Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την υποτιθέμενη κατάργηση της παιδικής χαράς Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την υποτιθέμενη κατάργηση της παιδικής χαράς ΗγουμενίτσαςΤις τελευταίες ημέρες αναπτύσσεται ένας έντονος διάλογος με κεντρικό θέμα την παιδική χαρά και τη σχέση της με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Ξεκαθαρίζουμε εξαρχής ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα κατάργησης της παιδικής χαράς.

Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους:

Τι είναι το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ);

Το ΣΒΑΚ είναι ένα οραματικό στρατηγικό σχέδιο, το οποίο συντάσσεται από διεπιστημονική ομάδα και αποτελεί έναν οδηγό παρεμβάσεων για την πόλη.

Προκύπτει έπειτα από πολύμηνο και πολυεπίπεδο διάλογο με πολίτες και φορείς και προτείνει, δράσεις και παρεμβάσεις που εξελίσσονται σε βραχυπρόθεσμο, μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα και έχουν ως στόχο μία ισόρροπη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη όλων των μορφών μετακίνησης στην πόλη, λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες και τις μελλοντικές ανάγκες και υποδομές.

Με τις παραπάνω διαδικασίες συντάχθηκε και το ΣΒΑΚ του Δήμου Ηγουμενίτσας, το οποίο εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το 2018. Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, αλλά και πρόβλεψη της κείμενης νομοθεσίας, είναι το ΣΒΑΚ να αξιολογηθεί και να επικαιροποιηθεί το 2023. Κατά την διαδικασία επικαιροποίησης τα προτεινόμενα μέτρα θα τεθούν εκ νέου σε εκτεταμένη, δημόσια διαβούλευση, στην οποία καλούμε και πάλι τους κατοίκους και τους φορείς αυτή τη φορά να συμμετάσχουν και να καταθέσουν τις ιδέες τους.

Τι προτείνει το ΣΒΑΚ του Δήμου για την παιδική χαρά;

Προτείνει, σε μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα, ήτοι 2025-2026, τη μεταφορά της παιδικής χαράς στο παραλιακό μέτωπο, δίπλα από τα γήπεδα του τένις και στη θέση της την κατασκευή παρκινγκ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η προτεινόμενη μεταφορά είναι αφενός η απόκτηση των τμημάτων της χερσαίας ζώνης από τον Δήμο και αφετέρου η αλλαγή της χρήσης του οικοδομικού τετραγώνου, κάτι που απαιτεί σχετική απόφαση της ΕΠΖ, του Δημοτικού Συμβουλίου, του ΣΥΠΟΘΑ κλπ, και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει εν κρυπτώ. Επομένως, αφού σήμερα, καμία από τις δύο προϋποθέσεις δεν πληρείται, καμία κατάργηση της παιδικής χαράς και καμία αλλαγή της χρήσης της δεν επίκειται να συμβεί.

Τι ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο με την αρίθμ. 39/2021 απόφαση του;

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την μελέτη του έργου με τίτλο «Παρεμβάσεις Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης Κοινοχρήστων Χώρων – Ανάπτυξη Δικτύων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Ηγουμενίτσας», η οποία συντάχθηκε στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ, έπειτα από ομόφωνη απόφαση των τοπικών συμβουλίων των Κοινοτήτων Ηγουμενίτσας, Γραικοχωρίου και Λαδοχωρίου, καθώς και ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η πρόταση θα υποβληθεί για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ. Προφανώς και δεν ήταν στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής να συμπεριλάβει τον χώρο της παιδικής χαράς και γι’ αυτό εξάλλου δεν έγιναν οι προαπαιτούμενες διαδικασίες αλλαγής της χρήσης.

Έγινε ενημέρωση για τη μελέτη;

Πριν τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, κλήθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων, οι οποίοι είτε οι ίδιοι, είτε μέσω εκπροσώπων τους, μετέβησαν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ενημερώθηκαν αναλυτικά, τόσο από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, όσο και τους μελετητές του Δήμου.

