Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε και κύριε Αντιδήμαρχε

Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016

Έχουμε κουραστεί να γράφουμε για τα ίδια και τα ίδια και ειδικά για την κατάσταση με τα σκουπίδια στον Δήμο Ηγουμενίτσας, σε όλη του την έκταση.

Σήμερα, Κυριακή 10 Ιουλίου, στα μέσα του καλοκαιριού, οι χιλιάδες επισκέπτες που πλημμύρισαν τις παραλίες στο Δρεπάνου και στο Μακρυγιάλι, αντίκριζαν τις εικόνες που καταγράψαμε και εμείς, μεσημεριανές ώρες, πάντα σήμερα.

Για ακόμα μία φορά συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή και κυρίως στο Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, για την προβολή της πόλης και την ποιοτική ζωή που προσφέρουν στους Δημότες .

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους για, το έργο σας:

Read More »
Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε και κύριε Αντιδήμαρχε Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε και κύριε Αντιδήμαρχε Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο Υποχθόνιος στο Balux pool bar

Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016


Ο Υποχθόνιος στο Balux pool bar το Σάββατο 16/7 και ώρα 23:00.
Στο μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού ... 
Τιμή εισόδου 8 ευρώ με ποτό .. 
Μην λείψει κανεις
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Υποχθόνιος στο Balux pool bar Ηγουμενίτσα: Ο Υποχθόνιος στο Balux pool bar Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016 Rating: 5

Φωτιά σε ανεξέλεγκτη χωματερή στη Λάκκα Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016


Για ακόμα μία φορά, σε γνώριμο σημείο για τους πυροσβέστες στη Λάκκα Ηγουμενίτσας, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, ξέσπασε φωτιά, η οποία απείλησε ελαιώνα και δασική έκταση.

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας με 4 οχήματα και 12 άντρες και επικεφαλής τον διοικητή τους κ. Λεωνίδα Γκιόκα, περιόρισαν την φωτιά, πριν αυτή πάρει μεγάλη έκταση.

Στο σημείο, ασυνείδητοι συμπολίτες μας, πετάνε παράνομα σκουπίδια, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να ξεσπάει τουλάχιστον μία φωτιά.

Επί τόπου έφτασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, ο οποίος διέθεσε στην πυροσβεστική σκαπτικό μηχάνημα το οποίο βοήθησε στην πλήρη κατάσβεση των σκουπιδιών που έκαιγαν για ώρες.

Προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας.


Read More »
Φωτιά σε ανεξέλεγκτη χωματερή στη Λάκκα Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Φωτιά σε ανεξέλεγκτη χωματερή στη Λάκκα Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες