Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος» - 14α ΔΗΜΗΤΡΙΑ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2022
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος» - 14α ΔΗΜΗΤΡΙΑ


Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος», η Κοινότητα Γραικοχωρίου συνδιοργανώνουν στα πλαίσια της εορτής του Αγίου Δημητρίου τα 14α ΔΗΜΗΤΡΙΑ την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Παλαιού Γραικοχωρίου μετά το πέρας του Εσπερινού .
Μια γιορτή θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής η οποία στηρίζεται από τον Δήμο Ηγουμενίτσας , το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Γραικοχωρίου, και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γραικοχωρίου αλλά και από φίλους του συλλόγου και αρκετούς εθελοντές.
Σας περιμένουμε να λάβετε την Χάρη του Θαυματουργού Αγίου μας .
Σας προσκαλούμε και να γευτείτε παραδοσιακό μοσχάρι κοκινιστό , παραδοσιακές πίτες και κρασί δωρεάν γύρω από ένα κοινό τραπέζι σε ένα δείπνο γεμάτο από Αγάπη στο όνομα του Αγίου Δημητρίου .
Ανήμερα της Εορτής του Αγίου μας (26 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 ) ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Κοινότητα Γραικοχωρίου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γραικοχωρίου και το ΑΒΓΟ διοργανώνει για τους μικρούς μας φίλους ένα θεατρικό δρώμενο και παραδοσιακά παιχνίδια.
Read More »
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος» - 14α ΔΗΜΗΤΡΙΑ Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος» - 14α ΔΗΜΗΤΡΙΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2022 Rating: 5

1η γιορτή ελιά και ελαιόλαδου στην Πλακωτή

Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2022
1η γιορτή ελιά και ελαιόλαδου στην ΠλακωτήRead More »
1η γιορτή ελιά και ελαιόλαδου στην Πλακωτή 1η γιορτή ελιά και ελαιόλαδου στην Πλακωτή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2022 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή της Θεσπρωτίας με λεία 10.000€

Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2022
Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή της Θεσπρωτίας με λεία 10.000€ 


Εξιχνιάστηκε ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ληστεία, η οποία έγινε πέρυσι (9-10-2021) σε περιοχή της Θεσπρωτίας.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών και ενός ημεδαπού, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δύο αλλοδαποί, εκμεταλλευόμενοι πληροφορίες που τους παρείχε ο ημεδαπός συνεργός τους, διέρρηξαν νυχτερινές ώρες το σπίτι ηλικιωμένης, εισέβαλαν σε αυτό φορώντας κουκούλες και την ακινητοποίησαν φιμώνοντάς την και δένοντας τα χέρια της.

Στη συνέχεια, ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, όπου βρήκαν και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό -10.000- ευρώ και κοσμήματα αξίας -1.000- ευρώ.

Ακολούθως, τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Αττική.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή της Θεσπρωτίας με λεία 10.000€ Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή της Θεσπρωτίας με λεία 10.000€ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2022 Rating: 5

Προώθηση Ηπειρωτικών αγροτικών προϊόντων μέσω Διεθνών Εκθέσεων σε Παρίσι και Μαδρίτη

Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2022
Προώθηση Ηπειρωτικών αγροτικών προϊόντων μέσω Διεθνών Εκθέσεων σε Παρίσι και Μαδρίτη


Τη δυνατότητα σε Ηπειρώτες παραγωγούς να ενισχύσουν τον εξωστρεφή προσανατολισμό των επιχειρήσεων τους, προωθώντας
τα προϊόντα τους σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές έδωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, συμμετέχοντας τον μήνα Οκτώβριο σε δύο μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, στη “Fruit Attraction” της Μαδρίτης και στη Sial του Παρισιού.
Η “Fruit Attraction” είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εκθέσεις φρούτων και σε αυτή συμμετείχαν επιχειρηματίες του κλάδου από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή για σύναψη εμπορικών συμφωνιών με ενδιαφερόμενους του κλάδου της εμπορίας φρούτων από διάφορες χώρες.


Η Sial είναι η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων- Ποτών του κόσμου και στην αποστολή της Ηπείρου συμμετείχαν παραγωγοί με τυροκομικά, ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, χαβιάρι και βιολογικά φρούτα. Η επισκεψιμότητα της Έκθεσης ήταν πολύ μεγάλη, με τους παραγωγούς της Ηπείρου να επιστρέφουν ικανοποιημένοι από τις συμφωνίες που έκλεισαν. Την Έκθεση και το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, επισκέφθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντάς ο οποίος επικρότησε τις προσπάθειες προβολής και προώθησης των ηπειρωτικών προϊόντων και αντάλλαξε απόψεις με τους παραγωγούς.
Read More »
Προώθηση Ηπειρωτικών αγροτικών προϊόντων μέσω Διεθνών Εκθέσεων σε Παρίσι και Μαδρίτη Προώθηση Ηπειρωτικών αγροτικών προϊόντων μέσω Διεθνών Εκθέσεων σε Παρίσι και Μαδρίτη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2022 Rating: 5

Σελίδες