Πόσοι μαθητές και εκπαιδευτικοί της Θεσπρωτίας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό την 1η ημέρα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022
Πόσοι μαθητές και εκπαιδευτικοί της Θεσπρωτίας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό την 1η ημέρα


161 εκπαιδευτικοί και 828 μαθητές βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Από αυτούς οι 111 μαθητές και 22 εκπαιδευτικοί προέρχονται από σχολεία της Θεσπρωτίας.

Εν τω μεταξύ έξι τμήματα σχολείων στην Ήπειρο τίθενται σε αναστολή λειτουργίας. Πρόκειται για πέντε τμήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας και ένα της Πρωτοβάθμιας Θεσπρωτίας. Ουσιαστικά αφορούν σε μονοθέσια σχολεία, όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό οι εκπαιδευτικοί.

Στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά τα στοιχεία για κάθε νομό και βαθμίδα εκπαίδευσης:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΑ/ΘΜΙΑΒ/ΘΜΙΑΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΡΤΑΣ172037
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ18422
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ442973
ΠΡΕΒΕΖΑΣ141529
Σύνολο9368161
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΑ/ΘΜΙΑΒ/ΘΜΙΑΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΡΤΑΣ41107148
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ8328111
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ194187381
ΠΡΕΒΕΖΑΣ56132188
Σύνολο374454828

Read More »
Πόσοι μαθητές και εκπαιδευτικοί της Θεσπρωτίας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό την 1η ημέρα Πόσοι μαθητές και εκπαιδευτικοί της Θεσπρωτίας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό την 1η ημέρα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022 Rating: 5

Λίγο πάνω από 100 τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 884 νέα στην Ήπειρο

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022
Λίγο πάνω από 100 τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 884 νέα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 178
ΠΕ Θεσπρωτίας 104
ΠΕ Ιωαννίνων 464
ΠΕ Πρέβεζας 138

Read More »
Λίγο πάνω από 100 τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 884 νέα στην Ήπειρο Λίγο πάνω από 100 τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 884 νέα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022 Rating: 5

Φιλιάτες: Παραμένει το ίδιο το Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022

Φιλιάτες: Παραμένει το ίδιο το Προεδρείου του Δημοτικού ΣυμβουλίουΧωρίς αλλαγές το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών, καθώς στην ειδική συνεδρίαση της Κυριακής, οι παρατάξεις προχώρησαν στην επανεκλογή του ίδιου σχήματος. 

Έτσι και για την δεύτερη θητεία της δημοτικής περιόδου (09/01/2021 – 31/12/2023) η σύνθεση του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών έχει ως εξής: 

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Μποροδήμος Ιωάννης του Τηλέμαχου, από το συνδυασμό της πλειοψηφίας, ο οποίος επανεξελέγη με 14 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 2 λευκά ψηφοδέλτια. 

Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Καψάλης Δημήτριος του Κωνσταντίνου, από το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης ο οποίος επανεξελέγη με 16 ψήφους. 

Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Ζιάκας Γρηγόριος του Γεράσιμου. Επειδή δεν υποδείχθηκε υποψήφιος γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου από την τρίτη σε εκλογική δύναμη παράταξη, ο προεδρεύων σύμβουλος κάλεσε  το σύνολο του δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να εκλέξει τον προτεινόμενο γραμματέα για το αξίωμα του Γραμματέα. Ο κ. Ζιάκας έλαβε 15 θετικές ψήφους ενώ βρέθηκε και 1 λευκό ψηφοδέλτιο. 

Από τη συνεδριάση απουσίαζαν 5 Δημοτικοί Σύμβουλοι οι:


1. Ευθυμίου – Βρακά Ελένη 

2. Ζιάκας Γρηγόριος 

3. Τόλης Χριστόφορος 

4. Μπέλλος Άρης- Παναγιώτης 

5. Ρέγκας Λαέρτης

Read More »
Φιλιάτες: Παραμένει το ίδιο το Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιάτες: Παραμένει το ίδιο το Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022 Rating: 5

Εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα μεταφέροντας σε σάκο 6 κιλά κάνναβης

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022
Εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα μεταφέροντας σε σάκο 6 κιλά κάνναβηςΗ επιχειρησιακή ετοιμότητα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί προχθες (08-01-2022) το πρωί στην Ηγουμενίτσα αλλοδαπός, που κατηγορείται για κατοχή, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό να κινείται πεζός, φέροντας ταξιδιωτικό σάκο. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν έξι (6) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -6- κιλών και -92- γραμμαρίων.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο αλλοδαπός είχε εισέλθει λίγες ώρες νωρίτερα παράνομα στη χώρα μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Κατασχέθηκαν ακόμη χρηματικό ποσό -100- ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Read More »
Εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα μεταφέροντας σε σάκο 6 κιλά κάνναβης Εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα μεταφέροντας σε σάκο 6 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022 Rating: 5

