Διασχίζοντας τα Βαλκάνια με ποδήλατο - Στον χάρτη των προορισμών και η Παραμυθιά

Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2019
Διασχίζοντας τα Βαλκάνια με ποδήλατο - Στον χάρτη των προορισμών και η Παραμυθιά
 
 

Το Γερμανικό ταξιδιώτικο club “Berr Reisen”, με καινοτόμα ταξιδιωτικά πακέτα, διοργανώνει πολυήμερες εκδρομές, απευθυνόμενο σε απαιτητικούς τουρίστες, δίνοντας τους την δυνατότητα να διασχίσουν τα Βαλκάνια με ποδήλατα.

Στα πλαίσια της φθινοπωρινής εκδρομής του 2019, βρέθηκαν στην Παραμυθιά (για δευτερη φορά, ειχε προηγηθεί η επισκεψη του 2017) 60 μέλη του club όπου γνώρισαν τα στενά της πόλης, τις φυσικές ομορφιές της ευρήτερης περιοχής, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι και σημειώνοντας πως θα επιστρέψουν σύντομα αφού η περιοχή είναι ιδανική για παρόμοια τουριστικά πακέτα, με την Παραμυθιά να εχει ενταχθεί στον χάρτη προορισμών στης “Berr Reisen”.

Η διαδρομή που ακολούθησαν στην Ελλάδα, είναι Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Μετέωρα, Μέτσοβο, Ιωάννινα και Παραμυθιά.

Και μπορεί στην Παραμυθιά να ήρθαν με πρωτοβουλία του Γερμανικού Operator, ωστόσο το κίνημα των οργανωμένων εκδρομών ημιπεριπέτειας, κερδίζει ολοένα και περισσότερο μερίδιο στην αγορά του εναλλακτικού τουρισμού και δεν είναι λίγοι οι δήμοι ανά την Ελλάδα που στοχευμένα προωθούν παρόμοια τουριστικά προϊόντα δημιουργώντας νέες ευκαιρίες επισκεψιμότητας.

Read More »
Διασχίζοντας τα Βαλκάνια με ποδήλατο - Στον χάρτη των προορισμών και η Παραμυθιά Διασχίζοντας τα Βαλκάνια με ποδήλατο - Στον χάρτη των προορισμών και η Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2019 Rating: 5

Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2019
Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα
 

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό. Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Read More »
Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2019 Rating: 5

Σελίδες