Ζάεφ: «Δεν υπάρχει άλλη ''Μακεδονία'' εκτός από τη χώρα μας»

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018


Λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ για τη Συμφωνία των Πρεσπών και μετά τις επαφές του στην Ουάσινγκτον, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ συνεχίζει το μπαράζ συνεντεύξεων και τοποθετήσεων προκειμένου να πείσει τους συμπολίτες του να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων παραχώρησε συνέντευξη στο πρακτορείο ΜΙΑ, στο περιθώριο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, όπου και συνάντησε τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς.

«Κατανοώ τη δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας στη διασπορά για την προσθήκη “βόρεια” στο όνομα, δεν είναι εύκολο να το δεχθεί κανείς. Αλλά δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία εκτός από τη δική μας. Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αυτή είναι η Μακεδονία μας και δεν θα υπάρχει άλλη στον κόσμο. Το να αντιλαμβάνεται κανείς τι είδους προοπτικές και τι είδους μέλλον παρέχουμε για το κράτος, αλλά πάνω από όλα για τα παιδιά και τις γενιές που θα έλθουν, πιστεύω ότι αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να ενωθούμε. Με αυτά τα λόγια θέλω να κινητοποιήσω τους πάντες. Ανεξάρτητα από το εάν είναι εγγεγραμμένοι ή αν θέλουν ή όχι να ψηφίσουν πιστεύω ότι η “Μακεδονία” χρειάζεται τη στήριξη της διασποράς. Αλλά αυτή τη φορά είναι σημαντικό για όλους, ανεξάρτητα που βρίσκονται, στην πατρίδα ή στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Αμερική ή την Ευρώπη, όλοι να υποστηρίξουν αυτήν την μοναδική εναλλακτική για την “Μακεδονία”» είπε. 


 
Read More »
Ζάεφ: «Δεν υπάρχει άλλη ''Μακεδονία'' εκτός από τη χώρα μας» Ζάεφ: «Δεν υπάρχει άλλη ''Μακεδονία'' εκτός από τη χώρα μας» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

"Θεσπρωτικό άρωμα" σε μεγάλης εμβέλειας εκδήλωση στην Αθήνα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018
 
Tην Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου το απογεύμα διοργανώθηκε μιας μεγάλης εμβέλειας εκδήλωση στην Αιθουσα Μίκης Θεοδωράκης του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Χολαργού/Παπάγου με κεντρικούς ομιλητές τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κ. Χατζηδάκη και τον Τομεάρχη Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκο . 
Ο διοργανωτής ηταν ο Πρέσβης κος Κάρολος Γάδης . 
Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν οι τρέχουσες εξελίξεις στα εθνικά θέματα , στην κοινωνία και στην οικονομία. Μετά τις εξαιρετικές εισηγήσεις των ομιλητών ακολούθησε συζήτηση με κοινό ενω μετα το τέλος της εκδήλωσης δώθηκε η ευκαιρία για επαφές και ανταλλαγές αποψεων μεταξύ των παρευρισκομένων. 
Η εκδήλωση ειχε και έντονο "θεσπρωτικό άρωμα" μια και αρκετοι συμπατριώτες μας ηταν προσκεκλημένοι οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν και το δικό τους στίγμα στην υψηλού επιπέδου εκδήλωση. 
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο κος Ακης Μπρέστας , ναυτιλιακός πράκτορας , ο κος Ιωαννης Τσίνας , Ανωτερος αξ/κος του Π.Ν. εα , ο κυριος Γιάννης Στάθης , οικονομολόγος-χρηματοοικονομικός σύμβουλος.


 
Read More »
"Θεσπρωτικό άρωμα" σε μεγάλης εμβέλειας εκδήλωση στην Αθήνα "Θεσπρωτικό άρωμα" σε μεγάλης εμβέλειας εκδήλωση στην Αθήνα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Ένας άνθρωπος του Θεού έφυγε για το Θεό...