Ξαναχτίζοντας τους δεσμούς μας με την κοινωνία | Γράφει ο Αν. Σπυρόπουλος

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022
Ξαναχτίζοντας τους δεσμούς μας με την κοινωνία | Γράφει ο Αν. ΣπυρόπουλοςΗ μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ — ΚΙΝΑΛ τον Δεκέμβριο ανέδειξε την ανάγκη για τη δημιουργία εκ νέου μίας ισχυρής Δημοκρατικής Παράταξης

Παράλληλα διαμόρφωσε τη δυναμική και την προσδοκία για τη διατύπωση μίας ρεαλιστικής εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης η οποία αναδεικνύεται τόσο από την αποτυχία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την πανδημία και το συνεχώς αυξανόμενο κύμα της ακρίβειας, όσο και από τη δομική αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση.


Η πολιτική συγκυρία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανατροπή των συσχετισμών που διαμορφώθηκαν στις τελευταίες εκλογές.

Στόχος μας είναι μέσα από μία ανοιχτή και συμμετοχική διαδικασία να διατυπώσουμε ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, το οποίο θα δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών αλλά και θα διαμορφώνειτις προϋποθέσεις για την μετάβαση της Ελλάδας στις επόμενες δεκαετίες. Με ένα σχέδιο το οποίο θα προωθεί την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας με ισχυρό κοινωνικό κράτος. Θα αντιμετωπίζειτις αυξανόμενες κοινωνικές και περιφερειακές ανισότητες με μια δέσμη προοδευτικών προτάσεων για τη δίκαιη μετάβαση σε μία οικονομία χαμηλών ρύπων τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ενα σχέδιο που θα καταπολεμήσει την εργασιακή ανασφάλεια τα αδιέξοδα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και του πρωτογενούς τομέα. Θα απαντήσει στις αγωνίες των νέων ανθρώπων που θέλουν να εργαστούν και να δημιουργήσουν στην πατρίδα μας

Τα επόμενα χρόνια θα εισρεύσουν στη χώρα μας πάνω από 70 δισ ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών ταμείων. Το σημαντικό αυτό χρηματοδοτικό πακέτο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να προχωρήσουμε στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις που θα επιτρέψουν την αναδιοργάνωση της ελληνικής οικονομίας

Εκτός όμως από ευκαιρία αποτελεί και μία πολύ μεγάλη πρόκληση, τόσο η πλήρης απορρόφησή τους αλλά και η αξιοκρατική και ορθολογική αξιοποίηση τους.

Δυστυχώς όπως φαίνεται η επιλογή της κυβέρνησης είναι να στηρίξει τους λίγους και ισχυρούς αποκλείοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την απαραίτητη ρευστότητα που θα τις βοηθήσει να εκσυγχρονιστούν και να γίνουν μακροχρόνια βιώσιμες.

Το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του ήταν η πολιτική δύναμη που επιδίωξε την αλλαγή και την πρόοδο θέτοντας και καθορίζοντας την πολιτική ατζέντα με βάση τις ανάγκες της κάθε εποχής. Ηταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τις μεγάλες αποφάσεις, που αναμόρφωσαν τη χώρα και την έβαλαν στο προσκήνιο της Ευρώπης, όπως υπήρξε η ένταξή μας στο ευρώ πριν από 20 χρόνια

Ετσι και σήμερα θέλουμε να γίνουμε το κόμμα, που θα εκφράζει τα αιτήματα των σημερινών μη προνομιούχων. Οσων ζουν σε εργασιακή ανασφάλεια. Της νέας γενιάς, που βρίσκεται αντιμέτωπη με την υψηλότερη ανεργία των νέων στην Ευρώπη τους χαμηλούς μισθούς την αβεβαιότητα που γίνεται εμπόδιο για τη δημιουργία οικογένειας και διευρύνει το δημογραφικό πρόβλημα. Να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μείωσης των ανισοτήτων. Να δημιουργήσουμε μια πιο δίκαιη κοινωνία με ευκαιρίες για όλους.