Αυτή είναι η πραγματική εξέλιξη των γεγονότων και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Δεν εκπλήσσει κανέναν βέβαια, το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης, με την οποία για ακόμη μια φορά επιχειρεί να παραποιήσει βάναυσα την αλήθεια.

Βρήκαν ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία συμπολιτών, να καταγγείλουν με έπαρση και αλαζονεία την Δημοτική Αρχή, παρουσιάζοντας εαυτούς ως καταλύτη εξελίξεων, τη στιγμή που απουσίαζαν από τον δημόσιο διάλογο, αγνοήσαν επιδεικτικά τις δημοκρατικές διαδικασίες και κρυφτήκαν όταν έπρεπε να εκφράσουν άποψη και να αποφασίσουν.

Επειδή, λοιπόν τα γραπτά μένουν θυμίζουμε ότι, κατά την έγκριση του ΣΒΑΚ το 2018, ο κ. Γόγολος έλεγε επί λέξει για το θέμα: «Αρχικά δηλώνω ότι είμαι θετικός. Έχει να κάνει με αποτέλεσμα εργασιών από επιστήμονες. Ευτυχώς που στο τέλος της θητείας σας εμπιστευθήκατε αυτούς… Γιατί μέχρι τώρα είχατε γίνει μερικοί από εσάς επιστήμονες σε όλα τα θέματα του Δήμου. Δεν θα τοποθετηθώ αν θα πρέπει η μοναδική παιδική χαρά να καταργηθεί ή να γίνει πάρκινγκ αυτοκινήτων, ούτε αν είμαι υπέρ της ελεγχόμενης στάθμευσης….» (ΑΔΑ: 6Α0ΓΩΡΙ-Μ27). Αυτοδοξάζεται λοιπόν κρυπτόμενος. «Οὐαὶ ὑμῖν, Γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι, ὑποκριταί»

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε, με υπευθυνότητα και δείχνοντας εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του Δήμου και στα δημοκρατικά αντανακλαστικά των πολιτών, να σχεδιάζουμε με όραμα, να υλοποιούμε, αλλά και να επαναξιολογούμε τους σχεδιασμούς μας, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την ανάπτυξη του τόπου.

Θυμίζουμε επιπλέον ότι οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στη διάθεση των πολιτών προκειμένου να παράσχουν οποιαδήποτε ενημέρωση και τυχόν διευκρινήσεις.

Απευθύνουμε τέλος κάλεσμα προς τους πολίτες να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να κρίνουν τις τοποθετήσεις των μελών του, καθώς και την σοβαρότητα με την οποία συμμετέχουν σε αυτό.

Καλή Aνάσταση!
Read More »
Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την υποτιθέμενη κατάργηση της παιδικής χαράς Ηγουμενίτσας Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την υποτιθέμενη κατάργηση της παιδικής χαράς Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Και σήμερα με κρούσματα η Θεσπρωτία - 51 σε όλη την Ήπειρο

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
Και σήμερα με κρούσματα η Θεσπρωτία - 51 σε όλη την Ήπειρο Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 1
ΠΕ Θεσπρωτίας 2
ΠΕ Ιωαννίνων 45
ΠΕ Πρέβεζας 3
Read More »
Και σήμερα με κρούσματα η Θεσπρωτία - 51 σε όλη την Ήπειρο Και σήμερα με κρούσματα η Θεσπρωτία - 51 σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Θετικός γιατρός του Νοσοκομείου Φιλιατών

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
Θετικός γιατρός του Νοσοκομείου ΦιλιατώνΘετικός στον Covid-19 βρέθηκε γιατρός στη μονάδα τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου Φιλιατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είχε εμβολιαστεί. 

Ο ίδιος έχει τεθεί σε καραντίνα ενώ έγιναν προληπτικά τεστ σε όλους τους υγειονομικούς και τους ασθενείς της Μονάδας.

