Κίνδυνος να χάσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές του Δ.Ν.Ο.Η. - Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ομίλου

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020
Κίνδυνος να χάσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές του Δ.Ν.Ο.Η. - Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ομίλου


Εκτός του 86ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, (Α’ και Β’ φάση μαζί) που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, το διάστημα 22-26/7,  κινδυνεύουν να βρεθούν οι αθλητές του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, δεν καλύπτεται από κανέναν το κόστος μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των περίπου 30 αθλητών, προπονητών και των συνοδών των παιδιών, το οποίο είναι μόλις 10.000 ευρώ και για τις 6 ημέρες.

Παρότι από το συμβούλιο έχουν σταλεί επιστολές για χορηγία σε όλους τους φορείς της περιοχής, λίγοι μόνο συνέβαλαν στην προσπάθεια.


Είναι πραγματικά ντροπή, όλοι αυτοί που έτρεχαν να φωτογραφηθούν δίπλα στην Αλεξάνδρα Τσιάβου, που χρησιμοποίησαν προεκλογικά τις επιτυχίες του Ναυταθλητικού Ομίλου, να γυρίζουν τώρα την πλάτη σε αυτόν.


Είναι πραγματικά ντροπή, να λαμβάνουν αρνητική απάντηση από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και ακόμα πιο ντροπιαστική η δικαιολογία, πως δεν υπάρχουν χρήματα, λόγω της πτώσης της κίνησης στο λιμάνι εξαιτίας του κορωνοϊού, την ίδια ώρα που οι απευθείας αναθέσεις δίνονται σωρηδόν αλλά προφανώς και κατά το δοκούν.

Είναι πραγματικά κρίμα, να χάσουν αυτή την ευκαιρία οι αθλητές του συλλόγου μας, λόγω της αδιαφορίας των ... "υπευθύνων". 
Είναι κρίμα να πάνε χαμένες οι προσπάθειές τους και η προετοιμασία μιας ολόκληρης χρονιάς.

Τέλος είναι ντροπιαστικό και για την ίδια τη διοίκηση και για τους προπονητές του ομίλου, να αναγκάζονται να γίνονται "ζητιάνοι", στην προσπάθειά τους να δώσουν στους αθλητές μας, όσες περισσότερες εμπειρίες και συμμετοχές μπορέσουν. Πόσο μάλλον να στους Πανελλήνιους Αγώνες.

Το πρόβλημα που έχει ανακύψει, θα συζητηθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ναυταθλητικού Ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου, την Τετάρτη στις 19.00.

Χρόνος για να δοθεί λύση υπάρχει.
Ελπίζουμε να καταλάβουν οι υπεύθυνοι πως το θέμα πρέπει να λήξει και να εξασφαλιστεί η συμμετοχή των αθλητών μας στους Πανελλήνιους Αγώνες. 
Είναι υποχρέωσή τους...
Read More »
Κίνδυνος να χάσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές του Δ.Ν.Ο.Η. - Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ομίλου Κίνδυνος να χάσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές του Δ.Ν.Ο.Η. - Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ομίλου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

Γκρουπ επισκεπτών στα στενά Αχέροντα

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020
Γκρουπ επισκεπτών στα στενά Αχέροντα


Τo Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, δεκαπέντε εκδρομείς από τα Γιαννιτσά ξεναγήθηκαν τα στενά Αχέροντα στη Γλυκή και ενημερώθηκαν για την οικολογική αξία της προστατευόμενης περιοχής του ποταμού από την υπεύθυνη ενημέρωσης.

Read More »
Γκρουπ επισκεπτών στα στενά Αχέροντα Γκρουπ επισκεπτών στα στενά Αχέροντα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Βλάβη στον καταπέλτη του «VENEZIA»

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020
Ηγουμενίτσα: Βλάβη στον καταπέλτη του «VENEZIA»


Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας ότι κατά την διαδικασία αποβίβασης - εκφόρτωσης Ι.Χ. οχημάτων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από το κατάστρωμα (deck) No5 στο κατάστρωμα (deck) Νο4 του πλοίου Ε/Γ -Ο/Γ «VENEZIA» σημαίας Ιταλίας, υπήρξε αδυναμία καθαίρεσης καταπέλτη λόγω βλάβης αυτού. 
Το ανωτέρω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Βενετίας Ιταλίας για Ηγουμενίτσα -Πάτρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ μετά από την επισκευή της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, το πλοίο απέπλευσε για λιμένα Πάτρας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Βλάβη στον καταπέλτη του «VENEZIA» Ηγουμενίτσα: Βλάβη στον καταπέλτη του «VENEZIA» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

Στη Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού πενταμελής οικογένεια Σέρβων

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020
Στη Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού πενταμελής οικογένεια Σέρβων


Στη Μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων μεταφέρθηκε πενταμελής οικογένεια Σέρβων που ήταν θετικοί στον Covid-19.

