Το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
Το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείοΗ διανομή τροφίμων, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες :
Δευτέρα 25//10/2021 από 8:00 π.μ. έως 14:00 και – Τρίτη 26/10/2021 από 8:00 π.μ. έως 14:00.

Σε όλους τους ωφελούμενους θα σταλούν τα σχετικά sms όπως κάθε μήνα ( από τον Οκτώβριο 2021 έως και τον Σεπτέμβριο 2022 μηνύματα θα αποστέλλονται σε όσους είναι δικαιούχοι ύστερα από την αξιολόγηση των νέων αιτήσεων).

Το πακέτο για το μήνα Οκτώβριο περιέχει :
1 κιλό αλεύρι,
1 κιλό ζάχαρη,
2 συσκευασίες ζυμαρικών (2x 500γρ.),
1 συσκευασία φακές (500γρ.),
1 συσκευασία ξερά φασόλια ( 500γρ.),
2 συσκευασίες σάλτσα ντομάτας (2x 500γρ.),
1 κουτί γάλα συμπυκνωμένο και
μια συσκευασία αλάτι.

Με εκτίμηση,
Έρρικα Ντούμα
Σπύρος Καραγιάννης
Read More »
Το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο Το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

Έγκριση σύμβασης για τρία έργα αντικατάστασης οχημάτων στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
Έγκριση σύμβασης για τρία έργα αντικατάστασης οχημάτων στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας


Με έγγραφό της προς τη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου, διατυπώνει τη σύμφωνη γνώμη της για τα σχέδια σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης τριών υποέργων αντικατάστασης οχημάτων της πράξης «Παρεμβάσεις που συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα των υποδομών της ΔΕΥΑΗ».

Πρόκειται για τα υποέργα:
«Αντικατάσταση οχημάτων με νέα ενεργειακά, αποδοτικά και χαμηλών εκπομπών ΥΠΟΕΙΔΟΣ Η» προϋπολογισμού 686.340 ευρώ.
 «Αντικατάσταση οχημάτων με νέα ενεργειακά, αποδοτικά και χαμηλών εκπομπών ΥΠΟΕΙΔΟΣ Β» προϋπολογισμού 114.080 ευρώ
«Αντικατάσταση οχημάτων με νέα ενεργειακά, αποδοτικά και χαμηλών εκπομπών ΥΠΟΕΙΔΟΣ Ζ» προϋπολογισμού 109.492 ευρώ.
Read More »
Έγκριση σύμβασης για τρία έργα αντικατάστασης οχημάτων στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Έγκριση σύμβασης για τρία έργα αντικατάστασης οχημάτων στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΝΗΡΕΑΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΝΗΡΕΑΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣΣυναδέλφισσες - Συνάδελφοι
Μετα από κάλεσμα της Διοίκησης του σωματείου, μαζευτήκαμε σήμερα Παρασκευή 22/10/2021 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Έπειτα από συζήτηση που έγινε αποφασίσαμε ομόφωνα να απορρίψουμε τις απαιτήσεις της εργοδοσίας.
Καλούμε τον κάθε συνάδελφο-συναδέλφισσα να μην υποκύψει στις πιέσεις της εργοδοσίας, να μην φοβηθεί και να μην υπογράψει κανένα έγγραφο.
Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στη σύμβαση εργασίας.
Δεν δεχόμαστε να υπογράψουμε την οικειοθελή αποχώρηση μας.

Η δύναμη μας βρίσκεται στο συλλογικό αγώνα του σωματείου μας. Αυτό φοβάται και τρέμει η εργοδοσία και για αυτό κάνει προσπάθεια με τον μηχανισμό της να απαξιώσει το σωματείο και το περιεχόμενο του.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες να συσπειρωθούνε στο σωματείο. Να συνεχίσουμε στον δρόμο που χαράξαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες σε αγώνα για την ανατροπή και μη εφαρμογή του νέου νόμου-έκτρωμα Χατζηδάκη.
Ενώνουμε την φωνή και τις δυνάμεις μας με χιλιάδες άλλους εργαζόμενους που λένε φτάνει ως εδώ, δούλοι στον 21ο αιώνα δεν θα γίνουμε.

Παλεύουμε:
• Για την υπογραφή Κλαδικής και Επιχειρησιακής ΣΣΕ με αυξήσεις σε μισθούς, διεύρυνση επιδομάτων για όλους τους εργαζόμενους.
• Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι Βρούτση-Αχτσιόγλου-Χατζηδάκη.
• Πλήρη και σταθερή δουλειά για όλους. Να σταματήσει το αίσχος των ατομικών συμβάσεων.
• Συνεχή βελτίωση της υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας των εργαζομένων.
Read More »
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΝΗΡΕΑΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΝΗΡΕΑΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

Το θέμα των ΣΜΑ ζητάει να συζητηθεί από το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας η ΛΣ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
Το θέμα των ΣΜΑ ζητάει να συζητηθεί από το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας η ΛΣΚ. Πρόεδρε

Παρακολουθούμε αρκετό καιρό το θέμα των ΣΜΑ. Η Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Ηπείρου έχει βγάλει ανακοινώσεις για αυτό που σας έχουν σταλεί. Το ζήτημα φαίνεται ότι έχει βαλτώσει ,έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Ο ¨καυγάς¨ μεταξύ ΦΟΔΣΑ και Περιφερειάρχη έχει ξεπεράσει τα όποια όρια.
Είναι φανερό πλέον ότι πίσω από αυτόν κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα.

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ δήμαρχοι άφησαν αιχμές για αυτό . Σήμερα ο κ. Μιχελάκης γραμματέας της αποκεντρωμένης κατηγορεί ευθέως και δημόσια τον ΦΟΔΣΑ για διαπλοκή και προαναγγέλλει την ακύρωση και του νέου διαγωνισμού που αποφάσισε ο ΦΟΔΣΑ στο τελευταίο Δ.Σ.

Στο Δ.Σ έχουμε αποφασίσει ομόφωνα για προσλήψεις από τον ΦΟΔΣΑ και λειτουργία των ΣΜΑ από τον ΦΟΔΣΑ.

Η απόφαση μας αυτή δεν έτυχε υποστήριξης από την Δ.Α. ούτε της δημοσιότητας από το προεδρείο.

Ωστόσο σήμερα είναι η μοναδική πρόταση που εγγυάται την άμεση λειτουργία των ΣΜΑ. Προφανώς απαιτεί κρατική χρηματοδότηση. Είναι όμως γνωστό ότι λεφτά υπάρχουν. Απλά κατευθύνονται σε άλλες δραστηριότητες.

Πιστεύουμε ότι σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να πορευτούμε.

Να απευθυνθούμε στους κατοίκους του δήμου μας που υφίστανται τα οικονομικά βάρη της διαχείρισης των απορριμμάτων (ΑΣΑ) και να τους καλέσουμε σε αγώνα για :

1) Άμεση λειτουργία των ΣΜΑ υπό τον έλεγχο του ΦΟΔΣΑ

2) Για άμεσες προσλήψεις και στελέχωσης των ΣΜΑ με προσωπικό μόνιμης και σταθερής απασχόλησης ,το οποίο θα εκπαιδεύσει ο ανάδοχος κατασκευαστής όπως προβλέπεται από την σύμβαση.

3) Κρατική χρηματοδότηση για τον ΦΟΔΣΑ.

4) Επειδή από τις δηλώσεις του κ. περιφερειάρχη για 67.000 tn διαχείρισης απορριμμάτων στους ΣΜΑ προκύπτει το άδικο της ελάχιστης εγγυημένης ποσότητας των 80.000 tn στην MEA. Να απαιτήσουμε την κατάργηση της και επαναδιαπραγμάτευση με την ΓΕΡΚ ΤΕΡΝΑ.

Με αυτές τις σκέψεις ζητούμε να συζητηθεί το θέμα της λειτουργίας των ΣΜΑ εκτός ημερησίας διάταξης στην προγραμματισμένης συνεδρίασης της 25/10/2021 .

Ηγουμενίτσα 22/10/2021
Για την Λαϊκή συσπείρωση
Δώρης Δήμας
Read More »
Το θέμα των ΣΜΑ ζητάει να συζητηθεί από το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας η ΛΣ Το θέμα των ΣΜΑ ζητάει να συζητηθεί από το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας η ΛΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