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018


Ένας άνθρωπος του Θεού έφυγε για το Θεό. 
Ο Δημήτρης Τσίγκος, 63 ετών, από την Πόβλα Φιλιατών, χρόνια εγκατεστημένος στην Ηγουμενίτσα, αγωνιζόταν να εξασφαλίσει "θησαυρόν εν ουρανοίς". 
Με αυτή την έννοια ήταν ένα διαμάντι, που το έκρυβε η γη, και τώρα λαμπυρίζει στον άλλο κόσμο. 
Όλοι τον θυμούνται μια ζωή μέσα στην εκκλησία, στο ψαλτήρι, αλλά και με το θυμιατήρι, ως βοηθός των ιερέων, αλλά και ως νεωκόρος. Τον οίκο του Θεού τον ένιωθε και δικό του, όχι ψεύτικα και προσωρινά, αλλά αληθινά και συνεχόμενα, γι' αυτό τον υπηρετούσε αφοσιωμένα. 
Η ταπείνωσή του, ήταν, πραγματικά ένα διαρκές μάθημα, που παρέδιδε, χωρίς να το θέλει. 
Και ήταν ταπείνωση, που μερικές φορές, τον οδηγούσε σε αυτομεμψία. Ανυπόκριτη και φωτεινή. 
Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε, όταν πριν πολλά χρόνια, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Φιλιατών, όπου βρεθήκαμε ως συνοδοί συγγενή μας. Και τον συναντήσαμε. Τον είδαμε συγκινημένο. 
Στην ερώτησή μας "γιατί;", μας απάντησε: "Δεν μπόρεσα, σήμερα Κυριακή, να κοινωνήσω". 
Το δάκρυ, που κύλησε από τα μάτια του, φανέρωνε τη λαχτάρα του να παραμένει αδιάκοπα κοντά στο θείο στοιχείο. 
Όσοι γνωρίσαμε τον πιστό και συνεπή Χριστιανό Δημήτρη Τσίγκο, μπορούμε να βάλουμε στα σφραγισμένα χείλη του τα λόγια του Απ. Παύλου: 
"Τον αγώνα τον καλόν ηγώνισμαι, τον δρόμον τετέλεκα, την πίστιν τετήρηκα. Λοιπόν, απόκειταί μοι ο της δικαιοσύνης στέφανος". 


 
Read More »
Ένας άνθρωπος του Θεού έφυγε για το Θεό... Ένας άνθρωπος του Θεού έφυγε για το Θεό... Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας: «Ανακαλύπτω την πόλη μου»

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018Συμμετέχοντας στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (27~30 Σεπτεμβρίου 2018) που, για τη διετία 2017-2018, είναι αφιερωμένες στη θεματική “ΠΟΛ[ε]ΙΣ”, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας διοργανώνει τις εξής δράσεις:

1. Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018: «Ανακαλύπτω την πόλη μου»: περιπατητική ξενάγηση στην πόλη της Ηγουμενίτσας για το ευρύ κοινό.

Με αφετηρία το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας θα εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας σε χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, ολόκληρες γειτονιές ή μεμονωμένα κτήρια που λειτουργούν ως τοπόσημα για την ιστορία της πόλης και τους κατοίκους της και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα διαφορετικά πρόσωπα της Ηγουμενίτσας μέσα στον χρόνο. Μέσα από τη δράση δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες για μια «νέα ανάγνωση» της πόλης, για παρατήρηση των μεταβολών που έχει επιφέρει ο χρόνος στη μορφή, τη χρήση αλλά και στον συμβολισμό των χώρων που θα επισκεφθούν και εν τέλει για επαναπροσδιορισμό της σχέσης τους με τον τόπο.

Αφετηρία: Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας | ώρα συνάντησης: 9:00 π.μ.
Διάρκεια ξενάγησης: ~ 3:00 ώρες
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 άτομα
Υπεύθυνοι αρχαιολόγοι: Θεοδώρα Λάζου, Κασσιανή Λάζαρη

Για συμμετοχή στη ξενάγηση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλ. 26650.21417, 28539 (Δευτέρα έως Παρασκευή) - πληροφορίες κ. Λάζου Θεοδώρα | Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση βροχής η δράση θα ματαιωθεί.

2. 27-28 Σεπτεμβρίου: «Μαθαίνω την πόλη μου»: εκπαιδευτική δράση για οργανωμένες σχολικές ομάδες Ε΄-ΣΤ΄ Τάξεις Δημοτικού & Α΄ Γυμνασίου.

Μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν άγνωστες πτυχές της ιστορίας της πόλης τους, επιχειρώντας μία χαρτογραφική καταγραφή των ιστορικών στοιχείων του παρελθόντος, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τοπόσημα, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, ολόκληρες γειτονιές ή μεμονωμένα κτήρια αλλά και σημαντικά γεγονότα που καθόρισαν την εξέλιξή της.

Βασική επιδίωξη του προγράμματος είναι να κατανοήσουν οι μαθητές ότι η σημερινή εικόνα της πόλης αποτελεί μία χρονική στιγμή στην εξέλιξή της, και να αντιληφθούν τις μεταβολές που έχει επιφέρει ο χρόνος στη μορφή, τη χρήση αλλά και στον συμβολισμό των κτηρίων που υπάρχουν γύρω μας και συνθέτουν την εικόνα της πόλης σήμερα.

Ημέρες διεξαγωγής: 27-28 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρες υλοποίησης: 9.00-10.30, 11.00-12.30
Διάρκεια: 1.30΄
Ηλικιακές ομάδες: Ε΄-Στ΄ Δημοτικού, Α΄ Γυμνασίου
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 22 μαθητές
Υπεύθυνη αρχαιολόγος: Θεοδώρα Λάζου

Για συμμετοχή στην εκπαιδευτική δράση είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα 2665 0 21417, 28539 (Δευτέρα έως Παρασκευή) – πληροφορίες κ. Θεοδώρα Λάζου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η δράση «Μαθαίνω την πόλη μου» πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Δ. Ηγουμενίτσας

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας το Σαββατοκύριακο 29~30 Σεπτεμβρίου θα είναι ελεύθερη για το κοινό

