ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο 3ος ΠΑΡΑΚΤΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του δρομικού κινήματος ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά με πολύ μεγάλη συμμετοχή αγωνιζόμενων και θεατών. 
450 δρομείς συνολικά στα 5 και 10 χλμ συμμετείχαν και 250 μαθητές Δημοτικού στα 1000 μέτρα δίνοντας μήνυμα ότι άθληση έχει θέση στην καθημερινότητα μας , γεμίζοντας τους δρόμους της πόλης της Ηγουμενίτσας
Ως οργανωτική επιτροπή του 3 ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση του.
'Όλους όσους συμμετείχαν και αγωνίστηκαν σήμερα από πολλά μέρη της Ελλάδας και απέδειξαν ότι ο αθλητισμός ενώνει !!!
Τους χορηγούς SUPER MARKET ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ , ΖΑΓΟΡΙ , DOLE ,Οπτικά ΚΩΤΣΙΑΣ , ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΝΙΚΑΣ , ΚΔΑΠ ΚΥΨΕΛΗ .
Τους 60 εθελοντές που η συμβολή τους ήταν καίρια και απαραίτητη για την οργάνωση και διοργάνωση του αγώνα .
Την Τροχαία του Λιμενικού και της Αστυνομίας , ΕΚΑΒ , ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ για την συμβολή τους στην διοργάνωση του αγώνα .
Το Δήμο Ηγουμενίτσας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ για την συνδιοργάνωση .
Την εταιρεία χρονομέτρησης FITWAY TIMING .
Όλους όσους συνέβαλαν να διεξαχθεί αυτή η γιορτή και τους θεατές που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων .
Τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.fitwaytiming.gr/…/apotelesmata/244-paraktios2018

Ραντεβού στον 4 ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΔΡΟΜΟ πιο δυνατοί και ανανεωμένοι !!!!!


 
Read More »
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο 3ος ΠΑΡΑΚΤΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο 3ος ΠΑΡΑΚΤΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018 Rating: 5

Μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018


Την Παρασκευή, 19/2/2018, 14 μαθητές του τμήματος Β2 επισκέφθηκαν με συνοδό την καθηγήτριά τους Μαρία Μακρυγεωργάκη, τις νέες εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. 
Εκεί παρευρέθησαν στην ενημερωτική συνάντηση - ημερίδα πληροφόρησης σχετικά με την Δράση Gaming Session (Δράσεις Παιγνίων) που αφορά στο έργο POWER του προγράμματος ADRION και στην οποία θα συμμετάσχει το σχολείο μας, με εκπροσώπους τους εν λόγω μαθητές.
Περισσότερα νέα για τη συμβολή μας σε αυτή τη δράση αναμόρφωσης του λιμανιού Ηγουμενίτσας συντόμως! 
Μέχρι τότε, πολλές ευχαριστίες στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας - Chamber of Thesprotia για την φιλοξενία και την διοργάνωση, καθώς και σε όλους τους ομιλητές για την πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση.


 
Read More »
Μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018 Rating: 5

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιάννης Χεκίμογλου

Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018


Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Ιχθυοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), αποτελούμενη από τον κ. Γιάννη Χεκίμογλου Αντιπρόεδρο, κο Αντώνη Χαχλάκη Γενικό Γραμματέα, κο , Αναστάσιο Ραφτόπουλο, και κα Λάρα Μπαράζι-Γερουλάνου, μέλη του Δ.Σ., με τη συνοδεία του κου Φίλιππου Πετρίδη, Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας ΑΜΒΙΟ Α.Ε., τεχνικού συμβούλου του κλάδου, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να μεταφερθούν οι ευχαριστίες προς το πρόσωπο του Προέδρου για την αποδοχή της πρότασης να θέσει το πρόσφατο Συνέδριο Ιχθυοκαλλιέργειας 2018, που διεξήχθη 22 & 23 Ιουνίου, υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Στα πλαίσια της συνάντησης ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη του Προέδρου στον κλάδο, ο οποίος αναγνωρίζεται για ακόμη μία φορά ως βασικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας. Κατά τη συνάντηση αναδείχτηκε επίσης η εθνική διάσταση του κλάδου, αφού η ιχθυοκαλλιέργεια συγκρατεί πληθυσμό και τεκμηριώνει οικονομική δραστηριότητα σε απομονωμένες και παραμεθόριες περιοχές της χώρας.

Παράλληλα τονίστηκε η ανάγκη εξέλιξης του νομοθετικού πλαισίου και συζητήθηκαν οι δυνατότητες προώθησης της έρευνας για την εκτροφή νέων ειδών, με στόχο τη δημιουργία πλεονεκτήματος έναντι των ανταγωνιστών της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στις διεθνείς αγορές.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα για τα οποία έδειξε ενδιαφέρον ο κος Παυλόπουλος είναι το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού εκ μέρους της γειτονικής Τουρκίας, γεγονός το οποίο επηρεάζει όχι μόνο την Ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια, αλλά και την Ευρωπαϊκή στο σύνολό της. Ο κ. Πρόεδρος τόνισε ότι το γεγονός αυτό πρέπει να τεθεί εκ νέου και μετ’ επιτάσεως στα κοινοτικά όργανα με στόχο τη διαφύλαξη της βιωσιμότητας της Ευρωπαϊκής ιχθυοκαλλιέργειας.

Κλείνοντας, ο κος Παυλόπουλος δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός στον κλάδο και υποσχέθηκε να θέσει υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας και το επόμενο συνέδριο ιχθυοκαλλιέργειας, το οποίο θα έχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και θα αναδείξει περαιτέρω τη δυναμική του κλάδου στο διεθνές περιβάλλον.


Read More »
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιάννης Χεκίμογλου Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιάννης Χεκίμογλου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018 Rating: 5

Σελίδες