Το νοσοκομείο θεωρεί ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη καθώς είναι εμβολιασμένοι όλοι οι υπόλοιποι υγειονομικοί καθώς και οι ασθενείς που εξυπηρετούνται.
Read More »
Θετικός γιατρός του Νοσοκομείου Φιλιατών Θετικός γιατρός του Νοσοκομείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

65 παραβάσεις για μάσκας και άσκοπη μετακίνηση

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
65 παραβάσεις για μάσκας και άσκοπη μετακίνησηΣτο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (27-04-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (65) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:

(60) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 16 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 7 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 17 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 20 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(5) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 1 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 3 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και
· 1 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων. Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτη ένταση με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Read More »
65 παραβάσεις για μάσκας και άσκοπη μετακίνηση 65 παραβάσεις για μάσκας και άσκοπη μετακίνηση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Η "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ" για την παιδική χαρά Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
Η "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ" για την παιδική χαρά ΗγουμενίτσαςΚάνουμε γνωστό ότι, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας στη συνεδρίασή του την Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, που όπως είναι γνωστό συγκλήθηκε μετά από ενυπόγραφο αίτημα των 12 δημοτικών συμβούλων, ομόφωνα αποφάσισε ότι δεν σκοπεύει να μετατρέψει σε parking την Παιδική Χαρά στα Πλατάνια, ούτε τμήμα αυτής.

Επίσης το Δ.Σ. εξέφρασε την ομόθυμη βούληση, να ακυρώσει τη πρόβλεψη του ΣΒΑΚ που μετατρέπει την Παιδικη Χαρά σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, όταν μετά την παρέλευση πενταετίας από την έγκριση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) δηλαδή το 2023, θα επιτρέπεται η αναθεώρησή του.

Για την Δημοτική Παράταξη "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ"
Θωμάς Δημητρίου Δημοτικός Σύμβουλος
Read More »
Η "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ" για την παιδική χαρά Ηγουμενίτσας Η "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ" για την παιδική χαρά Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣΤο Δήμαρχο Φιλιατών κύριο Σπύρο Παππά επισκέφτηκε σήμερα 27/04/2021 ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας Πύραρχος κύριος Πασχάλης Φούσκας και ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο. κύριος Πάντος Κωνσταντίνος. Συζήτησαν θέματα συνεργασίας που αφορούν το Δήμο Φιλιατών καθώς και μέτρα για την αντιπυρική προστασία του δήμου μας.
Read More »
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Ευχές του Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Βασίλη Γκόλια

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021

Ευχές του Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Βασίλη ΓκόλιαRead More »
Ευχές του Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Βασίλη Γκόλια Ευχές του Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Βασίλη Γκόλια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Πρωτοφανείς διάλογοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Αλήτη αποκάλεσε ο Ριζόπουλος τον Περιφερειάρχη (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
Πρωτοφανείς διάλογοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Αλήτη αποκάλεσε ο Ριζόπουλος τον Περιφερειάρχη (+ΒΙΝΤΕΟ)Πρωτοφανής ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου με βαρύτατες εκφράσεις που ακούστηκαν και μάλιστα σε ένα θέμα που δικαιολογούσε ούτε την ένταση, ούτε τους χαρακτηρισμούς.

Το θέμα αφορούσε στην ανανέωση της θητείας των μελών του του Περιφερειακού Επιστημονικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Περιφέρειας Ηπείρου.

Η ανανέωση της θητείας των Καθηγητριών Βασιλικής Μπούμπα και Σταυρούλας Τσιάρα προκάλεσε αρχικά τις αντιρρήσεις του Σπύρου Ριζόπουλου ο οποίος είχε έναν «θερμό» διάλογο με τον Περιφερειάρχη.

