Ηγουμενίτσα: Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020
Ηγουμενίτσα: Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων


Καλείστε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων: 

Επί της με αριθ. Πρωτ. 10637/9-8-2019 αίτηση της Α.Κ. περί χορήγησης άδεια για κατασκευή ράμπας στο πεζοδρόμιο μπροστά από την οικία της στο Μαυρούδι.
Επί της με αριθ. Πρωτ. 13146/2-10-2019 αίτηση του Σ.Χ. περί παραχώρησης άδειας εισόδου-εξόδου σε ιδιόκτητο γκαράζ στην οδό Βορείου Ηπείρου 1.
Επί της με αριθ. Πρωτ. 14355/17-10-2019 αίτηση του Π.Γ. περί χορήγησης θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Πατρ. Αθηναγόρα 25.
Επί της με αριθ. Πρωτ. 15758/11-11-2019 αίτηση της Γ.Ι. περί παραχώρησης άδειας εισόδου-εξόδου σε ιδιόκτητο γκαράζ στην οδό Βορείου Ηπείρου 19.
Επί του με αριθ. Πρωτ. 16603/28/11/2019 εγγράφου του Συλλόγου Γονέων του 7ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας περί οριοθέτησης εκ νέου δύο προσωρινών θέσεων στάθμευσης μπροστά από το Νηπιαγωγείο.
Επί της με αριθ. Πρωτ. 16982/5-12-2019/11 αίτησης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηγουμενίτσας περί οριοθέτησης τεσσάρων θέσεων στάθμευσης μπροστά από το παλιό Δημαρχείο για τα Υπηρεσιακά οχήματα του Δήμου.
Επί της με αριθ. Πρωτ. 317/10-1-2020 αίτηση του Τ.Δ. περί χορήγησης θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Κύπρου 57.
Επί της με αριθ. Πρωτ. 446/14-1-2020 αίτηση του Β.Σ. περί παραχώρησης άδειας για κατασκευή άδειας ράμπας ΑΜΕΑ καθώς και διαμόρφωση χώρου φόρτωσης –εκφόρτωσης μπροστά στο κατάστημα του στη Ν. Σελεύκεια.
Επί του με αριθ. Πρωτ. 18063/27-12-2019 έγγραφο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας περί λήψης μέτρων για την αποσυμφόρηση της παραλιακής οδού από φορτηγά προορισμού Ιταλίας.
Ακύρωση της με αριθμό 5/2020 της Επιτροπής Κυκλοφοριών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων και επανεξέταση της με αριθ. Πρωτ. 14594/21-10-2019 και 14417/18/10/2019 αιτήσεων των Γ.Θ & Γ.Μ. περί παραχώρησης άδειας εισόδου-εξόδου σε ιδιόκτητο υπόγειο γκαράζ καθώς και παραχώρηση άδειας εισόδου –εξόδου οχημάτων σε όλο το μήκος της πρόσοψης του κτιρίου επί της οδού 49 Μαρτύρων 23 ως χώρο στάθμευσης στων ιδιωτικών οχημάτων των ενοίκων.
Επί της απόφασης της Κοινότητας Ηγουμενίτσας περί συντήρησης των υφιστάμενων διαβάσεων πεζών στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων Ηγουμενίτσα: Συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Δωρεάν διανομή ειδών καθαριότητας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020
Ηγουμενίτσα: Δωρεάν διανομή ειδών καθαριότητας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Θεσπρωτίας, μέσω της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας, θα διανείμει είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής ( σαπούνι πλάκα, υγρό πιάτων, υγρό γενικής χρήσης καθαρισμού, οδοντόκρεμα και σαμπουάν) σε δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΒΥΣ) του ΤΕΒΑ, στα πλαίσια της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής , Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών μέτρων 2015 – 2016», στην αποθήκη του προγράμματος, πρώην Μαθητική Εστία, από την ΠΕΜΠΤΗ 13.02.2020 έως και ΔΕΥΤΕΡΑ 17.02.2020 και ώρες 10.00 έως 13.00.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά τον Α.Μ.Κ.Α. τους και την ταυτότητα.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.

