Σήμερα το πάρτυ του 3d club live stage στην Πλαταριά

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022
Σήμερα το πάρτυ του 3d club live stage στην ΠλαταριάRead More »
Σήμερα το πάρτυ του 3d club live stage στην Πλαταριά Σήμερα το πάρτυ του 3d club live stage στην Πλαταριά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Βασίλης Γιόγιακας: Για πρώτη φορά καλύφθηκαν έγκαιρα οι ανάγκες σε εκπαιδευτικούς, 18 σχολεία με διευρυμένο Ολοήμερο

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022
Βασίλης Γιόγιακας: Για πρώτη φορά καλύφθηκαν έγκαιρα οι ανάγκες σε εκπαιδευτικούς, 18 σχολεία με διευρυμένο Ολοήμερο


Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση εν όψει της έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς:
«Εύχομαι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Είναι πολύ σημαντικό ότι φέτος, για πρώτη φορά, καλύφθηκε έγκαιρα, πριν το ξεκίνημα των σχολείων, περίπου το 95% των θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στη γενική εκπαίδευση.
Αναμένουμε τις επόμενες μέρες να καλυφθούν και τα τελευταία κενά αλλά και να γίνουν κάποιες ακόμα προσλήψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής για να ενισχύσουν την Παράλληλη Στήριξη.
Για πρώτη φορά επίσης λειτουργεί στην περιοχή μας, στην Ηγουμενίτσα, Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο και για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε 18 δημόσια νηπιαγωγεία και δημοτικά της Θεσπρωτίας το νέο, βελτιωμένο πρόγραμμα ολοήμερου που θα διαρκεί - για όσους γονείς το επιθυμούν - μιάμιση ώρα παραπάνω, μέχρι τις 5:30.
Μαζί με άλλες καινοτομίες που «τρέχουν» ήδη, όπως τα Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο και το κουπόνι σε μαθητές για αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, στηρίζουμε τις οικογένειες με περισσότερες και καλύτερες δωρεάν παροχές στο δημόσιο σχολείο.».
Read More »
Βασίλης Γιόγιακας: Για πρώτη φορά καλύφθηκαν έγκαιρα οι ανάγκες σε εκπαιδευτικούς, 18 σχολεία με διευρυμένο Ολοήμερο Βασίλης Γιόγιακας: Για πρώτη φορά καλύφθηκαν έγκαιρα οι ανάγκες σε εκπαιδευτικούς, 18 σχολεία με διευρυμένο Ολοήμερο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Στην πανελλαδική διαμαρτυρία ενστόλων με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ 2022 αστυνομικοί από τη Θεσπρωτία

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022
Στην πανελλαδική διαμαρτυρία ενστόλων με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ 2022 αστυνομικοί από τη Θεσπρωτία


Λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ΔΕΘ 2022 το Σάββατο (10.09.2022), εκπρόσωποι Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, έκαναν ένστολη διαμαρτυρία στην πλατεία Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.


Ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι η πλήρης συμμόρφωση της κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ για την επαναφορά των αποδοχών τους στα επίπεδα του 2012, η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας τους, η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, η αποζημίωση της απλήρωτης υπερεργασίας κά.
Στην Θεσσαλονίκη έχουν μεταβεί αρκετοί αστυνομικοί από τη Θεσπρωτία οι οποίοι έλαβαν μέρος στην πορεία.
Read More »
Στην πανελλαδική διαμαρτυρία ενστόλων με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ 2022 αστυνομικοί από τη Θεσπρωτία Στην πανελλαδική διαμαρτυρία ενστόλων με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ 2022 αστυνομικοί από τη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Προς κατάργηση οι χρονικοί περιορισμοί για τους προέδρους των Επιμελητηρίων

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022
Προς κατάργηση οι χρονικοί περιορισμοί για τους προέδρους των Επιμελητηρίων 


«Χωρίς χρονικούς περιορισμούς θα είναι στο μέλλον οι θητείες των προέδρων των επιμελητηρίων». 
Η είδηση αναμένεται να ανακοινωθεί στη Θεσσαλονίκη, στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι καταργείται ο περιορισμός ο οποίος δεν έδινε το δικαίωμα στους προέδρους των επιμελητηρίων να επανεκλεγούν μετά από δύο συνεχόμενες θητείες.

Λογική η εξέλιξη αυτή, αφού ανάλογος περιορισμός δεν ισχύει για βουλευτές, περιφερειάρχες, δημάρχους και γενικότερα αιρετούς.
Read More »
Προς κατάργηση οι χρονικοί περιορισμοί για τους προέδρους των Επιμελητηρίων Προς κατάργηση οι χρονικοί περιορισμοί για τους προέδρους των Επιμελητηρίων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Περιφέρεια Ηπείρου προς ΦΟΔΣΑ: «Δεν παραδίδουμε το εργοστάσιο..»

