοτικών υπαλλήλων που θα αποτελέσουν μέλη ( τακτικό και αναπληρωματικό ) των Επιτροπών Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών /Εργασιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 παρ.11β και παρ. 11δ. 
-Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς 

11. Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών – Υπηρεσιών των οχημάτων του Δήμου. 
 -Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς 

12. Συγκρότηση της Επιτροπής της παρ. 5 του άρθρου 186 του Ν.3463/06 για την εκτίμηση της αξίας των εκτάσεων οι οποίες πρόκειται να εκποιηθούν, να αγοραστούν να ανταλλαγούν ή να εκμισθωθούν για το έτος 2017. 
 -Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία 

13. Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση Επιτροπής για θαλάσσια μέσα αναψυχής. 
-Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων 

14. Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση Επιτροπής για πολυσύχναστες παραλίες. 
-Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων 

15. Συγκρότηση επιτροπής για σφράγιση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
-Εισηγητής: Α/ δήμαρχος Κόρος Ιωάννης 

16. Καθορισμός ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας για τους δικαιούχους του Δήμου Φιλιατών. 
-Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία 

17. Διαγραφή – επαναβεβαίωση χρέωσης χρήσης κοινοτικών βοσκών και εκμίσθωσης αγροτικών εκτάσεων. 
-Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Κόρος Ιωάννης 

18. Διαγραφή χρεών ύδρευσης. 
-Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος 

19. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Τ.Κ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ & Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» 
 -Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 

20. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ» 
 -Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 

21. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ–ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΑΤΣΙΛΑ)» 
 -Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 

22. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΔΡΌΜΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΎ ΣΑΓΙΆΔΑΣ» 
 -Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 

23. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ ΠΗΓΉΣ ΡΑΒΟΣΤΊΒΑΣ»
-Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 

24. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΎΔΡΕΥΣΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΊΑΣ, Β ΥΠΟΈΡΓΟ: ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ ΈΩΣ ΓΈΦΥΡΑ ΝΕΡΆΙΔΑΣ» 
 -Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 


Read More »
Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017


Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας προσκαλεί τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τους προέδρους και τα μέλη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, τους φορείς και τους δημότες της πόλης, στην ειδική δημόσια συνεδρίαση που θα γίνει την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30’ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας - Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, οδός Σουλίου - αρ. 3 , με μοναδικό Θέμα : 
«Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής» (σύμφωνα με την αριθμ. 375/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις διατάξεις του άρθρου 217 του Δ.Κ.Κ. όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 20 παρ.14 του Ν.3731/2008).


Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσα: Σήμερα ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: "Μέσα απο το μάτι του Βουνού"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017


Στον δρόμο της αναζήτησης άλλη μία φορά. 
Αναζήτησης όλων αυτών που σου δίνουν ευτυχία, που σε συναρπάζουν, που σε κάνουν να βρίσκεις τον εαυτό σου. 
Πάνω σε αυτό το δρόμο κίνησα για άλλη μια φορά μαζί με παρέα, προς αναζήτηση του αγνώστου, στο μονοπάτι για τον Αγιο Αρσένιο. 

Ξεκινήσαμε αργά το μεσημέρι από "Καριώτι" και φτάσαμε 16:30 στα 1100 μέτρα περίπου, στο εντυπωσιακό σπήλαιο, περνώντας από απόκρημνα μονοπάτια, κατά τόπους γεμάτα γλιστερό χιόνι κοντά στην κορυφή. 

Φυσικά η θέα παρέμενε απίστευτη, όπως την είχα ζήσει άλλες δύο φορές έως τώρα, μόνο που αυτή την φορά θα απολαμβάναμε το μαγικό δειλινό μέσα από την "ματιά" του βουνού.

Ώρα 19:00 και το σκοτάδι είναι πυκνό έξω από το επιβλητικό σπήλαιο. 

Έχει σημάνει η ώρα να κινήσουμε σιγά σιγά προς τα κάτω, βαστάζοντας φακούς και προσέχοντας πολύ βήμα το βήμα. 

Η περιπέτεια τελειώνει με πλουσιοπάροχο γεύμα στο Ελεατάν στην Βέλλιανη και τις αναμνήσεις από την βραδιά βαθιά χαραγμένες μέσα μας να μας συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή.


Read More »
Θεσπρωτία: "Μέσα απο το μάτι του Βουνού" Θεσπρωτία: "Μέσα απο το μάτι του Βουνού" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5

Δύο χρυσά και δύο ασημένια για τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ,που διεξήχθη το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Ιωάννινα ο σύλλογος μας συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες .

Συγκεκριμένα οι Μάστορας Αλεξανδρος χρυσό στα 2000 μ παν/δων Α , Δόκος Δημήτριος ασημένιο στα 2000 μ παν/δων Α' ,Πίγγιου Ειρήνη χρυσό στα 4000μ γυναικών, Κώστας Νικόλαος ασημένιο στα 1000 μ παν/δων Β' , Βέλλη Αικατερίνη ασημένιο στα 3000 μ κορασίδων. 

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση από Κατσέλη Ηλια και Κολιουση Γεώργιο στα 3000 παίδων και Τζίγκου Δονατελλα στα 2000 μ παγκ/δων Β '


Read More »
Δύο χρυσά και δύο ασημένια για τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Δύο χρυσά και δύο ασημένια για τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5

O Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε το βράδυ της Παρασκευής ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς.

