Tα 100% ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ στην Anuga 2019

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019
Tα 100% ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ στην Anuga 2019Για μία ακόμη χρονιά η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, θα βρεθεί στην Anuga 2019, τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 ως και τις 9 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Με περισσότερα από 100 μοναδικά προϊόντα, φέτος, η ΔΩΔΩΝΗ σκοπεύει να συστήσει στους διεθνείς επισκέπτες την αυθεντική γεύση και την εξαίρετη ποιότητα που καθιστά τα προϊόντα της ξεχωριστά, καθώς παράγονται από αγνά υλικά και 100% ελληνικό γάλα.

Εστιάζοντας στην παρουσίαση προϊόντων που έχουν υψηλή θρεπτική αξία και συνδέονται άμεσα με την ελληνική κουζίνα, όπως η πασίγνωστη φέτα ΔΩΔΩΝΗ Π.Ο.Π, το εξαίρετης ποιότητας γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ, το αυθεντικό Χαλλούμι και η παραδοσιακή Κεφαλογραβιέρα, στην διάρκεια της έκθεσης, στελέχη της Γαλακτοβιομηχανίας θα συναντηθούν με διανομείς και μεγάλους retailers από όλον τον κόσμο, με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών της σε νέες αγορές και χώρες.

Πάνω από 35 κατηγορίες τον προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ ταξιδεύουν καθημερινά σε 52 χώρες παγκοσμίως και διατίθενται στις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μαρκετ του εξωτερικού.

Ο κ. Βασίλης Βροχίδης, Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε: «Είμαστε μία εταιρεία που παράγει προϊόντα εξαίρετης ποιότητας, από αγνές πρώτες ύλες. Ως περήφανοι πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και διατροφής, η φετινή μας παρουσία στην Anuga 2019, θα δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους διεθνείς πελάτες και επισκέπτες να δοκιμάσουν την αυθεντική γεύση των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ και να καταλάβουν γιατί νιώθουμε περήφανοι τόσο εμείς που τα παράγουμε, όσο και οι χιλιάδες Έλληνες και ξένοι καταναλωτές που τα τιμούν καθημερινά με μία θέση στο τραπέζι τους. Έχοντας ήδη παρουσία με τα προϊόντα μας σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, ο στόχος μας ειναι τα επόμενα χρόνια να αυξήσουμε σημαντικά την εξαγωγική μας δραστηριότητα ώστε ακόμη περισσότεροι καταναλωτές στον κόσμο να γνωρίσουν την αξία και την ποιότητα που φέρει το όνομα ΔΩΔΩΝΗ.»

Read More »
Tα 100% ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ στην Anuga 2019 Tα 100% ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ στην Anuga 2019 Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019 Rating: 5

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Ηπείρου για τις μηδενικές μεταθέσεις

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019
 Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Ηπείρου για τις μηδενικές μεταθέσεις


Read More »
Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Ηπείρου για τις μηδενικές μεταθέσεις  Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί της Ηπείρου για τις μηδενικές μεταθέσεις Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019 Rating: 5

Συνεδριάζει την Τετάρτη η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019
Συνεδριάζει την Τετάρτη η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου
 

Συνεδριάζει στην Παραμυθιά στις 25 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00΄, η οικονομική επιτροπή του δήμου Σουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

– Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σουλίου.
– Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπ/σμού Δήμου Σουλίου, οικ. έτους 2019.
– Έγκριση της αριθ. πρωτ. 9097/1036/20-9-2019 απόφασης Δημάρχου.
– Διαγραφή προστίμων από παραβάσεις Κ.Ο.Κ
Read More »
Συνεδριάζει την Τετάρτη η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου Συνεδριάζει την Τετάρτη η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019 Rating: 5

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που συνελήφθη στη Θεσπρωτία για μεταφορά όπλων και πυρομαχικών

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019
Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που συνελήφθη στη Θεσπρωτία για μεταφορά όπλων και πυρομαχικών
 

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα οι απολογίες των δύο ανδρών που συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες, σε Θεσπρωτία και Κοζάνη, καθώς φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση μεταφοράς όπλων και πυρομαχικών από την Αλβανία.

Μετά τις απολογίες των δύο εν λόγω συλληφθέντων, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του ενός, ενώ ο έτερος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 55χρονος που συνελήφθη στη Θεσπρωτία. Στον αντίποδα, ο 64χρονος άνδρας που συνελήφθη στη Δυτική Μακεδονία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα 24ωρα οι απολογίες των 4 Κρητικών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Από τους «4», κρίθηκε προφυλακιστέος μόνο ο ένας (σ.σ. ο 59χρονος φερόμενος «εγκέφαλος), ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι υπόλοιποι τρεις άνδρες ηλικίας 54, 31 και 42 ετών.

Σημειώνεται ότι εκτός από τους έξι συλληφθέντες, έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ακόμη δέκα ατόμων: Πρόκειται για πέντε Έλληνες και πέντε αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σπείρα προέβαινε στην εισαγωγή πολεμικών όπλων και πυρομαχικών από την Αλβανία στην Ελλάδα. Εξάλλου, το κύκλωμα αποτελείτο -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- από δύο πυρήνες: Τον αλβανικό και τον κρητικό.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, αναφορικά με τον πυρήνα της Αλβανίας, τα μέλη του «ενεργώντας σε ξεχωριστές υποομάδες αναλάμβαναν τη συγκέντρωση του αιτούμενου αριθμού πυρομαχικών».
Read More »
Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που συνελήφθη στη Θεσπρωτία για μεταφορά όπλων και πυρομαχικών Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που συνελήφθη στη Θεσπρωτία για μεταφορά όπλων και πυρομαχικών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019 Rating: 5

«Αχ Παραμυθιά μου Αγαπημένη» - Ένα ταξίδι στην Παραμυθιά του χθες στα γραφικά στενά της Εθνάρχου Μακαρίου

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019
«Αχ Παραμυθιά μου Αγαπημένη» - Ένα ταξίδι στην Παραμυθιά του χθες στα γραφικά στενά της Εθνάρχου Μακαρίου


Read More »
«Αχ Παραμυθιά μου Αγαπημένη» - Ένα ταξίδι στην Παραμυθιά του χθες στα γραφικά στενά της Εθνάρχου Μακαρίου «Αχ Παραμυθιά μου Αγαπημένη» - Ένα ταξίδι στην Παραμυθιά του χθες στα γραφικά στενά της Εθνάρχου Μακαρίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019 Rating: 5

Σελίδες