Τμήμα στίβου και στην Πέρδικα από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
Τμήμα στίβου και στην Πέρδικα από τον Πρωτέα ΗγουμενίτσαςΟ ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Πέρδικας θα λειτουργήσει τμήμα στίβου στην Πέρδικα . Οι ημέρες προπόνησης θα είναι Τρίτη και Πέμπτη . 
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν τα παιδιά τους στα τμήματα στίβου να επικοινωνήσουν με την κα Ραχήλ Μαρκιανίδου στο τηλέφωνο 6996552353 και την κα Φλώρου Γεωργία στο τηλέφωνο 6946659359 .
Read More »
Τμήμα στίβου και στην Πέρδικα από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Τμήμα στίβου και στην Πέρδικα από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 12 έως τις 18 Οκτωβρίου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Δράμα, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε έξι αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας και του Μαρόκου, τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και της Αργεντινής και την τρίτη κατηγορία της Αργεντινής και με 30 ευρώ κέρδισε 12.532,93 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες) ένας νικητής στα Βριλήσσια κέρδισε 4.221,58 ευρώ, ενώ έξι ακόμα νικητές κέρδισαν από 2.110,79 ευρώ.

Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
Read More »
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

71 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
71 τα σημερινά κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 3
ΠΕ Θεσπρωτίας 0
ΠΕ Ιωαννίνων 60
ΠΕ Πρέβεζας 8


Read More »
71 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο 71 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

Ερώτηση Κάτση για τα Αγροτικά Τιμολόγια Ρεύματος

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
Ερώτηση Κάτση για τα Αγροτικά Τιμολόγια Ρεύματος 


Με Ερώτηση τους προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, 55 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεταξύ των οποίων και ο Μάριος Κάτσης, έφεραν στη Βουλή το θέμα των υπέρογκων αυξήσεων στο αγροτικό ρεύμα.

Από τις 5 Αυγούστου που η ΔΕΗ εφαρμόζει αναπροσαρμογή χρεώσεων προμήθειας, αυξήθηκε το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος ενώ κάθε μήνα η ρήτρα, δηλαδή η προσαύξηση ανά kWh, αυξάνεται, εφόσον αυξάνεται και η χονδρεμπορική τιμή. Οι υπέρογκες αυξήσεις έρχονται σε συνέχεια της αύξησης στο αγροτικό ρεύμα κατά 13% που επέβαλε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη το 2019 και η οποία εξαφάνισε στην πράξη τη μείωση ΦΠΑ στο αγροτικό ρεύμα από 13% σε 6%, που πέτυχε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Οι μεγάλες αυξήσεις στο ρεύμα απογειώνουν το κόστος λειτουργίας των ιδιωτικών γεωτρήσεων και κυρίως των ΤΟΕΒ, που ήδη δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους, όπως επίσης και των σταβλικών εγκαταστάσεων και των θερμοκηπίων.

Το εκρηκτικό μείγμα που έχει διαμορφωθεί από το κύμα αυξήσεων στα καύσιμα και στο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και εξαιτίας των πρωτοφανών ανατιμήσεων των αγροτικών εφοδίων γενικότερα, έχει στην κυριολεξία εξαϋλώσει το αγροτικό εισόδημα και απειλεί να τινάξει στον αέρα την πρωτογενή παραγωγή, πλήττοντας την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

Η κυβέρνηση μπροστά στα προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών, αρνείται να επέμβει δυναμικά και παραμένει απλός παρατηρητής της καταστροφής που συντελείται. Με την Ερώτησή τους οι Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητούν από την κυβέρνηση να αξιοποιήσει άμεσα τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης με βάση τους ελάχιστους συντελεστές της Ε.Ε. σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και φυσικό αέριο καθώς και στο πετρέλαιο θέρμανσης και στο φωτιστικό πετρέλαιο, όπως επίσης να υιοθετήσει και την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, που εξαγγέλθηκε στη ΔΕΘ, για ειδική ενίσχυση ώστε να αντιμετωπιστεί η αύξηση της τιμής του αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος και να επιστρέψει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στους αγρότες για το πετρέλαιο κίνησης. Επίσης ζητούν επιπλέον μέτρα για την αντιμετώπιση των υπέρογκων αυξήσεων στα αγροτικών τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος, και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν υψηλούς καταναλωτές όπως ΤΟΕΒ και που εξυπηρετούν συλλογικά εγγυώμενοι την παραγωγή και τα αγροτικά εισοδήματα στους καλλιεργητές αρδευόμενων εκτάσεων


Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης όπως κατατέθηκε στη Βουλή:
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς
Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Ανάπτυξης και Επενδύσεων
ΘΕΜΑ: «Παρά τις αυξήσεις, η Κυβέρνηση δεν έχει πρόβλεψη για τα Αγροτικά Τιμολόγια Ρεύματος»