O Προϊστάμενος της Εφορείας
Ιωάννης Χουλιαράς
Αρχαιολόγος


Read More »
Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας: «Ανακαλύπτω την πόλη μου» Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας: «Ανακαλύπτω την πόλη μου» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Θεσπρωτία: Με επιτυχία η 30η συνάντηση ορειβατικών συλλόγων Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 30η συνάντηση ορειβατικών συλλόγων Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου στον Τσαμαντά Φιλιατών. Φέτος ήταν η σειρά του Ε.Ο.Σ. Ηγουμενίτσας να φιλοξενήσει την εκδήλωση και παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος μετράει μόνο τρία χρόνια ζωής, τα κατάφερε υπέροχα.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας όπως κάνει από τα πρώτα χρόνια αυτής της κοινής εκδήλωσης, ήταν παρών με μέλη του για αυτή τη γιορτή της ορειβασίας. Μια εκδήλωση στην οποία δίνεται η ευκαιρία σε παλιούς φίλους ορειβάτες να βρεθούν μεταξύ τους, να θυμηθούν παλιότερες κοινές διαδρομές, εμπειρίες και φυσικά να δημιουργήσουν καινούργιες, να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν, να μιλήσουν για σχολές εκπαίδευσης των μελών τους, αλλά και να πάρουν θέση για θέματα που αφορούν το περιβάλλον μιας και εκεί γίνονται όλες οι δράσεις των συλλόγων. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα της ανάθεσης της επόμενης συνάντησης, η οποία θα γίνει από τον δικό μας σύλλογο. 
Έτσι του χρόνου θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε εμείς τους γείτονες ορειβάτες και να τους δείξουμε τις ομορφιές των δικών μας βουνών. Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου οι ορειβάτες του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ζέρβα για να αναχωρήσουν για τον Τσαμαντά Φιλιατών. 
Το ταξίδι διήρκεσε περίπου δυόμιση ώρες με μια μικρή στάση και έτσι στις 5:30 περίπου έφτασαν στον προορισμό τους. 
Ακολούθησε η υποδοχή, το καλωσόρισμα των ορειβατών και το στήσιμο των σκηνών για τη διανυκτέρευσή τους. Από τις 19:00 έως τις 20:00 περίπου, ο Σύλλογος Ηγουμενίτσας φρόντισε να κρατήσει παρέα στους ορειβάτες με δρώμενα, όπως τραγούδια από τη χορωδία Ομοσπονδίας Μουργκάνας, ποίηση Μιχάλη Γκανά και συγγραφικά αποσπάσματα από τα έργα των Μιχάλη Γκανά και Σωτήρη Δημητρίου. 
Η επιμέλεια ήταν της Βεατρίκης Τζούρτζου. Μετά την πολιτιστική τροφή, γύρω στις 20:15 ήρθε η σειρά του φαγητού. 
Ο οικοδεσπότης σύλλογος σέρβιρε στην πλατεία του χωριού το φαγητό και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με τους Κολιουσέους και την παρέα τους (χωρίς μικρόφωνα). Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε συμβούλιο των απεσταλμένων του κάθε συλλόγου για τα θέματα ημερήσιας διάταξης. 
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 11:30 – 12:00 όπου οι ορειβάτες αποσύρθηκαν στις σκηνές για ξεκούραση. 
Κυριακή και πρωινό ξύπνημα στις 7:00 για τσάι και ετοιμασία για τις δύο εξορμήσεις που ήταν προγραμματισμένες: 
Η πρώτη πορεία (μικρή) Τσαμαντάς-Διάσελο Χάβου-Τσαμαντάς. 
Ώρες πορείας 4-5 Συνολική απόσταση 12 χλμ . Υψομετρική 650 μ. 
Η δεύτερη πορεία ξεκινούσε από το χωριό Λιάς (Περιβόλι) – Κορυφή Μουργκάνας 1806μ -Λιάς . 
Ώρες πορείας: 8. Συνολική απόσταση 15 χλμ και υψομετρική 1150 μ. 
Γύρω στις 8:00 ξεκίνησε η μεγάλη διαδρομή και στις 8:30 η μικρότερη. Όλα κύλησαν ομαλά και οι δύο ομάδες είχαν επιστρέψει στη βάση τους (Τσαμαντάς ) μέχρι τις 16:30 . 
Η ζέστη μεγάλη αλλά και οι δύο ομάδες ακολούθησαν το πρόγραμμά τους κανονικά και τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Ηγουμενίτσας για την άψογη πραγματικά διοργάνωση. 
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και υποσχόμαστε του χρόνου να τους προσφέρουμε και εμείς μια εξίσου ενδιαφέρουσα εκδήλωση. 


 
Read More »
Θεσπρωτία: Με επιτυχία η 30η συνάντηση ορειβατικών συλλόγων Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου Θεσπρωτία: Με επιτυχία η 30η συνάντηση ορειβατικών συλλόγων Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Εθελοντική Αιμοδοσία στον ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10 π.μ. – 2 μ.μ.


Read More »
Εθελοντική Αιμοδοσία στον ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος Εθελοντική Αιμοδοσία στον ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Αχέροντας, ο ποταμός της λύπης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018Read More »
Αχέροντας, ο ποταμός της λύπης! (ΒΙΝΤΕΟ) Αχέροντας, ο ποταμός της λύπης! (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Δρασεις για μαθητές και γονείς απο το κέντρο κοινότητας Παραμυθιάς

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018


Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σουλίου παρέχονται για τη φετινή χρονιά δράσεις σε παιδιά και γονείς. 
Συγκεκριμένα: 
Α) Παρέχεται ατομική συμβουλευτική υποστήριξη στα παιδιά και στους γονείς, καθώς και εξατομικευμένη ανάπτυξη δεξιοτήτων από την ψυχολόγο του Κέντρου. 
Β) Εξατομικευμένες υποστηρικτικές δράσεις σε συνεργασία με τον μαθητή και την οικογένεια για τη διερεύνηση αναγκών τους και δυνατοτήτων τους από την Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου. 
Γ) Παρέχονται test τα οποία βοηθούν στην διάγνωση αναγκών και πιθανών δυσκολιών (ψυχοδιαγνωστικά test) των μαθητών καθώς και άλλες μέθοδοι ψυχολογικής υποστήριξης, διάγνωσης και σχολικής ετοιμότητας εξατομικευμένα από την Ψυχολόγο του Κέντρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Κοινότητας Δ.Σουλίου, Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00 π.μ.- 14:00μ.μ. τηλ.: 2666360137 - 2666360138. Αποστολίδου Ιωάννα & Ντάφλου Βασιλική