Προχωράμε στον δικό μας μετασχηματισμό προτάσσοντας το επόμενο διάστημα τις διαδικασίες αυτοοργάνωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος από τη βάση πόλη-πόλη, χωριό-χωριό. Ξαναχτίζουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία έτσι ώστε να γίνουμε ένα σύγχρονο θεσμικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα με ισχυρό ψηφιακό αποτύπωμα το οποίο θα είναι σε συνεχή διάλογο και αλληλεπίδραση με τους πολίτες που είναι οι συμπαραστάτες μας στην προσπάθεια αυτή
Read More »
Ξαναχτίζοντας τους δεσμούς μας με την κοινωνία | Γράφει ο Αν. Σπυρόπουλος Ξαναχτίζοντας τους δεσμούς μας με την κοινωνία | Γράφει ο Αν. Σπυρόπουλος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022 Rating: 5

Η Σταυρούλα Μπραϊμη εκ νέου Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022
Η Σταυρούλα Μπραϊμη εκ νέου Πρόεδρος του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΣυνεδρίασε την Κυριακή το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, και εξέλεξε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Προεδρείου του για τη διετία 2022-2023.

Τα μέλη του Σώματος καλωσόρισε η Πρόεδρος κ. Σταυρούλα Μπραϊμη – Μπότση, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι επικεφαλής των παρατάξεων και στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογική διαδικασία.

Πρόεδρος εξελέγη η κ. Σταυρούλα Μπραΐμη- Μπότση (από την “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη”). Αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτριος Τρομπούκης (από το Κοινό Ηπειρωτών) και Γραμματέας ο κ. Δημήτριος Γκαμπρέλας (από τους Ορίζοντες Ηπείρου).

Το Περιφερειακό Συμβούλιο στη συνέχεια εξέλεξε την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, που έχει την εξής σύνθεση:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Από την πλειοψηφία:

Παναγιώτα Ναυρόζογλου

Δημήτρης Βαρέλης

Πρόδρομος Γαϊτανίδης

Ιωάννης Κατέρης

Βασίλειος Καλούδης

Από τη μειοψηφία:

Γιώργος Ζάψας (Κοινό Ηπειρωτών)

Δημήτρης Παππάς (Ορίζοντες Ηπείρου)

Δημήτριος Δημήτριου (Ήπειρος Όλον)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Από την πλειοψηφία:

Αναστασία Σίμου- Τάσιου

Χάρης Λαζάνης

Σταυρούλα Τσιάρα

Αχιλλέας Γκούμας

Παναγιώτα Μητροκώστα

Από την Μειοψηφία:

Αριστείδης Σπέγγος (Κοινό Ηπειρωτών)

Σπυρίδων Ριζόπουλος (Ορίζοντες Ηπείρου)

ΜαργαρίταΚιτσανού(Ήπειρος Όλον)

Η δήλωση της Προέδρου

Μετά την εκλογή της η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σταυρούλα Μπραΐμη- Μπότση, δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Περιφερειάρχη και την παράταξή μου που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Να ευχαριστήσω τους περιφερειακούς συμβούλους που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο είναι το πρώτο που γίνεται δια ζώσης μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Το 2021 ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά που άφησε σε όλους μας το σκληρό αποτύπωμα της πανδημίας και σίγουρα άλλαξε τις ζωές μας.

Ας ελπίσουμε το 2022 να είναι χρονιά επιστροφής στην κανονικότητα και να φανούν τα χαμόγελα όλων καθώς και να φύγουν … οι μάσκες.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί με συγκλίσεις και συνθέσεις, με υπομονή, εργατικότητα και προσήλωση στους στόχους μας, να οδηγήσουμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει.

Με τη δέσμευση εκ μέρους μου ότι θα συνεχίσω να είναι πρόεδρος όλων των Περιφερειακών Συμβούλων, εύχομαι ολόψυχα μια καλή χρονιά με υγεία, έμπνευση , αλληλεγγύη και δημιουργικότητα».
Read More »
Η Σταυρούλα Μπραϊμη εκ νέου Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Η Σταυρούλα Μπραϊμη εκ νέου Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022 Rating: 5

Ο Νίκος Αθανασίου νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022
Ο Νίκος Αθανασίου νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΣουλίουΟ Νίκος Αθανασίου εκλέχτηκε νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου κατά την ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής.

Ο επικεφαλής της παράταξης “1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας”, εκλέχτηκε πρόεδρος με ψήφους 13-10, με αντιπρόεδρος να εκλέγεται ο Αναστάσιος Σουλακης της παράταξης “Τόπος Αξιών” με ψήφους 10-15 και γραμματέας η Άννα Κώτση της παράταξης “1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας” με ψήφους 23-2.