«Εμείς αυτούς προτείνουμε, θέλετε κάτι άλλο… άντε γεια…» ανέφερε ο κ. Καχριμάνης απευθυνόμενος στον Σπύρο Ριζόπουλο ο οποίος του ανταπάντησε «ποιος έγινες, ο Τάκης του Ολυμπιακού…»…

Τα «πρόσεχε» και «μαζέψου» ήταν αυτά που ακολούθησαν με τον Σπύρο Ριζόπουλο να λέει απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη «δεν είναι σπίτι του ούτε στάνη…» και τον περιφερειάρχη να ανταπαντά για τα σαλόνια της Αθήνας.

Η τάξη επανήλθε αλλά ήταν για λίγο…

Όσα ακολούθησαν είναι πρωτοφανή για τα τοπικά δεδομένα με εκφράσεις που δεν τιμούν τους αιρετούς και μάλλον δεν έχουν ξανακουστεί σε συνεδρίαση είτε Περιφερειακού είτε και δημοτικού συμβουλίου.

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας του ίδιου θέματος ο Περιφερειάρχης θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας ότι ήταν ατόπημα η αναφορά του κ. Ριζόπουλου στο ρόλο της κ. Τσάρα κατά την διαχείριση της πανδημίας.

«Κύριε Ριζόπουλε είστε απών από όλα, είστε Αθηναίος, καμία σχέση με την περιοχή… Μη μας προκαλείτε κιόλας», ανέφερε ο Περιφερειάρχης…

Ο Σπύρος Ριζόπουλος ζήτησε να απαντήσει επί προσωπικού αναφέροντας μεταξύ άλλων …«πιστοποιητικά πατριωτισμού δεν δέχομαι από κανέναν.. Όσο έχεις αδικήσει τον τόπο στον οποίο έχεις κολοκάτσει είκοσι χρόνια δεν τον έχει αδικήσει κανένας… Τον έχεις υποτάξει, τον έχεις διαφθείρει… την πολιτική αλητεία σου δεν την ανέχτηκα ποτέ…» είπε μεταξύ άλλων και κλείνοντας με ανοιχτό το μικρόφωνο αποκάλεσε τον Περιφερειάρχη «αλήτη»…

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς και με εξ ίσου βαρύτατες εκφράσεις απευθύνθηκε στον Σπύρο Ριζόπουλο τον οποίο μεταξύ άλλων αποκάλεσε τουρίστα.

Ο διάλογος ήταν έντονος και προκάλεσε την έκρηξη του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου ο οποίος προσπάθησε να τους ανακαλέσει στην τάξη λέγοντας ότι είναι ντροπή όσα ακούστηκαν… «Δεν θέλω να ξαναπροεδρεύσω σε τέτοιο συμβούλιο… Κάνετε παράσταση…» είπε..


Read More »
Πρωτοφανείς διάλογοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Αλήτη αποκάλεσε ο Ριζόπουλος τον Περιφερειάρχη (+ΒΙΝΤΕΟ) Πρωτοφανείς διάλογοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Αλήτη αποκάλεσε ο Ριζόπουλος τον Περιφερειάρχη (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Δείτε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ηγουμενίτσας για το θέμα της παιδικής χαράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
Δείτε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ηγουμενίτσας για το θέμα της παιδικής χαράς (ΒΙΝΤΕΟ)Read More »
Δείτε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ηγουμενίτσας για το θέμα της παιδικής χαράς (ΒΙΝΤΕΟ) Δείτε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ηγουμενίτσας για το θέμα της παιδικής χαράς (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Μεταφέρεται η εορτή του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
Μεταφέρεται η εορτή του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού Την Κυριακή 9 Μάϊου, μεταφέρεται η εορτή του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, καθώς η 30η Απριλίου, συμπίπτει με την περίοδο του Πάσχα.

Το Σάββατο 8 Μάιου στις 19:00, θα τελεσθεί μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Τίτου.

