ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα


Τυχερός στη Θεσσαλονίκη κέρδισε 550.000 ευρώ στο παιχνίδι «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ»

Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 29 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2022 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 3.078.948 ευρώ.
Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένας τυχερός στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο οποίος κέρδισε 550.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ».
Δύο παίκτες σε Αλεξανδρούπολη και Κέρκυρα κέρδισαν έπαθλα των 10.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Στο ίδιο παιχνίδι, βρέθηκαν επίσης τρεις νικητές στην Αττική, ένας στη Μαγνησία και ένας στο Ηράκλειο Κρήτης, που κέρδισαν από 2.000 ευρώ ο καθένας. Τέσσερις τυχεροί σε Άρτα, Νάουσα, Αχαΐα και Πρέβεζα κέρδισαν από 3.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ συνολικά 40 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.
Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ.
Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Σχετικά με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.
H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη, που εκτείνεται έως το 2026. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ δύο κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε. και Scientific Games Int'l.

Σχετικά με τον ΟΠΑΠ
Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.
Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.
Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Σχετικά με την Scientific Games Int’l
Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Η SGI είναι η εταιρεία που δημιούργησε το 1974 την κατηγορία του ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ, διαθέτοντας εμπειρία σχεδόν 50 χρόνων στη συγκεκριμένη κατηγορία που η ίδια δημιούργησε, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια και επαγγελματισμό, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση την τεράστια εμπειρία που διαθέτει, η SGI εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, όπου σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία και με τo ολοκληρωμένο, καινοτόμοo και ασφαλές σύστημα παραγωγής παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε λοτταρίας.
Έτσι και πάντα με στόχο την ποιότητα και την ασφάλεια μέσα από μια πελατοκεντρική προσέγγιση η εταιρεία αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες υποστηρίζονται από υψηλή τεχνολογία και αποτελούν πρότυπα στην αγορά.
Read More »
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022 Rating: 5

ΙΧ καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022
ΙΧ καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Φωτιά από μηχανική βλάβη ξέσπασε σε ΙΧ όχημα λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 69 χλμ της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.
Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηγουμενίτσας, με το ΙΧ όμως να καταστρέφεται ολοσχερώς.
Ο οδηγός πρόλαβε και εγκατέλειψε εγκαίρως το όχημά του και δεν τραυματίστηκε.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της φωτιάς, διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Read More »
ΙΧ καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά ΙΧ καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022 Rating: 5

Το πρόγραμμα ψεκασμού καταπολέμησης του δάκου

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022
Το πρόγραμμα ψεκασμού καταπολέμησης του δάκου


Στα πλαίσια του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2022, για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας ,θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός των ελαιόδεντρων σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:


Παρακαλούνται οι ελαιοπαραγωγοί να έχουν ανοιχτά τα περιφραγμένα ελαιοκτήματα και οι κτηνοτρόφοι ή μελισσοκόμοι να απομακρύνουν τα ζώα ή τα μελισσοσμήνη τους από τα ελαιοκτήματα προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες.
Επίσης καλούνται οι ελαιοκαλλιεργητές να συμμετέχουν και να καθοδηγούν τα συνεργεία ψεκασμού για την αποτελεσματική πραγματοποίηση του έργου τους.
Εάν κατά την περίοδο εφαρμογής των ψεκασμών δεν ολοκληρωθεί ή δεν πραγματοποιηθεί ο ψεκασμός για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους ή άλλους) τότε θα ολοκληρωθεί την επομένη μέρα.

Οι ελαιώνες που εντάσσονται πρέπει:
1.Να είναι συγκροτημένοι, συνεχόμενοι και αμιγείς,
2.Όχι σε κατοικημένες περιοχές, τηρουμένων των αποστάσεων που προβλέπονται.
3.Χωρίς την παρεμβολή βιολογικής καλλιέργειας ελαιώνων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2665360162,2665360160 και 6977520843.
Read More »
Το πρόγραμμα ψεκασμού καταπολέμησης του δάκου Το πρόγραμμα ψεκασμού καταπολέμησης του δάκου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022 Rating: 5

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022
Ξεκινούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου


Από τις 19 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 30 του ίδιου μήνα, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αιτηθούν την συμμετοχή τους ως ωφελούμενοι στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου, προσκομίζοντας την σχετική αίτηση η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται με τα εξής δικαιολογητικά σε φωτοτυπία:
1. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και άδειες παραμονής.
2. Μισθωτήριο συμβόλαιο ή λογαριασμό ΔΕΗ ή λογαριασμό ΟΤΕ ή λογαριασμό κινητής.
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4. Εκκαθαριστικό της εφορίας τελευταίου έτους και Ε1.
5. Στην περίπτωση που συνοικεί με ενήλικα πρόσωπα τα οποία υποβάλουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση, θα πρέπει να προσκομίσουν το εκκαθαριστικό σημείωμα και το Ε1 αυτών.