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022
Περιφέρεια Ηπείρου προς ΦΟΔΣΑ: «Δεν παραδίδουμε το εργοστάσιο..»


Ένα μεγαλοπρεπές «όχι» λέει η Περιφέρεια Ηπείρου στον ΦΟΔΣΑ, λίγες ώρες μετά την επίσημη κοινοποίηση της Διαπιστωτικής Πράξης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου σε εφαρμογή του περιβόητου πια άρθρου που ψήφισε η Βουλή, με σκοπό να βάλει τέλος στην σφοδρή αντιπαράθεση που εδώ και δύο χρόνια διέπει την διαχείριση των απορριμμάτων στην Ήπειρο.
Η Περιφέρεια απέστειλε έγγραφο στη Διοίκηση και όλα τα μέλη του ΦΟΔΣΑ το οποίο κοινοποιεί στους Υπουργός Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης, τον Γενικό Γραμματέα ΣΔΙΤ, την ΠΕΔ καθώς και την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.
Το έγγραφο έχει απολύτως νομικό περιεχόμενο, παραθέτει άρθρα και νόμους, επκαλείται την σύμβαση σύμπραξης για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορεί να παραδώσει το εργοστάσιο μόνο με καταγγελία της σύμβασης σύμπραξης και αποβολή της εταιρείας από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.
Αναφέρει επίσης ότι η μεταβίβαση στον ΑΣΔΣΑ περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στην Περιφέρεια μπορεί να γίνει μόνο αν καταβληθεί πλήρης αποζημίωση.

Αναλυτικά στο έγγραφο αναφέρεται:
1) Αδυνατούμε να σας παραδώσουμε κατά χρήση τις εγκαταστάσεις της Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) Ηπείρου, σύμφωνα με την άνω σχετική και το άρθρο 74 ν. 4949/2022, δεδομένου ότι σε συμμόρφωση με το άρθρο 9.1 της Σύμβασης Σύμπραξης για το Έργο «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου», η Περιφέρεια Ηπείρου την 21.07.2017 παρέδωσε τον χώρο του έργου στον Ιδιωτικό Φορέα της Σύμπραξης (ΙΦΣ), εταιρεία με την επωνυμία «ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Ειδικού Σκοπού», προκειμένου να κατασκευάσει και λειτουργήσει την ΜΕΑ, συνταγέντος περί τούτου του υπό ιδία ημερομηνία Πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής.
Έκτοτε την χρήση του χώρου και των εγκαταστάσεών του ποιείται ο ΙΦΣ. Παράδοση της χρήσης των εγκαταστάσεων της ΜΕΑ από την Περιφέρεια Ηπείρου στον ΑΣΔΣΑ Δ.Ε. Περιφέρειας Ηπείρου προϋποθέτει κατοχή αυτών από την Περιφέρεια, η οποία μόνο με αναίτια εκ της διατάξεως του άρθρου 74 ν. 4949/2022 καταγγελία της Σύμβασης Σύμπραξης και αποβολή του ΙΦΣ από τις εγκαταστάσεις της ΜΕΑ δύναται να διενεργηθεί.

2) Η μεταβίβαση στον ΑΣΔΣΑ περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στην Περιφέρεια Ηπείρου, ανεξαρτήτως αν διενεργείται δυνάμει διαπιστωτικής πράξης ή/και τυπικού νόμου, προϋποθέτει την προηγούμενη καταβολή πλήρους αποζημίωσης, σύμφωνα με το Σύνταγμα.
Read More »
Περιφέρεια Ηπείρου προς ΦΟΔΣΑ: «Δεν παραδίδουμε το εργοστάσιο..» Περιφέρεια Ηπείρου προς ΦΟΔΣΑ: «Δεν παραδίδουμε το εργοστάσιο..» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο Συνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων Ποτών Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022
Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο Συνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων Ποτών Θεσπρωτίας


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 μμ
(Στο Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας )

Καλούμε όλες και όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο να συμμετέχουν μαζικά στη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου.
Η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι τραγική.
Οι τεράστιες ανατιμήσεις, στα είδη λαϊκής κατανάλωσης στα τρόφιμα, στα τιμολόγια της ηλεκτρικής ενέργειας, στα καύσιμα, μας φέρνει μπροστά σε μια πρωτοφανή κατάσταση εξαθλίωσης.
Την ίδια στιγμή προκλητικά η κυβέρνηση της ΝΔ μας εμπαίζει με τα επιδόματα – κοροϊδίας.
Πατάει πάνω στην ίδια πολιτική που άφησαν οι προηγούμενες των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, δηλαδή στην καθήλωση των μισθών, στα εμπόδια για την ύπαρξη νέων ΣΣΕ, στον ανύπαρκτο έλεγχο για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στου χώρους εργασίας, με αποτέλεσμα να «δολοφονούνται» καθημερινά εργαζόμενοι.
Ενώ από την άλλη είναι γαλαντόμα απέναντι στους βιομηχάνους, τους επιδοτεί με δις ευρώ, με ζεστό χρήμα για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και τα κέρδη τους.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
Στέλνουμε μήνυμα σε κυβέρνηση, βιομηχάνους ότι δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κατάσταση. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους Να οργανωθούν και να συσπειρωθούν στο συνδικάτο μας.
Να σπάσουν την τρομοκρατία και τα ιδεολογήματα της εργοδοσίας.
Μαζί με την ομοσπονδία και όλα τα σωματεία στον κλάδο τροφίμων – ποτών θα δώσουμε την μάχη για να επιβάλλουμε την υπογραφή νέας κλαδικής ΣΣΕ με αυξήσεις.
Γιατί δεν συμβιβαζόμαστε με ψίχουλα. Γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε οι δούλοι του 21οι αιώνα.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Εδώ και 13 χρόνια, στον κλάδο τροφίμων – ποτών στον μεγαλύτερο μεταποιητικό κλάδο της βιομηχανίας, είμαστε χωρίς κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας, αφού οι βιομήχανοι του κλάδου αρνούνται να την υπογράψουν. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια !
Στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις, που έγιναν με τον ΣΕΒ, οι βιομήχανοι δημιούργησαν νέα αδιέξοδα λέγοντας ότι «περνάνε μεγάλες δυσκολίες», ότι δεν μπορούν να βρουν φθηνές πρώτες ύλες, ότι ανέβηκε το κόστος παραγωγής, της μεταφοράς, της ενέργειας ότι τους εμποδίζουν οι νόμοι να υπογράψουν και άλλα τέτοια !

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ! ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ !
Το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο φτιάχτηκε διαχρονικά και είναι απαίτηση των βιομηχάνων.
Δεν τους καίγεται καρφί για τα βάσανα και τις αγωνίες μας.Η εκμετάλλευση τσακίζει τις ζωές μας.
Σε αυτήν την περίοδο μας ζητάνε νέες θυσίες ακόμα και να δώσουμε την ίδια την ζωή μας, αν χρειαστεί για να υπερασπίσουμε τα κέρδη τους. Τρανταχτό παράδειγμα το νέο εργοδοτικό έγκλημα στην επιχείρηση Ιχθυοκαλλιεργειών ΧΟΧΛΑ ΑΕΒΕ,που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 2 συναδέλφων και το σοβαρό τραυματισμό άλλου. Η εντατικοποίηση της δουλειάς,η δουλειά τις Κυριακές,η καταστρατήγηση του ωραρίου και των συμβάσεων εργασίας,η έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς φέρνουν αυτά τα ολέθρια αποτελέσματα.Τα ουσιαστικά μέτρα προστασίας αποτελούν κόστος για τους εργοδότες που βάζουν τις ζωές μας καθημερινά σε κίνδυνο και ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα αυγατίζουν τα κέρδη τους.
Προσπαθούν να μας πείσουν, να μην έχουμε απαιτήσεις, να μην διεκδικούμε, ότι οι καιροί είναι δύσκολοι.
Να συνταχθούμε στην γραμμή τους, δηλαδή της συναίνεσης και της υποταγής.
Σε μία περίοδο πού μυρίζει μπαρούτι στην περιοχή μας που μαίνονται πολεμικές συγκρούσεις (Ουκρανία).
Όμως υπάρχει διέξοδος, επιβεβαιώνεται από τους αγώνες και τα αποτελέσματα τους.
Όπως η υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ από την Ομοσπονδία Οικοδόμων, στην Ζώνη στο Πέραμα, στο Σωματείο της COSCO, στην Μινέρβα.
Η ενότητα και η αλληλεγγύη που δέχτηκαν αυτοί οι αγώνες έφεραν την νίκη !
Μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να νικήσουμε !

