Εκπαιδεύστε τον τετράποδο φίλο σας, με τον εκπαιδευτή Τάσο Κωλέτση (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023
Εκπαιδεύστε τον τετράποδο φίλο σας, με τον εκπαιδευτή Τάσο Κωλέτση (+ΒΙΝΤΕΟ)


Η εκπαίδευση των σκύλων είναι μια σημαντική διαδικασία για να μπορέσετε να απολαύσετε μια ομαλή και ευχάριστη συνύπαρξη με τον τετράποδο φίλο σας. 
Εάν ζείτε στη Θεσπρωτία ή και στην Ήπειρο, ή ακάμα και λίγο πιο… μακριά και ψάχνετε για έναν καταρτισμένο εκπαιδευτή σκύλων, έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε έναν από τους καλύτερους στην περιοχή. 
Ο εκπαιδευτής σκύλων Τάσος Κωλέτσης, έχει μια μακρά ιστορία στην εκπαίδευση σκύλων και μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, είτε πρόκειται για την εκπαίδευση του σκύλου σας σε βασικές εντολές, είτε για προχωρημένες τεχνικές και τη συμπεριφορά του σκύλου σας. 
Ο Τάσος έχει την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση για να βοηθήσει τον σκύλο σας να μάθει τις κατάλληλες συμπεριφορές και να αποφύγει ανεπιθύμητες συμπεριφορές, όπως η κοινωνικοποίηση του σκύλου σας, η αντιμετώπιση του άγχους, της επιθετικότητας και άλλων προβλημάτων συμπεριφοράς που μπορούν να δημιουργήσουν δυσκολίες στην συνύπαρξη με τον σκύλο σας. 
Εργάζεται με διαφορετικούς τύπους σκύλων, ανεξάρτητα από τη φυλή ή το μέγεθος τους. Αναλαμβάνει επίσης τη φιλοξενία του σκύλου σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψετε για μερικές ημέρες ή αν έρθετε για διακοπές στην περιοχή, ώστε να μη μείνετε μακριά από τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. 
Στις νέες εγκαταστάσεις του με στίβους, μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με το σκύλο σας ελεύθερο, να παίξετε μαζί του και να απολαύσετε το καφεδάκι σας σε ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον. 
Αν ψάχνετε για έναν καταρτισμένο εκπαιδευτή σκύλων στη Θεσπρωτία, μην διστάσετε να αναζητήσετε τις υπηρεσίες του. 
Βρίσκεται στην περιοχή της Μαζαρακιάς Ηγουμενίτσας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 699 688 8935 καθώς και στις σελίδες του στο facebook: 

Read More »
Εκπαιδεύστε τον τετράποδο φίλο σας, με τον εκπαιδευτή Τάσο Κωλέτση (+ΒΙΝΤΕΟ) Εκπαιδεύστε τον τετράποδο φίλο σας, με τον εκπαιδευτή Τάσο Κωλέτση (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Πώς να επιλέξετε γυαλιά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου;

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023
Πώς να επιλέξετε γυαλιά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου;Σήμερα, η γκάμα των σκελετών είναι πολύ διαφορετική. Ο πρώτος εμπειρικός κανόνας για την επιλογή των σωστών γυαλιών είναι να βρείτε αυτό που σας αρέσει και να σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα με ειδικούς από το ηλεκτρονικό κατάστημα Sky Optic, ένας από τους τρόπους για να βρείτε το σωστό καρέ για να αποκαλύψετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας είναι να ταιριάξετε ο σκελετός με το σχήμα του προσώπου, τον τόνο του δέρματος και τις τάσεις της μόδας.