Στην σχετική ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει:

"Με επιτυχία τελέστηκε χθες η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς στα γραφεία του συλλόγου με την ευλογία της εκκλησίας για υγεία και καλές δουλειές σε όλο τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του συλλόγου Γαλανόπουλος Κωνσταντίνος, η αντιπρόεδρος Ελένη Δαρούσου καθώς και η δήμαρχος κα Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση. Το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που δώθηκε από το ζαχαροπλαστείο "Γούσιας", έτυχε ο Αθανάσιος Κώτσης ο οποίος χάρισε το έπαθλο στον εμπορικό σύλλογο αποσπώντας το χειροκρότημα. Tέλος ζητούμε συγνώμη προς το επιμελητήριο για την παράληψη μας να τους στείλουμε πρόσκληση!"


 
Read More »
O Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του O Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ετήσιο λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ Παραμυθιάς Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 28 Γενάρη, το ετήσιο λαϊκό γλέντι της Οργάνωσης Παραμυθιάς Θεσπρωτίας του ΚΚΕ στην αίθουσα «Μέγαρο Αλεξίου» στην Βέλιανη.

Η εκδήλωση άνοιξε με πολιτική ομιλία του σ. Δώρη Δήμα σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την δράση του ΚΚΕ στο κίνημα και την προετοιμασία του 20ου συνεδρίου του ΚΚΕ την Άνοιξη του 2017. Στη συνέχεια ακολούθησε λαϊκό, ρεμπέτικο και έντεχνο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. 


Στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος. 

Οι αριθμοί των λαχνών που κερδίζουν είναι οι:
546: Tablet
531: Αυτόματη καφετιέρα krups.
386: Ηλεκτρικός βραστήρας.
040: Τοστιέρα.
594: Ηλεκτρικό αερόθερμο σώμα.


Read More »
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ετήσιο λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ Παραμυθιάς Θεσπρωτίας Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ετήσιο λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ Παραμυθιάς Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5

Στην αείμνηστη Θεσπρωτή δημοσιογράφο Κατερἰνα Γκίκα αφιέρωσε το βραβείο του συντάκτης του STAR

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017
Και στην αείμνηστη Θεσπρωτή δημοσιογράφο Κατερίνα Γκίκα αφιέρωσε το βραβείο, που του απονεμήθηκε από το ίδρυμα Μπότση, ο κοινβουλευτικός συντάκτης του STAR Αντώνης Αντωνόπουλος. 
Δήλωσε σχετικά: «Νομίζω ότι είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές για κάθε Έλληνα δημοσιογράφο, εύχομαι σε κάθε συνάδελφο να έχει μία τέτοια τιμή. Θα ήθελα να ευχηθώ καλύτερες μέρες, καλύτερες ειδήσεις για όλο τον κόσμο και δουλειές για όλους τους συναδέλφους. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον Σπύρο Βέργο, τον Λάμπρο Χαβέλα, την Κατερίνα Γκίκα και τον Γιώργο Γεωργιάδη, συναδέλφους που δεν είναι πια μαζί μας». 
Η Κατερίνα Γκίκα, από την Κεστρίνη Θεσπρωτίας, διακρίθηκε και αυτή στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και λίγα χρόνια πριν αναχωρήσει για τον ουρανό (2012) είχε τιμηθεί με το ίδιο βραβείο.
Χαρακτηριστικά της Κατερίνας Γκίκα ήταν το ήθος, η εσωτερικότητα, μα πάνω απ' όλα η μαχητικότητα.
Ήξερε να αγωνίζεται και δεν το έβαζε κάτω, όσο και δύσκολες και αν ήταν οι συνθήκες. 
Αντίθετα οι δυσχέρειες την έκαναν όλο και πιο δυνατή. 
Και όχι μόνο αυτό. 
Τα εμπόδια τα ξεπερνούσε μέσα από τη δημιουργία. 
Με ανεπτυγμένο αυτοσεβασμό, προκαλούσε αυτονόητα το σεβασμό και των άλλων. 
Δούλεψε με αυταπάρνηση και συναδελφικότητα, τηρώντα πάντοτε τη δημοσιογραφική δεοντολογία.


 
Read More »
Στην αείμνηστη Θεσπρωτή δημοσιογράφο Κατερἰνα Γκίκα αφιέρωσε το βραβείο του συντάκτης του STAR  Στην αείμνηστη Θεσπρωτή δημοσιογράφο Κατερἰνα Γκίκα αφιέρωσε το βραβείο του συντάκτης του STAR Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: "Εργαστήριο Νηπιακής Ηλικίας"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, για πρώτη φορά στην πόλη μας, "Εργαστήριο Νηπιακής Ηλικίας" απο την εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Θεσπρωτίας!! 
Η συμμετοχή ήταν πέρα των προσδοκιών. 
Να ευχαριστήσουμε λοιπόν όλους εσάς τους γονείς που βρεθήκατε εκεί, γιατί θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα το μεγάλωμα των παιδιών σε σωστές βάσεις, και φυσικά τις εξαιρετικές ομιλίτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, και μας βοήθησαν να καταλάβουμε τελικά οτι δεν υπάρχουν καλοί και κακοί γονεις... 
Υπάρχουν γονείς με βιώματα, που προσπαθούν για το καλύτερο!!!
Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Θεσπρωτίας


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: "Εργαστήριο Νηπιακής Ηλικίας" Ηγουμενίτσα: "Εργαστήριο Νηπιακής Ηλικίας" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5

Σελίδες