Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως Ηγουμενίτσας, όταν 24χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, βγαίνοντας από θέση στάθμευσης, συγκρούσθηκε με δίκυκλο όχημα, το οποίο οδηγούσε 58χρονος. 

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 58χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) Ηγουμενίτσας και κατόπιν στο Κέντρο Υγείας – Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


 
Read More »
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα:Συναυλία μουσικής δωματίου από το Πρότυπο Ωδείο

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018


Read More »
Ηγουμενίτσα:Συναυλία μουσικής δωματίου από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσα:Συναυλία μουσικής δωματίου από το Πρότυπο Ωδείο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Το "Θουκυδίδειο Ναυτικό Μουσείο Συβότων" θα λειτουργήσει στις αρχές καλοκαιριού του 2019

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018Το "Θουκυδίδειο Ναυτικό Μουσείο Συβότων", που πραγματικά πρόκειται για μια αξιόλογη συλλογή, η οποία αναδεικνύει τη δύναμη της Ελλάδας στη θάλασσα από την αρχαιότητα, πρόκειται, σύμφωνα με τον εμπνευστή του και ιδρυτή του Γρηγόρη Καλογερόπουλο, να εγκαινιαστεί και να λειτουργήσει για το κοινό στις αρχές καλοκαιριού του 2019. Το «Θουκυδίδειο Ναυτικό Μουσείου Συβότων», είναι πλήρως επανδρωμένο, όπως σημειώνει ο κ. Καλογερόπουλος, "με πολυάριθμα εκθέματα συσχετιζόμενα με την ναυτική ιστορία της αρχαίας Ελλάδας και ιδιαίτερα με τα αρχαία πολεμικά πλοία τις τριήρεις, με τις οποίες έλαβε χώρα και η ομώνυμη ναυμαχία των Συβότων το 433 π.Χ., όπου από τις 290 τριήρεις που είχαν συμμετάσχει, οι 100 βρίσκονται σήμερα βυθισμένες στον υποθαλάσσιο χώρο των Συβότων, κατά την περιγραφή της ναυμαχίας των Συβότων που μας άφησε ο αρχαίος Ιστορικός Θουκυδίδης". Άρα αυτό το Μουσείο αποτελεί και μια αφετηρία και ευκαιρία να εξερευνηθεί ο υποθαλάσσιος χώρος της ευρύτερης περιοχής των Συβότων και να ανασυρθούν τα αρχαιολογικά αντικείμενα, ώστε να τοποθετηθούν στο μουσείο, και να μην γίονονται βορρά των αρχαιοκαπήλων. 
Όσον αφορά στο ιστορικό του Μουσείου ο τότε Δήμος Συβότων με ομόφωνη απόφαση (87/4-8-2008) είχε παραχωρήσει ολόκληρο όροφο στο κτίριο του Κέντρο Πληροφόρησης και Ενημέρωσης Επισκεπτών Τουριστών της Κοινότητας των Συβότων για την εγκατάσταση του «Θουκυδίδειου Ναυτικού Μουσείου Συβότων», μετά από αίτηση, που είχε υποβάλλει ο αναγνωρισμένος από το 1995 "Θουκυδίδειος Σύλλογος Συβότων". 
Ωστόσο, όπως αναφέρει ο κ. Καλογερόπουλος, οι πρωταρχικές ενέργειες στην τότε Νομαρχία Θεσπρωτίας για την ίδρυση του «Θουκυδίδειου Ναυτικού Μουσείου Συβότων», όπως καταγράφεται και στο πεντάγλωσσο ιστορικό βιβλίο του με τίτλο ΣΥΒΟΤΑ-SYVOTA, ξεκινούν από το 1975 και συνέχεια. Read More »
Το "Θουκυδίδειο Ναυτικό Μουσείο Συβότων" θα λειτουργήσει στις αρχές καλοκαιριού του 2019 Το "Θουκυδίδειο Ναυτικό Μουσείο Συβότων" θα λειτουργήσει στις αρχές καλοκαιριού του 2019 Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Ενημέρωση από το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018Προς : Τους Δ/ντες του έντυπου τύπου του Νομού Θεσπρωτίας

Κ. Διευθυντά ,

παρήλθαν έξι μήνες από την μεταστέγαση των πρώην Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) και Μονάδας Υγείας (Μ.Υ.) Ηγουμενίτσας και την φιλοξενία τους στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π .) στην Νέα Σελεύκεια και την λειτουργία τους με ενιαία μορφή σαν Κ.Υ Ηγουμενίτσας.

