Στο «κόκκινο» η Θεσπρωτία μετά και από τα σημερινά κρούσματα

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
Στο «κόκκινο» η Θεσπρωτία μετά και από τα σημερινά κρούσματα


Πέντε περιοχές της χώρας αλλάζουν επίπεδο κινδύνου στον Επιδημιολογικό Χάρτη της χώρας αναφορικά με τον κορονοϊό και από το πορτοκαλί (επίπεδο 3) μπαίνουν στο κόκκινο (επίπεδο 4).

Πρόκειται για τη Θεσπρωτία, το Ρέθυμνο, την Άρτα, τη Λακωνία και την Κόρινθο.

Οι 24 από τις 50 περιοχές της χώρας που παραμένουν σε βαθύ κόκκινο (επίπεδο 5) είναι: Θεσσαλονίκη, Αρκαδία, Άγιον Ορος, Αχαΐα, Λάρισα, Μαγνησία, Κιλκίς, Ημαθία, Πιερία, Έβρος, Πέλλα, Ξάνθη, Δράμα, Μεσσηνία, Σέρρες, Τρίκαλα, Καβάλα, Κοζάνη, Καρδίτσα, Χαλκιδική, Ιωάννινα, Φθιώτιδα, Θάσος, Λέσβος.
Read More »
Στο «κόκκινο» η Θεσπρωτία μετά και από τα σημερινά κρούσματα Στο «κόκκινο» η Θεσπρωτία μετά και από τα σημερινά κρούσματα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας: Ζητούμε από την πολιτεία να περιφρουρήσει το έργο μας

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας: Ζητούμε από την πολιτεία να περιφρουρήσει το έργο μαςΜε αφορμή την μήνυση κατά συναδέλφου ιατρού του Νοσοκομείου Φιλιατών στα πλαίσια δόλιων ενεργειών αντιεμβολιαστών προκειμένου να διαταραχτεί η ομαλή λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον συνάδελφο και την έντονη διαμαρτυρία μας προς την πολιτεία που αφήνει απροστάτευτο το ιατρικό σώμα από τέτοιου είδους φαινόμενα.

Οι λειτουργοί της υγείας βρισκόμαστε καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας στην πρώτη γραμμή τόσο στα νοσοκομεία όσο και στα εμβολιαστικά κέντρα αγωνιζόμενοι για τις ζωές όλων μας.

Απαιτούμε από την πολιτεία και τους θεσμούς της, να λάβει τα μέτρα που απαιτούνται για να περιφρουρήσει το έργο μας και την προσωπική μας αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Ο Πρόεδρος 
OIKONOMIΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Ο Γεν Γραμματέας 
ΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Read More »
Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας: Ζητούμε από την πολιτεία να περιφρουρήσει το έργο μας Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας: Ζητούμε από την πολιτεία να περιφρουρήσει το έργο μας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο ο υπ. πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
Στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο ο υπ. πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης


ΣΑΒΒΑΤΟ 20 Νοεμβρίου @ 19:00
Ομιλία στην Ηγουμενίτσα
Lift Cafe, Εθνικής Αντιστάσεως 20
Read More »
Στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο ο υπ. πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης Στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο ο υπ. πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Ο διοικητής του νοσοκομείου για το περιστατικό με την αντιεμβολιάστρια

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
Ο διοικητής του νοσοκομείου για το περιστατικό με την αντιεμβολιάστρια


Η διοίκηση του ΓΝ Φιλιατών στηρίζει απερίφραστα όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τα τελευταία δύο έτη, συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, για τη διασφάλιση και την προάσπιση της δημόσιας υγείας. 
Συνεπώς κάθε προσπάθεια εκφοβισμού του προσωπικού του εμβολιαστικου κέντρου ή του νοσοκομείου εν γένει, και κάθε διατάραξη της λειτουργίας αυτών, μας βρίσκει κάθετα απέναντί τους. 
Υπενθυμίζω ότι τόσο η διασπορά ψευδών ειδήσεων, όσο και η συκοφαντική δυσφήμιση, διώκονται ποινικά και επομένως η διοίκηση θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να θέσουν τη λειτουργία του νοσοκομείου σε κίνδυνο, για να ικανοποιήσουν το εγώ τους.
Read More »
Ο διοικητής του νοσοκομείου για το περιστατικό με την αντιεμβολιάστρια Ο διοικητής του νοσοκομείου για το περιστατικό με την αντιεμβολιάστρια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021

Στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Χάρης ΚαστανίδηςRead More »
Στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης Στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Αντιεμβολιάστρια μήνυσε γιατρό του νοσοκομείου Φιλιατών - Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
Αντιεμβολιάστρια μήνυσε γιατρό του νοσοκομείου Φιλιατών - Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων


Μας έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι Ιατρός του Νοσοκομείου Φιλιατών , ο οποίος έχει την αμέριστη υποστήριξή μας, μηνύθηκε από πολίτη κατά την διάρκεια της εφημερίας του στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου.

