Θεσπρωτία: Την Κυριακή στην πίστα Ραγίου ο 5ος και τελευταίος αγώνας του κυπέλου motocross Δυτικής Ελλάδας

Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2018

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο 5ος και τελευταίος αγώνας του κυπέλου motocross Δυτικής Ελλάδας CRAZY MUD GAMES, στην πίστα motocross, στο Ράγιο Φιλιατών.

Στον αγώνα θα πάρουν μέρος και 2 οδηγοί από Ηγουμενίτσα,  ο Αθανασίου Γιάννης με το νούμερο #24 και ο Τζιώτης Σπύρος (sadam) με το νούμερο #68
Read More »
Θεσπρωτία: Την Κυριακή στην πίστα Ραγίου ο 5ος και τελευταίος αγώνας του κυπέλου motocross Δυτικής Ελλάδας Θεσπρωτία: Την Κυριακή στην πίστα Ραγίου ο 5ος και τελευταίος αγώνας του κυπέλου motocross Δυτικής Ελλάδας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2018 Rating: 5

Άγριος "καβγάς" Πολάκη - Μπέζα, για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2018

Άγριος καβγάς μεταξύ του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του πρώην Υπουργού Αντώνη Μπέζα ξέσπασε λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας.

Ο Αντώνης Μπέζας, με δήλωσή του την ημέρα των εγκαινίων άσκησε σκληρή κριτική υποστηρίζοντας ότι εγκαινιάζεται μία δομή ως ΤΕΠ χωρίς όμως να είναι ΤΕΠ.

Ο Παύλος Πολάκης, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook επιτίθεται στον Αντώνη Μπέζα.

Γράφει μεταξύ άλλων:

«Όταν ο άλλος ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη:

ΑΚΟΥ "πασίγνωστε" Αντωνη Μπεζα πρώην υπουργέ και βουλευτή θεσπρωτιας ,που έβαλες την τοπική της ΝΔ στην Ηγουμενίτσα να βγάλει ανακοινωση για να καταγγείλεις τα εγκαίνια του ΤΕΠ που κάναμε την Παρασκευή:

Αν τα ειχατε κανει ολα το 2013 ,γιατι δεν κάνατε τοτε τα εγκαίνια ;;Δεν ειχατε κορδέλα και ψαλίδι Η ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που ηταν η εικόνα που παραλάβαμε το Φλεβάρη του 2015 ;;;;;;;

Αντε γιατι η ξεφτίλα εχει και τα όρια της!!!»..

Ο Υπουργός παραθέτει το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό..

Και αργά το απόγευμα ήρθε η απάντηση του Αντώνη Μπέζα, επίσης μέσα από το Facebook το οποίο φαίνεται ότι κερδίζει πλέον και τους πολιτικούς του τόπου.

«Προς Παύλο Πολάκη:

Αν εσύ νομίζεις ότι είσαι "τσομπάνης", εμείς στην Ήπειρο δεν είμαστε πρόβατα που τρώνε "κουτόχορτο"!!».. είναι το σχόλιο του Θεσπρωτού πολιτικού.
Read More »
Άγριος "καβγάς" Πολάκη - Μπέζα, για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας Άγριος "καβγάς" Πολάκη - Μπέζα, για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2018 Rating: 5

Σελίδες