Επίσης αν υπάρχει ,
6. Κάρτα ανεργίας
7. Βεβαίωση μη συμμετοχής σε ανάλογο πρόγραμμα εφόσον είναι ετεροδημότης ή κάτοικος άλλου δήμου.
8. Απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής ή άλλου δημόσιου φορέα εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας. Σε περίπτωση αναπηρίας αντίγραφο της βεβαίωσης της επιτροπής που αναγράφει το ποσοστό(εφόσον υπάρχει).

Δυνητικοί δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου είναι :
– Έλληνες μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Σουλίου.
– Ομογενείς μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Σουλίου.
– Αλλοδαποί που κατοικούν ( εφόσον αποδεικνύεται ) στον Δήμο μας και διαθέτουν άδεια παραμονής και θεωρημένο διαβατήριο. Επίσης το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης θα πρέπει να είναι του τελευταίου έτους και μεταφρασμένο .
– Όσοι δημότες δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Στην περίπτωση που ο/η αιτούμενος/η, για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρει ο ίδιος να κάνει την αίτηση εγγραφής, θα πρέπει με υπεύθυνη δήλωση του Ν.105 ή εξουσιοδότηση, να εξουσιοδοτηθεί άλλο άτομο για υποβάλει αντί αυτού τα απαιτούμενα δικαιολογητικά .

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα 2666360305 & 6955828886.

Κατεβάστε την αίτηση από εδώ
Read More »
Ξεκινούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου Ξεκινούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022 Rating: 5

Διακομιδές 69χρονης και 79χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022
Διακομιδές 69χρονης και 79χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διακομίσθηκαν πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον Λιμένα Ηγουμενίτσας, 79χρονη και 69χρονη,οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Read More »
Διακομιδές 69χρονης και 79χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα Διακομιδές 69χρονης και 79χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022 Rating: 5

Μέλος του Δικτύου Πόλεων Ελλάδας – Ισραήλ, για τον Πολιτισμό και την Υγεία, ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022
Μέλος του Δικτύου Πόλεων Ελλάδας – Ισραήλ, για τον Πολιτισμό και την Υγεία, ο Δήμος Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Δημάρχων και Αυτοδιοικητικών από τις δύο χώρες, για την ίδρυση του «Δικτύου Πόλεων Ελλάδας – Ισραήλ, για τον Πολιτισμό και την Υγεία», ανέλαβε την πρωτοβουλία της οργάνωσης και της φιλοξενίας των εργασιών της Ιδρυτικής Συνάντησης αλλά και της Τελετής Υπογραφής του επίσημου πρωτοκόλλου ίδρυσης του Δικτύου.
Ο σκοπός της πρωτοβουλίας που εντάσσεται στα πλαίσια της Διπλωματίας των Πόλεων, είναι η δημιουργία ενός θεματικού δικτύου Δήμων από τις δύο χώρες, που σκοπεύουν να συνεργαστούν δίνοντας έμφαση στο θέμα ” Πολιτισμός και Υγεία”, επιδιώκοντας να δρομολογήσουν έργα που θα απευθύνονται στους πολίτες τους σε οργανισμούς, οργανώσεις και ομάδες από τις δύο χώρες καθώς και την διαβούλευση με δημόσιους φορείς.
Το υπό σύσταση Δίκτυο των 17 πόλεων της Ελλάδας και του Ισραήλ, που απαρτίζεται από 9 Δήμους από την Ελλάδα και 8 από το Ισραήλ αποσκοπεί στην περαιτέρω σύσφιξη των ήδη ενισχυμένων δεσμών μεταξύ των δύο χωρών και λαών μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της διπλωματίας των πόλεων.
Οι φορείς υλοποίησης είναι Δήμοι με σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στα συγκεκριμένα θέματα και στόχος είναι να δημιουργηθεί μια δυναμική κοινότητα.
Το επίσημο Πρωτόκολλο ίδρυσης του «Δικτύου Πόλεων Ελλάδας – Ισραήλ, για τον Πολιτισμό και την Υγεία» θα υπογραφεί από τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους των συμμετεχόντων 17 Δήμων, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20.30, σε ξενοδοχείο στο Παλαιό Φάληρο, σε μία τελετή παρουσία αρμοδίων Υπουργών, του Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, εκπρόσωπων της εν Ελλάδι Ισραηλινής Κοινότητας και άλλων επίσημων.
Παράλληλα, στο διήμερο 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2022, οι αντιπροσωπείες των Δημάρχων και των Αυτοδιοκητικών των δύο χωρών που συμμετέχουν στο Δίκτυο αλλά και επιστήμονες και τεχνοκράτες από τις δύο χώρες θα συμμετέχουν στις εργασίες διαβούλευσης και διαμόρφωσης των δράσεων του Δικτύου, όπου θα διαμορφωθούν οι βασικοί άξονες πολιτικής και ο σχεδιασμός με τον οποίο το Δίκτυο θα αναπτυχθεί και θα λειτουργήσει.