 
Read More »
Δρασεις για μαθητές και γονείς απο το κέντρο κοινότητας Παραμυθιάς Δρασεις για μαθητές και γονείς απο το κέντρο κοινότητας Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Στις 7 Οκτωβρίου το il Porto Triathlon

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018


Read More »
Ηγουμενίτσα: Στις 7 Οκτωβρίου το il Porto Triathlon Ηγουμενίτσα: Στις 7 Οκτωβρίου το il Porto Triathlon Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Βαριά «καμπάνα» σε ταξιτζή που είχε συλληφθεί στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά αλλοδαπών

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018Βαριά «καμπάνα» έπεσε από το Εφετείο Κακουργημάτων Κέρκυρας σε Γιαννιώτη ταξιτζή, ο οποίος πριν εννέα μήνες είχε συλληφθεί στην Εγνατία Οδό να μεταφέρει παράνομα αλλοδαπούς που είχαν προορισμό τους την Ιταλία. Παρότι μετά την σύλληψή του και την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα ο οδηγός του ταξί είχε αφεθεί ελεύθερος, το δικαστήριο, του επέβαλε ποινή κάθειρξης δεκαέξι ετών και χρηματικό πρόστιμο που φτάνει στις 120 χιλιάδες ευρώ. Η απόφαση προκάλεσε αναστάτωση στο σωματείο των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί, το οποίο δια του προέδρου του Μιχάλη Ψήνα αντέδρασε έντονα.

Ο οδηγός ταξί θεωρήθηκε μέλος κυκλώματος που εμπλέκονται στην παράνομη προώθηση αλλοδαπών προς την Ιταλία.

Όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μετέφερε με το ταξί του τρεις αλλοδαπούς τους οποίους είχε παραλάβει από περιοχή της Αττικής με σκοπό να τους μεταφέρει στο λιμάνι Ηγουμενίτσας. Οι αλλοδαποί θα πλήρωναν το ποσό των 700 ευρώ για την διαδρομή, όπως είχε γίνει γνωστό τότε από την Αστυνομία.

Το Εφετείο Κακουργημάτων Κέρκυρας, στο οποίο οδηγήθηκε, δέκα μήνες μετά το συμβάν του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 16 ετών θεωρώντας ότι αποτελούσε μέλος οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς αλλοδαπών.

Ο Πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών και οδηγών ταξί Ιωαννίνων Μιχάλης Ψήνας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο κλάδος είναι αναστατωμένος και υποστήριξε ότι επρόκειτο για μία κλασική περίπτωση μεταφοράς επιβατών, η οποία δεν υπέκρυπτε κανέναν δόλο.

«Είμαστε οργισμένοι και λυπημένοι γιατί το δικαστήριο δολοφόνησε έναν οδηγό ταξί και μαζί την τετραμελή οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψήνας υπενθυμίζοντας ότι ο κλάδος βιώνει το πρόβλημα αυτό πολλά χρόνια και συχνά καλούνται οι ταξιτζήδες να κάνουν τον αστυνομικό..

Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας ο ταξιτζής οδηγήθηκε στις φυλακές Κέρκυρας καθώς απορρίφθηκε το αίτημα για μεταγωγή του στις Φυλακές Σταυρακίου.


 
Read More »
Βαριά «καμπάνα» σε ταξιτζή που είχε συλληφθεί στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά αλλοδαπών Βαριά «καμπάνα» σε ταξιτζή που είχε συλληφθεί στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά αλλοδαπών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Δήμαρχος Ηγουμενίτσας: Κλέψτε ελεύθερα ρεύμα από τον Δήμο, αλλά μέχρι τρεις φορές - Απίστευτη δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018Read More »
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας: Κλέψτε ελεύθερα ρεύμα από τον Δήμο, αλλά μέχρι τρεις φορές - Απίστευτη δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ) Δήμαρχος Ηγουμενίτσας: Κλέψτε ελεύθερα ρεύμα από τον Δήμο, αλλά μέχρι τρεις φορές - Απίστευτη δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Σελίδες