Πληροφορίες
Κα Μπούτα Χριστίνα
Τηλέφωνο : 2665021003
Read More »
Ηγουμενίτσα: Δωρεάν διανομή ειδών καθαριότητας Ηγουμενίτσα: Δωρεάν διανομή ειδών καθαριότητας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Σύλληψη γιατρού δημόσιου Νοσοκομείου της Ηπείρου με φακελάκι

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020
Σύλληψη γιατρού δημόσιου Νοσοκομείου της Ηπείρου με φακελάκι


Από Υπηρεσία Ασφάλειας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού δημόσιου Νοσοκομείου της Ηπείρου, για δωροληψία υπαλλήλου και παράβαση καθήκοντος.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ζήτησε χρηματικό ποσό, για ιατρική διαδικασία.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε την 7 Φεβρουαρίου 2020, κατά τη διάρκεια συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού, το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Read More »
Σύλληψη γιατρού δημόσιου Νοσοκομείου της Ηπείρου με φακελάκι Σύλληψη γιατρού δημόσιου Νοσοκομείου της Ηπείρου με φακελάκι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Βανδαλισμός στη παιδική χαρά στο Λαδοχώρι

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020
Βανδαλισμός στη παιδική χαρά στο Λαδοχώρι 


Βανδαλισμό με συνθήματα προκάλεσαν άγνωστοι, στην παιδική χαρά που βρίσκεται μέσα στον προαύλιο χώρο του ναού Αγίων Αποστόλων στο Λαδοχώρι. 

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά ανακαινίστηκε πρόσφατα και είναι πράγματι λυπηρό να μην υπάρχει σεβασμός στους ελάχιστους κοινόχρηστους χώρους που υπάρχουν στην Ηγουμενίτσα.

Τα συχνά επεισόδια βανδαλισμού των κοινόχρηστων χώρων αναψυχής και κοινωνικοποίησης των παιδιών μας, που παρατηρούνται στην πόλη μας, σίγουρα δεν τιμούν κανέναν μας.

Η διατήρηση της ποιότητας των παιδικών χαρών και των κοινόχρηστων χώρων, δεν  να αποτελεί ζήτημα λήψης και επιβολής μέτρων αλλά καθαρά θέμα σεβασμού.

Η παιδική χαρά βρίσκεται δίπλα από το 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας και θα προτείναμε στον δραστήριο διευθυντή του, να οργανώσει τον καθαρισμό της παιδικής χαράς από τα συνθήματα, με τη συμμετοχή μαθητών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο αλλά και να διδαχθούν την αγάπη και τον σεβασμό των κοινόχρηστων χώρων, που είναι περιουσία όλων μας..
Read More »
Βανδαλισμός στη παιδική χαρά στο Λαδοχώρι Βανδαλισμός στη παιδική χαρά στο Λαδοχώρι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Εντός του έτους η πώληση του λιμανιού

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020
Εντός του έτους η πώληση του λιμανιού


Το χρονοδιάγραμμα για την παραχώρηση και αξιοποίηση των 10 περιφερειακών λιμανιών ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μιλώντας σε εκδήλωση της ειδικής Κομματικής Οργάνωσης της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου.

«Μέσα στο 2020 θα αρχίσουμε τους διεθνείς διαγωνισμούς για τα 10 μεγάλα περιφερειακά λιμάνια της χώρας. Έχουμε δώσει πολιτική κατεύθυνση στο ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει στην πρόσληψη συμβούλων ώστε να είμαστε ώριμοι μέσα στο α’ εξάμηνο του 2020 να προχωρήσουμε σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η διαφορά μας σε σχέση με την προηγούμενη διακυβέρνηση είναι ότι εμείς είμαστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε οικονομικό μοντέλο παραχώρησης ολικής, μερικής, πώληση πλειοψηφικού ή μειοψηφικού πακέτου μετοχών» τόνισε ο ΥΝΑ και συνέχισε:

«Μέσα στο 2020 θα προχωρήσουμε με Αλεξανδρούπολη, Ηγουμενίτσα και Ηράκλειο. Τον Βόλο θα τον βάλουμε αν προλάβουμε μέσα στο 2020. Για όλα τα λιμάνια μας υπάρχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον, γιατί βρίσκονται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων. Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο, γεωστρατηγικό, εμπορικό και ενεργειακό πεδίο. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του κάθε λιμανιού ξεχωριστά».
Read More »
Εντός του έτους η πώληση του λιμανιού Εντός του έτους η πώληση του λιμανιού Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Κερδήθηκε η πρώτη μάχη για το Ζάππειο - Δηλώσεις του προέδρου της Πανηπειρωτικής (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020
Κερδήθηκε η πρώτη μάχη για το Ζάππειο - Δηλώσεις του προέδρου της Πανηπειρωτικής (+ΒΙΝΤΕΟ)Η πρώτη μάχη για το Ζάππειο Μέγαρο κερδήθηκε. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση που είχε κατατεθεί από ιδιωτική εταιρία για την αξιοποίηση του εθνικού κληροδοτήματος τόσο του Μεγάρου όσο και του περιβάλλοντος χώρου.