Προσδιορίστε τον τύπο του προσώπου σας
Πρώτα πρέπει να μάθετε ποιος είναι ο τύπος σας. Συνολικά, οι στυλίστες διακρίνουν επτά κύριες:
οβάλ - το μήκος είναι μεγαλύτερο από το πλάτος, τα ζυγωματικά είναι σχεδόν ίδια με το ευρύτερο μέρος του μετώπου και το ομαλό περίγραμμα της γνάθου συμπληρώνει το οβάλ.
κύκλος - χαμηλό μέτωπο, γεμάτα μάγουλα, ζυγωματικά είναι το πιο φαρδύ μέρος. Οι μετρήσεις μήκους και πλάτους είναι οι ίδιες, η ομοιότητα με τον κύκλο οφείλεται σε μια λεία γραμμή μαλλιών και ένα απαλό στρογγυλεμένο πηγούνι.
τετράγωνο - είναι ίσο σε πλάτος και ύψος, το πηγούνι και το σαγόνι είναι ογκώδη και γωνιακά.
καρδιά - αιχμηρό πηγούνι, σταδιακά επεκτείνεται στα ζυγωματικά, το μέτωπο είναι το ευρύτερο μέρος.
ορθογώνιο - σχεδόν σαν οβάλ, επιμήκης σε ύψος, αλλά με γωνιακή γνάθο και φαρδύ μέτωπο, τα ζυγωματικά έχουν το ίδιο πλάτος με το σαγόνι και το μέτωπο.
τρίγωνο - η γραμμή των ζυγωματικών και το πλάτος του μετώπου είναι περίπου τα ίδια, σταδιακά στενεύουν σε ένα αιχμηρό πηγούνι.
ρόμβος - παρόμοιος με οβάλ, αλλά το μέτωπο είναι μυτερό και το πηγούνι είναι στενό, γεγονός που κάνει τη γραμμή των ζυγωματικών να επεκτείνεται οπτικά.

Είναι δύσκολο να μειωθούν όλοι οι άνθρωποι σε επτά τύπους, αλλά συνήθως ορισμένα χαρακτηριστικά κυριαρχούν σε κάθε άτομο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε γυαλιά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας
Τα γυαλιά δεν είναι μόνο ανάγκη για διάβασμα, για άτομα με προβλήματα όρασης και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά και ένα κομψό αξεσουάρ που θα συμπληρώσει κάθε εμφάνιση. Για να βρείτε την εφαρμογή σας ανάμεσα στην ποικιλία των σκελετών, πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένους παράγοντες:
καθορίστε τον τύπο του προσώπου σας και επιλέξτε το σχέδιο των γυαλιών ηλίου που θα είναι το βέλτιστο για εσάς.
σκεφτείτε το γεγονός ότι υπάρχουν λίγα καθαρά σχήματα. Συνήθως το πρόσωπο συνδυάζει χαρακτηριστικά διαφορετικών τύπων.
μη διστάσετε να δοκιμάσετε όσα περισσότερα σχέδια μπορείτε, είτε είναι στρογγυλά, τετράγωνα, πεταλούδα και άλλα. Επιλέξτε μοντέλα με διαφορετικά χρώματα και σχέδια.
βεβαιωθείτε ότι το αξεσουάρ ταιριάζει με το χρώμα, το συνολικό στυλ και την εμφάνισή σας,
συμβουλευτείτε έναν στυλίστα ή έναν οπτικό σύμβουλο εάν δεν μπορείτε να κάνετε μια επιλογή μόνοι σας.
μην ξεχνάτε την ευκολία - η ομορφιά και η μόδα είναι σημαντικοί παράγοντες, αλλά η άνεση και η ασφάλεια στην επιλογή είναι πολύ πιο σημαντικές.
επιλέξτε πρωτότυπα επώνυμα γυναικεία ή ανδρικά γυαλιά που θα σας εξυπηρετούν πιστά για τα επόμενα χρόνια.

Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα φορώντας αυτά τα αξεσουάρ. Δεν πρέπει να ασκούν πίεση στους κροτάφους σας και στη γέφυρα της μύτης σας. Για να ελέγξετε αν αυτά είναι τα γυαλιά σας, πρέπει να γέρνετε προς τα εμπρός μαζί τους. Εάν ο επιλεγμένος σκελετός δεν έχει γλιστρήσει στην άκρη της μύτης, τότε η επιλογή είναι σωστή. Το επιλεγμένο μοντέλο πρέπει να ταιριάζει στις αναλογίες του προσώπου, να κρύβει ελαττώματα και να τονίζει την αξιοπρέπεια. Το υλικό νικελίου δεν είναι κατάλληλο για άτομα επιρρεπή σε αλλεργίες. Είναι καλύτερα να επιλέξετε κράματα ανοξείδωτου χάλυβα, καθώς και τιτάνιο, χρυσό ή ασήμι. Τα μεταλλικά αξεσουάρ συνήθως διαρκούν πολύ περισσότερο από τα πλαστικά.