Μέχρι σήμερα το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου έχει πραγματοποιήσει παραπάνω από 23 χιλιάδες εμβολιασμούς και καθημερινά εμβολιάζονται παραπάνω από 150 πολίτες. Κατά την διαδικασία του εμβολιασμού τηρούνται όλες οι οδηγίες του προγράμματος εμβολιασμού του Υπουργείου Υγείας.

Οποιοσδήποτε πολίτης έχει αμφιβολία ως προς τα εμβόλια ή την διαδικασία εμβολιασμού, μπορεί να ενημερωθεί από τον οικογενειακό/θεράπων Ιατρό του και από τους Ιατρούς του Νοσοκομείου Φιλιατών. Εκτός των άλλων, όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στην ιστοσελίδα https://emvolio.gov.gr/ .

Έχουμε επανειλημμένως τονίσει ότι είμαστε υπέρ του εμβολιασμού και ως υγειονομικοί έχουμε δώσει το παράδειγμα, με πάνω από 93% των εργαζομένων στο Νοσοκομείο μας να είναι πλήρης εμβολιασμένο.

Ως εργαζόμενοι σε δημόσια υπηρεσία υγείας οφείλουμε εκτός από το να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς, να προστατεύσουμε τους πολίτες που προσέρχονται στο Νοσοκομείο για την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσία υγείας.

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να παρεμποδίζεται ο εμβολιασμός των πολιτών.

Δεν επιτρέπουμε να διασύρονται ή να συκοφαντούνται οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο μας, οι οποίοι τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχουν υπερβεί τον εαυτό τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Φιλιατών
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Ελευθερία Αθανασίου
Ο Γραμματέας
Κων/νος Μπακάλης
Read More »
Αντιεμβολιάστρια μήνυσε γιατρό του νοσοκομείου Φιλιατών - Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Αντιεμβολιάστρια μήνυσε γιατρό του νοσοκομείου Φιλιατών - Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Κράτος εν κράτει η ΠΑΕ Θεσπρωτός;

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
Κράτος εν κράτει η ΠΑΕ Θεσπρωτός;


Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Θεσπρωτού, που εδώ και δύο χρόνια είναι ΠΑΕ, δηλαδή Ανώνυμη Εταιρία, πραγματοποίησε την παρθενική εμφάνιση στην έδρα του, στα σαλόνια της Super League 2.
Ολόκληρη η κοινωνία της Θεσπρωτίας χάρηκε και έδειξε τη στήριξή της προς την ομάδα, κατακλύζοντας τις εξέδρες του γηπέδου.
Όλοι χαρήκαμε.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα κατεβάσουμε και τα παντελόνια, στο βωμό του κέρδους μιας ΠΑΕ.

Αναφερόμαστε στη λειτουργία του δημοτικού κυλικείου το οποίο υπάρχει στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του thespro.gr, η ΠΑΕ Θεσπρωτός, με έγγραφο προς το ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του σταδίου, ζητούσε τη δωρεάν παραχώρηση του κυλικείου.
Η απάντηση, όπως προστάζει και η νομοθεσία, ήταν φυσικά αρνητική.
Παρόλα αυτά, την περασμένη Κυριακή, ετσιθελικά και με τσαμπουκά, η διοίκηση του Θεσπρωτού, λειτούργησε παράνομα (;) το κυλικείο, πουλώντας μέχρι και σουβλάκια, λες και βρισκόμασταν σε κάποιο πανηγύρι.

Αυτομάτως προκύπτουν αρκετά ερωτήματα.
Όπως το εάν κοπήκαν φορολογικά παραστατικά. Και εάν ναι με ποιον κωδικό και με ποιά έγκριση από το Τμήμα Υγείας της Περιφέρειας, αφού λειτούργησε ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Με την παραπάνω κίνηση της διοίκησης της ΠΑΕ Θεσπρωτός, είναι ολοφάνερο το που γράφουν το Δήμο Ηγουμενίτσας και τις αποφάσεις του.
Το Δήμο Ηγουμενίτσας, που έχει δαπανήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να μπορεί να παίζει μπάλα μία ΠΑΕ.
Το Δήμο Ηγουμενίτσας, που κακώς τους έχει παραχωρήσει ακόμα και γραφείο εντός του γηπέδου. Αλήθεια, τα έξοδα για τη λειτουργία του γραφείου, ηλεκτρικό ρεύμα, καθαρισμό κτλ ποιος τα πληρώνει;

Αναρωτιόμαστε πραγματικά εάν αυτός είναι ο μεγαλοεπενδυτής - ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, που βρίσκει τρόπο να αποφύγει ένα ενοίκιο γραφείου, ή εάν δεν έχει πραγματικά ιδέα για το τί συμβαίνει στην ομάδα του και το πως κινείται και φέρεται η διοίκηση στο Δήμο Ηγουμενίτσας και κατά επέκταση στην τοπική κοινωνία.

Ναι. Να στηρίξουμε την τοπική ομάδα, ακόμα και εάν αυτή είναι Ανώνυμη Εταιρία πλέον. Αλλά όχι να νομίζετε κύριοι της διοίκησης πως μπορείτε να άγεστε σαν πειρατές, χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις.

Υπόλογος πλέον είναι και ο ίδιος ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας, ο οποίος βρέθηκε στο στάδιο την Κυριακή και σίγουρα διαπίστωσε τη λειτουργία του κυλικείου, παρόλο που οι υπηρεσία του είχε απαντήσει αρνητικά.
Εκτός και εάν και αυτός δεν ξέρει τι γίνεται στις υπηρεσίες του Δήμου στον οποίο είναι προϊστάμενος.

Read More »
Κράτος εν κράτει η ΠΑΕ Θεσπρωτός; Κράτος εν κράτει η ΠΑΕ Θεσπρωτός; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

242 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
 242 νέα κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 63
ΠΕ Θεσπρωτίας 24
ΠΕ Ιωαννίνων 116
ΠΕ Πρέβεζας 36


Read More »
242 νέα κρούσματα στην Ήπειρο  242 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

10 θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
10 θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και ΠαραμυθιάΤην Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 177 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 66 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 27023 rapid test και ανευρέθηκαν 920 θετικά (3.4%). Από τις 920 περιπτώσεις, οι 455 αφορούν άνδρες και οι 465 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 34.25 έτη.

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
109 rapid test με 2 θετικά (1.83%) αφορούν σε 1 άνδρα και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 44 έτη

ΗΓΟΥΜΕΝΤΣΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΠΆΝΘΕΟΝ
286 rapid test με 8 θετικά (2.8%) αφορούν σε 5 αγόρια και 3 κορίτσια με διάμεση ηλικία τα 15 έτη
Read More »
10 θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά 10 θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Μήνυμα Μάριου Κάτση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
Μήνυμα Μάριου Κάτση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου


Έπειτα από 48 χρόνια, το Πολυτεχνείο ζει και συνεχίζει να μας δείχνει το δρόμο του αγώνα. Τα μήνυμά του, όχι μόνο δεν ξεθωριάζει αλλά επανέρχεται διαρκώς και μας θυμίζει, ότι κανένα καθεστώς, όσο άτρωτο κι αν δείχνει, δεν είναι ανίκητο μπροστά σε έναν λαό που διεκδικεί την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη.

Η νεολαία το ’73 εξεγέρθηκε ενάντια στην «κανονικότητα» της βίας, της παρακμής και της μιζέριας, καταφέρνοντας έτσι να φουσκώσει το κύμα της αντίδρασης και της ανατροπής του καθεστώτος.

Όπως τότε έτσι και σήμερα, πρέπει να αγωνιστούμε ώστε η ζωή να νικήσει τον φόβο. Η κοινωνία πλήττεται βαρύτατα από την πανδημία και τις οικονομικές συνέπειες που έχει αυτή προκαλέσει. Το λαϊκό εισόδημα εξανεμίζεται, ενώ η καταστολή και ο αυταρχισμός έχουν επιστρατευτεί για να στηρίξουν τις προωθούμενες αντιλαϊκές πολιτικές. Η κυβέρνηση ούτε θέλει, και ούτε μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Το πολυτεχνείο είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει, ότι μέσα από τους δημοκρατικούς αγώνες μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε μια καλύτερη ζωή, με ενισχυμένη Δημοκρατία και Δικαιοσύνη, και κατοχύρωση των σύγχρονων κοινωνικών δικαιωμάτων.
Read More »
Μήνυμα Μάριου Κάτση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου Μήνυμα Μάριου Κάτση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

3.800.000€ για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικού φωτισμού κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
3.800.000€ για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικού φωτισμού κοινοχρήστων χώρων του Δήμου ΗγουμενίτσαςΕντάχθηκε το έργο με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικού φωτισμού κοινοχρήστων χώρων Δήμου Ηγουμενίτσας» συνολικού προϋπολογισμού 3.800.000,00€, το οποίο χρηματοδοτείται εξ΄ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ 2014-2022.

Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού κοινόχρηστων χώρων στον αστικό ιστό του Δήμου Ηγουμενίτσας και αφορά στην εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων με τεχνολογία LED, προς αντικατάσταση των υφισταμένων φωτιστικών σωμάτων, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, την αναβάθμιση της ποιότητας του φωτισμού με βάση το πρότυπο ΕΝ 13201, τη μείωση της φωτορύπανσης σε περιοχές με φωτισμό πέραν των ορίων και τη βελτίωση του φωτισμού σε περιοχές με χαμηλή κάτω των ορίων στάθμη. Επιπλέον περιλαμβάνει τη βελτίωση του υφιστάμενου δικτύου ηλεκτροφωτισμού με αλλαγή και αναβάθμιση πινάκων διανομής (πίλαρ), ηλεκτρικών δικτύων και ιστών, όπου αυτό απαιτείται, την προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος τηλεδιαχείρισης ανά οδικό φωτιστικό σώμα με δυνατότητες παρακολούθησης βλαβών και κατανάλωσης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τις εργασίες που προκύπτουν από την κατάργηση φωτιστικών σημείων (αποκαταστάσεις σε πεζοδρόμια, πλατείες, βάσεις ιστών και ηλεκτρικές συνδέσεις).

Επ’ αφορμή της ένταξης του έργου ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, παραμένει σταθερά σε ανοδική τροχιά Βιώσιμης Ανάπτυξης και γίνεται ακόμη πιο φωτεινός.
Με συντονισμένες προσπάθειες και χωρίς να επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό του, επενδύουμε και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας με στόχο τα πολλαπλά οφέλη της για την κοινωνία και το περιβάλλον μας.
Θα ήθελα να συγχαρώ την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για την εντατική της εργασία στην προετοιμασία και την ωρίμανση φακέλου του εν λόγω έργου, συνεισφέροντας στο όραμά μας για έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο και πολιτισμένο.»
Read More »
3.800.000€ για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικού φωτισμού κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Ηγουμενίτσας 3.800.000€ για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικού φωτισμού κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου


Συμπληρώνονται σήμερα 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που αποτέλεσε σταθμό στη σύγχρονη Νεοελληνική ιστορία και το έναυσμα για τους Δημοκρατικούς αγώνες των επόμενων γενεών.

Τιμούμε σήμερα μία κορυφαία στιγμή της νεότερης ιστορίας του τόπου μας ,μια στιγμή που αποτελεί σύμβολο του αγώνα για Ελευθερία και Δημοκρατία .

Τιμούμε όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για το τέλος της επταετούς δικτατορίας για την πατρίδα μας.

Τιμούμε την μνήμη του Πολυτεχνείου δεν ξεχνάμε και μεταφέρουμε το μήνυμα στις νεότερες γενιές διότι αυτή η χώρα το δικαίωμα στη δημοκρατία και στην ελευθερία το κέρδισε με αίμα και αγώνες.

Σήμερα που βρισκόμαστε σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε , η Επέτειος του Πολυτεχνείου σηματοδοτεί το πάθος για Ελευθερία και Δημοκρατία για μια πιο Δίκαιη Κοινωνία .

Οι προκλήσεις της δικής μας γενιάς είναι με ενότητα και ευθύνη να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για να βγούμε νικητές .

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΚΙΝΑΛ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Read More »
Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου Το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Βρύσης

Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021
Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Βρύσης


Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Βρύσης από το Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας.

Ένας αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία, προσιτός, θυμόσοφος, δοτικός και πάντα με σπινθηροβόλο βλέμμα.

Ο αγαπητός Λευτέρης έχαιρε της εκτίμησης και συμπάθειας όχι μόνο των συγχωριανών του, αλλά ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας. Γνήσιος λαϊκός άνθρωπος, αεικίνητος, ιδιαίτερα κοινωνικός και εξωστρεφής.

Αντιμετώπισε τις δυσκολίες της ζωής με σθένος και πάντοτε με όρθιο ανάστημα, κατόρθωνε να βρίσκεται δίπλα σε όποιον το είχε ανάγκη.

Ανήκε σε μια γενιά που με επιμονή και πίστη στο μεγαλείο της ανθρωπιάς, κατόρθωσε να μεταλαμπαδεύσει ανθρωπιστικές αξίες στους απογόνους του.

Στο πέρασμά του από αυτό τον κόσμο, άφησε το δικό του πάτημα, και στο ουράνιο πέρασμά του, ευχόμαστε να βρει την ανάπαυση και τη γαλήνη, με τη συντροφιά παλιών του φίλων...

Ο αείμνηστος Λευτέρης είχε δημιουργήσει μια πολύ δεμένη οικογένεια, στην οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, γνωρίζοντας ότι θα περάσει καιρός για να μικρύνει έστω λίγο το κενό που αφήνει η απώλεια στις καρδιές τους.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στις 12:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Γραικοχώρι.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Βρύσης Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Βρύσης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Σελίδες