Οι Πόλεις καθώς και οι εκπρόσωποι τους που συμμετέχουν στο «Δίκτυο Πόλεων Ελλάδας – Ισραήλ, για τον Πολιτισμό και την Υγεία» είναι :
Acre (Akko), Shimon Lankri
Ashdod, Yehiel Lasri
Διόνυσος, Ιωάννης Καλαφατέλης
Herzliya, Moshe Fadlon
Hod HaSharon, Amir Kochavi
Ηγουμενίτσα, Ιωάννης Λώλος
Καλλιθέα, Δημήτριος Κάρναβος
Κάρυστος, Ελευθέριος Ραβιόλος
Kfar Saba, Rafi Saar
Λυκόβρυσης- Πεύκης, Αναστάσιος Μαυρίδης
Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης
Ofakim, Yitzhak Danino
Ορεστιάδα, Βασίλειος Μαυρίδης
Παλαιό Φάληρο, Ιωάννης Φωστηρόπουλος
Petach-Tikva, Rami Greenberg
Umm al-Fahm, Samir Sobhi Mahamed
Ξυλόκαστρο – Ευρωστίνη , Βλάσιος Τσιώτος
Read More »
Μέλος του Δικτύου Πόλεων Ελλάδας – Ισραήλ, για τον Πολιτισμό και την Υγεία, ο Δήμος Ηγουμενίτσας Μέλος του Δικτύου Πόλεων Ελλάδας – Ισραήλ, για τον Πολιτισμό και την Υγεία, ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022 Rating: 5

Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022
Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην ΗγουμενίτσαRead More »
Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022 Rating: 5

Ολοκλήρωση δράσης «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022
Ολοκλήρωση δράσης «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας


Ολοκληρώθηκε η δωρεάν δράση «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» που διοργανώθηκε από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος, το διήμερο 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον.

Με τη συνεργασία των μελών του ΣΕΛΛΕ στη Θεσπρωτία, κα Χριστίνα Βέρμπη, κα Ηλιάνα Λώλου και κ. Αναστάσιο Μώκα, αξιολογήθηκαν οι απαραίτητες δεξιότητες των παιδιών που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού και παράλληλα δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες και κατευθύνσεις στους γονείς ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά τους να μεταβούν ομαλότερα στο νέο τους σχολικό περιβάλλον.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας θα συνεχίσει με δράσεις να βρίσκεται δίπλα στο δημότη με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας.
Read More »
Ολοκλήρωση δράσης «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας Ολοκλήρωση δράσης «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022 Rating: 5

6.582 τροχαίες παραβάσεις τον Αύγουστο στην Ήπειρο

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022
6.582 τροχαίες παραβάσεις τον Αύγουστο στην Ήπειρο


Με στόχο τη διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Αύγουστο του 2022, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

α. Τροχαία Ατυχήματα
Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου σημειώθηκαν -18- τροχαία ατυχήματα (έναντι -12- το 2021). Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
-3- θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα όπως και το 2021
-1- σοβαρό τροχαίο ατύχημα (έναντι -2- το 2021)
-14- τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι -7- το 2021)

Από τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά -25- παθόντες (έναντι -14- το 2021). Ειδικότερα, καταγράφηκαν:
-4- νεκροί (έναντι -3- το 2021)
-1- σοβαρά τραυματίας (έναντι -2- το 2021)
-20- ελαφρά τραυματίες (έναντι -9- το 2021)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
παραβίαση ρυθμιστικής πινακίδας STOP
υπερβολική ταχύτητα

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης
Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (6.582) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα ή επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν :
1.754 για υπερβολική ταχύτητα
318 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση
165 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση
111 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας/αντικανονικό προσπέρασμα/αντικανονικό ελιγμό
68 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση
54 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη)
20 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
6 για φθαρμένα ελαστικά

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (118) παραβάσεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, (39) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (707) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.
Read More »
6.582 τροχαίες παραβάσεις τον Αύγουστο στην Ήπειρο 6.582 τροχαίες παραβάσεις τον Αύγουστο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2022 Rating: 5

Σελίδες