Επιλέξτε τη σωστή φόρμα
Σχεδόν όλοι οι τύποι γυαλιών είναι κατάλληλοι για οβάλ σχήμα. Το κύριο καθήκον είναι η διατήρηση αρμονικών αναλογιών. Είναι καλύτερο εάν το πλάτος του σκελετού είναι ίσο με το φαρδύ μέρος του προσώπου ή ελαφρώς φαρδύτερο και η επάνω γραμμή συμπίπτει με αυτή των φρυδιών. Εάν έχετε απαλά χαρακτηριστικά, προσπαθήστε να επιλέξετε σκελετό με λείο σχήμα, στρογγυλεμένα, χωρίς αιχμηρές γωνίες. Εάν τα χαρακτηριστικά σας είναι πιο έντονα, τότε οι αυστηροί σκελετοί είναι πιο κατάλληλοί. Τα σχέδια πεταλούδα, τετράγωνα ή μάτι γάτας προτιμώνται περισσότερο.
Όταν επιλέγετε γυαλιά για στρογγυλό σχήμα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε μοντέλα που επιμηκύνουν οπτικά και το κάνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά σε ένα οβάλ. Δώστε προτίμηση σε ένα σκελετό με ευθείες γραμμές και έντονες γωνίες (τετράγωνο, ορθογώνιο, τρίγωνο).
Ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς έχει απαλές γραμμές. Κατά την επιλογή, θα πρέπει να προσέξετε να μην αυξήσετε οπτικά το επάνω μέρος. Στρογγυλεμένα, στρογγυλά μοντέλα, στενός βραχυκυκλωτήρας, aviator και άλλα είναι κατάλληλα.
Το τετράγωνο χαρακτηρίζεται από φαρδιά ζυγωματικά και το γωνιώδες φαρδύ πηγούνι. Μπορείτε να εξισορροπήσετε οπτικά τις αναλογίες του με στρογγυλεμένο σκελετό (στρογγυλά, οβάλ). Θα μαλακώσουν τη γωνιότητα, θα δώσουν απαλότητα. Συνιστώνται επώνυμα μοντέλα aviator. Όταν επιλέγετε μοντέλα για ένα επίμηκες σχήμα, μπορείτε να εμπιστευτείτε πολύχρωμους και φωτεινούς τετράγωνους τύπους. Μειώνουν οπτικά και λειαίνουν τα τραχιά χαρακτηριστικά ενώ μαλακώνουν τις γωνίες.
Το πιο σημαντικό είναι να αναζητήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να φαίνεστε καλά σε αυτό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα γυαλιά θα είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σας. Για αυτόν τον λόγο, πάρτε το καλύτερο για τον εαυτό σας.
Read More »
Πώς να επιλέξετε γυαλιά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου; Πώς να επιλέξετε γυαλιά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Χάθηκε κινητό τηλέφωνο στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023
Χάθηκε κινητό τηλέφωνο στην Ηγουμενίτσα


Χάθηκε κινητό τηλέφωνο μάρκας Samsung σε μπλε θήκη με σημαντικά επαγγελματικά αρχεία, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, στη διαδρομή από την οδό Μπιζανίου μέχρι το πρώτο Λύκειο.

Σε περίπτωση που το βρει κάποιος, παρακαλείται να επικοινωνήσει στον αριθμό 6948056565.