Από τις 5 Αυγούστου που η ΔΕΗ εφαρμόζει αναπροσαρμογή χρεώσεων προμήθειας, αυξήθηκε το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος ενώ κάθε μήνα η ρήτρα, δηλαδή η προσαύξηση ανά kWh, αυξάνεται, εφόσον αυξάνεται και η χονδρεμπορική τιμή.
Οι καταναλωτές παραλαμβάνουν λογαριασμούς «φωτιά» [οικιακά τιμολόγια Γ1 και Γ1Ν (ακόμη και οι δικαιούχοι Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου -ΚΟΤ), επαγγελματικά τιμολόγια (Γ21, Γ22, Γ23, Ε21, Ε22, Ε23), τιμολόγιο Φωτισμού Οδών και Πλατειών (ΦΟΠ) καθώς Αγροτικό Τιμολόγιο Χαμηλής Τάσης].
Οι υπέρογκες αυξήσεις έρχονται σε συνέχεια της αύξησης στο αγροτικό ρεύμα κατά 13% που επέβαλε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη το 2019 και η οποία εξαφάνισε στην πράξη τη μείωση ΦΠΑ στο αγροτικό ρεύμα από 13% σε 6%, που πέτυχε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.
Η υπέρογκη νέα αυτή αύξηση εξανεμίζει την όποια έκπτωση υφίστατο στο αγροτικό τιμολόγιο και εκτινάσσει κι άλλο το κόστος παραγωγής, αφού μαζί με τις αυξήσεις στο πετρέλαιο και τα αγροεφόδια υποθηκεύουν το ήδη μειωμένο αγροτικό εισόδημα, ενώ οι αγρότες έχουν ήδη επιβαρυνθεί από το «πράσινο» τέλος στο πετρέλαιο κίνησης που επέβαλλε η κυβέρνηση για να καλύψει τη χρεωκοπία που δημιούργησε στον Ειδικό Λογαριασμό των ΑΠΕ.
Συγκεκριμένα, η υπέρογκη αυτή αύξηση απογειώνει το κόστος λειτουργίας των αντλητικών συγκροτημάτων [ιδιωτικών (γεωτρήσεις) και συλλογικών (ΤΟΕΒ)] που χρησιμοποιούν οι αγρότες για άρδευση των καλλιεργειών τους. Η ήδη προβληματική, ούτως η άλλως, εξυπηρέτηση των υποχρεώσεών τους, ιδιαίτερα των συλλογικών σχημάτων (ΤΟΕΒ) προς τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέγειας καθίσταται αδύνατη πλέον μετά από τις πρόσφατες αυτές αυξήσεις.
Αλλά και το κόστος λειτουργίας των άλλων υποδομών των αγροτικών εκμεταλλεύσεων (σταβλικών εγκαταστάσεων, θερμοκηπίων) εκτινάσσεται, κάνοντας προβληματική τη σταβλισμένη κτηνοτροφία και τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες.
Οι πολλαπλές αυτές επιπτώσεις στο σύνολο της αγροτικής παραγωγής δεν φαίνεται να γίνονται αντιληπτές από την Κυβέρνηση, αφού σύμφωνα με τις σχετικές έως τώρα εξαγγελίες, η επιδότηση στο ρεύμα για τους οικιακούς καταναλωτές αναμένεται να κυμανθεί το μέγιστο στα 18 ευρώ το μήνα για όλους τους καταναλωτές χαμηλής τάσης (νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις) και μέχρι τις 300 κιλοβατώρες κάθε μήνα.