Με σκοπό την ενημέρωση συμπολιτών μας και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους ζητούμε την φιλοξενία σας με την δημοσίευση στην έγκριτη εφημερίδα σας αυτής της ενημέρωσης :

Το Κέντρο Υγείας δέχεται και εξυπηρετεί τους ασθενείς κατόπιν ραντεβού όπως ακριβώς συνέβαινε και στην πρώην Μ.Υ.

Για να κλείσει κάποιος ραντεβού τηλεφωνεί στο : 26650 29142.

Το σύστημα των ραντεβού εφαρμόσθηκε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προσερχόμενων που πλέον οι ίδιοι επιλέγουν τον χρόνο προσέλευσης τους και εξυπηρετούνται άμεσα .

Σε ορισμένες περιπτώσεις ο ιατρός χρειάζεται να αφιερώσει περισσότερο από τον προκαθορισμένο από τα ραντεβού χρόνο για την επίλυση του προβλήματος κάποιου ασθενούς , άλλοτε το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης παρουσιάζει δυσλειτουργία ή ο ιατρός αντιμετωπίζει άλλο έκτακτο περιστατικό που δυνατόν να προέκυψε , αυτά θα έχουν ως φυσική συνέπεια μικρή καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των επομένων ασθενών , πιστεύουμε ότι αυτό γίνεται κατανοητό από αυτούς και δεν θα πρέπει να διαμαρτύρονται .

Ραντεβού κλείνουν οι ασθενείς ανεξάρτητα εάν χρειάζονται ιατρική εξέταση , συνταγογράφηση κάποιου φαρμάκου ή αναγραφή παραπεμπτικού για εκτέλεση παρακλινικής εξέτασης .

Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής για το κλείσιμο κάποιου ραντεβού, λόγω όμως της αυξημένης ζήτησης σήμερα απέχουμε από τον επιθυμητό . Ευελπιστούμε στην πορεία να μειωθούν οι χρόνοι με διορθωτικές κινήσεις εκ μέρους μας .

Συμπληρωματικά στον Δήμο Ηγουμενίτσας λειτουργούν τα περιφερειακά ιατρεία (Πρώην Αγροτικά Ιατρεία ) Παραποτάμου , Καστρίου , Πλαταριάς, Συβότων και το Κ.Υ Μαργαριτίου και παρακαλούμε τους κατοίκους των περιοχών αυτών να απευθύνονται εκεί πρώτα για την λήψη υπηρεσιών υγείας ,έτσι θα συμβάλουν στην αποσυμφόρηση του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας και θα μειωθούν οι χρόνοι αναμονής για ραντεβού σε αυτό .

Οι ειδικότητες των ιατρών που σήμερα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Κ.Υ. Ηγουμενίτσας είναι : Παθολόγοι, Γενικοί ιατροί , Παιδίατροι ,Καρδιολόγος ,Ορθοπεδικός , Ουρολόγος ,Δερματολόγος , Ακτινολόγος και Βιοπαθολόγος (Μικροβιολόγος )

Τα έκτακτα περιστατικά αντιμετωπίζονται και εξυπηρετούνται χωρίς ραντεβού 24 ώρες το 24ωρο στον ίδιο χώρο (Τ.Ε.Π.).

Σύντομα το Τ.Ε.Π. με τις προσλήψεις και νέων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων που είναι ήδη σε εξέλιξη (Αναισθησιολόγος , Χειρουργός , Ορθοπεδικός , Παθολόγος , και Καρδιολόγος ) , το άνοιγμα των χειρουργείων του για έκτακτα περιστατικά και την συμπαράσταση του Γ.Ν. Φιλιατών προς το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά θα είναι σε θέση να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας .

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Με εξουσιοδότηση της 6ης Υ.ΠΕ
Ο Αναπληρωτής Συντονιστής
Κέντρου Υγείας
Σεγγούνης Απόστολος


Read More »
Ενημέρωση από το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας Ενημέρωση από το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Σαγιάδα: Απελευθέρωση τραυματισμένου μπούφου από μαθητές του νηπιαγωγείου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018


Επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον ο μπούφος (Bubo bubo) που είχε βρεθεί από πολίτη σε στάβλο στη Σαγιάδα, τραυματισμένος στο φτερό,  ο οποίος φιλοξενούνταν για ενάμισι μήνα στο ΕΚΠΑΖ (Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων Θεσσαλονίκης)

Έτσι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η απελευθέρωσή  του από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης στο περιβάλλον διαβίωσής του, παρουσία των μικρών μαθητών του νηπιαγωγείου Σαγιάδας. 