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
Την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις και υποχρεωτική εφαρμογή.
ΕΓΣΣΕ 825€ μισθό ως βάση διαπραγμάτευσης για αυξήσεις.
Τη γενική μείωση του χρόνου εργασίας, με 7ωρο – 5νθήμερο – 35ωρο και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.
Την επαναφορά κατακτήσεων όπως τις τριετίες, την αρχή ευνοϊκότερης σύμβασης, την κυριακάτικη αργία, την πληρωμή υπερωριών.
Να υπογραφεί κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας για τους εργάτες γης, με αυξήσεις στους μισθούς, με δικαιώματα, με ικανοποιητικές συνθήκες υγιεινής, ασφάλειας και διαβίωσης.
Μείωση της τιμής του ρεύματος και του φυσικού αερίου κατά 50% και κατάργηση των φόρων στα καύσιμα και συνολικά στην ενέργεια.
Προσλήψεις προσωπικού με σταθερή δουλειά και δικαιώματα στην υγεία, την πρόνοια, την εκπαίδευση, στην τοπική διοίκηση και στους τομείς πολιτικής προστασίας.
Απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Να επιστρέψουν όλες οι αποστολές που βρίσκονται εκτός συνόρων.
Να κλείσουν στην χώρα μας οι βάσεις των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.

ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 μμ
(Στο Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας )
Read More »
Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο Συνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων Ποτών Θεσπρωτίας Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο Συνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων Ποτών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Πρόσκληση της Περιφέρειας για Ειδικές Προωθητικές Εκδηλώσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022
Πρόσκληση της Περιφέρειας για Ειδικές Προωθητικές Εκδηλώσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό


Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του Έργου: «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», θα οργανώσει 7 ειδικές προωθητικές εκδηλώσεις/ παρουσιάσεις, με συναντήσεις B2B, ανάμεσα σε ξενοδόχους και επιχειρήσεις του τουρισμού από την Ήπειρο και πράκτορες στις πόλεις των εκδηλώσεων.

Οι πόλεις στις οποίες θα οργανωθούν οι ειδικές εκδηλώσεις προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου και θα διεξαχθούν οι συναντήσεις B2B, είναι οι εξής:
Σόφια: 20/10/2022
Άμστερνταμ: Νοέμβριος 2022
Ηράκλειο: Ιανουάριος 2023
Λάρισα: Φεβρουάριος 2023
Τελ Αβίβ: Απρίλιος 2023
Πάτρα: Μάιος 2023
Αθήνα: Σεπτέμβριος 2023

Μέσω των Ειδικών Προωθητικών Εκδηλώσεων, η Περιφέρεια στοχεύει να ενισχύσει τον προορισμό «Ήπειρος» στις συγκεκριμένες αγορές-στόχους.
Έναν μήνα πριν από κάθε εκδήλωση, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση με την ακριβή ημερομηνία και τον τόπο διοργάνωσής της για να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους η απαιτούμενη φόρμα συμμετοχής.
Read More »
Πρόσκληση της Περιφέρειας για Ειδικές Προωθητικές Εκδηλώσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό Πρόσκληση της Περιφέρειας για Ειδικές Προωθητικές Εκδηλώσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Καλλιτεχνική βραδιά σήμερα στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022
Καλλιτεχνική βραδιά σήμερα στην Ηγουμενίτσα


 
Read More »
Καλλιτεχνική βραδιά σήμερα στην Ηγουμενίτσα Καλλιτεχνική βραδιά σήμερα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Το Σάββατο το αποχαιρετιστήριο πάρτυ στο Riviera

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022
Το Σάββατο το αποχαιρετιστήριο πάρτυ στο RivieraRead More »
Το Σάββατο το αποχαιρετιστήριο πάρτυ στο Riviera Το Σάββατο το αποχαιρετιστήριο πάρτυ στο Riviera Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

O Θεσπρωτός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα FIFA 11vs11 της VGL eSports

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022
O Θεσπρωτός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα FIFA 11vs11 της VGL eSports


Η ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019, ανακοινώνει την επίσημη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα "Superliga" FIFA 11vs11 της VGL eSports. Πρόκειται για μια διαδικτυακή λειτουργία του FIFA που επιτρέπει στους gamers να δημιουργήσουν έναν εικονικό παίκτη και να αγωνιστούν στη θέση που θα επιλέξουν στο γήπεδο με τους συμπαίκτες τους σε μια προσομοίωση του ποδοσφαίρου.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έχουν συμμετάσχει official ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ιωνικός, ο Ηρακλής, ο Άρης κ.α.
Η ομάδα των gamers που θα διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα eSports με τα χρώματα του Θεσπρωτού είναι η πρώην "KETSI FC" υπό την ονομασία πλέον Thesprotos FC eSports.
Οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά διαδικτυακά στην πλατφόρμα Twitch και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το πρόγραμμα των αγώνων.
Καλωσορίζουμε τη νέα αυτή δραστηριότητα και ευχόμαστε καλούς αγώνες και καλό πρωτάθλημα!
Read More »
O Θεσπρωτός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα FIFA 11vs11 της VGL eSports O Θεσπρωτός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα FIFA 11vs11 της VGL eSports Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022 Rating: 5

Σελίδες