Η οικογένεια έκανε διακοπές με ιστιοπλοϊκό το οποίο είχε δέσει στην περιοχή της Λευκάδας.

Ο πρώτος που βρέθηκε θετικός στον ιό ήταν ο πατέρας ο οποίος είχε μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας της Λευκάδας.

Από την δειγματοληψία που ακολούθησε βρέθηκε θετική αρχικά και η σύζυγός του ενώ τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετικά και τα τρία τους παιδιά.

Λόγω του υψηλού πυρετού που παρουσίαζαν μεταφέρθηκαν και οι πέντε στη Μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου η οποία για μία ακόμη φορά έχει τεθεί σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας.


Η ανακοίνωση της Περιφέρειας

Το απόγευμα η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου επιβεβαίωσε την μεταφορά των Σέρβων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Στην επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Πενταμελής οικογένεια από τη Σερβία που παραθέριζε στη Λευκάδα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Σήμερα η οικογένεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με τους γονείς να έχουν εισαχθεί στην Ειδική Μονάδα για τον Covit-19.

Τα τρία ανήλικα παιδιά τους, που παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα φιλοξενούνται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου».
Read More »
Στη Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού πενταμελής οικογένεια Σέρβων Στη Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού πενταμελής οικογένεια Σέρβων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Β. ΠΑΠΠΑ «ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ» - Γράφει ο κ. ΗΛΙΑΣ ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗΣ τ. Βουλευτής

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020
ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Β. ΠΑΠΠΑ «ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ» - Γράφει ο κ. ΗΛΙΑΣ ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗΣ τ. Βουλευτής 


Ο Εκλεκτός και αγαπητός συμπατριώτης, από το Καστρί Ηγουμενίτσας, κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Β. ΠΑΠΠΑΣ, συνεχίζοντας την λαμπρή λογοτεχνική του πορεία, κυκλοφόρησε το νέο του Βιβλίο με τίτλο: «ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ». 

Δεν γνωρίζομε αν ο Συγγραφέας έχει υπ’ όψη του την «Περιπλάνηση στον κόσμο» του διακεκριμένου λογοτέχνη Μ. Καραγάτση, ή την «Περιπλάνηση ενός Βιολιού» του Μ. Μπουραντζίδη, ή την «Περιπλάνηση ενός μάγειρα» του Antony Bourdain. 

Από την ανάγνωση του βιβλίου δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά η έκταση , το πολυπρόσωπο των ηρώων ή κομπάρσων η πλοκή και η συνεχής αλληλουχία σκέψεων και γεγονότων είναι τέτοια, που δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τους αναφερθέντες λογοτέχνες. 

Ο ίδιος ο κ. Παππάς χαρακτηρίζει το πονημά του ως «Μυθιστόρημα» και σαφέστατα τέτοιο είναι. Ως γνωστόν η «ταξινόμηση» των ειδών της πεζογραφίας γίνεται από την έκταση αυτών, όπως: Το Διήγημα πρέπει να έχει έκταση μέχρι 100 σελίδες, η Νουβέλα πρέπει να έχει έκταση μέχρι 300 σελίδες και το Μυθιστόρημα πρέπει να έχει περισσότερες από 300 σελίδες. Επιπλέον το Μυθιστόρημα απαιτεί την ύπαρξη πολλών προσώπων, να είναι πολυπρόσωπο, με χαρακτηριστική εκτεταμένη πεζή αφήγηση, με ύπαρξη Μύθου και Ιστορίας , δηλαδή πραγματικότητα. Στις ανωτέρω βασικές απαιτήσεις του Μυθιστορήματος ο συγγραφέας ανταποκρίνεται απολύτως. 