Ευχαριστούμε το προσωπικό του ΕΚΠΑΖ που μερίμνησε για την φροντίδα και την ασφαλή επιστροφή του πτηνού. 
Read More »
Σαγιάδα: Απελευθέρωση τραυματισμένου μπούφου από μαθητές του νηπιαγωγείου (+ΒΙΝΤΕΟ) Σαγιάδα: Απελευθέρωση τραυματισμένου μπούφου από μαθητές του νηπιαγωγείου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Συστάσεις προς τους κυνηγούς για αναρτήσεις με θηράματα

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018


Αυστηρές συστάσεις προς τους κυνηγούς κάνει η Διεύθυνση Δασών μέσω της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και των Κυνηγετικών Συλλόγων με αφορμή διαμαρτυρίες και καταγγελίες για τις αναρτήσεις φωτογραφικού υλικού με θηράματα ή έκθεση θηραμάτων σε κοινή θέα.

Η Διεύθυνση Δασών επισημαίνει την ανάγκη να εκλείψουν φαινόμενα καταστρατήγησης των απαγορευτικών διατάξεων περί θήρας που ισχύουν σύμφωνα με τον δασικό κώδικα.

"Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι, παρακαλούνται να ενημερώσουν τους κυνηγούς- μέλη τους για τη νομιμότητα των ενεργειών τους, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις περί θήρας και ειδικότερα να αποφεύγουν να αναρτούν στο διαδίκτυο και γενικά να εκθέτουν σε κοινή θέα τα θηράματά τους", επισημαίνεται στο σχετικό έγγραφο.

Σημειώνεται ότι για το θέμα υπήρξαν αρκετές καταγγελίες και αναφορές στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.


 
Read More »
Συστάσεις προς τους κυνηγούς για αναρτήσεις με θηράματα Συστάσεις προς τους κυνηγούς για αναρτήσεις με θηράματα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

Διαθέσιμα εκπαιδευτικά προγράμματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας, για τη σχολική περίοδο 2018-2019. 
Πληροφορίες 26650 21417, 26650 28539 (κκ Λάζου - Τζωρτζάτου)


Read More »
Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Η τεχνολογία καυσίμων των αεροσκαφών στο diesel αυτοκίνητό σας

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

DIESEL Avio Double Filtered από την EKO

Ένα τεχνολογικά προηγμένο καύσιμο που εφαρμόζει την τεχνολογία φίλτρων καυσίμων των αεροσκαφών στο Diesel του αυτοκινήτου σας.

Σας εξασφαλίζει:

Μεγαλύτερη επιτάχυνση, μείωση θορύβων και κραδασμών, χάρη στον αυξημένο αριθμό κετανίων.
Μηδενική απώλεια ισχύος του κινητήρα σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του και σε όλο το εύρος των στροφών του (σύμφωνα με το τεστ κινητήρα CEC F-98-08 που έχει καθιερωθεί για τους σύγχρονους common rail κινητήρες Diesel).
Εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού του κινητήρα, άρα και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.
Πλήρη επαναφορά της ομαλής λειτουργίας του κινητήρα με 2 γεμίσματα. Με 5 γεμίσματα, πλήρη εξαφάνιση των εσωτερικών εναποθέσεων στα μπεκ.
Aποτελεσματική αντιαφριστική, αντιδιαβρωτική και αντιοξειδωτική προστασία χάρη στα ειδικά τεχνολογικά προηγμένα βελτιωτικά πρόσθετα.

Με το Avio Filter εξασφαλίζετε καθαρότερα καύσιμα!

Το Avio Filter είναι εγκαταστημένο δίπλα στις αντλίες και σας εξασφαλίζει καθαρότητα στα καύσιμα στο επίπεδο καθαρότητας των καυσίμων των αεροσκαφών.
Φιλτράρει αποτελεσματικά τα καύσιμα που βάζετε, επιτυγχάνοντας:
Απομάκρυνση σωματιδίων
Απομάκρυνση σκουριάς και νερού
Απόδοση φιλτραρίσματος καυσίμου 98% Απόδοση και καθαρότητα από τα πρώτα κιόλας γεμίσματα!