Η εταιρία σύμφωνα με την απόφαση δεν έχει έννομο συμφέρον να ζητήσει την αλλαγή ουσιαστικά της βούλησης του διαθέτη κάτι που θα άνοιγε τον δρόμο ώστε το Ζάππειο να αλλάξει οριστικά χαρακτήρα.

Η εταιρία ωστόσο δείχνει να μην πτοείται καθώς έχει υποβάλλει κι άλλη αίτηση, αυτή τη φορά στο Εφετείο Αθηνών.

Μετά από αναβολή που ζήτησε η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 17 Νοεμβρίου του 2020.

Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Μάκης Κιάμος σε δηλώσεις του τόνισε ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου αποτελεί πρόκριμα για κάθε άλλη δικαστική εξέλιξη και υπογράμμισε ότι η Ομοσπονδία παραμένει σε εγρήγορση και έτοιμη να παρέμβει σε κάθε δικαστική εξέλιξη που θα υπάρξει.

Read More »
Κερδήθηκε η πρώτη μάχη για το Ζάππειο - Δηλώσεις του προέδρου της Πανηπειρωτικής (+ΒΙΝΤΕΟ) Κερδήθηκε η πρώτη μάχη για το Ζάππειο - Δηλώσεις του προέδρου της Πανηπειρωτικής (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Δύο νέα προγράμματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020
Δύο νέα προγράμματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις 


Σε τροχιά αναθεώρησης κινείται πλέον το ΕΣΠΑ 2014 - 2020, με την προετοιμασία για την υποβολή των αναθεωρημένων Περιφερειακών και Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων προς την Ε.Ε. να "ανεβάζει" ρυθμούς.

Πρόκειται για τεχνική διαδικασία, αλλά ουσιαστική, καθώς θα θέσει το πλαίσιο που αφορά στο ΕΣΠΑ, μέχρι την ολοκλήρωσή του. Είναι δηλαδή μία άσκηση με ιδιαίτερη σημασία για τον τομέα της επιχειρηματικότητας, όπως αυτή περιλαμβάνεται στο «Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης αναμένεται να θέσει άμεσα σε εφαρμογή τη στρατηγική αφενός για την επιτυχή ολοκλήρωση της προγραμματικής περιόδου, η οποία λόγω του κανόνα Ν+3 ολοκληρώνεται 31.12.2023, αφετέρου - και σημαντικότερο - για την αμεσότερη απόδοση των ενισχύσεων προς τις επιχειρήσεις και την ενίσχυση στην πράξη της επιχειρηματικότητας.

Το τελευταίο εξάμηνο, με βάση τα στοιχεία υλοποίησης, διαπιστώθηκε ότι ο πολυκερματισμός των δράσεων επιχειρηματικότητας είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία προβλημάτων προγραμματισμού στις επιχειρήσεις, αλλά και στο δημόσιο, καθυστερήσεις και ενστάσεις στις διαδικασίες αξιολόγησης και εντέλει ένα μη ικανοποιητικό ρυθμό απόδοσης των επιδοτήσεων προς την αγορά. Για τον λόγο αυτόν και ενόψει της τελευταίας προγραμματικής αναθεώρησης που θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2020, αλλάζει η στρατηγική ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας μέσω του ΕΣΠΑ.

Πρώτον, οι υφιστάμενες προσκλήσεις θα επιταχυνθούν και στόχος είναι μέχρι τότε να εξαλειφθούν όλες οι εκκρεμότητες από πλευράς του δημοσίου (ολοκλήρωση αξιολογήσεων και εντάξεων), ώστε να μένει μόνο η υλοποίηση του σχεδίου από τον επιχειρηματία. Και δεύτερον, η δημοσίευση λίγων, αλλά εμβληματικών νέων προσκλήσεων για ΜμΕ, οι οποίες θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ενδεικτικά:

- Ανανέωση και αναβάθμιση εξοπλισμού μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου ψηφιακού, τεχνικού και παγίου εξοπλισμού. Η κρίση των τελευταίων ετών έπληξε το σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα την απαξίωση και απόσβεση σε μεγάλο βαθμό του μηχανολογικού και ψηφιακού εξοπλισμού τους, έτσι ώστε να καθίστανται μη ανταγωνιστικές. Πρόκειται για μία πρόσκληση που σχεδιάζεται ώστε να καλύπτει μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων και «μενού» επιλέξιμων δράσεων στη βάση διαπιστωμένων αναγκών τους. Η αξιολόγηση προγραμματίζεται να είναι με άμεση διαδικασία.