Ήτοι: 

Ως προς την έκταση, το έργο αποτελείται από 433 σελίδες (Α’ τόμος 233 σελίδες, Β’ τόμος 200 σελίδες ). 

Ως προς το πολυπρόσωπο, ο κύριος Παππάς ξεπερνά πολλούς μυθιστοριογράφους, καθ΄όσον τα πρόσωπα του Μυθιστορήματος είναι τόσα πολλά, που ο αναγνώστης πρέπει να ευρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση καθώς «ξαφνικά» εμφανίζονται με άριστη πλοκή συνέπειας και συνέχειας. 

Τα πρόσωπα του παρουσιαζομένου Μυθιστορήματος, που «περιπλανούνται» αντιπροσωπεύουν – επαγγελματικά – το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Ενδεικτικά αναφέρονται: Έμποροι, Δικηγόροι, Χρηματιστές, Γιατροί, μικρο-μπακάληδες, Σιδηρουργοί, Μηχανικοί, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Αξιωματικοί, Νοσηλευτές, Ναυτικοί, Πανεπιστημιακοί, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Ζαχαροπλάστες και άλλοι πολλοί άλλων επαγγελμάτων, χωρίς να απουσιάζουν οι Έμποροι Ναρκωτικών, οι Πληρωμένοι Δολοφόνοι και τα άλλα κατακάθια των «ανθέων του κακού». 

Ο συγγραφέας – κρατώντας τις αναγκαίες αποστάσεις – αφήνει μερικούς ήρωες του Μυθιστορήματος να πλάθουν τον δικό τους «Μύθο» για την καταραμένη εμφύλια σύρραξη, που «εξιστορούν» τις δύο παρατάξεις του Εμφυλίου. Επειδή ευρισκόμεθα 70 και πλέον χρόνια από τα γεγονότα, που σημάδεψαν την τύχη της πατρίδας μας ας αρκεστούμε στα ακόλουθα: Η Δ/νση Ιστορίας Στρατού έχει καταγράψει τα γεγονότα. Ο ευπατρίδης της πολιτικής, αείμνηστος, Ευάγγελος Αβέρωφ κατέγραψε τα γεγονότα στο βιβλίο του «Φωτιά και Τσεκούρι». Όσοι ανέγνωσαν τα προαναφερθέντα συμφώνησαν. Ακόμη και ο Χαρίλαος Φλωράκης είπε: «Είναι αντικειμενική η παρουσίαση». 

Προσωπικά ομιλώντας το Μάιο του 1984 στη Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου είχα ειπεί: «Αποστρέφω το πρόσωπό μου από εκείνα τα γεγονότα διότι ούτε η μια, ούτε η άλλη παράταξη έριχναν σοκολάτες, αλλά σφαίρες που σκότωναν Έλληνες». 

Ο Συγγραφέας κ. Παππάς «Περιπλανεί» τους ήρωες του Μυθιστορήματός του σε μεγάλο μέρος του πλανήτη, αλλά και στην Ελληνική Επικράτεια. Από το κλεινό Άστυ των Αθηνών οδηγεί κάποιους εξ αυτών στο Γιοχάνεσμπούργκ της Νότιας Αφρικής και τους ρίχνει στην «φωτιά» του «απαρτχάιντ» - της πολιτικής του φυλετικού διαχωρισμού – με επαγγελματική προκοπή, αλλά με ζωή γεμάτη αγωνία και φόβο. 

Και όταν το «απαρτχάιντ» καταλύεται ο συγγραφέας μεταφέρει τους ήρωες του στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, μέχρι που οι φανατικοί εθνικιστές του Νασερισμού τους ανάγκασαν να φθάσουν στο Λονδίνο και τελικώς στην πατρική Γή. 

Σε όλες τις περιπτώσεις ο συγγραφέας δεν παραλείπει να παρουσιάσει όλους τους τόπους ιστορικά, γεωγραφικά, πολιτιστικά. Ως παράδειγμα αναφέρομε την εξιστόρηση της ίδρυσης της Αλεξάνδρειας από τον Μέγα Αλέξανδρο κλπ. κλπ. 