Στην ίδια συνεδρίαση προέκυψαν και τα μέλη της οικονομικής επιτροπης και της Επιτροπής ποιότητας ζωής, ως εξης:
Οικονομική επιτροπή
Καλόγερος Βασίλης
Ζορκάδης Δημήτρης
Αθανασίου Νίκος
Γώγος Νίκος

Με αναπληρωματικούς
Δημητρίου Φώτης
Αθανασόπουλος Γιώργος
Αναστασοπουλος Δανιήλ
Μπάμπας Ανδρέας

Επιτροπή ποιότητας ζωής
Δημήτριου Φώτης
Μπάλλας Φώτης
Κώτση Άννα
Δήμας Βασίλης

Με αναπληρωματικούς:
Ντρίτσου Μαρία
Χρήστου Δημήτριος
Κωσταρας Σταύρος
Γωγος Νίκος

Read More »
Ο Νίκος Αθανασίου νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου Ο Νίκος Αθανασίου νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022 Rating: 5

Ο Δημήτρης Πάκος εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022
Ο Δημήτρης Πάκος εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)
.com/img/a/

Ο Δημήτρης Πάκος εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, μετά από πολυετή παρουσία του Δονάτου Μαρτίνη στη θέση του Προέδρου.


Ο νέος Πρόεδρος που προτάθηκε από το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γ. Λώλο, έλαβε 14 ψήφους, ενώ 12 ψηφεδέλτια ήταν λευκά.
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Χρήστος Κάτσιος, μετά από πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γόγολου, έλαβε 12 ψήφους και 14 λευκά. Παρόλο που τα λευκά ήταν περισσότερα, εξελέγη, δεδομένου ότι δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα, σύμφωνα με το νόμο!

Ενώ Γραμματέας εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Κάτσης, από την παράταξη του Θωμά Δημητρίου, με ευρεία αποδοχή, καθώς έλαβε 22 ψήφους και μόλις 4 λευκά.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με την εκλογή μελών για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, καθώς και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Οι Επιτροπές αποτελούνται από 7 μέλη, τα 3 εκ των οποίων ορίζονται από το Δήμαρχο και τα 4 εκλέγονται από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι εξής δημοτικοί σύμβουλοι:

Λώλης Ηλίας          (από την παράταξη του κ. Λώλου)
Φουσέκης Γεράσιμος (από την παράταξη του κ. Λώλου)
Κοτζαπαναγιώτου Κώστας (από την παράταξη του κ. Γόγολου)
Θωμάς Δημητρίου (από την παράταξη του κ. Δημητρίου)

Αναπλωρωματικά μέλη
Τσουμάνης Κων/νος 
Τσώτου Βασιλική
Λιώνης Ελευθέριος
Γιώργος Βασιλειάδης

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:

Μαρτίνης Δονάτος  (από την παράταξη του κ. Λώλου)
Τζώρτζης Απόστολος (από την παράταξη του κ. Λώλου)
Καλφόγλου Γιώργος (από την παράταξη του κ. Γόγολου)
Κάτσης Σπύρος (από την παράταξη του κ. Δημητρίου)

Αναπληρωματικά μέλη
Λώλης Ηλίας 
Τζέλλου Χριστίνα
Ρούσσης 
Βασιλειάδης Γιώργος

(Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις ψηφοφορίες, καθώς και δηλώσεις του νέου και του απερχόμενου Προέδρου Δ.Σ., του Δημάρχου, καθώς και άλλων δημοτικών συμβούλων)

Read More »
Ο Δημήτρης Πάκος εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Ο Δημήτρης Πάκος εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022 Rating: 5

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει τον Ολυμπιακό

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει τον ΟλυμπιακόΗ ΠΑΕ Θεσπρωτός συνεχίζοντας τις βραβεύσεις ομάδων και ποδοσφαιριστών που έχουν δοξάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 θα τιμήσει τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκας, Ολυμπιακό, με την ευκαιρία της εντός έδρας αναμέτρησης με την Β’ ομάδα των ‘ερυθρολεύκων’ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα απονείμει πλακέτες στον πρώην διεθνή (22 φορές) κεντρικό αμυντικό της Πειραϊκής ομάδας και προηγούμενα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και νυν γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Β’, Γιώργο Ανατολάκη, καθώς και στον Αργεντινό προπονητή της ομάδας και πρώην διεθνή άσο Άριελ Μιγκέλ Σαντιάγο Ιμπαγάσα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άριελ Ιμπαγάσα πέρα από την ομάδα του Πειραιά, έχει διακριθεί ιδιαίτερα στην Ισπανία όπου κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας τη σεζόν 2002-2003 με την Ρεάλ Μαγιόρκα, ενώ με τον Ολυμπιακό έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος τις περιόδους 2010-11, 2011-12, 2012-13, 2013-14 και την κατάκτηση του Κυπέλλου την περίοδο 2011-12, όπου οι ‘ερυθρόλευκοι’ πέτυχαν νταμπλ.

Οι απονομές των πλακετών θα γίνουν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Η ΠΑΕ Θεσπρωτός προτίθεται να τιμήσει κι άλλες ομάδες και προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, σε επόμενα παιχνίδια.
Read More »
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει τον Ολυμπιακό Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει τον Ολυμπιακό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2022 Rating: 5

Σελίδες