Read More »
Χάθηκε κινητό τηλέφωνο στην Ηγουμενίτσα Χάθηκε κινητό τηλέφωνο στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Μηχανική βλάβη στο πλοίο ΑΙΑΝΤΑΣ

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023
Μηχανική βλάβη στο πλοίο ΑΙΑΝΤΑΣ


Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ - ΔΡ - ΑΝ ''ΑΙΑΝΤΑΣ'' Ν.Π. 10502, για αύξηση της θερμοκρασίας του αναστροφέα της αριστερής κύριας μηχανής του πλοίου, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από τον λιμένα Ηγουμενίτσας προς τον λιμένα ν. Κέρκυρας, με 41 επιβάτες, 05 Ε.Ι.Χ. οχήματα και 02 Φ/Γ.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα ν. Κέρκυρας, και στη συνέχεια μετέβη στο πλοίο κλιμάκιο επιθεωρητών ΤΚΕΠ της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσε δυσλειτουργία συστήματος μειωτήρα - αναστροφέα της αριστερής κύριας μηχανής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΙΑΝΤΑΣ'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Read More »
Μηχανική βλάβη στο πλοίο ΑΙΑΝΤΑΣ Μηχανική βλάβη στο πλοίο ΑΙΑΝΤΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Σύλληψη 31χρονου και 49χρονου στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023
Σύλληψη 31χρονου και 49χρονου στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 49 και 31 ετών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε στο χώρο του επικαθήμενου τον 31χρονο, ο οποίος στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τον μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα - επικαθήμενο.
Read More »
Σύλληψη 31χρονου και 49χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 31χρονου και 49χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Αποχαιρετισμός Αντώνη Μπέζα στον Βασίλη Δήμα

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023
Αποχαιρετισμός Αντώνη Μπέζα στον Βασίλη Δήμα


Έφυγε πριν από λίγες ημέρες ένας άνθρωπος που η διαδρομή και η δράση του σημάδεψαν την εκπαιδευτική, κοινωνική και αυτοδιοικητική ζωή της Ηγουμενίτσας.
Ο καθηγητής μαθηματικός, Βασίλης Δήμας, από την μεγάλη οικογένεια των Δημαίων του Λαδοχωρίου ξεχώριζε για τη λιτότητα, την ιδιαίτερη ευστροφία και το ήθος του. Άνθρωπος διακριτικός, μεστός στα λόγια και αποτελεσματικός στις πράξεις και πάνω απ’ όλα ενεργός πολίτης με άποψη και συμμετοχή.
Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του, αρχικά με τη λειτουργία ιδιωτικού φροντιστηρίου και στη συνέχεια στη δημόσια εκπαίδευση, πέρασαν από τα χέρια του εκατοντάδες μαθητές, πολλοί από τους οποίους έγιναν λαμπροί επιστήμονες της Θεσπρωτίας.
Σπουδαία ήταν και η πορεία του στην Αυτοδιοίκηση, στο αγαπημένο του Λαδοχώρι αρχικά, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και το Δήμο Ηγουμενίτσας αργότερα, όπου άφησε την προσωπική του σφραγίδα. Υπηρέτησε με αρχές και αξίες αλλά και με ανιδιοτέλεια και εντιμότητα τις θέσεις που βρέθηκε και κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό των συμπολιτών του.
Την περίοδο 1991-1994 υπήρξε Πρόεδρος της Κοινότητας Λαδοχωρίου. Εργάστηκε συστηματικά για να ολοκληρωθεί το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Ηγουμενίτσας και προχώρησε την πολεοδόμηση της 1ης Πολεοδομικής Ενότητας Λαδοχωρίου για να ολοκληρώσει στη συνέχεια την Πράξη Εφαρμογής ο επίσης αείμνηστος μετέπειτα Πρόεδρος Σπύρος Ζώης. Την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας με σημαντικό έργο και δραστηριότητα ενώ το χρονικό διάστημα από το 2005 έως το 2009 υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΟΛΗΓ δίνοντας πραγματικές μάχες για τα συμφέροντα της Ηγουμενίτσας.
Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του σαν τεχνικός σύμβουλος και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηγουμενίτσας αλλά και αργότερα σαν Βουλευτής και Υπουργός. Αν γράφω αυτά τα λίγα λόγια το κάνω πρώτιστα για να τιμήσω τη μνήμη του. Το κάνω όμως και για να προβάλω το παράδειγμά του σε όσους ασχολούνται με τα κοινά. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε, γιατί «Βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις, όμως για λίγη περηφάνια το αξίζει»!
Στη σύζυγό του, τα παιδιά του, την αδελφή του και τους πολυπληθείς συγγενείς και οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια!
Read More »
Αποχαιρετισμός Αντώνη Μπέζα στον Βασίλη Δήμα Αποχαιρετισμός Αντώνη Μπέζα στον Βασίλη Δήμα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣΈχοντας υπόψη τα άρθρο 7 του καταστατικού του Συλλόγου και με αρ. πρακτ 5/2023 - 03/04/2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώνουμε ότι : την 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ στο καφέ ΠΙΑΤΣΑ στο Μαυρούδι (Πλασιώτη) θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Έγκριση Απολογισμού -προϋπολογισμού έτους 2022 /2023.
2.Ενημέρωση για τις εξελίξεις γύρω από το Κυνήγι .
3.Διάφορα Θέματα

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 07 ΜΑΙΟΥ 2023 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα και χωρίς άλλη πρόσκληση .
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ
Μπέσης Γεώργιος 6942 476 477
Μπουρσινός Αλέξιος 6975 863 072
Ντίτορας Ιωάννης 6945 794 068
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΜΠΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
Read More »
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

ΣΑΓΙΑΔΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ & ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023
ΣΑΓΙΑΔΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ & ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ22/04/2023
Ώρα: 10.00 π.μ.: Μέγας εσπερινός μετ' αρτοκλασίας.
Ώρα:11.00 π.μ.: Λιτανεία της ιεράς εικόνος του Αγίου Γεωργίου.
(ακολουθεί ημερήσιο πανηγύρι)

23/04/2023
Ώρα:7.30π.μ.: 10.30π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας.
Read More »
ΣΑΓΙΑΔΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ & ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΓΙΑΔΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ & ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Οριοθέτηση για στεγαστική συνδρομή σε Σύβοτα, Σκάνδαλο και Γαρδίκι

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023
Οριοθέτηση για στεγαστική συνδρομή σε Σύβοτα, Σκάνδαλο και Γαρδίκι


Με δύο διαφορετικές αποφάσεις που υπογράφουν οι Υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εσωτερικών και Υποδομών οριοθετήθηκαν περιοχές στο Νομό Θεσπρωτίας για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής ώστε να γίνει αποκατάσταση ζημιών από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η πρώτη απόφαση αφορά τις Κοινότητες Γαρδικίου και Σκανδάλου του Δήμου Σουλίου που χτυπήθηκαν από ανεμοστρόβιλο στις 19 Ιανουαρίου.

Η δεύτερη αφορά τα Σύβοτα που επλήγησαν από τις πλημμύρες στις 11 Οκτωβρίου του 2022.

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση εντός τριμήνου ώστε να διενεργηθεί αυτοψία και να προχωρήσει η διαδικασία για την στεγαστική συνδρομή.
Read More »
Οριοθέτηση για στεγαστική συνδρομή σε Σύβοτα, Σκάνδαλο και Γαρδίκι Οριοθέτηση για στεγαστική συνδρομή σε Σύβοτα, Σκάνδαλο και Γαρδίκι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας παράτυπου μετανάστη

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023
Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας παράτυπου μετανάστηΣυνελήφθη χθες (18-04-2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, βρέθηκε να επιβαίνει ως συνοδηγός αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησής τους, ο οδηγός είχε παραλάβει τον αλλοδαπό από περιοχή πλησίον των ελληνοαλβανικών συνόρων, μέσω των οποίων είχε εισέλθει νωρίτερα εκείνος στην ελληνική επικράτεια, προκειμένου στη συνέχεια να τον προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας.
Το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ημεδαπού, κατασχέθηκε, καθώς και χρηματικό ποσό 2.600 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας παράτυπου μετανάστη Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας παράτυπου μετανάστη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Σελίδες