Άλλα όμοια είναι και η τακτική του συγγραφέα για όλους τους ήρωες του στο εσωτερικό της χώρας. Όταν αυτή «περιπλανόνται» πχ στις Θερμοπύλες ενθυμούνται τον Σπαρτιάτη Λεωνίδα με τους τριακόσιους του, που έπεσαν εκεί «πιστοί στους Νόμους της Σπάρτης». Όμοια είναι η στάση των ηρώων του Μυθιστορήματος όταν «περιπλανόνται» στη Θεσσαλονίκη, την Συμπρωτεύουσα, που επί Βυζαντίου ήταν Συμ- Βασιλεύουσα με τη Κωνσταντινούπολη. 

…Και όταν ο Συγγραφέας «βγάζει» τους θαλασσοδαρμένους ναυτικούς του στα νησιά τους ομιλεί με λόγια επαινετικά για την ναυτοσύνη τους, αλλά και για την προσφορά τω νησιωτών για το μεγαλείο της Ελληνικής Ναυτιλίας, που πρωτοστατεί σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. 

Ο κ. Παππάς στο θαυμάσιο πόνημά μου Δημιουργεί πρωτότυπους αφηγηματικούς χαρακτήρες, η ανάλυση των οποίων γίνεται κατά τρόπον ικανοποιητικόν και που τους επενδύει με μια πανοπλία γνώσεων, που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά. 

Θαυμάζει ο αναγνώστης το πλήθος των γνώσεων του Συγγραφέα σ’ όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας καθώς μπορεί άνετα να ομιλεί σαν έμπορος, σαν δικηγόρος, σαν γιατρός, σαν ναυτικός, σαν χρηματιστής, σαν σιδηρουργός, σαν, σαν, σαν να ασκεί ο ίδιος το πλήθος των επαγγελμάτων των δεκάδων ηρώων του. 

Ο Συγγραφέας κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Β. ΠΑΠΠΑΣ, δεν λησμονεί ότι υποχρέωση των πνευματικών ανθρώπων είναι να στέλνουν μηνύματα στη κοινωνία. Και αυτό το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Αναφέρομε μερικά εξ’ αυτών. 

· Τιμά τον θεσμό της Οικογένειας 

· Σέβεται τις παραδόσεις μας και το Ιστορικό παρελθόν μας. 

· Σηκώνει ψηλά την αληθινή φιλία. 

· Εγκωμιάζει τους δημιουργούς του Ναυτικού Θαύματος της Ελλάδος. 

· Καυχιέται για τους Έλληνες της διασποράς. 

· Στιγματίζει τις αντικοινωνικές πράξεις του υποκόσμου. 

· Καταδικάζει τον αθέμιτο επαγγελματικό ανταγωνισμό κλπ. 

Ο κ. Παππάς γνωρίζει καλά ότι κάποια στιγμή ο αναγνώστης θέλει, κατά την ανάγνωση ενός Μυθιστορήματος, να έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί ολίγον. Και γι’ αυτό έχει φροντίσει ο Συγγραφέας παραθέτοντας μερικές ευτράπελες ιστοριούλες. 

Θα κλείσομε αυτό το Βιβλιοκριτικό σημείωμα με ένα δημόσιο έπαινο προς τον Συγγραφέα κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Β. ΠΑΠΠΑ για το σπουδαίο έργο του και να ευχηθούμε στον, ηλικιωμένο, «έφηβο» να συνεχίσει να υπηρετεί την αγαπημένη του Λογοτεχνία. ΗΛΙΑΣ Κ. ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗΣ
Read More »
ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Β. ΠΑΠΠΑ «ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ» - Γράφει ο κ. ΗΛΙΑΣ ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗΣ τ. Βουλευτής ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Β. ΠΑΠΠΑ «ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ» - Γράφει ο κ. ΗΛΙΑΣ ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗΣ τ. Βουλευτής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

Τέλος στα πανηγύρια έως τέλος Ιουλίου

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020
Τέλος στα πανηγύρια έως τέλος Ιουλίου


Τη ματαίωση των πανηγυριών σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου αποφάσισε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, υπό τον αρμόδιο υπουργό Βασίλη Κικίλια.