Επειδή το κύμα αυξήσεων και ιδιαίτερα στην ενέργεια και στο ηλεκτρικό ρεύμα εκτινάσσει ήδη σε πρωτοφανή επίπεδα το κόστος παραγωγής αγροτικών προϊόντων,
Επειδή η υπέρογκη νέα αυτή αύξηση στο αγροτικό τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος πλήττει ιδιαίτερα το κόστος λειτουργίας των συλλογικών αντλητικών συγκροτημάτων των (ΤΟΕΒ) που χρησιμοποιούν οι αγρότες για την άρδευση των καλλιεργειών τους και καθιστά αδύνατη την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεών τους αφού πολλοί ΤΟΕΒ και μεμονωμένοι παραγωγοί διαθέτουν ήδη ληξιπρόθεσμες οφειλές στη ΔΕΗ,
Επειδή μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την παράδοση της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέροντα, η ηλεκτρική ενέργεια είναι πλέον έρμαιο στην ασυδοσία της «αγοράς», χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης από μέρους της πολιτείας για την στοιχειώδη προστασία των καταναλωτών και των συμφερόντων της εθνικής παραγωγής,
Επειδή με τις έως τώρα εξαγγελίες της κυβέρνησης η επιδότηση στο ρεύμα δεν αφορά μεγάλη μερίδα των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και των αναγκών τους αλλά και ούτε τους υψηλούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας ΤΟΕΒ και έτσι τίθεται επ’ αμφιβόλω πλέον η δυνατότητα άρδευσης των καλλιεργούμενων εκτάσεων, σε μια περίοδο μάλιστα που η κλιματική κρίση εντείνεται με απρόβλεπτες συνέπειες για την παραγωγή αγροτικών προϊόντων και στη διασφάλιση εισοδήματος για τη μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων παραγωγών ,
Επειδή η ραγδαία και τεράστια αύξηση αυτή του κόστους παραγωγής θα μειώσει σημαντικότατα την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών αγροτικών προϊόντων,
Επειδή στον αντίποδα της κυβερνητικής αδιαφορίας, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προτείνει ρεαλιστικά, άμεσα εφαρμόσιμα και αναγκαία μέτρα, όπως με την τροπολογία για τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης με βάση τους ελάχιστους συντελεστές της Ε.Ε. σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και φυσικό αέριο καθώς και στο πετρέλαιο θέρμανσης και στο φωτιστικό πετρέλαιο ενώ πρόταση του Προέδρου, Αλέξη Τσίπρα, όπως εξαγγέλθηκε στη ΔΕΘ είναι η ειδική ενίσχυση για την αντιμετώπιση της αύξησης της τιμής του αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος και επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στους αγρότες για το πετρέλαιο κίνησης.

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
1) Σε ποια μέτρα προτίθενται να προβούν για την αντιμετώπιση των υπέρογκων αυξήσεων στα αγροτικών τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος, και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν υψηλούς καταναλωτές όπως ΤΟΕΒ και που εξυπηρετούν συλλογικά εγγυώμενοι την παραγωγή και τα αγροτικά εισοδήματα στους καλλιεργητές αρδευόμενων εκτάσεων;
2) Προτίθενται να αξιοποιήσουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχίαν και ιδίως τις προτάσεις για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης με βάση τους ελάχιστους συντελεστές της Ε.Ε. σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και φυσικό αέριο καθώς και στο πετρέλαιο θέρμανσης και στο φωτιστικό πετρέλαιον αλλά και την πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, όπως εξαγγέλθηκε στη ΔΕΘ για ειδική ενίσχυση για την αντιμετώπιση της αύξησης της τιμής του αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος και επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στους αγρότες για το πετρέλαιο κίνησης;
Read More »
Ερώτηση Κάτση για τα Αγροτικά Τιμολόγια Ρεύματος Ερώτηση Κάτση για τα Αγροτικά Τιμολόγια Ρεύματος Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην είσοδο της Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην είσοδο της Ηγουμενίτσας


Γίνεται γνωστό ότι, λόγω εργασιών κατασκευής του έργου «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας - Εγνατία Οδός και Πρόσβαση προς Μαυρομάτι (Είσοδος Πόλης Ηγουμενίτσας)», η κίνηση προς και από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ. Ε. Π.) Ηγουμενίτσας του Γ. Ν. Φιλιατών δεν θα γίνεται από την Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων στο ύψος των παλαιών Εργατικών Κατοικιών, αλλά μέσω άλλων δημοτικών οδών (παραπλεύρως του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας και μέσω Νέας Σελεύκειας), για το χρονικό διάστημα από 25-10-2021 από ώρα 07:00 π. μ. μέχρι και 31-12-2021 και μέχρι ώρα 16:00 μ. μ.

