Ηγουμενίτσα: Εντοπίστηκαν 4 κιλά και 340 γρ. ηρωίνη

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10, 2017

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, 61χρονος ημεδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος για παράβαση διατάξεων του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 


Συγκεκριμένα σε γενόμενο έλεγχο από Στελέχη της κινητής μονάδας ανίχνευσης X-RAY με τη συνδρομή της ομάδας Κ9 / Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών καθώς και του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο εντοπίστηκε στο μοτέρ του ψυγείου του επικαθήμενου, επιμελώς κρυμμένη μία (01) τσάντα η οποία περιείχε οχτώ (08) πακέτα περιτυλιγμένα με ταινία με ποσότητα πιθανόν ηρωίνης συνολικού μεικτού βάρους τεσσάρων κιλών και τριακοσίων σαράντα γραμμαρίων (4,340 κ.). 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και το Φ/Γ όχημα.


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Εντοπίστηκαν 4 κιλά και 340 γρ. ηρωίνη Ηγουμενίτσα: Εντοπίστηκαν 4 κιλά και 340 γρ. ηρωίνη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10, 2017 Rating: 5

Σελίδες