- Επιδότηση ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης. Όπως τονίζει συχνά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όπως αναφέρθηκε και από τον πρωθυπουργό στο πρόσφατο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για το ΕΣΠΑ 2021-2027, οι επιχειρήσεις χρειάζονται ανθρώπινο δυναμικό κατάλληλα εκπαιδευμένο και διαρκώς εκπαιδευόμενο, προκειμένου να υποστηρίξουν την ανάπτυξή τους· το λεγόμενο reskilling και upskilling. Και ο σχεδιασμός αυτός υλοποιείται στην πράξη, με πρόσκληση προϋπολογισμού 50 εκατομμυρίων ευρώ σε δημόσια συμμετοχή, που θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στους τομείς όπου εκτιμούν ότι υπάρχει μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία.

- Διερεύνηση για την επιδότηση μισθολογικού κόστους και λειτουργικών δαπανών για νέες εταιρείες που ιδρύονται στην Ελλάδα. Στόχος είναι η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, καθώς και επιχειρήσεων, που επιθυμούν να επεκταθούν περαιτέρω. Οι επιδοτήσεις εξετάζεται να δίνονται εξαντλώντας κατά το δυνατόν τον χάρτη περιφερειακών ενισχύσεων, δηλαδή επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να εγκατασταθούν σε λιγότερο αναπτυγμένες περιφέρειες θα λάβουν και μεγαλύτερο ποσοστό επιχορήγησης.

Οι νέες δράσεις σχεδιάζονται ήδη, σε συνεργασία με την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΑνΕΚ, με στόχο να προκηρυχθούν το συντομότερο εντός του 2020.
Read More »
Δύο νέα προγράμματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις Δύο νέα προγράμματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Σε Ήπειρο-Δ. Μακεδονία η πρωτιά της ανεργίας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020
Σε Ήπειρο-Δ. Μακεδονία η πρωτιά της ανεργίας


Στο 16,5% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα το Νοέμβριο πέρυσι, μειωμένο κατά 2,1 μονάδες από το 18,6% το Νοέμβριο 2018 και οριακά χαμηλότερο από το 16,6% τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την έρευνα εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι ανήλθαν σε 772.614 άτομα και ο αριθμός τους μειώθηκε κατά 104.254 άτομα σε σχέση με τον Νοέμβριο 2018 (μείωση 11,9%) και κατά 8.701 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο 2019 (μείωση 1,1%).

Το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.910.499 άτομα και αυξήθηκε κατά 76.463 άτομα σε σχέση με τον Νοέμβριο 2018 (αύξηση 2%), αλλά μειώθηκε κατά 6.990 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο 2019 (μείωση 0,2%).

Οι οικονομικά μη ενεργοί (τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία) ανήλθαν σε 3.230.427 άτομα και μειώθηκαν κατά 18.648 άτομα σε σχέση με τον Νοέμβριο 2018 (μείωση 0,6%), αλλά αυξήθηκαν κατά 11.835 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο 2019 (αύξηση 0,4%).

Σημαντικά υψηλό το ποσοστό ανεργίας στις γυναίκες

Στις γυναίκες, το ποσοστό ανεργίας (20% τον Νοέμβριο 2019 από 23,9% τον Νοέμβριο 2018) παραμένει σημαντικά υψηλότερο από εκείνο στους άνδρες (13,7% από 14,4%).

Ηλικιακά, τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφονται στις ομάδες 15- 24 ετών (36,1% τον Νοέμβριο 2019 από 39,7% τον Νοέμβριο 2018) και 25- 34 ετών (22,6% από 23,9%). Ακολουθούν οι ηλικίες, 35- 44 ετών (14,3% από 16,6%), 45- 54 ετών (13,1% από 15,3%), 55- 64 ετών (12,2% από 14,1%) και 65- 74 ετών (10% από 11,8%).

Σε επίπεδο αποκεντρωμένων διοικήσεων της χώρας, στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονται η Ήπειρος- Δυτική Μακεδονία (19,7% τον Νοέμβριο 2019 από 21,2% τον Νοέμβριο 2018), η Μακεδονία- Θράκη (18,7% από 19,3%) και η Θεσσαλία- Στερεά Ελλάδα (17,4% από 17,9%) με το Αιγαίο (17,4% από 19,7%). Ακολουθούν, η Πελοπόννησος- Δυτική Ελλάδα- Ιόνιοι Νήσοι (16,6% από 18,4%), η Αττική (15,3% από 19%) και η Κρήτη (12,7% από 14,3%).
Read More »
Σε Ήπειρο-Δ. Μακεδονία η πρωτιά της ανεργίας Σε Ήπειρο-Δ. Μακεδονία η πρωτιά της ανεργίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Σελίδες