Την Κυριακή 9 Μάϊου θα τελεσθεί όρθος και αρχιερατική θεία λειτουργία ιεροργούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Τίτου

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης Παραμυθιάς, η καθιερωμένη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Δονάτου, δεν θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας.
Read More »
Μεταφέρεται η εορτή του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού Μεταφέρεται η εορτή του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

225.000€ για το δρόμο Αγία Κυριακή - Πετούσι - Παρδαλίτσα

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
225.000€ για το δρόμο Αγία Κυριακή - Πετούσι - ΠαρδαλίτσαΗ Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου κατακύρωσε τους διαγωνισμούς και ανακήρυξε τους οριστικούς αναδόχους των έργων:
· «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης της οδού Αγία Κυριακή - Πετούσι -Παρδαλίτσα», προϋπολογισμού 225.000. Ανάδοχος Δημ. Τσομπίκος
· Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων Ιαματικών Λουτρών Πρέβεζας, προϋπολογισμού 1.383.000 ευρώ. Ανάδοχος ΟΡΡΑΟΝ Α.Τ.Ε.
· «Μεταφορά Δικτύων ΔΕΥΑΙ» της οδού Νιάρχου Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 2.129.032,26 € (χωρίς ΦΠΑ). Ανάδοχος ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε.
· «Αποκατάσταση Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Κωστητσίου», προϋπολογισμού 150.000,00 € με ΦΠΑ. Ανάδοχος Παναγιώτα Νάστου
· «Αποκατάσταση - βελτίωση του δρόμου Αμφιθέα - Μεγάρχη - Φωτεινό και προστασία πρανών υδατορεμάτων εντός του οικισμού της Τ.Κ. Μεγάρχης», προϋπολογισμού € 82.000. Ανάδοχος Σωτήριος Σφήκας.


Read More »
225.000€ για το δρόμο Αγία Κυριακή - Πετούσι - Παρδαλίτσα 225.000€ για το δρόμο Αγία Κυριακή - Πετούσι - Παρδαλίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ κ. ΑΛΚΗ ΛΑΜΠΡΟΥ

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ κ. ΑΛΚΗ ΛΑΜΠΡΟΥΣυμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Εύχομαι σε όλους και όλες Χρόνια Πολλά.

Με υγεία, χαρά και κατάνυξη να εορτάσουμε το Άγιο Πάσχα.

Το φως της Αναστάσεως να μας ευλογεί και να μας καθοδηγεί σε έργα αγάπης και δημιουργίας.

Καλή Ανάσταση
Read More »
ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ κ. ΑΛΚΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ κ. ΑΛΚΗ ΛΑΜΠΡΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Πασχαλινές Ευχές από το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
Πασχαλινές Ευχές από το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗΕκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση !

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Δημήτριος Δημάκος
Read More »
Πασχαλινές Ευχές από το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ Πασχαλινές Ευχές από το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Ευχές από το σύλλογο στήριξης και αλληλεγγύης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
Ευχές από το σύλλογο στήριξης και αλληλεγγύης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας ΘεσπρωτίαςΤο ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Στήριξης και Αλληλεγγύης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Ν. Θεσπρωτίας σας εύχονται ολόθερμα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!
Read More »
Ευχές από το σύλλογο στήριξης και αλληλεγγύης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Θεσπρωτίας Ευχές από το σύλλογο στήριξης και αλληλεγγύης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Ευχές για το Πάσχα από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021
Ευχές για το Πάσχα από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας της Νέας ΔημοκρατίαςΓια τις Άγιες μέρες που έρχονται εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με Υγεία, Αγάπη & Σύνεση.

Γνωρίζω ότι για όλους μας είναι δύσκολα τούτη την περίοδο. Μόνο αν ενστερνιστούμε το διαχρονικά επίκαιρο μήνυμα της
Ανάστασης που κύριο άξονα έχει την Αγάπη και την αφήσουμε να φωλιάσει στην καρδιά μας θα βγούμε νικητές και θα είμαστε υγιείς γιατί ο τόπος μας θέλει όλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΕΠ
Θεοφάνης Κωνσταντίνου
Read More »
Ευχές για το Πάσχα από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Ευχές για το Πάσχα από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021 Rating: 5

Σελίδες