Για την κίνηση αυτή θα υπάρξουν κατάλληλες πληροφοριακές πινακίδες
Η Υπηρεσία θα καταβάλλει προσπάθεια ώστε η σύνδεση να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Ζητάμε την κατανόησή σας για την προσωρινή καθυστέρηση.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π. Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Θωμάς Γ. Πιτούλης
Read More »
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην είσοδο της Ηγουμενίτσας Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην είσοδο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

Ανακοίνωση – ενημέρωση για τη διάθεση τσίπουρου από τα καταστήματα εστίασης

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
Ανακοίνωση – ενημέρωση για τη διάθεση τσίπουρου από τα καταστήματα εστίασηςΑπό τη Διεύθυνση Ανάπτυξης/Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Π.Ε. Ιωαννίνων, ανακοινώνονται τα εξής προς τη διάθεση τσίπουρου, τσικουδιάς και άλλων ποτών από τα καταστήματα ομαδικής εστίασης:
1. Οι προσυσκευασίες των ποτών, οίνου, ζύθου και των εμφιαλωμένων νερών που διατίθενται ακέραιες στον πελάτη εντός των μονάδων ομαδικής εστίασης, πρέπει να αποσφραγίζονται παρουσία του.
2. Τα προϊόντα «Τσίπουρο» ή «Τσικουδιά» διατίθενται στους χώρους ομαδικής αποκλειστικά και μόνο προσυσκευασμένα.
3. Σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 3, εδ. Γ της Υπουργικής Απόφασης 91354/2017 (ΦΕΚ Β 2983) «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών» το προϊόν ( ποτό ) που προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο χύμα σε μονάδες ομαδικής εστίασης είναι το ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ (ΔΙΗΜΕΡΩΝ) ,το οποίο είναι διαφορετικό προϊόν από το Τσίπουρο και την Τσικουδιά, όπως ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία.
4. Ενημερώνουμε τόσο το καταναλωτικό κοινό όσο και τους επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα εστίασης ότι ,απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη αναγραφή ονομασίας στους τιμοκαταλόγους για τα χύμα προϊόντα εκτός της προαναφερόμενης . Επίσης εκτός της αναγραφής στους τιμοκαταλόγους ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ (ΔΙΗΜΕΡΩΝ) θα αναγράφεται και η χώρα προέλευσης καθώς και τα στοιχεία του παραγωγού. Το τσίπουρο ή η τσικουδιά που τυχόν αναγράφονται στους τιμοκαταλόγους διατίθενται αποκλειστικά ως εμφιαλωμένα.
5. Τα αλκοολούχα ποτά μπορούν να διατίθενται σε ποτήρι από την αρχική συσκευασία στον τελικό καταναλωτή εντός των μονάδων ομαδικής εστίασης, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας ειδικής νομοθεσίας. Στην περίπτωση αυτή, προσφέρονται αποκλειστικά από την αρχική συσκευασία που μπορεί να έχει ήδη ανοιχθεί για την εξυπηρέτηση προηγούμενης παραγγελίας.
6. Απαγορεύεται η μετάγγισή του περιεχομένου ολικά ή μερικά εν μέρει σε άλλη συσκευασία προκειμένου να προσφερθεί στον πελάτη. Κατά την εκτέλεση της παραγγελίας, η μετάγγιση της ανάλογης ποσότητας του ποτού από την αρχική συσκευασία στο ποτήρι πρέπει να γίνεται παρουσία του πελάτη, και να του δίνεται η δυνατότητα να διαβάσει την επισήμανση της.
7. Από την Υπηρεσία (Τμήμα Εμπορίου) διενεργούνται έλεγχοι για την ακριβή εφαρμογή των προαναφερομένων . Στους παραβάτες των ανωτέρων παραγράφων, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 75 της Υ.Α. 91354/2017, προβλέπεται η επιβολή διοικητικού προστίμου. Οι καταναλωτές και οι επαγγελματίες μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στα Γραφεία 103-106 της Περιφέρειας Ηπείρου, καθώς και στα τηλέφωνα 26510 87103 – 87104.
Read More »
Ανακοίνωση – ενημέρωση για τη διάθεση τσίπουρου από τα καταστήματα εστίασης Ανακοίνωση – ενημέρωση για τη διάθεση τσίπουρου από τα καταστήματα εστίασης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

1.807.500€ για την αντικατάσταση υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
1.807.500€ για την αντικατάσταση υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων Ηγουμενίτσας


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας προχώρησε σε υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου «Αντικατάσταση υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων από αντλιοστάσιο Α0 προς Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Ηγουμενίτσας», αρχικού προϋπολογισμού 1.807.500,00€, με την ανάδοχο εταιρεία ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε. Την σύμβαση υπέγραψαν για την ΔΕΥΑΗ ο Πρόεδρος της, κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης και για την ανάδοχο εταιρεία ο κ. Τηλέμαχος Τσιρώνης, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΗ κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η αντικατάσταση του υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης δήλωσε σχετικά:

«Το έργο αφορά στην ολοκληρωμένη διαχείριση και βελτίωση - αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών διαχείρισης αστικών λυμάτων για την αξιόπιστη μεταφορά τους προς την ΕΕΛ και την κάλυψη μελλοντικών αναγκών. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα της ΔΕΥΑΗ προς τον εκσυγχρονισμό και την βιωσιμότητα των υποδομών μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης της Ηγουμενίτσας».
Read More »
1.807.500€ για την αντικατάσταση υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων Ηγουμενίτσας 1.807.500€ για την αντικατάσταση υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο ΦιλιατώνΣύμφωνα με: α) το άρθρο 67 Ν. 3852/2010 προσαρμοσμένο στις διατάξεις του άρθρου 184 Ν. 4365/2019, β) το άρθρο 10 της πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου << Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊού COVID- 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του>> ( ΦΕΚ 55/Α/11-3-2020) και γ) τις με αριθμ. πρωτ: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/177/οικ. 16474/23.08.2021 & ΔΙΔΑΔ/Φ.69/179/οικ. 16812/30-08-2021 και ΔΙΔΑΔ /Φ.69 /180 /13-9-2021 εγκυκλίους του ΥΠΕΣ<< ………Συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία χωρίς το περιορισμό ατόμων του προηγούμενου σημείου αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο σύμφωνα σύμφωνα 3 του άρθρου 10 τηρούμενων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων , αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού.

ΚΑΛΕΙΣΤΕ να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Καταστήματος την 29 Οκτωβρίου 2021 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 17: 00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1ο θέμα
7η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικ. έτους 2021.
Εισηγητές: Αντιδήμαρχος κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

2ο θέμα
Έκθεση Γ΄ τριμήνου του έτους 2021 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

3ο θέμα
Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος 2022.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

4ο Θέμα
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 3/2021 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων του Δήμου Φιλιατών με θέμα την τοποθέτηση κολωνακίων στο Ο.Τ. 84 επί της οδού Π. Μπέμπη 1 και προς το Νοσοκομείου στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος.
Εισηγητής: Τσότσης Δημήτριος Πρόεδρος Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

5ο Θέμα
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 4/2021 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων του Δήμου Φιλιατών με θέμα την οριοθέτηση και διαγράμμιση μίας γενικής θέσης Α.Μ.Ε.Α. έμπροσθεν του Δημαρχείου Φιλιατών και επί της Ελ. Βενιζέλου 8.
Εισηγητής: Τσότσης Δημήτριος Πρόεδρος Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

6ο Θέμα
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 5/2021 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων του Δήμου Φιλιατών με θέμα την οριοθέτηση και διαγράμμιση μίας γενικής θέσης Α.Μ.Ε.Α. επί της Αγ. Τριάδος 5-13.
Εισηγητής: Τσότσης Δημήτριος Πρόεδρος Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

7ο Θέμα
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 6/2021 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων του Δήμου Φιλιατών με θέμα την διαγράμμιση και η σήμανση των διαβάσεων των πεζών σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Εισηγητής: Τσότσης Δημήτριος Πρόεδρος Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

8ο Θέμα: Εκμίσθωση μέσω Δημοπρασίας έκτασης 4,00 στρ. από το 384 τεμάχιο Διανομής Κώτσικας της Κοινότητας Πλαισίου για την ίδρυση και λειτουργία σταβλικών εγκαταστάσεων.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς

9ο Θέμα:
Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Φιλιατών και ΠΕΔ Ηπείρου με θέμα: για την υλοποίηση του έργου POLYFONIA: <<Thematic Tourism Development Through the Preservation of Polyphonic mysic, unique element of the cross- border Cultural Heritage>>.
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ
Read More »
Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ηγουμενίτσας

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ηγουμενίτσας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ηγουμενίτσας στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ηγουμενίτσας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:


Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.
Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:
Τηλ. :2665028140
Ταχ. Διεύθυνση: Αγίων Αποστόλων 43
Email: kentrokoinotitas_igoumenitsas@1345.syzefxis.gov.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Read More »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ηγουμενίτσας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021 Rating: 5

Σελίδες