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Η τεχνολογία καυσίμων των αεροσκαφών στο diesel αυτοκίνητό σας Ηγουμενίτσα: Η τεχνολογία καυσίμων των αεροσκαφών στο diesel αυτοκίνητό σας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

ΣΑΠΦΩ ΠΕΦΑΝΘΙ - ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

Μια υπέροχη συλλεκτική έκθεση φωτογραφιών polaroid μεγάλου φορμά, που σε μαγεύουν και σου αφήνουν μια γλυκιά ανάμνηση της αυθεντικής φωτογραφίας, πρόκειται να φιλοξενηθεί στο φωτογραφείο του Χρήστου Μασούρα στην Ηγουμενίτσα.

Είναι η συνέχεια μιας σημαντικής πρωτοβουλίας, για τα πολιτισμικά δεδομένα της Θεσπρωτίας που έχει ξεκινήσει ο φωτογράφος Χρ. Μασούρας, φιλοξενώντας στον χώρο του εκθέσεις φωτογραφίας, με πρώτη αυτή του καταξιωμένου αείμνηστου φωτογράφου Κώστα Μπαλάφα, με νοσταλγικές εικόνες από την Ήπειρο του παρελθόντος.

Η δεύτερη αυτή έκθεση είναι του καταξιωμένου φωτογράφου Κώστα Κορωναίου. 

Ο Κώστας Κορωναίος είναι πρωτοπόρος στην τέχνη της φωτογραφίας στην Ελλάδα και έχει αφήσει το στίγμα του στη διαφημιστική φωτογραφία, ειδικά στη φωτογραφία μόδας, με τις καινοτομίες του και την υψηλή αισθητική του.

Μία έκθεση που δεν πρέπει να χάσει κανείς,ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφία, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά!

Η έκθεση θα ανοίξει την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 και θα παραμείνει στον χώρο του φωτογραφείου για ένα μήνα.
Read More »
ΣΑΠΦΩ ΠΕΦΑΝΘΙ - ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΑΠΦΩ ΠΕΦΑΝΘΙ - ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Τέσσερις συλλήψεις τα ξημερώματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, ηλικίας 21, 24, 21 και 27 ετών αντίστοιχα προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
Τέσσερις συλλήψεις τα ξημερώματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Τέσσερις συλλήψεις τα ξημερώματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Ο Γιώργος Ζάψας υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018Ο Γιώργος Ζάψας τελικά θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα διεκδικήσει το αξίωμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου. 
Η απόφαση ελήφθη από την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή που συνεδρίασε με την συμμετοχή του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Πάνου Σκουρλέτη, Υπουργών και Βουλευτών της περιοχή, των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και Αυτοδιοικητικών στελεχών, προκειμένου να συζητήσει τις επιλογές του κόμματος για τις εκλογές στην Περιφέρεια Ηπείρου. 
Η απόφαση ανακοινώθηκε επίσημα το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, «στην συνεδρίαση αποφασίστηκε να ενταθούν οι προσπάθειες δημιουργίας του ευρύτερου δυνατού κοινωνικού και αυτοδιοικητικού μετώπου με κέντρο τις ανάγκες των πολιτών. Εκτιμήθηκε ότι ο κοινός βηματισμός των δύο Αυτοδιοικητικών παρατάξεων “ Ήπειρος Ανατροπής” και “Συμμαχία Ηπειρωτών” στο έδαφος των θεσμικών αλλαγών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με κορυφαία την καθιέρωση της απλής αναλογικής, βρίσκεται στην κατεύθυνση συγκρότησης προοδευτικού μετώπου στην περιοχή μας, που είναι απαραίτητο για την ανατροπή στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Στη βάση των παραπάνω, η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή καταθέτει στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις την πρόταση να ηγηθεί του εγχειρήματος αυτού ο Γιώργος Ζάψας».


 
Read More »
Ο Γιώργος Ζάψας υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές Ο Γιώργος Ζάψας υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Σύλληψη 22χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.


 
Read More »
Σύλληψη 22χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 22χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Σελίδες