https://picasion.com/
https://picasion.com/

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ
 
 
Απορώ με τον ίδιο.
Γιατί θεωρείται και είναι, από τους «έξυπνους».
Πώς, λοιπόν, ένας τόσο έξυπνος, με τόσα παθήματα, δεν πήρε ούτε ένα μάθημα;
Όταν σέβονταν τους συμπατριώτες και συμπολίτες του, εκείνοι του το ανταπέδιδαν έμπρακτα με την ψήφο τους.
Αρκεί να υπολογίσει κανείς πως, τότε, τον τιμούσαν περίπου δέκα τέσσερις χιλιάδες (14.000) Θεσπρωτοί ψηφοφόροι.
Όταν όμως, για λόγους που δεν τιμούν κανέναν έξυπνο, άρχισε να υποτιμά τη νοημοσύνη των συμπολιτών του, ως λαού, εισέπραττε τα αντίστοιχα.
Δηλαδή, κατέληξε να εκλεγεί βουλευτής με περίπου τρείς χιλιάδες (3000) ψήφους. Όταν το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού, τότε το πλειστάκις, τι;
Το τελευταίο χτύπημα της νοημοσύνης των Θεσπρωτών ,από τον πάλαι ποτέ χαρισματικό τοπικό βουλευτή, έγινε με την επίσκεψή του στο λιμάνι, με το πρόσχημα επιθεώρησης εργασιών της Γ’ Φάσης.
Βιάστηκε, πιθανόν και από τον χώρο του λιμανιού, βομβάρδισε τα ΜΜΕ της Ηπείρου, με δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο «έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες της Γ΄ Φάσης του Λιμανιού»!!!
Δυστυχώς, τα περισσότερα από τα ΜΜΕ αυτά, φιλοξένησαν το δελτίο τύπο, χωρίς την απαιτούμενη δημοσιογραφική έρευνα.
Είναι αλήθεια πως η Τεχνική Εταιρεία, που με όρους που προσβάλλουν την ηθική της πολιτικής ηγεσίας και θίγουν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, πήρε (και ) το υπόλοιπο των εργασιών της Γ’ Φάσης, μετά την έκπτωση της Εταιρείας που την είχε αναλάβει με διαγωνισμό, είναι ήδη εγκατεστημένη για τη Β’ Φάση στο λιμάνι.
Όσοι, λοιπόν, παρακολουθούν το έργο, γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη Τεχνική Εταιρεία, είναι πολύ προβληματισμένη με το σύνολο των προβλεπόμενων εργασιών.
Γι’ αυτό, ακόμη μελετά τις κατασκευαστικές δυσκολίες, προκειμένου να οργανωθεί κατάλληλα.
Προβλέπεται δε να έχει ολοκληρώσει αυτόν τον σχεδιασμό μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2015.
Άρα, οι περί έναρξης εργασιών της Γ’ Φάσης δηλώσεις και μέσω δελτίου τύπου του τοπικού Βουλευτή ανακοινώσεις, το μόνο που κάνουν είναι να υποτιμήσουν για μια ακόμη φορά τη νοημοσύνη των Θεσπρωτών.
Επειδή, λοιπόν, και η δική μας ταπεινότητα δεν υπολείπεται της δικής του εξυπνάδας, θα θέλαμε, από πραγματικό ενδιαφέρον και ας μην το αντιλαμβάνεται ή να το αποδέχεται, να μας επιτρέψει να τον συμβουλέψουμε:
Ακόμη και για επικοινωνιακές του ανάγκες, καλά θα κάνει να προγραμματίζει τέτοιου είδους επισκέψεις, να τις κάνει από κοινού με τους κατά αντικείμενο αρμόδιους εκπροσώπους των τοπικών φορέων.
Τότε και μόνο οι κάτοικοι θα επιδείξουν θέληση κατανόησης, ακόμη και πειθούς.
Σε διαφορετική περίπτωση, ας στρέψει τη μνήμη του στην πορεία των ατομικών του ψήφων.
Υ.Γ. Το σχόλιο τούτο έχει να κάνει αποκλειστικά με την υποτίμηση της νοημοσύνης μας ως Θεσπρωτών.
Άρα, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως φθόνος ή αρνητική κριτική ,τόσο σε βάρος του βουλευτή, όσο και της πορείας των έργων στη Θεσπρωτία.
Read More »
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014 Rating: 5

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Μας ρωτούν πολλοί αναγνώστες, για το αν ισχύουν οι πληροφορίες, που κυκλοφορούν στα μεσημεριανά στέκια της Ηγουμενίτσας, και οι οποίες μιλούν πως έχουν ήδη κλείσει οι 4 θέσεις των υποψηφίων, για τις επικείμενες εκλογές, όποτε και εάν αυτές γίνουν.

Την απάντηση δεν μπορούμε να τη δώσουμε εμείς, και πώς θα μπορούσαμε άλλωστε, αφού δεν είμαστε μέλη της ΝΔ.

Για τον λόγο αυτό, μεταφέρουμε το ερώτημα προς τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας κ. Άλκη Λάμπρου, ο οποίος κατά την προσφιλή του τακτική, θα μας απαντήσει άμεσα και υπεύθυνα.
Read More »
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014 Rating: 5

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΑ ΚΑΡΤ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΑ ΚΑΡΤ


Δεν μας τα λέει καλά ο μέγας δημοσιογράφος.

Και δεν διαβουλεύεται σωστά, έτσι

Τη μια προειδοποιεί τον Δήμαρχο, τονίζοντάς του ότι τον «στήριξε», προεκλογικά – γιατί άραγε; - να μη τολμήσει να προσλάβει για το γραφείο Τύπου, τους δύο συγκεκριμένους δημοσιογράφους, με πτυχίο μάλιστα, τους οποίους εκείνος δεν τους «πάει».

Την άλλη, παριστάνοντας τον Βασιλικώτερο του Βασιλέα, στέκεται απέναντι από την κοινωνία, υποστηρίζοντας ότι ο Δήμαρχος έχει κάθε δικαίωμα να προσλαμβάνει τους «δικούς» του, ως συνεργάτες και συμβούλους.

Αυτό θα πει αντικειμενική δημοσιογραφία.

Να δείτε πως αυτές τις μέρες , που Οργανισμός θα του «κλείσει» το στόμα με μια… διαφήμιση.
Read More »
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΑ ΚΑΡΤ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 66χρονο, προσέκρουσε σε έτερο δίκυκλο που οδηγούσε ένας 41χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 41χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014 Rating: 5