Η Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στην κυβέρνηση τη ματαίωση των πανηγυριών σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου, την εντατικοποίηση των ελέγχων στα χερσαία σύνορά μας και την επέκταση των ελέγχων και στους εποχικούς εργάτες που προέρχονται από όμορες χώρες.
Read More »
Τέλος στα πανηγύρια έως τέλος Ιουλίου Τέλος στα πανηγύρια έως τέλος Ιουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

Ανατράπηκε όχημα στην Εγνατία Οδό κοντά στην Παραμυθιά

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020
Ανατράπηκε όχημα στην Εγνατία Οδό κοντά στην ΠαραμυθιάΤροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία κυκλοφοριακών προβλημάτων σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο Παραμυθιάς, στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Οδηγός και συνοδηγός με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς.

Το όχημα απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα και σταδιακά η κυκλοφορία ομαλοποιείται.
Read More »
Ανατράπηκε όχημα στην Εγνατία Οδό κοντά στην Παραμυθιά Ανατράπηκε όχημα στην Εγνατία Οδό κοντά στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

Σύβοτα: Κατέστρεψαν την ποτίστρα άγριων ζώων

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020
Σύβοτα: Κατέστρεψαν την ποτίστρα άγριων ζώων


Ο κυνηγετικός σύλλογος Ηγουμενίτσας είχε τοποθετήσει ποτίστρα, για την προστασία της άγριας πανίδας, στη θέση Βραχωνάς στα Σύβοτα.

Δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι κατέστρεψαν και έκλεψαν την ποτίστρα, προκαλώντας την οργή του συλλόγου και των κυνηγών, οι οποίοι καταδικάζουν την πράξη αυτή και παρακαλούν όποιον γνωρίζει το παραμικρό να ενημερώσει το σύλλογο.
Read More »
Σύβοτα: Κατέστρεψαν την ποτίστρα άγριων ζώων Σύβοτα: Κατέστρεψαν την ποτίστρα άγριων ζώων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

Ηλικιωμένος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020
Ηλικιωμένος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του


Ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός . 

Τον 85χρονο ο οποίος φαίνεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, δια απαγχονισμού βρέθηκε νεκρός, στο σπίτι στο οποίο διέμενε επί της Αντιτάνων από οικεία του πρόσωπα. 

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Α.Δ. Πρέβεζας αλλά και όχημα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας.
Read More »
Ηλικιωμένος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του Ηλικιωμένος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ανοίγει σήμερα το Niva Sea Park στην παραλία Δρεπάνου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020

Ανοίγει σήμερα το πρωί στις 11, το θαλάσσιο πάρκο παιχνιδιών Niva Sea Park. στην παραλία Δρεπάνου.

Περιμένουμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να διασκεδάσουν, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κατά του covid-19.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Read More »
Ηγουμενίτσα: Ανοίγει σήμερα το Niva Sea Park στην παραλία Δρεπάνου (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Ανοίγει σήμερα το Niva Sea Park στην παραλία Δρεπάνου  (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ποιος αδειάζει τους κάδους ανακύκλωσης γυαλιού;

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020
Ηγουμενίτσα: Ποιος αδειάζει τους κάδους ανακύκλωσης γυαλιού;


Ξεχειλισμένοι από κάθε λογής σκουπίδια είναι οι μπλε κάδοι ανακύκλωσης γυαλιού, που έχουν τοποθετηθεί σε δύο σημεία στην πόλη της Ηγουμενίτσας, στα Πλατάνια και στην είσοδο του πάρκινγκ στο λιμάνι, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Καταρχήν οι φωτογραφίες καταδεικνύουν την παιδεία που έχουμε σαν πολίτες, πετώντας τα σκουπίδια μας σε διαφορετικό κάδο, αφού βαριόμαστε να μετακινηθούμε λίγα μέτρα για να τα εναποθέσουμε στο σωστό.

Από την άλλη μεριά, η δημοτική αρχή πρέπει να αδειάζει συχνότερα τους κάδους γυαλιού και εάν αυτοί δεν επαρκούν, να τοποθετήσει επιπλέον.

Η εικόνα πάντως που παρουσιάζουν οι κάδοι στην παραλία της Ηγουμενίτσας, καταμεσής της τουριστικής περιόδου, δεν τιμά κανέναν μας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ποιος αδειάζει τους κάδους ανακύκλωσης γυαλιού; Ηγουμενίτσα: Ποιος αδειάζει τους κάδους ανακύκλωσης γυαλιού; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5

Σελίδες